2007 roligaste video!

ni maste se denna video fran youtube! Den tar priset som arets roligaste video! Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=LP81tSlEdeM




.



stora i-lands problem

nar baby var mindre uppkom det en valdigt forvirrande situation. Han ar jamaican. Han bor i USA.
I jamaica kallas katter "pussies" I USA heter katter "cats" I jamaica heter det "pumpum" och "punany". I USA heter det "pussy"....
Jag dor av skratt varje gang jag tanker pa lilla forvirrade baby som 5 aring forsoker forsta sig pa varfor all andra barn skrattar at honom.....

året som gått.....

  • baby kom till sverige x 2! Underbart!
  • Min lillasyster tog studenten, och vi firade med big party hos pappsen (en kvall vi inte glommer i forsta taget)
  • Det skaffades ny vovve i familjen, lilla Roxy. Sotast av alla.
  • Min underbara gudson Z kom till varlden!
  • Lillebror gor sin 1a tatuering. And he is doin it like big pimpin, Herreguuuuuud! =)
  • Spenderade hela sommaren i NY, kaos och det basta jag nansin gjort.
  • Slapar mig igenom 3 stora auditions och far mitt nya super jobb! Excited to start off!
  • Skaffar 1 ny van. Frugan till "brorsan". =) my partner in crime hahahha
  • Flyttar ihop med Ida igen - favorit i repris.
  • Jessie kommer till sverige pa besok! Med the biiig belly before Z popped out, =)
  • Manga galna fester under varen + hosten med mina galna party tjejer....vem kan glomma Sizzla konserten?
  • Isa borjar blogga
  • Mammsen koper ny lagenhet! Grattis =)
  • Firar for forsta gangen en BRA Valentines day...with my beautiful baby
  • Josie drar till USA...du var saknad kan jag lova. Kul att du ar tillbaks hemma nu.
  • och sist men inte minst - jul och nyar i min alsklind trygga famn.....det perfekta slutet pa ett helt okej ar.

Nyar lofte infor nasta ar att allt ska bli battre. Vara mer nara mina vanner, make more money, spendera mer tid och energi pa baby och forhoppingsvis bli Mrs under 2008, ta det dar forbannade korkortet, och visa mer att jag uppskattar mina nara och kara.
Onska mig lycka till!


 

jamaica jamaica

idag hamnade jag pa en shoppingtur i Jamaica avenue alldels sjalv. sa javla skont och sa javla jobbigt. Det ar drygt att vara pa helspann i flera timmar och glo misstanksamt pa alla som ger dej kommentarer..man vet ju aldrig om de ska rana dej eller inte. valdta dej. doda dej?
Okej okej...jag ar inte san.
jag ar den som springer runt utan nan som hellst radsla att nat kan handa mig, babblar med den ena an den andra om vader och vind.
Men jag ar inte dum eller korkad. Jag ar pa min vakt. Och jag vet att man hellre spelar med om nan raggar pa dej an att dissa dem. Jag larde mig for nagra ar sedan av min jamaicanske bror. Han larde mig att vara streetsmart.
Fick en utskallning av baby nar jag ringde hans jobb eftersom jag inte ringt pa flera timmar och han va orolig. Samma sak nar jag kom hem, Mr och Mrs gav mig en utskallning. Nar jag visade mina nya skor for Mrs sa tyckte hon att min dag inte vart sa dalig trots allt.
Nu maste jag bara charma baby nar han kommer hem fran jobbet.
Helst innan han kommer hem, maste ringa honom och vara sot. Vill ha en Chery Slurpee!! =)

image25

finally frukost!

nu ar han uppe, antligen! Det tog mig nagra timmar och mkt hoppande och tjat pa honom + hjalp fran hans syrra innan han kom upp. Under tiden hann vi se X antal "Girls next door, the girls of the playboy mansion"
Nu ska vi och kaka frukost pa Ihop, International house of pancakes. Mmmmm I love it.

maste stanna pa Starbucks och kopa en soja latte ocksa sen ar jag redo for en harlig lordag i NY...

konstigaste personen

det maste vara jag.Moi! Ibland fattar jag inte hur min hjarna funkar, den funkar nog inte alls lite da och da.

Jag gar och lagger mig vid 1 inatt, baby spelar playstation3. Jag vaknar vid 2. baby spelar playstation3. Jag vaknar vid 3, baby ar borta!
Yrvaken och arg over at jag vaknat igen reser jag mig upp och ska pa jakt over vart gubben har forsvunnit. Hittar honom i koket. "Va fan gor du, vart ska du, varfor sover du inte, jag vaknar hela tiden, ska du sova,varfor kommer du inte och lagger dej?!?!??!!!!!" ungefar sa lat mig ramsa jag drog. Han tittade lite konstigt pa mig och jag fattade att han fattade typ inte ett ord jag hade sagt. Fan! Vart var min engelska nar jag som mest behovde den? Arg gar jag och lagger mig igen.

Nu ar det hamd som galler, baby sover fortfarande (han forsoker iaf) och jag vacker honom var 15 minut.
Haha!

I am legend

igarkvall var vi och sag Will Smiths nya film "I am Legend". Jag ar inte typensom gillar Sci-Fi och action overdrivet mycket, men den har var fan bra! Laskig i vissa moment men bra! Vet inte om den ar i sverige redan eller inte?  Men rekomenderar verkligen!

image24

fredag!

inte for att jag kanner nan skillnad pa dagarna nu nar jag ar har forutom att om jag har tur ar baby ledig hela lordagen. Om jag har tur. Annars vet jag vilken dag det ar efter hans jobb scheman. Jag ar skadad. And in love.

Mrs skulle ta ig och shoppa skor tll mitt nya jobb, vilken slutade i en 8 timmar lang shopping runda i X antal affarer.... alla i denna familj vagrar lata henne ga och shoppa och nu forstar jag varfor. Hon ar galen! Men tro mig - jag larde mig en hel del tips =)
Jag hittade en troja for 40 $, men den var nersatt till 30$, Mrs hade en kupong som gav 20% off, och lillasyran jobbar i samma kladkedja och fick 15% off pa det. Perfekt! Varan shopping runda vart valdigt billig och bra da vi rusat runt med alla kuponger. Men ni skulle ha sett min pojkvans fortvivlade min nar vi kom hem med massa pasar! "Ma - leave her alone you cant have her no more, you cant spend no more time with my girl"
Hahahahhaa....som att jag inte shoppar nar hon inte ar med.....

utmattad

jag ar sa avslappnad och lugn nar jag ar har hemma hos baby sa det ar helt tomt i mitt huvud. Visar lite bilder fran julen ist! =)

image21
image22image23

sover du?

maste bara tillagga:
Igar innan middagen bestamde grandpa att det skulle hallas middagsbon. alla samlades i en stor ring och holl varandras hander, och sankte sina huvuden.....
Lilla K som ar 3 ar borjar springa rut och dra i alla och fraga: "sover du?" och sen vidare till nasta.
Grandpas lille bonestund blev inte sa serios nar alla skrattar
Hoppas gud forlater oss.......

dagen efter....

skont och trakigt pa samma gang. Jag hade det sa kul igar, det var verkligen harligt att fira har med baby och hela hans slakt. Det var massa med mat (inte julmat, men massa kalkon, jerked chicken, fisk av olika sorter, pasta)
uset var fullt av folk heeela dagen det var lite pafrestande ett tag.
Lillasyster i huset ick ett Wii av min pojkvan sa vi spelade halva natten = traningsverk idag hahah

Jag onskar alla kunde sett hysterin och kaoset som uppstod i huset nar jag fick en ring av baby! Alla skrek, hurrade, skrattade, grat...tills vi klartgjorde att det inte ar en forlovningsring.
Neh sant hoppas jag han kommer gora nar vi ar ensamma, inte bland 40 slaktingar.

Men nu ar julen over och allt ar som vanligt.Mrs forsoker dra med mig ut pa rean idag - vi far se om jag orkar sta emot hennes tjat.
Jag ar trott...

Xmas!!!

japp idag ar dagen med stort D i detta land, och detta hem.
Vknade forst av alla och sen borjade Mrs grejja i koket sa gick ut for att hjalpa till. Efter det har det bara ploppat upp mer o mer folk, och nyss lyckades jag till och med vacka min pojkvan!

Fick det sotaste julkortet av min framtida svarmor, det var ett svenska julkort hon kampat pa att fa tag i - och nu undrade alla saklart vad det stod i det..det var en sot liten dikt om snoflingor men sjalvklart later det inte lika vackert nar man oversatter det till engelska....

"Merry christmas and may you live healthy, happy and wise" skrev grandma till mig och det hoppas jag verkligen pa!

Nu ar det dags att rota igenom julstrumporna!

Love

underbara slakt part 2

jag, baby och hans lillasyster ligger pa golvet i vardagsrummet och tar kort pa allt och ingenting...Mrs rakar komma i min vag for kameran... ojjj......know its baaaaaad.
Hon undrar om jag vill att hon ska trampa pa mig. Jag undrar (igen) om baby ska radda mig fran hennes vassa stilettklackar. Han sager nej. Igen.

Han har nog inte atit tillrackligt manga pepparkakor

sell it!

ikvall har vi roat oss ordentligt. Vi har lekt en lek som gar ut pa att beratta vem i huset i hellst vill salja, och varfor. Det var ganska intressant och det kan bli skal till stora brak. Nu ar det ju sa att det ar jul sa alla forsokte vara lite snalla....
efter att man har berattat vem och varfor, maste man avsluta med att saga "sell it" (fran jamaicansk slang)
Rekomenderas starkt! (blir mer intressant efter nagra glas.....)
Betyg 5/5


kan latt ersatta alla andra trista lekar, vem ar inte trott pa "jag har aldrig..."



underbara slakt!

Baby ber mig att ta kort pa hans mamma som pysslar infor julmiddagen imorgon...jag gor det...hon blir irriterad och undrar om jag vill att hon ska ge mig stryk. Jag undrar om baby kommer skydda mig fran hans galna mamma. Han sager nej..... valkommen till familjen.


God Jul för fan

idag saknar jag min egna familj, det ar jul i sverige och det ar fosta gangen jag inte firar med dem....men det ar okej, jag har ju hela tjocka slakten runt mig fran min pojkvans sida....och da menar jag bokstavligen..det undrar vad det betyder som jag skriver...hur man uttalar orden....  vem skriver jag for?? 1000 fragor.

Isa ar julpyntad pa basta mojliga satt - nya laaaaanga naglar med julmonster och massa glitter! Det tog lillasyrran i huset over 3 timmar inatt att gjora mina naglar, men sa ar hon inte fardigutbildad heller..men snyggt blev det!

Igar spenderade jag 4 timmar med Mrs och Grandma att sla in presenter och skriva kort. 4 timmar!!!! och det vara bara fran dem....oh my.....den har julen blir nog galnare an jag nansin trodde.
Sjalv ska jag ivag snart och panikshoppa klart det sista. Som jag brukar. Som det ska vara. God jul for fan.

underbaraste kvällen!

Im so so so in love.....I got the best boyfriend ever!
Vi tog taget in till Manhattan och maste saga att jag var mer an uppspeld...visste att det skulle komma nan bra overraskning och jag hade min bikini med mig.....
Forst fick vi en svang, myste pa Starbucks och handlade lite julklappar pa BR leksaker pa Time Square...kopte lite BBQ kyckling av en man pa gatan och vandrade runt och bara babblade...sa skont att bara umgas jag har verkligen saknat det!
Tog taxi till 32street och dar hade han planerat in en helkvall pa Juvenex Spa!
Ohhhhhh my god!
Det var sa javla fint och underbar stammning. Jag kande mig som en prinsessa.

Forst fick vi basta i en stor vackert inredd bastu, sen bada i 3 olika pooler (1 med citroner i, 1 med gras, och en "vanlig") sen basta i en angbastu...sen massage!
Sen avslutning i ett privat rum med jaccuzzi med rosenblad, champagne, massa frukt, tanda ljus och skon musik....det var underbart!!! Oh i love him soooooooooo!

Sen hade vi sen middag pa en liten mysig restaurang och sen akte vi hem...underbar kvall!

dagens visdom:

Om man ater pepperkakor och sen dricker tranbarsjuice smakar det alkohol. Och det spelar ingen roll om det ar vanlig eller vit tranbarsjuice!

Idag fick jag ett samtal pa min pojkvans hemtelefon fran hans moster i Florida - som jag aldrig ha traffat. Hon ville bara upplysa mig om att hon var den forsta som skulle ringas nar jag och baby har bestamt oss for att gifta oss, och hon ville att jag ska komma ner o halsa pa henne snart, eftrsom alla hennes pengar sparas till vart brollop.
Say what?!?!?




Snart ska jag aka till Manhattan med Baby for han har planerat in nan overraskning for mig, det enda jag vet ar att min bikini ska med. Jag gillar overraskningar sa det ska bli sjukt kul. Hoppas vi kan ata forst for jag ar hungrig.....
Tankte ocksa tvinga honom att ta med mig till the biiiiiig christmas tree vid Rockafella Centre.
Have to go!

Love

galen taxi chaffis

jag har mott pa en hel del skona manniksor i mitt liv (Josie - remember that nurse on Jamaica Hospital?) men taxi snubben igar tog fan priset. Ja ringer efter en taxi, han sager att han kommer om 10 min. Jag lagger pa och vander mig om. En taxi kor upp och tvarstannar framfor mig i samma sekund. Jag ignorerar den, det kan ju inte vara min.....han vevar ner rutan och undrar om jag ska med eller?
Eh ja visst......
Oppnar dorren och det pumpar ut hiphop ur hans pimpade bilradio/ cd whatever it was...

Taxichaffis - Oh damn  I only picked up ugly people today, and when I say ugly - I mean uuugggglyyyyy yo! But what the hell I believe in God yo, you know? And you look...damn babe..now Im happy, wheres your ring? No ring? Trouble with your man? Cos I know a lot about trouble with men, Im a man and Im trouble hahahahaha. Okay let me tell you about some clubs and you know...Look! Look! That chick is U-G-L-Y! yeah she really was what the fuck is wrong with people! Im usually the quiet type, but its friday so what the hell, Im going out getting some ladies tonight, yeah (sjunger en liten sang)

Det fanns inget stopp pa honom, ingen pausknapp! Jag fick inte en syl i vadret forutom ett "mhmmm", "yeah i feel you" lite da och da, men jag maste saga att han fick mig pa sjukt bra humor, jag skrattade mig igenom hela resan.
Men det ar det jag alskar med NY!
Sluta vara sa reserverade i Sverige for fan!!!!!!


planerar min dag

eftersom jag var lite uttrakad igar nar baby jobbade hela dagen sa bestamde jag overlyckligt att jag och jessie och lilla skrot ska roja manhattan idag. Det var ett bra tag sen jag var inne "inne" i stan sa det kanns skitkul. Sa nu ar projketet for Isa hur jag ska ta mig till taget. Kommer jag val dit sa ar det no problemo men vette fan hur man kommer dit. Ar ganska bortskamd av att bli skjutsad dit jag vill..............=) far ringa taxi. (Eller ga ut pa gatan och stalla mig o kora en "pretty woman" vikning pa nat schysst satt.)

Hade fatt ett meddelande att jag ska ringa till Mrs pa jobbet, gar inte sa bra...kommer till vaxeln, kopplas till henne och sen inget mer. En gang lyckades jag hamna hos hennes telesvar iaf sa lamnade ett morgon piggt meddelande. Hoppas hon ringer snart - undrar vad hon vill...
Stada huset? Laga mat? Baka? Tvatta? kanns som att risken ar att det ar nat "husfru likt" for att hon ska kunna bestamma sig om jag passar som fru till hennes son....aja vi far se.

Borjar fa panik over julklapparna ar inte klar an, skulle egentlien smyga ivag till the mall idag for att shoppa klart men nu blir det manhattan ist, hoppas jag hittar vad jag behover dar! Maste bara tillalagga - jag har aldrig, aldrig fattat hur stort de firar i den har familjen, det ar galenskap! Maste ta kort och visa sen for det ar redan packat under den stora granen i vardagsrummet...och antalet $ min pojkvan lagger ut pa presenter till sina vanner o familj ar sinnessjukt...

neh men nu ska jag packa mig in pa badrummet o fixa till mig lite, ser fortfarande sliten ut pga att jag inte har sovit ut an. Maste ta tag i det imorgon bitti...... far se hur bra det kommer ga

sanningen om svarta i NY

intressant samtal mellan min pojkvan och hans polare:

- Va? vad snackar du om, gillar du basket?! Jag har kant dej i (raknar pa fingrarna) 7 ar, skamtar du?!?
-Neh sant, jag gor det, vad tror du jag har en basketkorg pa dorren och en ute pa garden?
- Eh, snalla du ar svart. Alla svarta har en javla basketkorg....

okej...helt normalt samtal.
Ok, neeeh jag har aldrig sett honom spela eller namna det heller, helt otroligt. Men man far val tro pa honom.
sa lange.

upp till bevis!

this is how u keep the love

A good merriage must be created
In the art of merriage the little things are the big things
It is never being to old to hold hands
It is remembering to say "I love you" at least once a day
It is never going to sleep angry
It is having a mutual sense of values and common objectives
It is standing together facing the world
It is forming a circle of love that gathers in the whole family
It is speaking words of appriciation and demonstrating graditude in thoughful ways
It is having the capacity to forgive and forget
It is giving eachother an atmosphare in which each can grow
It is finding room for the things of the spirit
It is a common search for the good and the beautiful
It is not only marrying the right partner
It is being the right partner


bästa receptet!

nuuuu ar jag klar med pepparkaksbaket, det gick utmarkt (nastan) och jag fixade till o med glasyr pa dem (stolt!) receptet var skitlatt och superbra, tanke dela med mej av det fan (kanner mig glad o generos...)
1 tsk hett vatten
1 aggvita
siktat florsocker tills det blir tjockt och utan klumpar.

hur bra som hellst. maste visa upp mina fina ocksa hahah

image20

upp och hoppa!

semester, my ass! jag har sovit mindre sen jag kom hit nu an jag trodde var mojligt. Inatt nar jag hade bestamt mig for att sova, sa kom jag pa att jag skulle duscha forst...sen skulle baby duscha sen satte han pa en javla japansk animerad cartoon. men till ljudet av den skiten somnade jag iaf sa smaningom.
Och vaknade i panik over att baby tydligen hade glomt stalla alarmet inatt. Bra jobbat.
I hans hysteri drog han upp mig ocksa och nar han val akte sa skulle jag sova igen. Trodde jag det....
Far sms som jag ignorerar. Sen ringer hemtelefonen. Jag latsas som jag ar dov. Sen ringer min mobil och da pallar jag inte vara dov langre. Sjalvklart ar det min alskling som terroriserar mig. Tydligen har en lat kompis glomt sin psp och sin mobil har igar. "Baby pleeeeeaaaseeee i would love you more if you go give it too him"
Skamtar han?
Hell no.
"But im gonna give you good presents for Xmas"

Okej jag angrar mig. Jag brukar ju saga att man far vila nar man ar dod.

Sa nu sitter jag har igen skit trott efter att ha packat mig ivag och sett till att den dar snubben har sina alskade teknik prylar.

Nu ska jag baka pepparkakor, lika bra att satta igang.

Brooklyn och for lite somn....

Det tog som vanligt sjukt lang tid att ta mig till Brooklyn till jessie men det var saklart vart det, vad lillen hade vuxit!! kandes sa bra att se dem igen, har verkligen saknat! Vi har mest myst hela dagen och kakat tacos och vi korde till och med en "amerikanare" och kopte en shake & bake cakemix..whoo...bara i med lite vatten och agg sa har du en tarta pa ett vips! Praktiskt men trist......

imorgon ska jag ge mig pa att baka pepparkakor till hela familjen har, ska bli intressant

imorse tyckte nog svarfar att jag sag trasig ut....
-God morning dear.... (overstattning) du ser lite sliten ut...ganska mycket faktiskt, jetlag forstar jag....mhmmm kaffe? Inte? men jag har redan forberett at dej..jamaicanskt ja, som det ska vara, starkt! Du behover sova mer, har du sovit? Lite? ja jag ser det....

kul att borja veckan med starkt besk jamaicansk kaffe...vill ha en sojalatte!!!!!!
far tvinga baby att kora mig imorgon.
nu ska vi forsoka sova det blev sent innan jag blev hamtad i BK sen hade vi en liten rundtur i bilen att aka o dela ut hans vanners julklappar. trevligt varre.

klockan ar nu 02.15 pa natten o dags att sova. om 2.5 timmar ringer det hemska alarmet  men imorgon ska jag fan ligga kvar i sangen och hanskratta at baby nar han ska slapa sig ivag...

ja sa ond kan jag vara.......

om det ar vart det ska jag fundera pa snart, vill ju inte bli utan julklappar.....

back in NY!

sa javla skon ar det, klockan ar 6.30 pa morgonen men Isa har (overtrott, jetlag, retarded?) vart uppe sen baby gick till jobbet vid 5. snart ska jag bege mig till taget och dra till mina alsklingar jessie och lilla skrot i Brooklyn! weeihoooo! =)

flygresan var bokstavligen pain in my ass, pillren jag fatt verkade inte pa mig..jag vantade o vantade men inget hande...jag gick X antal sma promenader i planet. det var en stor lattnad att komma fram. Flygresans hojdpunkt var efterratten vi fick fran schweiz som var vit chokladpudding..skit gott var det! precis sant som jag gillar.

tack till A som korde mig till flyget mitt i kalla natten fy faaaaaaaan. men det ar vart en bra present fran NY!
Ida..sinnessjukt jag saknar dej redan. man blir ganska van med nan man umgas med varje dag

MEN JAG AR SUPERGLAD ATT VARA TILLBAKS HOS BABY! det gar inte att beskriva.

sjalvklart var han sen att hamta mig pa JFK men jag kunde inte vara arg pa det heller. vi har ju redan gatt igenom det dar med jamaicaner och tiden...hmmm.....

samtal med lillebror...

Isa - Ja må han leva ja må han leva uti 100 år!!!!!!!!!!!! hip phipp hurra min lillebror blir stooooor idag!
Bror- Mitt i maten ringer du
Isa- Jaaa men skulle bara säga grattis, vad äter ni då?
Bror - Korvstroganoff....
Isa - Eh..jaha....kul födelsedagsmat...önskade du det eller?
Bror - Eh..neeeh skulle inte tro det
Isa- (tar nya tag att få upp fest stämmningen) Vad har du fått då?
Bror - Ingenting. Än.
Isa - Jaja okej jag ska inte störa, tänkte bara önska grattis!!!!
Bror - Mmmm, joo..tack då.

Hoppas det inte var min felstämda sång som gjorde honom så tystlåten. Jag har aldrig sagt att jag inte är tondöv

serious countdown!

det är alltså inte så många timmar kvar tills jag flyger! Innan dess ska jag prova ut kläder, packa ner allt "det sista" käka middag med vänner, ringa mammsen och syrran..och lillebror (han fyller år idag faktiskt! grattis!) diska, lägga över ny musik på min älskade mp3, ladda min mp3 (ganska viktigt.......) skicka helgens festbilder till några få utvalda personer som ska få skratta lite.... och hinna umgås lite med Ida.

Det är lite ångest att åka iväg och så för då bor hon själv.... fast det är 1000 gånger mer ångest att veta att jag kommer hem och då drar hon till Thailand i 4 veckor.



lyckades tjata till mig att gå tidigt så det var perfekt. Lilla Vovven som vi brukar ha där hade en skum vit kompress lindad från undersidan av magen och jag undrade verkligen vad som hade hänt med stackaren..operation? Nåt läskigt sår?
Det var inte så dramatiskt. För alla brandsläckare och stora krukväxters bästa hade han försetts med "piss skydd". Han är i en liten fas förstår ni och han gillar att markera sitt revir. Ja det är inte lätt att vara den enda snubben på avdelningen. Som inte är senil alltså.....

morgonpigg

vaknade vid 5 imorse av att jobbet ringde. Dum som jag är svarar jag. Tror ganska starkt på att jag är den enda som gör det. Nu sitter jag här och borde egentligen jobba men ska bara.....ska bara dricka lite kaffe först och kolla min mail.

Idag är sista dagen på jobbet och sista dagen i Sverige det här året! =)
Ska försöka tjata mig iväg härifrån runt lunchtid så jag kan fixa allt det där sista som ska göras.
Får se om jag lyckas. Annars får jag ta till plan B och bara smyga iväg när de minst anar det.
Risken att de sparkar mig är minimal pga personalbrist så det löser sig.

dax att sova

eller njaee....inte direkt men iaf börja fixa och plocka iordning på mitt rum så jag kan sova så småningom. Väskorna har nämligen blivit urpackade och ska packas om igen. Typiskt mig.
Imorgon är det sista dagen innan jag åker och massa som ska hinnas med innan jag ska jobba på eftermiddagen.

Har fortfarande ont sen den där party helgen för nån vecka sen så har fått små magical pills av min kära roomie som ska käkas på planet ifall det gör för ont. (kvar från en gammal operation, så inget magical egentligen....för att lugna pappa o mamma hahah) Tydligen blir man ganska trött och dåsig och borta av dem med så det är perfekt. Det betyder att flygrädda Isa kanske kan sova lite på planet =)

Annars får jag ta mig en ordentlig drink. Det brukar hjälpa.

Sov gott

inte välkommen längre!

Min pojkväns mamma undrade vad han skulle ge mig i julklapp. Han säger en förlovningsring. Hon säger att han inte behöver hämta mig på flygplatsen längre. Han skrattar och säger att hon inte ska bry sig om vad jag ska få. Hon håller fast vid vad hon just sa. Han tycker det är skitkul. Jag är nervös.

Jag måste gå och köpa lite svensk Vodka till min blivande svärmor och få henne att släppa loss lite.

true?

- The Aggressive

Outgoing. Lovable. Spontaneous. Not one to mess with. Funny. Excellent kisser EXTREMELY adorable. Loves relationships, and family is very important to an X. They are known for being generous and giving. Addictive. Loud. Always has the need to be 'Right'. X will argue to prove their point for hours and hours. X are some of the most wonderful people in the world.

mmm jag håller med till 100% om mitt stjärntecken =) och det roliga är att Baby är samma som jag.... kan gå extremt fel...men för oss funkar det mer än perfekt. Kan man lita på sånt här?

jävla internet

Jag har kämpat hårt nu i några dagar för att fixa min resedagbok igen tills jag åker, så ni som känner mig väl kan läsa där ist och se mina bilder, men den vägrar att låta mig fixa. Går inte. Absolut inte. Mitt kära internet hänger sig exakt varje gång den ska skapa en ny resa. Det händer inte på nån annan sida, allt funkar perfekt förutom just att skapa en ny resa. Nu ger jag upp.

Igår visade 5:an "Shrek 2" och en liten julfilm med Shrek och hans familj.....jag älskar Shrek. Vet inte varför jag fastnat på just de filmerna but I love it! Jag kan skratta mig igenom hela filmerna och sen fortsätta skratta långt efteråt av skämten som var i filmerna. Jag är inte störd....tror ni jag har dålig humor?

image19









 

man kan ju önska...

.. att klubben vi var på igår hade vart asbra, ni vet en sån där kväll man kan leva på länge och skratta åt i flera månader..men tyvärr så var det verkligen inte bra alls....
fast början av kvällen var kul, jag, Ida och A var hemma och käkade middag, drack cider och glodde på Dutty Friday på DVD innan vi tog miljötaxi till gamla stan.... där dog våran planerade festkväll när Governor Andy uppträdde med sina usla jävligt dåliga reggaelåtar på svenska och DJ spelade musik som verkade få alla på klubben att vilja sova. Betyg 1/ 5 på Vibes46.

Tack och lov är det bara 3 dagar kvar till NY så jag kan få lite äkta party!

Idag slappade jag och A på mitt gamla jobb och käkade god mat och drack flera liter kaffe så nu mår jag ganska dåligt..men det var skönt att sitta och babbla i några timmar.
(För övrig erbjöd min gamla chef mig att betala min hyra + lön om jag skrev kontrakt på att börja jobba där igen för 1 år framåt.... Nej tack! det finns mer än 10 anledningar att jag slutade)

galen tatuering

det här är veckans roligaste..eller månadens roligaste kan det nog ta hem priset som.
jag möter min kära kompis som jag inte sett på läääänge och hon erkänner att hon har en ny tatuering (jag älskar tatueringar....)som hon gjorde i Grekland. Okej..spännande tänker jag, undrar vad för snyggt hon har hittat på....

Sin pojkväns namn på låret.
Felstavat!

 Jag kan inte sluta skratta -det är så jävla typiskt!
Och gulligt. Jag skulle inte protestera om baby ville tatuera in mitt namn.
Men gärna rätt stavat då.

4 dagar kvar!

Idag har jag börjat packa och sortera alla grejjer jag ska ha med mig, mina väskor är fulla nu. Mitt rum är fortfarande överfullt av saker som ska ner i väskorna.

Baby ringde och ville att jag ska öka antalet choklad och kexchoklad till 20 av varje.
Men Jessie har nog den längsta önskelistan iaf - jag jobbar fortfarande på att hinna köpa grejjer =)

Oj. glömde att jag inte har lagt fram de olika par skor jag ska ha med mej.

Lycka till Isa

Thailand vs. USA

Igår bestämde jag och Ida att vi ska skippa att ge varann julklappar. Bra beslut. Istället ska vi ge varann nån liten gåva, hon får en av mig när jag kommer från NY, och jag får av henne när hon kommer hem från Thailand. Perfekt.

Önskas: En Thai snubbe med bra motivation och som är självständig och ser vad som behöver göras i hemmet. Att städa och putsa ska vara ett intresse. Han ska tycka om att laga mat och använda mycket kryddor. Vid behov får han gärna massera och vandra lite på min rygg. Om han vattnar blommorna är det ett plus. (obs! endast för hjälp - inget förhållande)

Min gåva till Ida: En het snygg snubbe som kan uppvakta henne och behandla henne som en prinsessa.

Undrar vem som kommer lyckas bäst med att få hem sin gåva.....


vem bryr sig om Lucia?

jag säger som tanterna på jobbet "Att barn klär ut sig är väl gulligt, men vuxna människor?!"
Tycker det säger ganska mycket att gamlingar tycker så för annars brukar de ju vara ganska positiva med allt "mysigt" som händer.
Själv får jag rysningar när jag ser alla utklädda puckon och röstningar hit och dit i tidningarna om vilken brud som ska få ha tända ljus i håret! Som att det skulle vara värsta grejjen.

(Min syrra var för övrig sjukt vacker när hon var lucia för några år sen)

Igår skulle jag och Ida förklara hela grejjen med Lucia för min  jamaican / amerikanska pojkvän. Lyckat. Och man fattar verkligen varför andra nationaliteter tycker att vi svenska är värsta freaken.
Förklara att killar klär ut sig till stjärngossar och pepparkaksgubbar så kommer ni känna hur idiotiska vi egentligen är i Sverige.

Min kära snubbes kommentar till allt var " Say what? You're all crazy ass people"

Yep.
image18

Vintern är lite mörk och kall med täääänd ljuuuuus och ät pepperkakor med varm glögg - det är mysigt. Och det borde räcka.
Neeeh befria oss från att se folk över 12 med glitter i håret.

lycklig!

idag så bara slog det mej hur glad jag egentligen är! Har helt glömt bort hur bra livet kan vara de senaste månaderna, eller ärligt talat så var det länge sedan jag bara kännde mig så avslappnad och lycklig...
Det är verkligen värt hur mkt som helst när man får den känslan och det bara är så självklart!
Får se hur länge det håller i sig....


=)

släkten är värst!

idag efter jobbet åkte jag hem till farmor.... dagen spenderades åt att vända upp och ner på hennes lägenhet för att hitta pengarna som hon hade lagt "på ett bra ställe där hon vet vart hon har dem".
I know what you're going through...
Jag är likadan. Inte med pengar dock dem har jag koll på. Eller rättare sagt - jag har koll på vad jag har lagt dem på! Innerst inne är jag ganska shopping galen.




image17

Behöver jag säga att vi inte hittade pengarna?






folk har inget liv...

...och inte jag heller tydligen. När man gick på mellanstadiet typ var det Lunarstorm som fick alla att samlas runt datan så fort det var rast.... sen kom Playahead.... där var det verkligen energi på att göra bästa snygga sidan med olika HTMLkoder och skit...Man kan ju tycka att det var nåt som hörde "till den åldern" men neeeeh...absolut inte!
Jag blev påpackad Myspace...långt innan halva Sveriga nappade på samma skit och samma där med att designa en cool sida... sen körde vi på BP ett tag (amerikansk site för singlar) som jag inte hade kvar så länge.... sen kom alltså Facebook...den mest komplicerade och irriterande och folk hatade av dem alla...och mest populär! Whyyyyyy?!

Ja jag erkänner att jag också är hooked på den då.... det är nåt jävligt intressant med att kunna babbla med och spana in människor man gick i lågstadiet med, eller den där snubben man strulade runt med i 9:an.

Och jag erkänner att jag fortfarande har min myspace.....

Jaaa dagens största erkännande....min älskade underbara sexiga pojkvän raggade upp mig på BP och jag är fortfarande kär och galen i honom.

Sammanfattning: Man får ut nåt av att sitta på nätet och glo på andra människor som gör samma sak

ointressant

idag hade jag rekord många som hade läst min löjliga blogg....rekord for min blogg alltså....vissa som skriver har ju typ 10 000 läsare om dagen (KENZA) http://kenzaas.blogg.se/. ....Det verkar i stort sett som att de som skriver modebloggar har mest träffar.. men jag tänker absolut absolut inte, nej, nej och hell noooooo skriva om vilket läppglans som är det bästa och har sötast färg eller lägga in massa "dagens outfit" eller bedöma kändisars galaklänningar. Inte mig grej.
Hellre tråkar jag ut er med mitt liv och rycker in alla jag känner och saker som händer every day and keep it real.

Min kalender for December är fullpackad , speciellt tills jag flyger bort - sjukt skönt! älskar när det är fullt up!
Min lillebror fyller år (weeihoooo), Josie kommer hem från NY och du är saknad ska du veta, jag ska jobba häcken av mig till jag drar (countdown 6 dagar 6 timmar), träffa farmor, hinna med att shoppa det sista;
  • pepparkaksdeg....marsipan........paradis askar!
  • presenter till julstrumporna....hade helt och hållet glömt bort den traditionen för fan...
  • mera glögg! jaaa du Ida... vart tog den jag hade köpt vägen? hahaha.. i våra magar =)
  • julklapp till min blivande svärfar = panik!! tips? nån?
  • 16  Marabou chokladkakor och 8 kexchoklad (babys önskan hahhaa)
  • en ny mascara till mig
måste också hinna färga om mitt hår....  (intresse flagg på den du...)

varför heter det egentligen svärfar / svärmor?!?!?





1 week to go

jaa om 3,5 timmar om en vecka så landar jag i NY igen, ska bli så jävla sköööönt!
så även fast jag är på jobbet så går jag omkring med värsta smilet och jag kan inte sluta....trust me I tried.
Saknar alla så oerhört mkt, och 3 månader är alldelens för lång tid att vara ifrån dem.
Känner mig ganska lycklig idag allstå

just have toooo

visar er lite info om detta underbara klädmärke som jag samarbetar med nu då, intresserade av att få tag på dessa heta kläder? Let me know.....


http://www.youtube.com/watch?v=AR2X6SYB2W0





planer för imorgon

har blivit skadad avatt lyssna på "Lugna Favoriter" hela dagarna på jobbet och de har en grej för sig att man ska maila in och önska 3 låtar (favoriter) och man kan vinna en spa-dag på Hasseludden för 2 personer!
Hur skönt låter inte det?
Om jag vinner med mitt charmiga mail så är problemet bara att välja vem ska få följa med....
men det tar jag då -hoppas jag vinner...

för övrigt imorgon ska jag försöka handla klart julklapparna och jobba.
Nu är det natti natti för Isa så sooov gott till er alla!


härliga syster

fan va jag saknar min lillasyrra!! hon är helt underbar och störskön tjej med stor humor
(Isa - har du sökt nåt nytt jobb? 
Babysis - jaa visst, läkare är det enda som finns! Och det kan jag ju söka, jag har satt en kanyl på en elefant.
Isa - Va har du gjort det? (förklaring till min dumma kommentar, hon gick djurvård i gymnasiet)
Babysis - Ja en gosedjurselefant. Jag gav honom en p-spruta. Men kanylen var full av luft och det får den ju inte vara...)
Och hon är lika söt som socker. hon ser ut som en ängel men låt er inte luras....skenet kan bedra =) men massa kramar vill jag ge henne för att hon alltid finns när man behöver henne - och jaaa det suger galet att vi inte ska fira jul tillsammans för första gången!


Lillebror! saknar dej och love you too men det vet du ju! =)

sverige vs. afrika

jag blev ju sjuk som jag visste, fast det är sällan jag blir så sjuk att jag verkligen är utslagen och sängliggande, envis som jag är. Så här sitter jag alltså på jobbet - inte ens på mitt egna pass - jag sa JA när de ringde in mig extra....  så jävla typskt mig och nu ångrar jag mig som fan och önskar livet ur mig själv

Igår kom Ida (roomie) hem från jobbet och kände sig sjuk hon med, så hon vispade ihop en rekord super medicin, gammal hederlig svensk huskur mot förkylning:
Koka upp vatten, skiva i färsk ingefära och låt det koka, släng i massa konung och pressa i galet mycket citron - vips! så har du dunder kuren klar!
Jag tycker det smakar pest och pina men det funkar kanske.

I vanliga fall brukar jag köra hårt med mitt ex's kur från självaste afrika, och det brukade funka bra! Om möjligt smakade det värre än den svenska men men.....
man kokar upp mjölk, pressar i massa massa vitlök, och blandar det med honung. Lätt och fort går det! Han håller stenhårt på att det funkar men som farmor säger "Man måste tro på det för att det ska funka" Jag anser att det gäller den svenska kuren med!

Om jag inte mår bättre imorgon kommer jag gå över på den afrikanska så får Ida göra den svenska så kan jag meddela ett äkta bombsäkert resultat senare.....

kära tomten....

My wishlist kommer här:
image9image10image13image16image14


  • En rubiks kub....bara for att jag såg den där asiaten twista och fixa det på under 10 sec, amazing!
  • Ring, Rocawear..underbart snygg
  • och ska det glittra så ska det, piercing Rocawear
  • Svarta Pumps, Rocawear..sjukt häftiga! Love it
  • Jackan som är vändbar, ett måste ha!
image17

och en liten sak till.....en Alfa Romeo skulle vara helt okej kära tomten....

diskmaskin-slang som dildo?

jaaa jag vet inte vad jag tror om det....
detta är en väldigt sann historia från jobbet...

(jag och CJ sitter inne hos en av tanterna och softar.....)
Isa - Eh...vad fan är det här? Ett avsågat rör?
CJ- det ser ut som the missing piece av slangen till diskmaskinen! vart hittade du den?
Isa - nerkilat här i soffan, typ under armstödet...........
CJ- fräscht...vad fan har hon det till? ohh.... sprita dina händer!
Isa- hahahaha neh va sjuk du är, not a chance!
CJ - men va fan, har hon snott det från köket eller? vad ska hon annars ha det till, och ha gömt det ocksa! Sprita!
Isa- Eh..jag stoppar tillbaks den under kudden, ge hit spriten nu

Tror vi mår bäst av att inget veta, eller iaf inte få det bekräftat.... men diskmaskinen har vi beställt en ny slag till....


(i brist på andra förklaringar - hon kan ju vara kleptoman)




glöggkväll och barnvakt

igår efter jobbet spenderade jag kvällen med att dricka glögg och käka god middag med med 2 vänner, det var mysigt med en lugn fredagskväll med idolfinalen och Girls of the Playboy mansion =) alltid lika kul att skratta åt de tjejerna.

idag är jag barnvakt åt charmtrollen igen och eftersom jag har lyckats blivit sjuk och har konstant huvudvärk är det lagom kul.... plus att det fortfarande är skitväder ute så ingen är sugen på att gå ut och leka i regnet....massor med Disney Channel och lördagsgodis ist!

ikväll var det fest inplanerad men jag får nog ge upp mot bacillerna och stanna hemma och känna mig eländig.

jävla oväder

men ingen snö?!? sånt irriterar mig galet.
men men min countdown är nere i 11 dagar kvar! känns så jävla bra, speciellt efter mitt 3 timmar (!) telefonsamtal med baby igår. Vet att jag har massa kul och mysigt framför mig.

men nu måste jag tillbaks till att jobba




Isa tänker djupa tankar

Jessie!!!! fan bruden du måste ta och pallra dej hem snart jag blir galen. Känns så tomt utan dej i mitt liv. Och lilla skrot! saknar min lilla underbara gudson. But girl you are my angel och vi har gått igenom de sjukaste sakerna tillsammans.
Juicy!!! =) du är så stark så visa det och kämpa på fast du har motgångar! Är så jobbigt att inte kunna vara vid din sida through the bad times men vi ses ju snart!

Sjukt att jag träffade er så sent i livet och så blev ni så viktiga för mej.... power of 3

men va fan klagar jag på jag har världens skönaste vänner i Sverige också. Speciellt min kära rumskompis -mitt liv skulle inte vara hälften så kul om jag inte hade dej, och allt jobbigt skulle vara 100 gånger värre.

Har ni nånsint tänkt på alla möten med männiksor som man har, även om det är folk man bara träffar några minuter, och hur mkt de kan påverka ditt liv? Och att man ibland saknar människor man inte har i sitt liv, människor man inte känner men som man önskar fanns i ens liv?
Vissa människor bara dyker upp i ens liv på konstiga sätt, och stannar kvar sen...
Vissa passerar bara snabbt men lämnar ändå stort avtryck.........

Det finns en person som jag är överlycklig att han finns i mitt liv, men det är ju egentligen normalt att han gör det, och vi träffas inte ens speciellt ofta (snarare alldelens för sällan...) min farbror.M.
Han är en sån människa man beundrar för att han bara så rakt igenom är underbar! Han har ett hjärta av guld och ett smittande skratt.
Okej, jag älskar hela min släkt men han står ut på nåt sätt....

I vissa situationer i livet möter man på människor som blir att stå en nära pga av just den situationen man gick igenom tillsammans....fast man kanske inte alls är lika som människor så klickar man ändå (yesss Im thinking of you Linda)

Vissa som man växt upp med och sen tappat och hittar igen (Martina), de som blir ingifta i släkten och bara fyller upp nånting som fattades, grannar som ställer upp, snälla människor på flygplatsen eller i telefonväxeln. Människor som ställer upp och ser allt och alla för vad de just är...One blood....

Och sen med syskon....de var pain in my ass för bara några år sen, och nu har de växt till att bli mina närmaste vänner. Sinnessjukt. Och underbart

countdown, 2 veckor kvar!

exakt 14 dagar kvar just idag till jag sitter på planet!
happy happy happy





.



Alicia Keys doing it jamaican style!

Visste att hon hade det i sig! =) Noone -REMIX (alicia keys, junior reid, beenie man, Chaka Demus & Pliers) American Music Awards


http://www.dailymotion.com/video/x3iren_aliciakeysnoone_shortfilms

jobb, jobb, jobb

fast man ska ju inte klaga - hade varit värre om man inte hade nåt jobb alls....jag kan verkligen bli (eller iaf bete mig) som om jag är allvarligt störd om jag blir för uttråkad.
bara några timmar kvar nu........
egentligen borde jag ha lagt mig i massagestolen ist för att sätta mig vid datan..men nu är det för sent fan.......

hoppas de visar nån bra film på TV ikväll......

hoppas mitt liv fixar till sig snart så jag kan gifta mig och skaffa små bebisar och flytta tillbaks till NY... jag är redo nu baby!
Fick ett meddelande från min älskling: "Your damn wish came true, its snow outside"
hahahahah
hoppas det snöar massor i NY och att det ligger kvar heeeeela vintern! Ingen jul utan snö tycker jag!

söndags kväll...

känner mig helt sliten! vi festade ganska hårt igår kväll hahha...nån som vill fill me in om alla detaljer? Och jag har så jävla ont, och jag vill gärna veta varför, och hur jag fick ont?!?!? men men..... mystery of life.

Orkar egentligen inte skriva för pallar inte att sitta vid datan. jobbade idag och ska jobba imorgon så jag ska ta och vila lite...om jag kan sova så här tidigt..natt människa som jag är nu för tiden...

har haft en skön men jävligt onyttig kväll hemma med min roomie, och sjukt dåliga vi är på old scool artister hahaha
"Vad heter han nu igen? Eazy-E? neh fan han du vet.....Ice-T" (och så tänker jag på icetea som man dricker.....)
"Icecube?" hahahahha.ja det var rätta svaret! Men situationen var förvirrande och kul. Orka döpa sig till Iskub....

men det var kul att gå ut och dansa igår iaf, blev kanske lite väl mycket passa passa style men det har jag snart förträngt....om jag har tur........

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0