To do:

* Kliva ur sangen! Man ska inte slosa sista dagen pa aret med att ligga i sangen med sin laptop.... eller? Min man ar pa jobbet sen tidigt imorse och jag har faktiskt varit vaken sen kl. 8. Pratat med underbara Jessie, bloggat, last tidningen, rensat mailen for RepJA och Gomidesign...jag har lite angest for att aret redan ar slut och det blev liksom inte som jag ville att det skulle bli...battrre lycka nasta ar?

* Baka "nyars - muffin".


* Shoppa alkohol. Baby gav mig stranga order om vad som ska inhandlas. Jag tanker glomma listan hemma och ga pa vad jag kanner for ist.

* Fest - fixa kallaren. Vi blev aldrig klara igar. Med radsla for utskallningar och arga blickar fran svarmor vagade vi inte klistra upp nagra roliga saker pa vaggarna. Eller spegeln. Eller baren. Med radsla for utskallning fran min man vagade vi inte klistra upp saker pa hans hogtalare eller pynta DJ-baset. Idag kor jag taktiken "fraga svarfar", och om nan skulle bli upprord sa skyller jag pa honom......

* Fest - fixa mig sjalv. Det blev inte sa mycket beautyrest inatt sa maste verkligen lagga extra tid pa detta!

Sanningen om Gömda och Asyl...

Det ar en ganska het debatt i Sverige verkar det som....Vad ar sant, och vad ar pahittat och logn, i Liza Marklunds bocker om Mia Eriksson? Jag alskar de bockerna, och jag alskar de uppfoljare som Mia har skrivit sjalv, och har last dem om och om igen och gratit och hatat och nu blir jag forvirrad. Monica Antonsson har gatt ut med bade sin blogg och skrivit en bok om "sanningen", med over 40 personer som stallt upp pa intervjuer har hon verkligen skaffat sig starka "bevisa" pa att bockerna ar mer eller mindre logn.... med detta kommer en hel hog med folk (slaktingar, vanner, folk som arbetat med fallet om Mia) som kanner sig lurade och att det blivit utpekade pa fel satt i bockerna
Vad tror ni?

I got it.

(Obs..eftersom bloggen kranglade inatt sa uppdaterar jag mitt gamla inlagg nu...got it?)




Jag hittade nyss en underbar affar, som dessutom ligger nara....losgodis! Godis som godis, right?
Det roliga ar att manga saker ar anda dopta till "swedish apples", "swedish blueberry hearts" osv..... alla vet val om "swedish fish" - alltsa de dar gelefiskarna, men jag kande mig anda ganska hemma dar i affaren...
Sa om jag nansin ar borta for lange fran datan och inte svarar i mobilen, sa vet ni vart ni kan hitta mig...

30 Dec

Sista dagen innan sista dagen pa detta ar... jag pysslar och pyntar i kallaren dar det blir fest imorgon, och ar samtidigt barnvakt at lilla Kristine. Det ar alltsa inte en enda lugn stund att hinna blogga pa tills hon aker hem igen.

Riktigt roligt!



Fran norska serien "Snorungar". Haller mig vaken och skrattande pa natterna. Underbar liten kille som verkligen borde fa extra lordagsgodis for att han kan spela pa sa bra! Pa youtube finns ocksa ett sjukt kul avsnitt nar han raggar upp aldre tjejer....enjoy!


Vinter





Siden string?

Jag vet att min kara man skulle bli mindre glad pa mig for att jag kiss and tell sa jag maste ta det pa svenska.

Kevin kommer hem fran jobbet, slanger av sig alla kladerna och ar allmant irriterad.
"What's wrong baby?" forsoker jag lite snallt men far varldens mordarblick tillbaka. I julklapp bestamde jag och svarmor oss for att byta ut alla Kev's kalsonger till nya, snygga, mer fargglada, silkiga kalsonger. Tydligen dum id'e, for min lilla alskling har gatt runt och lidit sen julafton for att de glider upp och blir som en tjock string i baken nar han jobbar. Sot som han ar ville han inte saga nat forst men igar hade han fatt nog! Han hade fatt panik och dragit av sig byxorna och rattat till kalsongerna mitt pa jobbet..ute i kylan...
jag skrattade sa jag grat.....

Jag fick lova att aldrig mer kopa silkiga underklader till honom och tydligen ska va aka och shoppa ASAP!

MSN

Tjejsnack med Linda. Kanns skont. Fast vi inte setts pa over 1 ar sa har vi alltid massa smarta saker att prata om =)
Det maste vara nat speciellt med oss f.d au-pair tjejer som gor att vi aldrig tappar kontaken hahah.
 I miss you girly.

Sista veckan....

..eller sista dagarna av 2008. Det kanns riktigt skont. Jag tror aldrig jag har haft ett ar som sa mycket daligt, och sa mycket bra har hant pa samma gang. Forvirrande.
Jag ser fram emot 2009, jag hoppas och verkligen tror att det kommer bli ett battre ar. Jag har en del saker att se fram emot, men jag vet att det kommer vara mycket jobb med att kunna na malen for 2009:

1. Borja jobba igen. Skaffa ett jobb som jag verkligen alskar. Igen. (Sign, I miss you guys ♥)
     (ASAP. Nar papperen kommer.....)
2. Kopa hus med baby. Och garna det huset vi ville ha fran borjan, som fortfarande ar tomt...
    (Senast Mars)
3. Ha 2 nya brollop. Ett i Sverige, ett i New York.
    (Juli / Augusti)
4. Ta mitt korkort har. Well, I'm on it, men maste ova lite mer innan testet...
     (Senast April)
5. Plugga upp ett till sprak. Italienska? Franska?
    (Senast December)
6. Lara mig laga Oxtail och Currygoat. Aven fast jag sjalv hatar det och vagrar ta i det sa ar det baby's favoriter.
   (ehm.... det kan sakert vanta till 2010....)

Vad har alla andra for mal infor 2009? Nu nar jag laser listan kanner jag mig ganska stressad... men det gar sakert...

Vad jag gjorde under 2008:

* Borjade jobba med alla underbara manniskor pa Sign. Alskade det jobbet!
* Reste fram och tillbaka Sthlm - New York 3 ganger. Fick besok av baby 2 ganger.
* Gick igenom 6 polisforhor och 1 rattegang pga idiotiska personer jag trodde var mina vanner.
* Forsokte ta mitt korkort med misslyckades...Oooops..
* 2 hemska lakarundersokningar och 1 operation pga cellforandringar.
* Flyttade till min alskling i New York.
* Forlova mig och gifta mig.

Det later anda som jag hunnit med en del detta ar...men....wish me better luck next year...

Kisses

Att flytta till New York

Jag tankte beskriva det har for er nu, en gang for alla. Folk verkar tro att det ar a piece of cake och bara att packa sin vaska och flytta till USA. Det ar verkligen inte sa. Det kravs massa tid, massa pappersarbete, pengar och att man har huvet pa skaft.
Att jag gifte mej med en amerikansk medborgare var inte for att jag ville bo i New York. Jag gifte mig for att jag ar kar och vet att det har ar den person jag vill leva mitt liv med - och att flytta till New York var for mig ett nodvandigt ont. Det ar aldrig ett enkelt val, aldrig ett val man inte komma undra om man gjorde fel - att lamna sin familj och vanner for en man. Men jag vet att utan Kevin madde jag anda inte bra i Sverige, och ibland maste man gora uppoffringar.

Nu da, till det alla behover veta om man vill flytta till USA (om man inte redan har ett Green Card):

1. Pa vilka papper ska du komma hit? Det finns massa olika, men de vanligaste ar: *studentvisum (att plugga har pa college eller liknande), *K1 eller K2 (om du kan visa att du ar forlovad med en amerikan och att ni ska gifta er inom 90 dagar) *H1 = arbetsvisum (att du har fatt jobb i USA pa ett foretag, eller forflyttas till en foretag har) eller saklart * vanliga turistvisum. Du far ett visum pa planet hit som galler i 90 dagar. (Genom ambassaden kan du ansoka om turistvisum i upp till flera ar.) eller att aka som * au-pair via en formedling som ger dig ett J-1 visa.
2. Du maste ha ett pass som ar giltigt i minst 6 manader efter du flygit in i landet.
3. Har du nagonsin blivit domd for ett brott i Sverige kan det paverka din ansokan om att fa uppehallstillstand. Beroende pa brott och hur lange sen du fick dommen.

Min historia:
Jag kom hit pa ett vanligt turistvisa (90 dagar) och gifte mig efter 70 dagar. Redan nar vi gifte oss hade vi fyllt i alla papper som kravs for att andra status, fa permanent uppehallstillstand, fa arbetstillstand, man maste kunna visa att man har bra nog ekonomi att klara sig over "poverty guidlines" (nar man ar gift raknar de i forsta hand pa din partners ekonomi och sen din). Det kravs lakarundersokningar + vaccinationer (som inte ar obligatoriska i Sverige - min rakning stannade pa 9200 kr) de vill ha fullstandig biografi pa dig och din partner. For att de ens ska borja fixa med era papper betalar ni U.S Department of Homeland Security for det, varan rakning gick pa 16 500 kr, och da ar det inte inraknat ifall det saknas nagon information eller nagot ar ifyllt fel - att bli tvungen att gora om nagot papper betyder att man maste betala in avgiften for det dokumentet igen. No refunds.

Att fa ett Green Card tar ca 9 -12 manader just nu om man ar fran Europa, men kan droja upp till 2 ar om man har otur. Att fa arbetstillstand tar ca 70 dagar.

Vi har fortfarande en lang vag kvar. Intervjuer for att faststall att varat aktenskap inte ar en bluff, dvs massa fragor om varandra och varat hem, t.ex vilken sida av sangen man sover pa eller farg pa mattan i badrummet.... jag maste lamna fingertryck och DNA-prov, och ga igenom ett test pa fragor om USA's kultur, religion, historia m.m, samt lara mig nationalsangen.



Jag vill verkligen inte avskracka nagon fran att folja deras drommar, men jag kanner att man kan aldrig fa for mycket information nar man tar ett stort beslut.
Jag tycker inte man far den hjalp man behover av amerikanska ambassaden i Sverige. Nar man val kommer fram pa telefonen eller far svar pa mailen sa ger de dej aldrig nagon information om du inte fragar precis efter den sorts information! Du far inte nagot extra tips eller "du maste ocksa gora detta..." utan verkligen bara svar pa de fragor du staller. Jag rekommenderar ist att soka efter hemsidor pa internet som kan ge battre svar.

Robot.

Vakna. Snooza. Vakna. Snooza. Vakna. Vacka baby. Somna. Vakna. Vacka baby. Ga upp. Puss- hejda!. Blogga.

I'll be back later...

....somna..................

Go' natt!

Helgen ar typ over - sondagar raknas inte...om man kollar i en kalender eller almernacka har sa borjar veckorna med sondagen. Lordagen ar den sista dagen i veckan. De ar valdigt bakvanda har ibland. Som att skriva datum med manad / dag / ar - makes no sense! Dagar ar ju det forsta man raknar, sen manader och sist ar - precis som vi har det hemma. Hur man raknar ut langd och vikt tanker jag inte ens ga in pa for de har valt ett system somn ar mycket mer invecklat an att x 10. Simpelt och bra har vi det hemma i Sverige.

Vi har precis kollat klart pa The Incredible Hulk har hemma, den var helt okej men verkligen inte min sorts film (men tydligen ska man kompromissa i aktenskap och ibland later jag mannen vinna...)
Nu ska jag sova, maste upp tidigt imorgon. Smarta Kevin har tagit pa sig ett helt dagspass pa sitt gamla jobb sa maste vakna och sparka honom ur sangen.

Hoppas ni haft en underbar helg!
..och grattis till Fia som fodde sin lilla dotter California imorse...massa kramar!
Lots of Love




Sallad, eller inte sallad?

Nar jag ar hungrig sa funkar min hjarna mycket battre an vanligt - jag far helt plotsligt massa underbara ideer!
Ni vet i alla Iphones sa finns det en funktion som gor det latt att hitta vilken restaurang man ska ata pa. Man skakar telefonen och det valjer slumpmassigt ut en restaurang / fastfood dar man kan ata. Men nu ar det sa att varken jag eller Kev har Iphone...

Isa -  Do you wanna starve?
Kev - What?!
Isa-  Doyouwannastarve.com. If you dont wanna starve, that is....
Kev - What?!
Isa - Yeah, a website just like the function in the Iphones. That's what I'm gonna start. Do you wanna starve? If not - go to my site and I choose the place to eat for you. The time it takes for us to decide where to eat makes me starve already! Do you want a salad?
Kev - Salad pisses me off!
Isa - Alright, we are both hungry, let's go get some chicken....

jag = jamaican. kind of...


Skylt som baby hangt upp pa dorren till varat sovrum...



...som startade en vild diskussion om att jag inte ar Jamaican. Fast jag har faktiskt "speciellt tilltrade" - det ar ju varat sovrum, och jag ar gift med en jamaican.... Och som Okeeffe sa: "She has been injected with jamaican..things"

=)

Oh well, hur som helst sa bor jag har, och om det blir nodvandigt sa plockar jag bara ner skylten igen.

Ny dag...

Vi funderar pa vad vi ska hitta pa. Aka till Manhattan och vandra runt och ga och kolla pa julgranen vid Rockafella Center, kaka middag och shoppa (Kevins ide), eller aka till 7/11 och kopa Cherry Slushees (min ide.) Vad kan jag saga - Im a cheap date!
Vart vi an aker ska jag absolut inviga min nya vinterjacka!

Pinsamt....

I julklapp igar fick jag och min man ett album av svarmor. Jattefint med massa bilder fran varat brollop och sma meddelanden. Och bilder som inte borde fa visas for vem som helst, alltsa - bilder som ar tagna nar svarmor kastade sig i min sang kl 8 pa morgonen (jag ser ut som en overknarkad valross), bilder pa mig i underklader innan jag duschade, efter jag duschade, med mina hogklackade skor, med blommor - utan blommor, i konstiga vinklar, utan smink..ja ni fattar. Pinsamma bilder.
Det albummet var public property igarkvall nar 30 personer fran kev slakt + vanner kom pa middag. Just great. Som om inte det var nog hann min alskade man fa fram kameran och foreviga mitt moment som utskamd.




Vilket saklart resulterade i fler fula bilder - men jag bjuder pa dem. Nar jag anda skams liksom.


(svarmor forsokte komma av min shitlist sen genom att ge mig en underbar julklapp - en vit vinterjacka fran Guess... okej - hon lyckades!)



Ibland hander det....

Min mobil ringde kl 12 imorse.....

A - What are you doing?
Me - I just woke up..Im in bed..
A - Wow...when I grow up I wanna be like you.


Jag har tydligen alldelens for mycket tid att slappa pa. Varje gang nan av killarna fran RepJA ringer for att de vill ha hjalp med nat sa ligger jag i sangen. Vad ska jag saga? Im just not that busy..at all...

Min jul

Vi hade en jattemysig dag igar och massa folk overallt, god mat, underbar musik (har ni hort julversionen av "Cause I got high.."hehe), och massa presenter! Efter nagra glas punch och alldelens for mycket cheesecake somnade vi efter 3 inatt. Det blir en seg dag idag, Kev ar redan tillbaks pa jobbet men jag ska leka lite med min laptop, och skicka ivag alla papper. Antligen! Nu nar lakarundersokningen ar klar sa kan vi bara vanta pa mina tillstand.
Hoppas ni alla hade en underbar jul!


  vackert "vinter" vader...all min sno hade smalt...
cookiemonster! Min underbara familj hade skickat kakor och godis =)
Julstrumporna. Me and my husband....
love...
God Jul till alla!
varat julbord.

MERRY X-MAS!

Goood Juuuul till er alla, och massa kramar!





(oohh, och jag skriver fran min nya laptop som baby gav mig =) Pyjamasen var the next best thing!)

Dagen innan jul!

Hej alla, GOD JUL till er...ni firade ju jul idag, men for oss ar det imorgon som galler. Det har varit en galen dag! Jag hade lakartid imorse for att ta 2 sprutor till, dels Gardasil som ska skydda mot livmoderscancer, och en till vaccination som jag tydligen inte hade sen jag var barn... Ont som f#n gjorde iaf Gardasil och det varker riktigt mycket fortfarande! Men absolut absolur rekomenderas till alla unga tjejer! Jag vet hur jobbigt det ar att ga igenom alla oroliga dagar och veckor nar man har cellforandringar och inte vet om det ar cancer eller inte...... hur som helst - nu blev det lite seriost har - pa julafton och allt... men det ar en viktig grej att tanka pa!
Efter det (och ja, jag brakade om att ta sprutorna den har gangen ocksa...,) sa hamtade vi upp lilla Kristine och akte hem och bakade cupcakes och kanelkaka. Svarmor lagade mat och fixade hela dagen sa det var trangt varre i koket.
Nu slar vi in paket och myser med kinamat =)

Hur var eran dag? Vissa av er har jag tankt pa sa mycket idag - jag saknar er otroligt mycket! Men om allt blir om vi vill sa ses vi i Juli...ooooppppss - you didnt know that huh?! That's right, vi ses snart! LOVE


  (lakarmottagningen dar jag trode jag skulle do pa sjalvste julafton....hehe)

(My Christmas cupcakes)

  (mina presenter =) "cause I've been a good girl"....I wish, hehe)



Snabb update!

Heeeeej!
Det ar dagen innan julfton for er, men 2 dagar kvar for mig... jag haller pa att sla in julklappar som en galning! Jag har inget emot det, jag gillar att gora fina paket...det tar bara san javla tid! Och armen gor ont fortfarande ocksa. Svullen och jobbig, men det gar over... imorgon blir det sprutor i andra armen sa pa julafton kommer jag vara mer eller mindre handikappad!
Imorse nar vi vaknade akte vi till Ihop - international house of pancakes och kakade frukost. Gott! For forsta gangen bestallde jag "svenska" pannkakor med lingon till, det var okej - men absolut inte som hemma!

Vad har ni for er dar hemma? Jag vet att J & J akte hem till Smaland igar, och Ida akte norrut....det kanske inte sa sa manga kvar i Stockholm nu innan jul?

Hur som helst - maste sla in alla presenter nu innan folk kommer hem fran jobbet.....
Lots of Love

Jag lever!

Jag har nyss kommit hem fran min mardrom. Lakarundersokning med blodprover, sprutor och olika tester. Jag hatar det! Jag beter mig som en baby och grater, skriker och tjatar att jag ska slippa, men det funkar tydligen inte.
Kevin har lite bitmarken pa sin hand och han borjar bli seriost orolig for hur jag kommer bete mig nar jag ska foda barn - om han ens vagar vara i samma rum...det finns risk for att han ska fa stora skador...

Hur som helst sa overlevde jag - och mar ganska bra. Har ont i armen efter alla stick och vaccinationer (av konstiga saker som tydligen ar obligatoriska har...)
Pa onsdag ska jag tillbaka for fler vaccinationer och fa tillbaka vissa prover som HIV och Tuberkulos. Spannande.

Som beloning for att jag faktiskt gjorde det utan att springa ivag ( det var det enda jag inte testade - borjar bli for gammal for det) sa ar baby och handlar pizza och kaffe latte med sojamjolk pa Starbucks. I've been a good girl =)

God morgon...

Lordag. Sno. Kallt. Slappa. Punkt.

Playtime!






Jag var ute och lekte med lilla K i snon tidigare idag, jattemysigt var det =) Vi gjorde snoanglar, en snolykta och saklart en liten snogubbe. Han fick tyvarr inget ansikte men 2 pinnar stack vi i som armar tillslut iaf. Jag vet inte vad det ar for fel pa folk har hemma men alla som kommit hem idag harborjat med att saga att det ar den fulaste snogubbe de nansin sett.... tack for den! Vi forsokte iaf - det var mer an de andra gjorde =)
Svarmor var imponerad over snolyktan - de har aldrig gjort sanna innan och undrade hur jag lyckades fa den att halla sa bra... ja va ska man saga - SVERIGE vs. JAMAICA i snosporter kanske inte ar sa himla mycket motstand...fast man ska inte domma ut dem - ni har val sett underbara Cool Runnings fran 1993, en av mina absoluta favoriter nagonsin, fruktansvart rolig film...
"Nuff people seh dem cyaant believe - jamaica we have ah bobsledge team.."


Ovanlig musikmix:

Tank....

Celine Dion, Brandy, Ding Dong, Mariah Carey, Sean Paul.....


Det ar precis sa det later hemma hos oss just nu.

Okeeffe har nan skum ide for sig att det kommer bli ascoolt att gora nagot helt annorlunda...
Oh yeeeess boy annorlunda it is...


Bullet Bullet! - Have you ever loved somebody so much that it makes you cry, have you ever needed somthing so bad
you can't sleep at night - Bum Bang Bang!Have you ever tried to find the words but they... -  Ah so yuh wanna live? -
.....But when you touch me like this, and when you hold me like that, I just have to admit that it's all coming back to me -
Ey you, you over there! I'm talking to you! - Freeeeeedem squaaaaad!



Kaos i min hjarna - jag forsoker faktiskt koncentrera mig! Men jag vet vad han vill - han tycker jag ska sluta plaga mig med att jobba over datan nar jag egentligen vill ga ut och leka i snon, speciellt nu nar hans dotter ar har ocksa.
Jag och lilla Kristine skulle ha askul med att gora en snogubbe..... I want to, I want to.... bara 30 minuter till med emails sen blir det dubbla trojor och vantar och kasta mig ut i snon! Yeeaayyyyyy!







Vacker vinter....

Vi vaknade imorse till en vacker vacker vintervarld! Det snoar! Och det ligger massa sno pa marken och traden! Underbart!
Jag far lust att dra pa mig massa klader och springa ut i snon och gora snoanglar och kasta snobollar pa folk - men jag ska forsoka att halla mig inne..jobba undan lite for RepJA, bestallningar bara rullar in nu innan jul, och alla skriver samma sak: Snalla se till att jag far kladerna innan jul. What? 4 dagar kvar, du kanske skulle ha bestallt lite tidigare? Men, men...vi forsoker. Nan gang under dagen maste jag iaf ga ut och gora en liten (mini mini liten) snogubbe.


 

Baby var dock inte lika glad at snon, speciellt eftersom han ska jobba dubbla skift idag...



Det ar liksom inte lika latt att sova sjalv nu nar jag har vant mig med att han alltid ligger bredvid mig... och jag hatar att han kommer hem kl. 8 pa morgonen och ar iskall for da vaknar jag och kan inte somna om.....
And I don't like when my baby is gone.......


Sweet dreams....

Jag ska skynda mig att ga och lagga mig nu innan baby kommer hem. Alltid nar han kommer hem far jag massa extra energi - det spelar ingen roll hur javla trott jag var innan han kom hem... mystiskt det dar. Men idag ska jag forsoka somna innan han stampar in sa kanske jag har lattare att somna om sen...jag maste stalla om mitt dygn igen. Jag gar och lagger mig samtidigt som Kevin pa natterna (vilket ar mellan 3 -5, varje natt) och  da sover vi aslange pa morgonen sen, inte bra alls... fast galningen jag har till man skulle kunna vara upp och look all fresh klockan 8 igen - utan problem! Han behover ingen somn, och sa har han varit sa lange jag har kant honom. Vampyr. Har ni sett hans horntander eller?Plus att han hatar lok. Jaja - sanna saker ar for mycket for att bry mitt sota huvud med sa har pa kvallskvisten. Jag ska sla av TVn och somna till Alaine - love of a lifetime....

"Forever is not enough time to spend with you, I wanna love you longer....."

Love (?) on MSN

Isa - I'm gonna love you this much and even more, for the rest of my life!
Kev - What is that for? Why are you in such a good mood? What are you doing?

Great. Jag skulle bara vara snall och skicka ett karleksfullt meddelande. Han beter sig som att det skulle var anagot ovanligt att jag ar gullig mot honom....


In the making...

..... vad tror ni ska bli? Det ser ganska skumt ut - I know, men det kommer bli riktigt gott! Det ar russin och svarta vinbar som ar mosade med Rom och Rodvin. Det ska bli toppingen till en kaka som svarmor gor infor julen.

 
 


Svarmor: - Here, taste this. Well I usually get sick of it.
Isa -Sooo, why are you giving it to me? Im not gonna eat it!
Svarmor - I mean, Im getting "sick.."


Det ar hur gott som helst - och vi har redan atit massa av smeten....vilket marks pa svarmor som inte dricker alkohol egentligen...=)

Dec 18

Jag har faktiskt varit uppse sen tidigt imorse! Det hander inte ofta att vi gar upp innan 11 - 12 typ, men idag var vi uppe kl.9!  Kev hade tid hos tandlakaren och jag passade pa att springa i gallerian och forsoka shoppa lite julklappar. Det gick ganska bra (forutom att jag upptackte nar jag kom hem att de inte tagit av larmet pa kev's present..bara att forsoka hinna tillbaka senare idag........).
Nu sitter jag framfor datan igen. Forsoker jobba undan en del saker for foretaget, killarna har san javla oreda pa mailen och alla telefonnummer och alla bestallningar sa jag blir helt forvirrad. Maste rensas upp! Men maste erkanna att det gar langsamt, lilla alskade Juicy ar pa MSN sa vi babblar mest =) Bara 20 dagar kvar tills du kommer! Yeeeahhh, I can't wait. Marinella och massa skitsnack - det ska bli sa kul att ha dej back in the city....
For ovrigt ha jag massa saker att hinna med idag:

* Faxa ivag massa papper - maste skrivas in under Kev's forsakring. VIKTIGT, VIKTIGT!
* Hacka massa russin och svartvinbar och lagga dem i vin och rom, for svarmors julkakor.
* Ringa Jessie. Idag tar hon och Z flyget hem till Sverige igen!
* Aka tillbaks till Macy's och fa larmet borttaget
* Ringa nagra kunder ang. bestallningar som ar fel.
* Sla in julklappar

Vad har alla andra for sig idag? Bara nagra dagar kvar till julafton....hoppas ni inte stressar for mycket!

Lots of Love

Skadad?

Jag vaknade imorse och fick direkt borja forsvara mig:

K - Aaaawww! You hurt me! .
I - Me? How did I hurt you...?
K - Your legs!

Om det ar vinter, och ganska javla kallt ute - far man inte lov att spara lite pals da?

Go' natt sweetieees!

I'm going to bed! Inte for att sova men for att spela playstation HOME...=)
I'm a nerd and I know it.
Baby jobbar over lite inatt sa jag hinner med nagra omgangar innan han kommer hem och thief mi tings. Eller vara saker men va fan..den som leker med det forst, eller?
Imorgon ar det fredag tankte jag saga, men det ar det val inte? Man kan ju alltid onska...
Vi hors imorgon, hoppas ni sover gott redan!
Lots of Love


Att heta Hitler...

Det skrivs mycket just nu om en liten pojke i har i USA som foraldrarna valt att dopa till Adolf Hitler. Han ar 3 ar och hans otroligt efterblivna foraldrar pastar att det inte har nagot att gora med att de ar rasister - de tycker bara inte att olika raser ska blandas. What? Ar inte det i stort sett samma sak..?. Pappan fornekar att forintelsen nagonsin hant, och ar stolt over att en gammal slakting ska ha tillhort SS. I vardagsrummet hanger hakkors.
Varfor har det har nu dragits upp? Jooo for att nar lilla Adolf Hitler fyllde 3 ar i lordags sa vagrade det lokala bageriet att skriva ut hans namn pa tartan - vilket fick pappan att ga i taket.  -"Hur kan nagon ha nagot emot varan lilla pojke?"
Ehm, think again asshole - det ar nog pga namnet du valt. Pappan sager nu att han funderar pa att flytta till Tyskland for att bli accepterade och verkar tro pa fullt allvar att de ska bli mottagna med oppna armar och en tarta till ungen.
Parets har ocksa tva dottrar, vilken den ena ar dopt  till JoyceLynn Aryan Nation.
Jag tror knappast att vara utan tarta pa sin 3-ars dag kommer vara det storsta problemet den stackars lilla pojken kommer ha i livet. Katastrof. Folk gor mig riktigt upprord.

My love..



Aven fast han gor mig galen och han inte fattar nanting alls av vad jag tanker pa (?) most of the time, sa ar han min lilla apa, and Im crazy in love.... efter att ha klagat pa att jag inte ar mentalt forberedd infor att ta blodprov imorgon sa ringde han och andrade tills pa mandag...thank you bebe!

Fobi!! =(

Jag fick nyss veta att jag maste gora en full halsokontroll innan mina papper kan ens bli tittade pa....*suck* men det ar val helt okeeeeeeej tankte jag. I WAS WRONG. Nar jag borjade lasa papperen sa fick jag halvt ♥-attack och dog nastan. Jag maste gora alla mojliga undersokningar du kan tanka pa, ta blodprover for alla konstiga och hemska sjukdommar som jag vet!
Okej - om ni inte kanner mig sa ska jag beratta hur Isabelle ar som person: glad men lattirriterad, karleksfull och galen, pratar for mycket ibland och for sallan pratar hon for lite, och frukansvart radd for sprutor. Neh det ar inte ens raddsla - det ar fobi pa hogsta niva!
Jag grater, springer, skriker, hyperventilerar och skakar bara jag kommer till en lakare och vet att jag ska ta spruta. Nar han val tar fram den (och jagat ifatt mig, och skrikit tillbaka till mig) sa kan jag mycket val svimma. Det har hant.
Sist jag fick en nal i armen nar jag skulle opereras gick det ganska bra. Jag kande det inte alls (painkillers och bedovnings salva) och jag kunde inte springa ivag (pga lugnande medel). Det ar precis vad jag vill ha, just what I need.........

Sa peppa upp mig nu att jag kan gora det har for annars vet ni att jag ar pa nasta plan hem (oooh det later ganska lockande nu faktiskt...da slipper jag ta alla blodprover......)

The best of 2008: musik!

Sa som Buju Bantons underbara sang "Driver" pa Taxi riddim 2006 gjorde folk galna har Movado - I'm so special (unfinished business Riddim) varit under 2008! Det ar verkligen en sang som spelats overallt av alla! Mataffarer, gallerior, caf'e, klubbar, en van sa till och med att hon hort den i vantrummet pa sjukhuset! Det visar pa att den ar helt underbar och valdigt catchy. Aven Serani - Play it straight pa samma Riddim har varit galet!
 
Sen Turbulence slappte sin sang You're the one pa Cloud Nine Riddim har jag alskat den, men detta ar blev den annu mer speciellt for mig da vi bestamde att ha den som varan sang nar vi gifte oss. ♥

Hiphop och R&B da...
som alla andra i varlden fastnade jag verkligen for T.I - whatever you want nar den kom ut, men tyvarr spelar radiostationer snabbt sonder bra musik, samma sak hande med T.I feat. Rihanna - live your life.
Annars ar min absoluta favorit T-Pain - Can't believe it, speciellt remixen med Kardinal Offishall och Lil' Wayne.

Ovrig bra musik 2008:
Lil' Wayne feat. Bobby Valentino - Mrs Officer
The Game feat. Lil' Wayne - My life
Ne-Yo - Miss independent
Ne-Yo feat. Fabolous & Jamie Foxx - She got her own Remix
Ron Browz feat. Jim Jones & Juelz Santana - Pop champagne
Kayne West - Heartless
Estelle feat. Sean Paul - Come over
Jazmine Sullvan - Bust your windows
Jah Cure - Green grass
LL Cool J feat. The dream - Baby
Alaine - Love of a lifetime
Sizzla - Most high
Melanie Hall - Somebody come get me

and dont even get me started on the dancehall....=)








Skum tomte?

Roligaste sarskrivningen jag sett pa lange...jag menar " jag ska bara ata en skum tomte..." man kan ju undra vad den har gjort som ar sa skumt..och varfor vill man ata den om den verkar skum...?
-" Vad vill du ha till jul?" - "jag vill helst ha en skum tomte!" Jag tror inte det... det later som en san snubbe som skulle ta alla julklappar sjalv och springa sin vag... det ar verkligen hur kul som helst nar folk skriver fel.


 

Min julgran!

Den ar sa vacker sa vacker...jag och min sister -in -law (ja det ar jattekul att saga det...) kladde granen i helgen och det lyser sa fint i vardagsrummet nu... det blir mycket mer stammningsfullt och mysigt.
Jag och Kevin hangde upp varat forsta egna lilla julpynt i tradet ocksa, 2 sma pingviner som pussas =)



(Oh and by the way..granen ar i plast sa jag har kopt en spray och ljus som luktar gran, det funkar faktiskt! Sa om man inte kollar for nara sa kanske, kanske man luras...)



The best of 2008: TV-serier

Det har kommit alldelens for manga reality serier under 2008, de flesta har vait riktigt daliga, men vissa nya har varit riktigt underhallande! En av dem ar Real Chance of Love med de 2 broderna Real och Chance som var med i reality serien I love New York med den galna bruden New York som forst och framst var med i Flavor of Love...ahhh confusing? =)
Hur som helst, det har varit valdrig underhallande - massa dramaaaaaa och massa komiska situationer. Jag ser fram emot det sista avsnittet som kommer innan jul dar de valjer sina nya flickvanner =)



Sjalvklart ocksa The Hills! Det absolut roligaste av alla serier, och sa dramatisk! Det ar synd att det snart ar slut, och de vet faktiskt inte om de ska filma en ny sasong...sorgligt nog. Lauren har skrivit pa ett kontrakt for att skriva 3 bocker som kommer kallas LA Candy, och hon har ju ocksa sin egna kladlinje att ta hand om.



Whitney flyttar ju till New York och har sin egna serie som heter The City som borjar sandas den 29 Dec har i US. Aven Brody Jenner har sin egna spinoff som kommer heta Bromance (29 Dec) och som gar ut pa att han ska hitta en ny cool snubbe till deras kompisgang. Ungefar som Paris Hiltons serie BFF som ocksa var ganska kul att kolla pa....

Det har verkligen varit manga serier det har aret som jag foljt - speciellt de senaste manaderna (for mycket tid, for lite att gora...?)

Av "vanliga" serier ar jfortfarande Grey's Anatomy en favorit, och sjalvkklart Heroes! Aven fast jag bara kollar pa Heroes pa DVD och inte foljer det pa TV sa far det raknas hit =)

Vad tycker ni har varit de basta serierna 2008?


Meddelanden:




Pa kylskapet, fran Nathalie som kom forbi igarkvall...

Coden = Nat's smeknamn pa Kev. Betyder kalkon pa Creole =)

Tisdag

Heeej....
Jag har haft en riktigt dalig dag so far..hela natten hade jag olika konstiga drommar och mardrommar, och vaknade av att det ringde pa dorren. Jehova's Vittnen som ville stora och packa pa oss massa deprimerande information.
Min kara mamma ringde och sa att jag fatt hem nan rakning fan Tele2 pa mitt abbonemang (som varit avslaget i 4 manader) och nar jag ringde kundservice kunde tjejen inte svara pa mina fragor och lyckades koppla bort mig.... nar jag ringde tillbaka sa fick jag prata med nan annan brud sa det var bara att ta hela historien igen. Jag hatar sant - det ar sa irriterande! Hur som helst sa sager de att det har ar en annan del av min slutrakning (som jag betalade i september) som bara kommer lite for sent.... lite for sent? De gor mig galen!
Dessutom ar det snostorm ute och fast jag alskar sno sa ar det vekligen inte en perfekt dag for sno! Jag maste till posten och skicka ivag ett paket och jag maste aka till gallerian och bli klar med julshoppingen. Det betyder att jag maste ga i stormen. Dont want toooooo.........

Hur som helst - kanner att jag klagar idag men ar pa sa javla daligt humor... och jag ar sa trott pa att barta vara hemma, det gor mig lattirriterad!
Liana kommer iaf hem tidigt idag sa det ska bli kul med sallskap iaf.

Vad gor ni idag?

What?

Nar jag ar uttrakad skriver jag alldelens for manga inlagg.... jag har inte gjort nat alls idag...och da blir jag astrott, verkligen - man blir sjukt trott av att inte gora nagonting alls. Jag hade ingen aning om det innan jag flyttade hit.
Det gar valdigt upp och ner. Jag alskar att vara har, och jag hatar att vara har. Jag tycker det ar skont att kunna sova sa lange jag vill pa morgonen, men jag hatar att kunna sova sa lange for det betyder att jag inte har nat att gora. Det ar helt okej att vara ensam och ha tid for mig sjal, men jobbigt att det ar i 10 timmar varje dag.
Kevin ska ta tillbaka sina pass pa sondagar ocksa. Borja spela igen pa en klubb i stan pa helgerna. Mer tid som jag kommer vara ensam.
Jag vill jobba. Jag har lite jobb. Jag sysselsatter mig med RepJA och Gomidesign, men det ar fortfarande nagot jag jobbar mest med hemifran.... jag vill ga till jobbet, traffa manniskor och komma hem och vara trott och kanna att jag gjort nat!
Ahhh jag blir galen...

ohh busted! =)

Samtal som utspelade sig i bilen efter klubben inatt:

Baby: I can't belive all the guys that were looking at you!
Isa: Ehm...I didnt see any guys looking at me, you are just so full of it...
Baby: They were! People keeps looking at my wife!
Okeeffe: Yeah like the bald guy, he was staring at you!
Isa: No, people are not looking at me when we go out, they are looking at you guys!
Baby: Trust me, he was staring at you.
Clark: (
som precis kommer in och inte hort samtalet alls) Hey Izzy, did you see that guy! The one with the jacket? He was staring at you!
Baby: The bald one? He didnt have a jacket!
Clark: Yeah he had a jacket
Isa: He did have a jacket..........

som sista dagen i mitt liv




Det ar nagot sa speciellt med att leva i nuet. Att kunna slappna av och och bara go with the flow liksom... jag gor nastan aldrig det, jag ar fruktansvart dalig pa det helt arligt. Det finns undantag.... nar jag gar pa en riktigt riktigt bra klubb!
Det maste vara perfekt, jag bedommer allt sa fort jag kommer innanfor dorren:

Riktigt dancehall, riktigt reggae? 
Skona vibes! Maste vara bra stammning... √
Ar musiken sa hog att du kanner basen i hela kroppen? √
Morkt, och det enda ljus du ser ar tandare som tands och slacks? √

Det ar som att hamna i en annan varld, att en liten del av Jamaicas hardaste delar hamnat i en kallare i NY. Att dansa galet hela natten och bara hora underbar musik som aldrig tar slut - de bara byter till nasta riddim.
Att komma hem och fortfarande kanna lukten av Marijuana som fastnat i haret och kladerna, I love it!
Det kommer aldrig ga att ta det ur mig, Im a dancehall queen for life =)





Im in trouble...




Svarmor har en lista som hanger i koket, jag sag precis den har! Den ar sen i fredags nar jag och Liana valde att kolla pa film ist for att kolla pa en trist TVserie med henne.....

Men hon har iaf bockat av oss fran listan sa jag antar att jag varit snall resten av helgen =)


Single ladies!

Jag maste dela med mig, jag dor av skratt - han ar helt underbar! Den har killen ar overallt just nu, TV-shower, intervjuer, allt! Men det ar imponerande att han gor allt sa exakt, you go gay..guy! ;)

Natt..

Lordag natt...vi har varit hemma hela dagen och bara slappat...stallt fram julgranen, stadat och julpyntat. Jag bakade nya russin & havre kakor och sa har vi spelat playstation... vi var pa bio (The day the earth stood still) - den var braaaa faktiskt, fast jag inte alskar sci-fi filmer, sa maste jag ge den bra betyg. Sen vi kom hem hamnade vi framfor Tvn, vi kollade pa Hancock med Will Smith, helt okej men jag fastnae inte riktigt for den...men Kev och Liana tyckte den var super sa det kanske bara ar jag som inte var pa ratt humor...
Nu ska vi iaf ga och sova, jag ar jattetrott.... imorgon blir det party party vi ska in till Manhattan och festa....ska bli kul...
Hoppas ni alla sover gott, massa kramar till er!

Business woman:

Idag fick jag antligen hem mina fina visitkort for de tva foretga jag jobbar med, RepJA och Gomidesign. Ni vet (antagligen forhoppningsvis) redan vad RepJA ar, om inte kolla on the #1 clothingline har, eller let me know sa fixar jag ett bra pris pa din bestallning!


Gomidesign ar for visitkort, hemsidor, posters - i stort sett alla slags reklam du kan tanka dig, och billigt ocksa! Om du behover nagot for ditt foretag eller kanske hjalp att designa en logga eller printa nagot sa kan du kolla in har eller sjalvklart prata med mig sa fixar jag en bra deal!



(For er som inte har mitt nummer men behover det - maila, okej?)

Trollunge!

(ohoohhh, he wish hehehe)



Ja lite bilder som jag hade gomt undan men som letade sig fram....fran brollopsnatten- sa kul var det...=)
Jag bjuder pa den....

Ohh, Josie - only you knows the truth om vad som egentligen went down hehe.
Keep your mouth sh.......


Fredag (igen...)

Inte for att det spelar sa stor roll om det ar vecka eller helg - det kanns som samma hela tiden tycker jag.
Kev ska jobba dubbla pass idag sa han akte nyss, men kommer inte hem forens efter 8 imorgonbitti.... kanns som en evighet tills dess. Jag fuderar pa vad jag ska sysselsatta mig med hela dagen, jag har en liten lista men det verkar sa jobbig!

* Stada koket och badrummet (= samla pluspoang hos svarmor...)
* Ga till posten och skicka ivag julklapparna som ska hem till Sverige (obs! regnar ute...)
* Stada varat rum, det ar ju trots allt fredag.....(fast det kan jag lika garna gora imorgon for Kev kommer anda sova hela dagen)
* Sortera min garderob. Rensa. Fixa. Jag kan knappt stanga den nu.
* Ringa mormor! (den enda roliga pa min lilla lista - det ska jag broja med!)

Sen har jag tva sma lappar fran min man....pa den ena star det "please baby, pretty please make me som cookies. Be careful with the oven" Okej, det ar ganska kul att baka.......
Pa den andra star det " Dont be a punk, keep playing the game" Igar kom nat nytt skit ut pa playstation3, jag tror det heter Home... typ som The Sims var forut...man bygger sin egen person, sen sin varld men man gor det online pa sitt playstation... det var kul ett tag - vi var vakna till 5 imorse och lekta med det ar, men jag har trottnat nu. Jag ar inget technic-freak som han ar.







No games...



Litet tips for alla som vill vara hardcore dancehall people men inte riktigt pallar med det... en liten mjukstart - this is for you: Serani - no games.... mesigt men anda riktigt javla bra....
Precis som Sean Paul var i borjan.

Best of 2008

Jag tankte att jag maste ju sammanfatta aret som snart ar over...2008....det har vart ett "berg & dalbane" - ar. Riktigt sjukt jobbigt - och helt underbart ibland. Jag haft sa mycket roligt - men jag har gratit sa manga ganger. Forlorat 2 nara vanner och funnit nagra nya. Jag antar att det precis som det ska vara i livet.......

Jag vet ungefar vad jag ska lista fran aret som gatt ; basta och samsta musiken, videos, TV-serier, citat, hojdpunker och de allra varsta moments.... nan som har fler forslag?


Totalt normalt

Kev: I bought you something
Isa: What?
Kev: Pornos
Isa: what?
Kev: So you wont feel so lonely being home all day. Good company you know. I must be the best guy you have ever met.



Mmm, I'm loving it!




Jag ar verkligen inte en McDonalds alskare - men den har reklamen ar hur bra som helst!



On my own

Idag har jag haft ett litet aventyr. Jag skulle ta bussen till narmaste galleria och handla klart mina julklappar till min familj. Det ar dags att borja skicka hem dem nu... Det kanns lite som att jag bor langt ute i bubblefuck typ, men det ar nog inte sa farligt.
Det tog 10 minuter att ga till bussen, 18 minuter till gallerian med bussen - och pa vagen passerade jag 1 stor biosalong, 2 skolor som jag vet har kvallskurser och massa restauranger. Med en enda buss - kan ni fatta? Om jag borjar aka runt med alla andra miljoner bussar har sa kan jag sakert ta mig vart jag vill! Yeeeaaheyyy!
Tva samtal pa mobilen och ett sms om varfor jag tar bussen nar nan kan kora mig, jag ar tydligen helt galen....
Sen fick jag skall av svarmor nar jag kom hem for att jag "running the streets" nar det ar morkt ute. Sa mycket for att vara sjalvstandig.....
Men nu vet jag iaf det, jag kan aka och shoppa nar jag vill.

Kolla va jag hittat!



Gomd uppe i skafferiet under en pase med kex hittade jag en liten gott & blandat! Svenskt godis =)
Im in heaven.....

Nu blev det lattare att sortera papper och jag har till och med skrivit klart alla mina julkort!
Tank va lite sweets kan gora...

Lat.

Jag gick precis upp ur sangen...eller vi rattare sagt. Kevins alarm gick pa kl 9 imorse men han snoozade, sen kopplade han ur telefonen som alltid ringer non-stop.(faktiskt har jag aldrig hort en hemtelefon ringa sa hysteriskt mycket som den har hemma gor...fran 7 - 22, varje dag) och sen somnade vi om.
Vi var vakna till efter 4 inatt och kollade pa gamla filmer som han laddade ner pa sitt playstation.....de var klassade som skrack nar de kom ut for ca 15 ar sen - men jag skrattade igenom hela filmerna, de var sjukt lojliga.

Jag ska bara vara hemma idag..ta det lugnt....tvatta, stada lite kanske. Kolla pa nan film.
Leva livet som uttrakad helt enkelt.
Jag undrar vad alla andra gor...?

Det kanns som en stor lattnad att brollopet antligen ar over, men samtidigt sa gick dagarna innan vi gifte oss sa fort! Det ar det jag behover- lite tempo i vardagen! Swiiiicssssssh! Sa ar det nasta vecka liksom....
Nu har jag iaf en riktig countdown att leva efter: Inom 70 dagar ska jag ha fatt mitt arbetstillstand. I can't wait.



Ny tisdag

Heeej.....
Jag ar inne pa min 3 dag som fruga... kanns bra, kanns bra, an sa lange =)
Idag var jag inne i stan och gick runt - forsoker bli klar med julklapparna sa fort som mojligt sa jag slipper stressa sen...
har pratat i telefon med min Jessie ocksa som fortfarande ar i Jamaica, och min lilla gudson saklart - miss you both!
Annars hander inte sa mycket just nu, tar det lugnt bara, forsoker fa tiden att ga.
Massa kramar till er dar hemma!

Bilder: My wedding











I'm married!

Vaknade precis...dagen igar var underbar - allt gick som vi ville och allt kanns bra idag. Jag har inte laddat upp bilderna an, men senare idag kan jag visa lite fran igar. Forst master jag duscha, allt harspray fran igar har gjort att mitt har star rakt upp, jag ser ut som ett punkrockartroll!
I'll be back =)

Today is THE day

Jag har fatt totalt dataforbud idag, det ar alldelens for mycket som ska fixas och jag ska fixas och alla ska halla pa sa mycket...men jag maste iaf fa uppdatera 1 gang =)
Jag vaknade av att svarmor kastade sig i sangen runt 8.30 imorse. Med kameran i hogsta hugg. Ni vet att jag inte ar overlycklig i att bli fotad innan jag hunnit vakna.
Nu har jag precis duschat, ska bli sminkad och haret ska fixas av Liana, kla pa mig och sen ar det dags!!!!!!!!!!!!

Det finns nagra personer jag onskar kunde var har idag. Pappa, mamma, M & A, Juicy, Ida, Jessie, Baby Z, mormor och farmor. Ni ar de viktigaste for mig! Love you

My life, my life

Jag vet ju djupt inne i mitt hjarta vad som ar ratt. Det har verkligen hjalpt mig att prata ut med mina underbara (kan inte saga det nog manga ganger) vanner! Ni ar ett helt fantastiskt stod och jag kan inte forklara hur mycket ni betyder for mig!
Hur jobbigt och hur handikappad jag an kanner mig av att bara doda tid hemma i huset - sa maste det komma en andring i mitt liv. Jag maste vanta ut tiden. Gomma passet och sparra alla sidor som saljer biljetter. Jag vet att jag inte skulle vara lycklig hemma i sverige igen heller - inte utan the love of my life. Sa jag ska kampa pa. Bli annu battre pa att sysslesatta mig.

Imorgon kl 3 p.m blir jag Mrs.....


Superhero girl?

Ni vet nar man har pa sig ett par strumpbyxor som ar javligt irriterande och glider ner hela
tiden sa man
far kampa och dra upp dem hela tiden? Nar jag var mindre och tavlingsdansade hade vi alltid trosor utanpa strumpbyxorna,
 bade for att de inte skulle glida ner, och for att det skulle se snyggare ut -
som om man naturligt
skulle vara sa brun om benen och glansig ocksa...?
Jag har kjol pa mig idag, och det ar vinter - sa sjalvklart har jag stickade strumpbyxor. De glider inte
ner for jag har ett par hotpants over dem. Det ar ju anda inget man ser under kjolen.
Om man inte lagger sig ner
....

Kev har skrattat konstant ser han markte det. Han undrade om jag ar kompis med stalmannen.
What can I say - det ar val dansaren i mig som lever kvar....



Min roliga lillebror!

Han har verkligen gett mig dagens (veckans...?) skrattanfall idag nar han visade sin nya tatuering pa MSN. Han gjorde den utan att ha disskuterat med mamma eller pappa forst (kul for dej att du antligen ar 18 heheh)....Det blev alltsa tatuering nummer 3 pa kort tid.... det kanns ju skont att veta att nan annan i familjen utmanar mig mot att vara den som alltid ger mina alskade foraldrar huvudvark!

Ehm...

God morgon....det ar alldelens for tidigt for mig...klokan ar bara 10.15 pa morgonen - det ar lordag - och jag var uppe nastan hela natten  och pratatde med kevin om saker. Vaknade strax innan kl 10 av telefonterror. Forst ringer babys telefon och hur mycket jag an alskar dancehall ar det lite jobbigt att vakna till en san ringsignal.... sen kommer hans lilla alarm for att visa att man har ett missat samtal....ocksa det en dancehall sang... sen ringer min telefon, svarmor ar pa jakt efter julklappar och vill veta vilka playstation spel kevin vill ha.... sa det var bara att slapa sig upp och smyga ivag sa han inte kunde hora vad jag sa...and here I am. Ska ga tillbaka och lagga mig lite till, kanner pa mig att jag inte kommer fa sova sa mycket natten som kommer.
Idag ska viktiga beslut tas....usch vill inte.....det ar liksom inte vara brak som ar jobbiga for tjafs ar en del av et forhallande...det ar jag som verkligen inte trivs i situationen och det ar nagot vi inte kan andra pa just nu....
Kan inte tanka just nu iaf jag maste sova lite till forst!

Personligt

Jag och baby gar igenom nagra minst sagt jobbiga dagar.... det ar stressigt, och vi ar inte overens om saker. De senaste 2 dagarna har vi bara skrikit at varandra nar vi val ens tittat pa varandra. Tidigare idag hade vi rehearsal i kykran sa vi var tvugna att prata snalt med varandra men that's it.
Helt arligt - och nu ar jag for personlig i min blogg kanner jag, men...- sa kanner jag mig sa splittrad over varan situation att vi bestamt oss for att jag far vara ifred och tanka over saker tills imorgon eftermiddag och bestamma da om vi ska stalla in brollopet och jag far aka hem ett tag och fundera over vad jag vill i livet....okej, det har ABSOLUT ingenting med att gora om hur jag kanner for kevin och varat forhallande, det ar situationen omkring mig som sakta men sakert gor mig galen. Jag ar hemma i stort sett hela dagrna, varje dag. Jag far inte jobba. Jag kan inte riktigt hantera den kanslan av att vara beroende av nagon annan. Jag ar crazy in love fortfarande - och det blir bara starkare varje dag som gar. Men det ar svart att valja mellan "sitt" liv och nagon annans. Det var svarare for mig an vad jag trodde att vara utan mina vanner och familj, och jobb, och inte veta hur lange det kommer vara sa...
Jag kanner mig sjalv sa pass val att jag vet att nar jag har fatt enough sa ar det verkligen stopp. Jag ar orolig for att aven om jag kampar med att accpeptera varan totalt konstiga situation - sa kan det komma en dag nar jag bara har fatt nog och tar viktiga beslut i ren panik. I dont want that. Jag ar helt fokuserad pa att tanka pa mitt liv just nu. Vilket beslut jag an tar kommer det inte kannas som det ratta.


Det kanns lite battre nu pa kvallen nar jag pratat ut med bade Ida och Juicy (och tack tjejer for blommorna - helt underbara! Tack ocksa till A & G som ocksa skickat vackra rosor, och sist men inte minst mina alskade foraldrar och lillebror och syster for de vackra vackra blommorna - det betyder sa mycket for mig!)



    
 



De vita blommorna fran mina alskade brudar =) De fargade rosorna fran A & G och de fargglada fran min familj... jag passar pa att visa upp mina ringar ocksa sa ni far en battre bild av hur det ser ut....
AND - kan nan forklara for mig vad de har skrivit pa kortet? Min familj hade en fin halsning som nan har pa blommaffaren skrivit av helt jobbigt... vissa ord fattar jag, men pappa (?) vad ska det sta?


Lots of Love


Favorit!

Absolut en av mina favoriter just nu, finns igen riktig video an, men grym nar hon kor anda! Love it!






Stormen innan lugnet?

Jag och Kev borjade braka redan igar kvall, och det haller i sig an....det ar skitirriterande for egentligen har vi massor att prata om just nu, en hel del vi maste ga igenom.... imorgon ar det rehearsal infor pa sondag, och vi har inte ens valt ut "varan" sang an, ingen har hamtat ut vara klader fran kemtvatten och ingen har valt ut vilken psalm som ska spelas = vi ar ganska fuckade..... prasten kommer inte gilla oss efter imorgon.

Det som ar extra irriterande ar att han enbart ar sur for att jag var sur. That's it. Jag har inte gjort honom nagot alls.... han ar arg for att jag vart irriterad pa honom och sa var allt igang liksom...

Himla bra att vara osams sista 3 dagarna innan man gifter sig............vi maste losa vara tjafs ikvall annars kanske det inte ens blir nat pa sondag..who knows...

Jag har iaf nyss kommit hem fran nagelsalongen - Svarmor hade bokat tid at mig hon tyckte jag behovde nya langa fina naglar nar jag tar hennes son fran henne...de ar faktiskt valdigt snygga nu - lagger upp bild senare.

Cookies!

Jag har bakat hela eftermiddagen...havre & russin kakor, och en kanel - sockerkaka ( som blev katastrof, sorry mormor! ) och lagat kyckling och pasta med chili / paprika / vitlok och tzatziki till det, riktigt lyckat faktiskt.
Det var Kev som ringde och "baby remember the cake you made last summer when you were staying in Massapequa...?" Vaaaa hur kommer han ihag det, jag bakade inte ens den till honom da han vara bara med som "smakprovare", men tydligen har han bra minne and I dont...men vi kom iaf fram till att det maste vara kanelkakan han pratar om...och sa vart det knas..men, men....det ar ugnen har med graderna i Farenheit ist for Celsius som fuckar upp det for mig fortfarande.... jaja men oatmeal & raisin cookies far han iaf - hans favorit... de ser lite bleka ut pa bilden hehehe men jag kan lova att det var goooooda! =)




Vi sitter och kollar pa TVn fran Rockafella Center, de ska tanda den jattestora granen strax... lite julstammning....sen om 1 timme blir det Victoria Secret's fashionshow.....ett maste att se den varje ar!

Det ar onsdag, redan! Jag fattar ingenting - tiden gar sa javla fort! Imorgon har jag tid att fixa mina naglar sa det ska bli skont att fa lite ordning igen, fa fina kvinnliga hander igen....



The Hills' spinnoffs...

Den 29 December borjar de sanda Whitney's egna serie THE CITY, och Brody Jenners serie BROMANCE pa TV har... det ska bli kul, men konstigt...hur kunde de har 2 fa sina egna serier, och kommer de verkligen klara att sta upp mot alla andra reality-serier som gar pa TV? Jag vet inte om jag tycker Brody verkar intressant nog att fa ha sin egna serie, det mest intressanta med den snubben ar val anda att han ar Kim Kardashians halvbror? Han glider redan runt i bade hennes serie och i The Hills redan...det borde val vara enough tycker jag....

Vad tycker ni??





Att ha kul....

Liana skulle testa att gora min frisyr infor pa sondag, och efter att vi var klara med att leka med olika frisyrer sag mitt har ut som ett fagelbo.... vissa delar var lockade, vissa var helt raka ("plattangade") och det var sjukt mycket spray i.
Jag och baby brukar skamta om att mitt har ar sa flygit och blaser runt sa mycket, och han retas alltid med mig for att jag gor sa mycket ljudeffekter nar jag ska forklara nagot......

Varje gang jag rorde pa huvudet gjorde baby nan ljudeffekt. Det var ganska kul.... jag testade att skaka pa huvet fort! laaaangsamt.... upp och ner, sida till sida och tillslut blev det till riktiga dutty-wine moves, och det var annu roligare med ljudeffekter sa det slutade med att jag och baby dansade galet med ljudeffekter till. Vi hade superkul.

Nar baby sen lyfte upp mig sa rakade jag se att svarmor stod och smygtittade pa oss. Hon forsokte verkligen halla sig for skratt men det slutade med att vi alla 3 lag pa soffan och skratte sa vi grat....

Det ar att vara lattroad, and that's me =)

Citat

" Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift - that's why it's called present "
Gulligaste citatet (och tankvart) fran en av de roligaste filmerna 2008...


pepparkaksdeg!

Vem vill ta pa sig ansvaret att skicka over en till mig? Jag maste ju baka och gora lite julstammning!

Jag vill ha...



(Forever 21)


I would wear it! Med ett par tighta svarta jeans och...



(Rocawear)


Loves it!
Jag lagger stovlarna som bakgrund pa babys laptop och haller tummarna...

Ingen hundvalp?

Maste bara avreagera mig lite, vem kunde ana att drommar var sa viktiga for beslut man ska ta senare i livet?

Baby dromde nat hemsk inatt, jag vackte honom i panik for han slog vilt omkring sig, hyperventilerade och var helt genomsvettig (eftersom nan javel kommer forsoka kommentera att det beror pa att vi nyss forlovade oss - sa sager jag det forst hehe)
Han var tjuring hela morgonen sen, men ville inte saga vad det var for drom han hade.
 
Nyss fick jag ett meddelande att det ar verkligen over hans doda kropp att jag nansin far en liten hundvalp, och om han nansin borjar vekna for mitt tjat ska jag paminna honom om den vita hunden som var bunden bakom huset dar den lilla pojken sprang och lekte med en kniv. What ?? Han sager att han dromde att han blev jagad av nan heroinpundare som skulle kasta honom i havet sa han drunknade.

I hela den har skruvade drommen var det alltsa den vita hunden han var radd for! Inget konstigt med att barnet lekte med en kniv eller att pundaren hellre skulle dranka honom an att hugga honom med en spruta eller sa....oh no, oh no....
 
Vad ar det for vekling jag ska gifta mig med, en liten hund har val ingen dott av?

I'll bust your windows....

Ni vet den underbara sangen av Jazmine Sullivan som kan fa varje sarad kvinnas ogon att glimta till.....
Jag har verkligen vantat och vantat pa att nan ska anvanda sig av den som forsvar eller bortforklaring! Idag ar det all over the radio om en man som stammer sitt ex for att hon slagit sonder varenda fonster i hans nya bil, and you know it: hon skyller pa att hon blivit "paverkad" av den har sangen....det ar heeeelt underbart! Det ar sa roligt att finns folk som anvander sig av sanna har saker.
En av Kev's basta vanner later inte sin flickvan lyssna pa den sangen, han byter kanal sa fort den kommer pa radion eller TVn, otroligt komiskt! Dar har vi nan som inte litar alls pa sin alskling...och tydligen har nan hemlighet som kan fa henne att ga igang pa hans lilla BMW.
Underhallning pa hog niva!




It's official!

Vi ar forlovade. Battre sent an aldrig, och veckan innan vi ska gifta oss ocksa, sa det var val ganska vantat....=)
Men han gjorde det sa fint anda, och det kanns sa bra att fa vara forlovad - aven om det bara ar for ett litet tag.......







Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0