The best of 2008: TV-serier

Det har kommit alldelens for manga reality serier under 2008, de flesta har vait riktigt daliga, men vissa nya har varit riktigt underhallande! En av dem ar Real Chance of Love med de 2 broderna Real och Chance som var med i reality serien I love New York med den galna bruden New York som forst och framst var med i Flavor of Love...ahhh confusing? =)
Hur som helst, det har varit valdrig underhallande - massa dramaaaaaa och massa komiska situationer. Jag ser fram emot det sista avsnittet som kommer innan jul dar de valjer sina nya flickvanner =)



Sjalvklart ocksa The Hills! Det absolut roligaste av alla serier, och sa dramatisk! Det ar synd att det snart ar slut, och de vet faktiskt inte om de ska filma en ny sasong...sorgligt nog. Lauren har skrivit pa ett kontrakt for att skriva 3 bocker som kommer kallas LA Candy, och hon har ju ocksa sin egna kladlinje att ta hand om.



Whitney flyttar ju till New York och har sin egna serie som heter The City som borjar sandas den 29 Dec har i US. Aven Brody Jenner har sin egna spinoff som kommer heta Bromance (29 Dec) och som gar ut pa att han ska hitta en ny cool snubbe till deras kompisgang. Ungefar som Paris Hiltons serie BFF som ocksa var ganska kul att kolla pa....

Det har verkligen varit manga serier det har aret som jag foljt - speciellt de senaste manaderna (for mycket tid, for lite att gora...?)

Av "vanliga" serier ar jfortfarande Grey's Anatomy en favorit, och sjalvkklart Heroes! Aven fast jag bara kollar pa Heroes pa DVD och inte foljer det pa TV sa far det raknas hit =)

Vad tycker ni har varit de basta serierna 2008?




Kommentarer
anna felicia

heheh den där me snubbarna måste rj börja följa nä jag kommer.ja gkollade ju på i love new york.. och tila tequila=)hehe vilken tur att du ha så mkt tid att du kan kolla på allt=)heheheh the hills rock...vaa fan säger du att d ej ska filma mer...NOOOOOOOOOOOOO=(..hu ska vi klara oss!pusss plumsan

2008-12-17 @ 15:36:10
URL: http://anna-felicia.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0