Sunshine!

Såklart hade chefen försovit sig och jag fick en ny tid imorgon....och jag som var så  förberedd mentalt på  mitt lilla tal haha. men men, vi tar det imorgon ist!

Idag vaknade jag tidigt, runt 12 och gick ut i solen med Ida ett tag, mysigt, för det mesta lyckas jag sova bort alla soltimmar, så jag är nog minst solbränd i hela stan....så går det när man lever vampyrliv =)





viktig morgon........

Idag kl 08.00 blir det möte med the big boss...
måste säga upp mej nu när det faktiskt börjar närma sig! Mindre än 2 månader kvar tills jag är back with my baby, och faktiskt ska stanna där denna gång, för alltid hopaps jag...=)
so so in love!
På fredag ska hus-papperen vara klara och jag håller tummarna att de går igenom nu då så vi får vårt hem att börja fixa med. Eller rättare sagt - baby får pyssla och fixa som han vill tills jag kommer -sen vill jag ta över och fixa till på mitt sätt!

(man ska inte lita på snubbar när det gäller inredning.....)

han har ju fastnat på IKEAmöbler nu när han börjar kunna uttala vissa ord så känner han sig som värsta proffset och vill skina med sina kunskaper hahah

Han får väl göra det då, men eftr jag kommer ska det bli ordning på grejjerna!




We'll make it through the rain

Det finns inga alternativ. Vi kommer klara oss ur denna sjuka situation och hur jobbigt det än är nu, och kommer vara närmaste månaden så kommer vi gå därifrån så starka och lugna, and never ever look back. Vi behöver inte honom i våra liv, så som han kommer behöva sina f.d vänner och ex-fru.
För det finns ingen chans att detta ska få förstöra våra liv, och jag tror fortfarande att det goda övervinner det onda.



Längtar tills efter sommaren........drömmer mig bort =)
September....tillbaks till min älskling och börja om i livet, starta resten av mitt liv med dej baby, och mitt hjärta slår så fort när jag tänker på det!
2 år har vi haft vårt sinnesjuka långdistans förhållande.... och nu är det snart dags att flytta ihop!
Just cant wait..........

Today is the day

tydligen.....
har inte fått det bekräftat men vi har hört talas om....
idag blir han överlämnad till sverige, och det är nu allt blir verkligt.
I wish.....I could turn back time
-inte ha lärt känna honom
-aldrig ha blivit så nära vänner
-inte bott och rest tillsammans
-aldrig ha litat på honom

Och jag har verkligen brytt mig om så mkt, och alltid ställt upp för, ljugit för din skull och nu känns det tomt.

Fast jag är säker. Jag kommer hata dig D

Tjejsnack

Idag har jag vart och käkat Thaifood med mina vackra vänner och lilla skrot, min gudson.... det var skönt att babbla lite, massa tjejsnack =)
And I knooooow I know jessie tack för att du håller mig på jorden ibland - jag glömmer så lätt, men jag vet att jag borde dra ner på tempot och umgås mer med er innan jag åker.... för jag kommer sakna er!
Kommer känna mig ensamast i världen de kvällar baby jobbar och jag inte har nån att dricka vin med....... men ni måste komma och hälsa på, alla får komma och bo hos oss - öppet hus =)

Yess I mean it...och jag glömmer inte sånt....

Djupa ämnen

Idag ska jag umgås med mina närmaste vänner, bara ta det lugnt och prata igenom livet.
För mycket saker händer just nu, jag blir trött bara jag tänker på allt...det finns för få människor man kan lita på - och för få stunder i livet man verkligen får vara lycklig för att allt går så bra. Det ska alltid hända något eller så kommer någon och stör saker i ens liv.
Vad är det meningen man ska känna när man bor 10 timmars flygresa från sin älskling, måste gå upp i rättegång för att man har lita på en person som man sett som en av sina bästa vänner i flera år, och väntar på provsvar om man måste blir opererad?

snart morgon......

Sitter och debiterar hög eter hög med papper på alla gäster som bott medans vårt älskade datasystem har legat nere hela helgen. Inte kul - och det tar sån jävla tid.........
Natten har vart väldigt lung och skön - förutom när jag skulle hämta saker i kylen och vakten hade bestämt sig för att gömma sig därinne och skrämma mig...så typiskt..han brukar göra sånna sjuka saker men jag var verkligen inte beredd för jag såg att han var i receptionen när jag gick därifrån... men men....lite skrik kan jag bjuda på!

2 månader

IDAG ÄR DET 2 MÅNADER KVAR!
dont wanna wait.............

Walkie bland folk...

inatt sprang jag iväg ett tag för att vi skulle köpa lite mat till oss i repan..vi bestäde oss för att hanla hamburgare - och när jag står i kön och väntar på maten blir jag påmind om att jag har en walkie-talkie på mig.....
"ISABELLE......fan vilken tid det tar, vad gööööööör du- sitter du nånstans och äter bajs eller!?!"
Tyvärr hade vår väldigt schyssta vakt skruvat upp volymen på den också innan jag gick, så väldigt diskret var det inte.....

Om de bara inte hade nämt mitt namn hade jag nog kört en fuling och tittat snett på den securitas vakt som stog bakom mig i kön......
vem tror att en tjej i kavaj springer runt med en radio i bältet - neh jag hade nog kunnat klara mig ur situationen...

Jobb och läkarbesök

Tillbaks på jobbet..igen.....
hade en mysig helg med lillesyrran i Dalarna, lite för mkt drinkar och alldelsen för mkt katthår..fick en sko söndertuggad på köpet av lilla kissemissen Pixie Bus...namnet stämmer helt utmärkt för det är inte en sekund hon inte biter, gnager eller jagar något, speciellt låter hon inte bli mina fötter när jag sover!
Hade ett jobbigt läkarbesök idag, som gjorde 100 gånger ondare än jag tror det borde ha gjort om (den urdåliga..)läkaren hade låtit bedövningen börja gå igång innan hon började sin tortyr. Jag hatar läkare som tror att de förstår allt för att de jobbar med det - men tydligen aldrig har vart med om det själv. Om jag säger att det gör ont och att jag känner allt hon gör så kan hon inte säga att "neh men du - det känns faktiskt inte alls för jag har bedövat dig förstår du..."
Men det är typsikt - jag som har sån jävla sprutfobi hamnar alltid hos de värsta terroristerna.


 

Hemma hos sis...

Har tagit tåget up north till min lillasyster, vi körde en partykväll igår =) först lite Marinella i en söt liten park sen till nån halvdålig nattklubb här, men vi hade kul, det var skönt att hänga med henne igen, har saknat henne!
Idag är det supervarmt igen, vi ska gå ut i solen ett tag nu...
well even if det var spöregn hade jag vart tvungen att gå ut snart - har inga allergitabletter med mig och hon har 2 små kissemissar som klänger överallt.

dagens planer

Nyvaken!
Mår inte så mkt bättre än inatt, tyvärr...orkar inte bli sjuk just nu....
Ska åka och träffa Jessie och min cutiepie till gudson för en sen lunch, sen hem och vila inför sista natten denna omgång.... läsa lite mer i "Snabba Cash", den är verkligen bra den boken...
Imorgon blir det vin och drinkar med mami, Ida och hennes kära mommy också - längtar!

Måste resa mig upp nu och åka, up, up and away.. men känner mig som en 90åring som måste räkna ner innan man orkar ställa sig upp...3...2...1

uppföljning 2.......

fortfarande ont i halsen och nu nyser jag som fan också...
lite illamående efter mixen av ingefära och cola.....

Slutsats:
Det hjälper nog inte alls, tyvärr....

uppföljning av Hongkong receptet...

effekter:
illamående och allt smakar fortfarande ingefära....
ont i halsen har jag lika mycket nu som innan jag drack det....

sjukling!

Jag känner mig lite ynklig.....(snyft snyft för mig som nästan aldrig blir sjuk...) men min manager försökte få mig frisk och tvingade i mig ett nytt konstigt recept för att försöka få mig frisk igen...

Varm coca-cola med hackad ingefära och lime!

Tydligen väldigt populärt i Hongkong...

smakade väldigt weird...
hoppas det funkar!

Tisdag........

ska åka och möta upp mami nu, och sätta henne på rätt tåg till farmor... ibland får man ta hand om ens föräldrar - de börjar ju bli riktiga gamlingar..........=)

Har sovit okej, min snygga ögonbindel är skitbra, man märker inte alls att det är ljust ute, fast jag ser nog ut som värsta idioten i min lilla silkiga lila ögonbindel. Matchande med min (väldigt) modemedvetna flanell pyjamas med svarta terrier hundar på som jag fick av min svärfar i julklapp haha.
"The only dogs you will ever have in my house" sa baby....

Well well, dagarna går iaf - det är bra - det är typ målet med mitt liv nu, att dagarna ska passera så fort som möjligt....
tragiskt - I know.........

exclusive MSN


Baby-"Im looking for tickets to come to Stockholm"
Bella-"You are not serious"
Baby- "Yes I am serious cause I really want to see you, cause I cant take this long waiting and nothing is positive punk and I really want to come and ask your father to take your hand in marriage!!! So I am looking!!"
Bella-"are you serious? Dont mess with me........."
Baby-"what did I just say babee I said that I am serious!!"
Bella-"BABE I LOVE YOU a little bit stronger now............."
Baby-"NOW you love me more......? could not love me more or the most already you punk"


Och allt detta för att pappa började surra och babbla om att kev aldrig frågat honom om han får gifta sig med mig... thanks daddy - nu verkar det som att jag får besök snart...=)

Coffee.....

Kaffe, lite ljus ute när solen går upp, och den vanliga morgonmusiken i receptionen..... det betyder att klockan är runt 4 och snart får jag gå hem och sova...
samma musik samma klockslag every fucking day........

fast det skulle nog inte kännas okej om de bytte heller, nu när man har vant sig.

Vissa kollar på solen för att veta vilken tid på dagen det är - jag lyssnar på vilken låt som spelas på Clarion

usla bloggar

jag blir så trött...
om man går in på folks bloggar som ligger på dem som bloggar mest..så är i stort sett alla med rosa bakgrund, och visar upp sina "fynd" eller "dagens shopping".
Ni tråkar ut mig!
Undrar vem och vilka som verkligen orkar läsa och bry sig om vad andra köper på H&M?!
Jag vill läsa rikgia bloggar om verkliga saker. Behöver inte vara viktiga saker - just real things.
Alla verkar köra samma stil - samma sak - samma utryck.
Är det inne och coolt att vara en tok-shoppande 14åring?!

Nytt hus!

Okej då..nu har baby fått igenom sitt bud på detta nya hus vi ville ha, så det ser ljust ut. Tydligen är det helt nyrenoverat och schysst, men tyvärr heltäckningsmattor i vardagsrummet....we dont want that... men men, vi kan stå ut.
Han verkar gilla huset till 100% så jag hoppas att de inte hittar några fel när de ska kolla igenom allt senare i veckan...det enda baby suckade över var gården (som vanligt....)
-"The yard......I dont like it, we need to fix it. And its not big enough for great BBQ"
Jag föreslog att vi hugger ner träden och planterar lite fina blommor och så....
-"Babe....yeah yeah go on and plant your flowers. If it makes you feel better. But I dont like the yard.........."
Gnällspik!


Back at work

Tillbaks på jobbet igen...sov så himla bra idag, Ida väckte mig vid kvart i sex för att våran underbara rasta-spanky kom hem och hälsade på, vi hade en liten minitjej middag med pasta och köttfärssås =)
Nu sitter jag här och fakturerar, fick en fräsch mangosoothie av söta barkillarna inann de gick hem, lite extra energi!

Imorgon kommer mami till stan, ska möta upp henne på centralen för hon är rädd att hon ska ta fel tåg ut till farmor sen...finns verkligen inte en enda % av stadsmänniska i lilla mammsen.... men söt är hon.

Iväg på kalas!

Till baby Z, happy happy birthday booboo!
Jag älskar verkligen den lilla skrotungen, han är underbar! Nu när du är 1 ska du lära dej säga AUNTI...dags för det nu damn it! =)
Soo up and away för mig då - fast jag egentligen är supertrött och behöver sova mer...
en annan dag blir det säkert tid för mig att sova...

Best thing...

Baby ringde...
det är så sjukt jobbigt att höra hans röst och han ligger i sängen och ska sova..på andra sidan jorden....
"Love you monkey, you are the best thing that ever happend to me..." sa han.....
Shit jag kan inte vara så allvarlig om jag inte är hemma ensam - då börjar jag gråta...
"No babeee, what about your car, your job....your music..." Jag försökte iaf...
"Nah...booboo you need to start listen to what I say"

Mmm...kört, jag fick lite tårar....jag får rysningar i hela kroppen och det gör ont i kroppen... det är så jobbigt jag tror inte man kan förstå om man själv inte är i en sån här situation. Att aldrig kunna röra, eller titta på den personen man älskar så jävla mycket...jag vill ha min vardag med honom - ha bråk om småsaker och bli irriterad för att han glömde köpa bröd..som alla andra...

1 year

Igår den 19 blev min lilla gudson 1 år..så sjukt! 1 år - redan!
Vi spenderade dagen på Grönan, jag, baby Z, Jessie och S, väldigt trevligt hade vi =)
Idag blir det tårta och presenter till lilla skrot, men jag kan verkligen inte fatta att det redan gått 1 år!
Shit jag börjar bli gammal...........
Tänk den dagen han kommer sucka åt mig och säga "Ahhh aunti - du är så töntig. Jag skäms!"
Jag som är så cool. Nu.


Oh my my tänk när han kommer börja hänga ute på klubbar....
jag hoppas det blir mig du ringer när du hamnar i trubbel Z...mhmmm...Aunti tar hand om saker =)

Woman of my dreams...

I'm so glad di day I met you girl, is only jah could let me
Get you girl, I will never neglect you girl because you
Change my world

You are di woman of my dreams angel of my happiness my
Happiness, I'm glad di day you rope mi I treat you like
My queen you're truly bless truly bless yeah

Promise I will never make another girl scandal you name
I'm a don stand up be a man if I wrong I'll surely take
My blame, you alone in my life I'm gonna stake my claim
No girl pon di side and no joyride I'm not caught up in
My fame, you are di only woman in life I need ya
What man say you don't believe you say it's in my nature
To deceive, when time gal grab yuh think and get up and
Leave ya, but I will never ever because

You are di woman of my dreams angel of my happiness my
Happiness, I'm glad di day you rope mi I treat you like
My queen you're truly bless truly bless yeah


Never run away(never run), never hide(never gonna hide no)
Swallow my shame swallow my pride, promise still ah mull
And girl I will be by your siiide, look mi in da eeeye-eye
I will never break none of di promise I make, I love life more
But woman I love you to death, if yuh ever walk out ah bobbo
Life I would ah fret sleep ah night and sob because

You are di woman of my dreams angel of my happiness my
Happiness, I'm glad di day you rope mi I treat you like
My queen you're truly bless truly bless yeah

It's me and you girl couldn't be no other, this ah love
Is golden it was crowned by jah jah, it's me and you
Couldn't be no other this ah love was crowned by jah jah
Oh yeah(love we dream last night)angel of my happiness
My happiness(angel of love my queen)you're my queen and
Truly bless, woman of my dreams(thank you)angel of my
Happiness
/Anthony B


Det känns helt okej när man får en sån sång dedicerad till sig av sin pojkvän.....

31Juli

Det ar det forsta datum under hela den har langa vantetiden som nu verkligen betyder nat. Personen som har varit en nara van, sa nara att han kallat mig sin syster i flera ar, men nu det sista aret lyckats fucka upp allt med sina logner och trassel - ska komma till sverige. Utlamnad. Samtidigt som mitt hjarta dunkar sa hart for att jag ar nervos - ar jag sa sjukt lattad att antligen antligen verkar det som att det hander nat. Man kan knappast pasta att det har gatt snabbt...
Up or down. Vem ska klara sig - och vem blir domd.
Jag hoppas pa att det goda alltid vinner - men jag tror inte pa det langre.
Livet ar orattvist.
Den varsta tiden i mitt liv kommer tydligen bli Augusti, men jag ar redo - och jag tanker inte lata honom forstora for mig eller for nagon annan.

If I could....

sova bort hela dagen..eller helst flera stycken....vakna den 27 September och allt kunde vara klart.
Jag känner mig mer knäpp för varje dag som går - jag har verkligen stått ut i 2 år - men nu när det är så nära är varje dag en jävla kamp för att hålla mig stabil. Jag vill bara åka.......tillbaks dit jag borde vara- och ska vara - och tillbaks till baby.

Sweet Love

See everybody's got their own opinion
About the way we started and the way we are go done
Everybody's talking talking what's gone happen next
They can see that everyday we giving it our best
Everybody wants to know what's up with you and me
They don't understand they just see what they wanna see
But I tell u now I've got my own opinion
And I'm gonna be with you until this life is done


Giving you sweet sweet love nothing can keep me from having you all my life yes I
Wanna be your be your.......

You were there for me when no one understood
Save me from myself even when nobody else would
Came to my rescue when you came my way
Is there anything that I could do to help repay
For everything that you ever did for me
Open up my heart and your love was the key
Everybody's gonna try and put us to the test
But baby for you I give my all and nothing less


See I was captured by the way you gave you heart to me
Such a perfect match no strings attached just you and me
And I will fly high there's no disguise just clear blue skies
I am caught up in your sunshine

Om man kunde...

Tomt. Tråkigt. Tyst. Tio tusen dagar tills vi ses igen (känns det som..)

Jag önskar jag kunde rimmar ihop massa ord, som Vybz Kartel gjorde i sin freestyle låt med bara ord som börjar på P....
sinnessjukt!

Baby är saknad.........

första natten (igen)

Tillbaks på jobbet..........

Känner mig inte på tipptopp humör direkt, fast det beror inte så mkt på jobbet.... jag är mest trött på allt och alla och vantrivs så jävla mkt i Sthlm just nu.

...Vi hade fått små presenter (..julklappar stod det visst..hmm) i våra fack, some extra money och taxicheckar...alltid bra att ha.

Men....känner ändå inte för att vara här...

Visst - jag har redan startat min countdown - men den är väldigt lång....


nya husplaner...

Baby ringde igar och berattade att det hus vi hader bestamt, och var nastan nastan klara med alla papper for - inte blir av....sa himla typiskt! Men tydligen hade de upptackt en vattenskada pa kallarvaningen...sa nu blir det for baby att ge sig ut och leta reda pa ett nytt hus at oss...
Det borjar blir lite ont om tid nu, och det ar skittrakigt nar vi antligen fatt allt att stamma, men sa ar det..
Hoppas han hittar ett snart.......

Sanjay

jag blev sjukt forvanad nar jag klev in pa Radical Sports pa plattan tidigare, jag kande igen rosten pa en halv sekund, de spelade en skon dancehall lat med min kompis SANJAY! What?! Sthlm goes wild....thats how I like it =)
Sjalvklart ringde jag och skvallrade och han blev sa glad...det ar sinnessjukt, de hande nar jag var i NY ocksa forra aret - men att man spelas i Sverige, da har man tagit sig langt hemifran...So so happy for you rudebwoy!
Tank att for bara 2 ar sen satt vi och spelade Jeopardy och forsokte komma pa nya lyrics, and now you are a star...
BIG UP!

vanlig dag

eller ovanlig for mig...jag har vart ledig, ska vara ledig inatt ocksa, har bara pysslat och fixat idag - var i stan en svang, var pa gymmet, har stadat lite och nu vantar jag pa att Ida ska komma hem...vet vet, kanske blir det party ikvall...=)

Imorgon natt gar jag pa min vecka igen, fast det kanns inte som jag har hunnit vila upp mig alls de har dagarna jag har vart ledig. Men men..."theres more money to make" som min baby har borjat saga... sa jag far val jobba pa och tjana lite extra pengar innan jag aker...ska inte klaga, jag kanner mig sjalv - det kommer inte ta lang tid innan jag sitter dar i varat hus och mumlar om att jag ar trott pa att ga hemma =)



Samma lika...

Min kompis lilla 5ariga dotter sa till mig idag:

-Du ser lika ut som min nya dagisfroken Stephanie..... ni ar bada vita och har stora orhangen!

Yeah shes jamaican....saklart, de ar fodda med attityden, rudegal...

The best man

Satt och glodde pa TV med Ida tidigare ikvall, det var den gamla filmen "the best man" med Nia Long och Taye Diggs som gick pa TV3...och det slog mig verkligen att det ska hallas tal pa brollop...pa mitt brollop ocksa!
Shiiiiit.....den som ar best man ska halla tal - och min babys basta van ar ingen att lita pa - absolut inte nar det galle rkarlek, trohet och romantik....
I panik ringde jag baby och forsokte forklara situationen - han maste ju borja se framat..kanske skaffa en ny basta van?

Finally....

Det var sista natten for denna gang, sa nu ar jag ledig nagra dagar.....
...vill helst bara hanga med mina vanner och dricka drinkar - men det ar
(tydligen.....) sondag och alla festade igar...



tiden bara går....

Tiden går så sjukt fort - men ändå såå sååååå sakta!
Jag hatar denna sommar, men jag vill inte att den ska ta slut, är nervös för hösten...
fast samtidigt orkar jag inte vänta..jag vill bara att sommaren ska vara över så det blir lite förändring i mitt liv.

sliten....

Man kan börja ana att man ser lika sliten ut som man känner sig.....

Arbetskollega 1- Neeh nu är du väl trött....du har inte ens läppglans på dej!

Mmmm...glömde det i skåpet........


Arbetskollega 2- Vad har du gjort med håret...? det ser så...yvigt ut! Man kan tro att du fått ett ligg....

Shit....Om man inte orkar platta håret innan jobbet...



vilar

mitt på dagen...jag borde sova mer men det är svårt att sova på dagarna ibland, fast jag är sjukt trött!
Det skulle vara lättare om jag hade baby här....

så trött.....

Inatt är det lite jobbigt att hålla sig vaken....det har gått bra fram tills nu, nu är jag ganska trött....
2 timmar kvar.
Det ser ut som att det ska vara regn idag med - sköööönt! =)
Ska åka ut till lilla farmor idag och hälsa på, det var ett tag sen..
Fick ett litet mail av baby idag, det gjorde mig glad. Så litet fast så sjukt kul ändå: "Hey my Beautiful Girlfriend, My sweet sugar dumplin, my sexy white swedish fish"
Jag saknar honom så mycket! Varje morgon när jag går av mitt pass tänker jag på när han är i Sverige och jag kan gå direkt hem och krypa ner i sängen hos honom.
Meeeeen men men....
Ska hämta lite mer kaffe och jobba klart med mina papper.
men godmorgon till er =)

+ - 0

Igår valde jag och Ida gymmet....det var ett bra val och vi var väldigt duktiga...

....sen gick vi hem och bakade en kladdkaka....mindre bra....

....och inatt har vi hittat kakor här på jobbet..fast det är fullkornskex så det är nog okej.

Men jag åt en sallad till mat och har inte druckit nån pepsi.

...fast några koppar kaffe....

Orka hålla på och hålla koll.
Det brukar bli bra ändå, plus minus noll brukar jag leva efter, och det har funkat so far.

farmor vs. gymmet

göra av med energi eller få energi?
hälsa på farmor eller gå på gymmet?

fast det blir lite knepigt det där - hos farmor blir man bara av med energi, men på gymmet gör man av med energi + får ny energi...
Och så blir man snygg på köpet!

härligt regningt

Så go on - kalla mig glädjedödare och hemsk men jag älskar att det är regnigt och mulet ute.
Det betyder att jag har en chans att få sova lite bättre nu på dagen.
Det kan verligen behövas.....

morgon gympa =)

Jag har nyss haft en galen springtur med en liten knubbig italiensk dam till hennes rum för att hon hade glömt sitt pass och hennes buss skulle preics avgå. Självklart bodde hon längst bort i slutet av korridoren...sen hade vi en galen genomrotning av hela rummet i hög speed, för att hon sen skulle komma på att hon hade passet i väskan redan.

Lite motion så här på morgonkvisten

Bad girlfriend

Baby ringde och babblade om sin lyckade BBQ på 4 of July...
Han berättar att alla frågade efter mig och undrade om jag skulle komma också....jag?! Om det vore så lätt....I feel like a bad girlfriend...fast jag inte har så mkt val så känns det tungt att inte kunna vara vid hans sida för alla every day things....

gammla minnen och jamaica jamaica

Idag var jag ute och käkade med Jessie, lilla Z, Athina och våra vänner Nina och Fifthy från Kingston.
Jag och Jessie hade (på våran gamla galna singeltid) turen att träffa på detta underbara par när vi bodde nere på jamaica. Efter att ha bott själva i ett sjukt fint hus - långt från stan och andra människor - så var vi överlyckliga och totalt översociala när vi flyttade in hos Nina och Fifthy! Vi hade sjukt kul tillsammans, och nu helt plötsligt så är de i Sverige!
Vi babblade om allt mellan himmel och jord - alla videoinspelningar vi gjort och varit med om, alla galna partynätter, taxiturer och bilturer och såklart vårat mardrömmsminne - kackerlackorna!
Det går inte att  beskriva hur hemskt det var när vi väl började spraya ett rum i huset och sekunder senare stod bland
100-tals myllrande stora äckliga kackerlackor! Efter saneringen och vi sopade ihop alla döda äckel vart det stora svarta högar på golvet...jag känner hur det kryper på kroppen bara jag tänker på det! Fyyy.....

Akuta nagelproblem

Jag har väldigt långa fina naglar (fake it til you make it.....) men nu har mina egna naglar växt ut också, så nu är det dags att ta bort tipparna och bara förstärka mina egna.... men...inatt slog jag i en av dem, och nu är den av.... det blir ett akut samtal till nagelproffset Anna imorgon!

Jaa jaaa ytlig? whatever.
Vissa har kärlek för kläder och vissa för väskor. Jag har mina naglar och örhängen. Och skor. Armband.....Thats it!


=)

2 sidor av mig

"När du har håret uppsatt så där ser du väldigt strikt och sträng ut - men när du har håret utsläppt ser du ut som vilda matilda!"


(Citat av min kära manager)

Blogg design

Jag är så trött på min sida, och jag hade lyckats fixa en hjälpsam tjej som skulle save my blogg...men med min vanliga tur så blev det virus på hennes data = ingen design för mig.
Nån annan som kan tipsa om nån som kan?
Jag är desperat!

(...but even if..så är jag ganska krävande om vad jag vill ha =))

fartdåre!

Mormor - Oooojj oj oj sakta ner lite, nu går det fort!
Mamma - fort?
Mormor - jaaaa oh ja! Vi flyger ju över hålen i vägen, du kör så fort att hjulen inte ens hinner märka av det
Mamma - eh..jaha...men jag kör ju bara i 40!?
Mormor - Ja..tur att nån har lite humor här, det var ju bara skoj...

Underbara Mormor har lite humor iaf, det bor nog en liten racerförare i henne ändå...

mitt i natten...

Är tillbaks på jobbet igen, inne på natt 3 nu av detta skift....ska egentligen gå och börja fixa med nyckelkort till gruppankomster imorgon, men har tagit en liten liten paus i allt jobbande.
Idag hade jag en skön mysdag ute i solen med Ida, Jessie och lilla Z, han är så underbar! Och snart fyller han år, cant believe att lilla skrot redan ska bli 1 år! Det känns som nyligen jag stirrade på Jessies test och utbrast: "ahhh vi ska ha baby!!!" =) Jag är så tacksam att jag får vara gudmor år honom.

Jag saknar så mkt...och jag väntar så mkt..och länge.... det känns som det aldrig kommer bli höst!
Vet att jag klagar mkt nu, jag hör det också =) det ska bli bättre, trust meeee.....


hemma

Jag har vart lite överallt sen jag gick av mitt skift i slutet på förra veckan..... först åkte jag ner till Växjö till min lilla gudson Z och hans mami, det var dags att döpa lilla skrot och vi hade en superskön helg där nere, det var skönt att komma iväg från Sthlm ett tag. Sen åkte jag direkt där ifrån till min familj i Dalarna.., så nu är jag här och tar det lugnt - men måste åka tillbaks till Sthlm redan imorgon....men men....
Min syster har släpat med sig sina små kattungar hem hit och även fast de är underbart söta så ger de mig sjukt med allergi. Känns som jag har den värsta av alla förkylningar!
Neh nu är det dags att fixa mina biljetter hem.....
Ha det bra!

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0