last friday....

..... jag vaknade gratande imorse med varsta hjartklappningen och helt svettig, jag hade en hemsk mardrom, ni vet nar det kanns sa verkligt att nar man vaknar ar man jatteforvirrad om det var en drom eller om det ar verklighet......

det ar jattefint vader ute idag (ocksa...) sa jag ska slapa ut en stol och satta mig ett tag, hantverkarna ar har idag ocksa sa det blir inget lamna huset for mig idag heller tills nan annan kommer hem..men,men, jag maste plugga anda sa lika bra....

nanting ar pa gang, nan planering ligger i luften kanner jag, men jag vet inte vad det ar riktigt....har en kansla av att jag ska nanstans ikvall som jag inte ska veta om.... vi far se vad som hander - spannande! =)

Hur som helst, det ar fredag, pa tisdag aker jag tillbaks till Sthlm, and I dont want to.....


mest psykade ....

sangen detta ar maste fan bli N.E.R.D ' s nya lat "Everyone knows (all the girls stand in the line for)"....

Ni fattar precis vad jag menar va? =) Okej, props for att vara kreativ, men thats it....

Beauty Rush

Love it, love it, love it.
Underbara dofter, farger, och smaker =)
Jag ar verkligen helt beroende......

torsdag....

Min lilla shoppingtur igar blev valdigt lyckad, jag kopte en hel del grejjer som jag gillade faktiskt, och massa orhangen! Det fanns jattefina Bamboo orhangen och en hel del annat som jag fastnade for. Underbart! =)

Igarkvall blev jag och svarmor sitande uppe och babblade i koket halva natten, hon visade mig sitt album fran deras brollop 1979, och det var sa vackert! Stora fina bider med guldkant.... Kevs pappa var verkligen lik kev nar han va ung, sa jag vet vad jag har att vanta mig om nagra ar hahaha.

Nu haller jag pa att farga haret, smyger omkring valdigt forsiktigt jag vill inte att nat ska bli forstort av fargen, Jag har lekt hemmafru idag och tvattat och vikt klader hela morgonen =)

Ikvall nara baby kommer fran jobbet ska vi och kolla pa ett annat hus, blir riktigt spannande! Tydligen ar det jattefint och nastan helt nyrenoverat pa overvaningen, men priset ar lite val hogt....men vi ska kolla iaf sa far vi se om baby tycker det ar vart att lagga sina pengar pa det.....annars har vi ju redan kollat ut ett hus som vi bada alskar redan, for ett bra pris..men det behover verkligen fixas upp ordentligt innan man kan trivas dar.....vi far se vad som hander =)


shopping!

Nu har baby antligen kommit hem fran jobbet, och han ska snart ivag igen...ska passa pa att fa skjuts till the mall sa jag far kora en liten shoppingtur =)
Vet precis exakt nastan vad jag ska kopa, iaf till vissa personer, men ingen kolla pa vad jag ska ge mig sjalv..skulle behova skor men det ska jag kopa en annan dag pa Jamaica Avenue, men ska iaf kolla runt lite - ska bli kul, och javligt skont att ga ensam och inte behova tanka pa att nan annan vill ga till nan annan affar... jag gillar att shoppa ensam =)

soligt!

det ar jattefint vader ute....och jag ar stuck in the house....
det ar hantverkare har som ska fixa med badrummet pa overvaningen sa "nan" = jag.......maste vara hemma och ha lite koll....och aven om de inte var har sa finns det typ ingenstans for mig att sola pa, huset star precis i en vagkorsning och inget schysst staket som kan skydda ..... jobbigt nog..... sa jag far sitta pa trappen och kolla pa de soliga delarna av tradgarden och onska =)

Jag har traningsverk i heeeela kroppen! Jag och baby hade ett hart traningspass i kallaren igar, vi gjorde massa armhavningar och han utmanade mig i sitt-ups, vilket jag saklart inte kunde motsta (eller vinna.....) och massa andra ovningar.

Kanns sa ensamt att vara hemma hela dagarna utan baby, och om en veck aidagar jag hemma gen..kanns verkligen skit..... men vad ska man gora, jag maste sta ut....en dag kommer allt vara som vi vill, och jag kommer inte behova vara ifran honom mer.

min dag...

har vart frukanstvart lugn.... jag har pluggat pluggat pluggat och pratat i telefon med mamma.
nar kev kom hem fran jobbet hade han kopt fin fina blommor till mej - tror han had elite daligt samvete att han gatt tillaks till jobbet igen medans jag ar kvar har...men men..som jag brukar saga - somebody gotta make my money =)


nu pa kvallen har jag och Liana vart och fixat vara naglar...jag forsokte ta ett bra kort sa ni kunde se vilken fin design jag har pa dem nu, men de gick inte sa bra tyvarr.... men iaf -jag har vinrott och silver monster pa dem...mkt bra blev det!

har kakat pa Red Lobster med baby och Liana ocksa, fint kort pa det blir det ocksa, han forsoke skramma mig med en stor javla hummer hahahha. fick hela personalen skrattande at mig pa kopet!
Enjoy...


och god natt till er stackare som har natt redan =)

1 week to go...

ikvall har jag bara 1 enda liten plutt vecka kvar har..kanns jobbigt om fan. Tiden med kev gar alltid sa sjukt fort, och jag hatar nar det borjar bli dags att aka hem...plus att han gick tillbaks till jobbet idag sa nu ar det valdigt lite tid vi far tillsammans....han kommer hem fran jobbet runt 4 - 5 tiden beroende pa trafiken, sen borjar han nasta jobb kl 6, och kommer hem strax efter 10....men men - det ar som allt annat med vart forhallande - det ar bara att sta ut och vanta......

jag haller pa att plugga till mitt teoriprov den 10 juni, men det gar lite segt. har vart i telefon med korskolan och de ar sa sjukt forvirrade.....jag undrar om jag inte gjort ett daligt val med att valja den skolan, men det far vara sa nu. Jag forsoker komma undan ganska billigt + passa pa att hanga med familjen hemma samtidigt sa det blev naturligt att valja en i Ludvika.
Kev har kopplat in sitt playsation med nan javla ratt och gaspedaler och grejjer och kopt massa bilspel. Han tycker jag ska kampa pa med det medans han ar borta pa jobb..... jag sa att jag borde ova i riktig bil ist och kan lova att hans bilnycklar gomdes undan fort!

Memorial day!

hej alla, idag ar det Memorial day, och jag har slappat hemma med liana och baby, vi har spekat playstation och atit hela dagen =) fast nu ar det dags for mig att fixa till mig lite - vi ska ivag pa BBQ om 1 timme och jag har inte ens borjat valja ut vad jag ska ha pa mig. Jag har klagat och klagat att jag inte har nagra klader, sa baby hallde ut allt fran min vaska och allt fran garderoben och stokade om lite och nu vet jag nog vad som blir bra for kvallen =) Ibland behovs det dramatiska grejjer for att fa ordning pa saker och ting.

=)

kaos i NYC!

Uppdatering fran igar da......
jag och baby sov halva dagen da vi kom hem vid 7 pa morgonen efter klubben. Vi akte in till city och promenerade runt lite, sen gick vi tillbaks till "varat" underbara Spa, Juvenex Spa pa 32 street, det ar verkligen helt helt fantasktiskt! Love it! Vi hade samma behandling som forra gangen, forst bastar ma i 2 olika sorts bastu, ligger och slappar i lite olika sma pooler med olika saker i - citroner, rosenblad, - sen far man ett privat rum som ar helt morkt, forutom att det ar upplyst med nagra sma ljus, och en upplyst jacuzzi som lyser i olika farger, fylld med rosenblad! Dar inne finns champagne, massa exotiska frukter.....mmm det ar verkligen mysigt. Sen efter 30 min avslappning dar sa ar det helkroppsmassage - och da menar jag verkligen helkroppsmassage - fran massage i harbotten till varje liten ta!
Efter det gick vi till en jattemysigt mexicansk restaurang och at en sjukt god taco - middag och lite drinkar.

Helt plotsligt nar vi sitter dar sa borjar folk skrika och skratta och det blir kallt och ruggigt..... det visar sig att nat - antagligen en san dar vattenpump ni vet sm finns pa gatorna i NY - har gatt sonder och gatan har blivit som en flod! Det forsade vatten over hela gatan! helt galet. vi vart alltsa "fangade" pa restaurangen - det gick inte att ta sig ut! Brandkaren och polis stovlade omkring mitt i gatan och kliade sig i huvet och verkade inte veta alls vad som var problemet - sa dar satt vi i nagra timmar och glodde pa den flod som hade blivit mitt i stan!
Tillslut skulle restauranger stanga och de delade up svarta sopsackar som vi fick anvanda for att klafsa genom vattnet bort till en annan gata, helt sinnessjukt var det - men jag skrattade sa jag fick ont i magen - det var verkligen once in a lifetime - only in New York! Under var vattenpromenad blev min langa klanning helt blot sa jag fick byta om - mitt pa gatan till en annan klanning, jag har aldrig sett baby skratta sa mkt! =)
Enjoy!


party i NYC

gooood morgon allihopa!
Baby har nyss akt till jobbet sa jag tankte passa pa att uppdatera for hela helgen! borjar med fredags....

jag motte upp Josie vid Penn Station och vi letade oss fram till en schysst bar dar vi satte oss och babblade och drack drinkar, hur mysigt som helst, och kul att se henne igen efter sa manga manader!! Vi fick sallskap av hennes pojkvan och hans kompisar, och efter nagra drinkar drinkar drog vi oss vidare till klubben Madame X dar min baby och okeffee skulle spela.
Pa klubben var det full fart! How I love jamaicans.......... bra stammning och skon reggae blandat med galen dancehall, lite fler drinkar (!) och dar motte vi upp kevs kompisar som jag inte sett sen i julas.....sjukt kul hade vi! Nat som verkligen gor stammningen ar lukten fran weed, det ger mig samma kansla som jamaica - och det bara passar in.....svart att beskriva - men ingen schysst reggae klubb utan marijuana rok.......

efter klubben  akte jag och baby till en Diner och at mat och tittade pa soluppgangen, mysigt varre - och det perfekta avslutet pa en askul kvall!
Enjoy =)





bilder fran roadtrip =)

  

valdigt snygga - jag tankte att ni kanske ville se =)

sommarfin eller superhot

jag kan inte valja vad jag ska ha pa mig ikvall, blommig gul klanning med tjock guldkedja eller en tight kort bla klanning eller ett linne och kort jeanskjol............maste bestamma mig snart! baby ar till 0 hjalp och tycker att vad som helst som inkluderar kort-kort och hoga klackar ar perfekt.
ibland behover man verkligen kunna ringa sina tjejkompisar!

Baby spelar dancehall pa hog volym i kallaren och valjer ut vad han ska kora ikvall, sa man kan lungt saga att jag ar back on track vad det galler mitt humor - hur kan man inte bli galet glad av dancehall?! =)

make it up

for att fa tiden att ga ska jag tvatta babys bil. Det ar val snallt? Om inte annat ar det schysstare att aka i en nytvattad och shiny bil i city inatt =)


okej....jag gor det mest av daligt samvete for att jag lat min ilska ga ut over honom.....

arg!

jag sitter har arg som fan och svettig och fraser at alla som kommer forbi. Kev forsokte fa mig glad men han gav upp. Liana haller sig borta fran kallaren.
En gang i tiden kunde jag stalla mig vid Dj-utrustningen och det funkade bra, baby var imponerad over hur snabbt jag larde mig och jag hade kampat hart i min kompis hemmastudio for att fa det att funka.
Idag skar det sig i oronen och ingen takt hamnar dar den ska! Jag ar envis av mig - men jag har gett upp. Jag har helt tappat lusten for att festa ikvall och helst vill jag bara grata och skrika.
Men jag har hort att man inte ska gnalla for smasaker sa jag ska lugna ner mig, ga upp och lagga mis i sangen och kolla pa TV ist.
Ar det mojligt att helt och hallet tappa sin kansla for musik, och taktkansla?!?


fredag (redan...)

ikvall har jag varit har i 1 vecka, redan! kanns jobbigt for det betyder att jag snart maste aka hem......jag trivs sa sjukt bra har och sag inte att karleken gor en blind - for arligt talat - nar jag ar med kev sa ar allting mycket mer sjalvklart och jag vet precis vad jag maste gora for att kunna ha mitt liv med honom.

Igar var vi ute och gjorde vagarna osakra, vi korde upp till farfar och farmor i Poughkeepsie, och vi hade sjukt kul pa vagen. Jag alskar att sitta och sloa i babys bil med pumpande reggae i hogtalarna.
Farfar och farmor blev jatteglada och overraskade! =) Jag och kevs farmor lagade till en stoooor jamaicansk middag med saltfish, ackiee,  stek, ris, maccaroni & cheese, plantians, grona bananer och gronsaker. Jag fick betyget "kommer bli en mkt bra fru!" =)

Pa vagen hem var vi nara en liten krock, det var kolsvart ute - inga gatlampor eller nat, och helt plotsligt star det ett radjur framfor oss. Kev sag det forst och hann vaja undan, som tur var....

Idag ar det shopping som galler, och ikvall blir det party!! Kev och Okeeffe ska spela pa en klubb pa Manhattan sa jag ska mota upp min alskade Josie och dra med henne dit =) kommer bli superkul!


roadtrip!

imorgon drar jag och baby pa en liten roadtrip, vi ska kora upstate till hans farfar och farmor och halsa pa. Vi har inte ringt och berattat det for dem, sa jag hoppas pa att de ar hemma.....baby tycker att vi ska overraska dem, och om de inte ar hemma far jag iaf en liten svang med bilen.......hur som helst - vi aker tidigt och komemr nog hem sent, sa far se om jag hinner skriva alls imorgon.
Ta hand om er!
Nu ska vi kura ihop oss framfor stora TVn och ata kanelkringlor och glo pa skrackfilm =)
Kramar!

sen uppdatering

vet att det ar mitt i natten for er - sorry - men jag har inte haft tid att skriva av mig alls idag! jag och baby gick upp vid 10 tiden, vi somnade sent inatt for vi lag och tittade pa "27 dresses", den var riktigt bra, och rolig! Vi kakade frukost pa Ihop, sen akte vi till traffic - court for min alskling hade inte betalt sina parkeringsboter, sa han hade lite att ta tag i.... men det gick bra och vi fick massa tid att bara babbla han och jag nar vi satt och vantade pa varan tur.
Pa eftermiddagen var vi och kollade pa hus.....jaaaaa jag vet - hold your horses nu - men man maste vara lite planerande och vi fastnade verkligen for ett av dem. Kev far lagga ett bud pa det sa far vi se vad som hander sen......
Nu pa kvallen tog jag och Liana en snabb shoppingtur, och ett snabbt besok hos Aunti Norma och tjejsnackade lite, mysigt varre.
Nu vantar jag bara pa att baby ska komma hem fran jobbet, han ar dar och makes my money! =)
Forovrigt har vi haft en sjukt rolig boxningsmatch idag, jag forsokte fa baby att sla vad om en hundvalp - om han skulle forlora. Det vagrade han (av nan konstig anledning................) men jag forlorade anda sa jag hade inget for mitt tjat...

den galna kocken

idag ar det alltsa jag som star for middagen. Lika bra att borja nu for det kommer nog ta ett tag. Kev har flytt faltet och haller till pa jobbet. Det verkar oklart om han kommer tillbaks...alls......han har tydligen varnat alla andra i familjen ocksa, for ingen ar hemma an.......


nu kor vi! =)

tisdag morgon

jag har sjukt kul med Liana och hennes Wii igar kvall. Okeffee och Tanisha och kevs lilla guddotter Kristin kom hit ocksa, vi hade fullt krig nar vi korde rally. (bildbevis finns....men vet inte om jag vagar lagga upp det heheh)
Nar baby kom hem fran jobbet var han butter, jag hade varken hort telefonen eller svarat pa msn - jag markte ingenting nar vi spelade =)

Mina korkorts bocker ar det roligaste den har fami;jen har sett. De visar dem for alla. De pratar om dem i telefon med sina vanner ocksa.......
Kev ar imponerad att alla bilar i boken ar Volkswagen. Hela haftet de har som ska pluggas in ar lika tjockt som ett av vara inlarnings/ test haften...ni vet de tunna..... och mindre i storleken... Svarmor och Liana  tycker det ar valdigt kul att det star sa mkt i bockerna om tex hur man kollar oljan,hur man ska lasta bilen, valja dack  m.m som de tycker att "det ar ju det man har en man for....." Kev tycker det ar bra, och "lovade" stolt att han aldrig skulle behova hjalpa sin bil - handikappade flickvan...yeah right.....vi far val se!
Tanisha och Okeffe gav sig in pa att lasa igenom boken pa svenska...:

Nisha - Saank farten!
O - farten!
Nisha - fart? Ohh..
Isa - slow down, like slow down the speed......
O - saaaaank fart!?
Nisha - Kristin, tell daddy to saaaaank farten!
Kristin - daddy dont fart!

Jaaa svenska ar inte latt......... nu ska jag vacka upp baby, varfor vaknar jag alltid forst?!


Wii

jag fick upp baby till slut, och vi hade en mysig lunch tillsammans, men sen drog han till sitt kvllsjobb sa nu ar jag ensam igen.... men men, jag och Liana har kopplat in hennes Wii till stora TVn sa nu javlar ska det spelas!!!

vampyr!?

forsokte vacka baby. fick ett argt vasande svar fran under tacket att lamna honom ifred. Aldrig i livet! Han ska upp, och det nu. Jag hoppas det funkade att jag snodda med mig hans tacke tillbaks, forr eller senare maste han val bli stord av solen som lyser in. Han klagar pa att det ar for ljust for att ga upp......?!
Ibland forsoker han faktiskt bita mig........
Jag tror jag far ta med mig lite vitlok nasta gang jag vagar mig nara honom.


nyvaken =)

hej allihopa....
jag vaknade nyss i en tom sang, helt genomforkyld! Var tvungen att ga lite spaning efter vart baby har tagit vagen och jag hittade honom pa soffan haha, tror han har blivit stord av att jag sovit daligt och hostat och haft mig. Ska vacka honom snart - jag vill verkligen aka till Ihop och ata massa pannkakor till frukost =) Baby har snallt nog valt att stanna hemma nagra dagar den har veckan sa vi far umgas lite extra......

Igar kvall var vi pa bio, sag den nya Narnia filmen, den var valdigt bra. jag alskar filmer som den, lite sagor och magiska saker..... rekomenderar verkligen att ga se den!!! =)

Efter det akte vi en svang till favoritstallet, Throgs Bridge, och satt och pratade en timme. Det ar en mysig plats av massa stora stenblock om gar ratt ut i vattnet....det var ganska skont ute fast det var mitt i natten, och det ar sa sjukt vackert att se alla lampor pa bron och alla ljus fran city pa andra sidan vattnet.



jamaicansk middag

nu ar dagen nastan over, eller jaa...det ar snart kvall iaf. baby kom precis hem fran jobbet, jag och svarmor har lagat till en schysst jamaicansk middag med kyckling, ris, fisk, massa gronsaker och plantains (ni vet, mat-bananer hehe) sa snart ska vi ata. Det har tagit ett tag men vi hade riktigt kul faktiskt.
Jag borjar bli riktigt hungrig, vi har statt i koket och atit massa frukt men nu vill jag verkligen ha mat! =)
Bara baby slapar sig ur duschen nangang.............

ibland kan man tro att han ar en brud men sa lang tid han tar pa sig att ta en dusch!


svarmor i farten

Igar kvall.....:

Mrs - black, or silver shoes?
Isa -Silver
Mrs -Oh..I never used them...I need to take of the pricetag!
Isa - Yeah...you got a tag on all of these shoes!
Mrs - Yeah I had them in my closet...can I wear this dress?
Isa - Oh, its new!
Mrs - Nah...
Isa - You got the tag on it.....
Mrs - Yeah, I found it in my closet too.
Isa - Well you dont need to go shopping no more!
Mrs - Kev, come get your girl - she's bringing her ass home to sweden on the next  flight!

Oooops.....

never mess with a shoppaholic.......

lipgloss

detta blev verkligen en slapp-dag......baby jobbar och kommer inte hem an pa naga timmar och det har borjat regna ute... var ivag en snabbis och shoppade lite lappglans, Victoria Secret - beauty rush - saklart =) jag ar beroende av them lipgloss, de ar helt underbara!!


jag ska kasta mig i duschen snart och funderar pa att aka och valdgasta babys jobb....vi far se om det slutar regna snart! Annars ska jag burra ner mig i sangen med lite ice-cream cake och glo pa filmer med Liana.
Ikvall blir det bio, jag ska valja ut vilken film vi ska se ocksa.....tror det blir den nya Narnia filmen, alskar den sortens filmer!


GPS:en funkar inte!!!

Vi har lost mysteriet med varfor Okeffe alltid hamnar fel, och aldrig kommer i tid. Han klagar pa att hans GPS inte funkar..... sa igar kvall fick vi fram svaret...

GPS - turn next right, next right
Tanisha - next right baby
O - I heard it, next right...

Han svanger till vanster i korsningen........

GPS- wrong turn, make a U-turn
O - ohhh damn.....what happend?! You see, it never works....

Okej den kanske inte ar 100% ratt i alla lagen, jag och kevin fick fram att vi skulle svanga till vanster mitt pa motorvagen, men det blir absolut inte lattare om man inte kan hoger/ vanster...........




snygga bilder =)

jaaahaaa sa jag ska bjuda pa lite galenskap fran inatt nar jag, kev, okeffee och tanisha var ute och kakade kinesisk- italiensk mat och hade djupa samtal med en snubbe som heter Confusius (som okeffee var overtygad om var en riktig gammal maffia boss som hade styrt hela china town......hehe) men ja, jag har aldrig pastatt att importerade jamaicaner var speciellt allmanbildade...=) enjoy!


godmorgon!

jag vaknade precis av att Mrs ropade pa mig och Liana att det var dags att "get your big asses out of the bed" - dags for stoooor frukost. Alla har sovit lange idag, alla utom kev for han ar redan pa jobbet, stackaren!

bilder kommer senare fran var galna middag inatt, och varan lilla promenade genom china town da var bil hade fatt punka, men vi hade sjukt kul!

ja jaaa men nu ska jag ata agg, bacon, jamaicanskt kaffe,hashbrowns (som potatisbullar typ.....), frukt, nybakat brod, mmmm........

vi hors sen. kram =)

planering?

Min blivande svarmor haller pa att fixa i vardagsrummet och hanger upp nya gardiner.....jag tyckte det var schysst att kommentera det....

Isa - Oh you make it look so nice in here!
Mrs. - yeah, Im planning for a wedding
Isa - Sounds like fun, who's wedding?
Mrs - the wedding...
Isa - Oh....

Hold your horses!
Hon hinner garanterat byta gardiner fler ganger innan vi kommer sa langt.

om resan....

det gick over forvantan bra, det ar meningen att planet skulle vara forsenat fran stockholm, och de sa till mig att jag antagligen inte skulle hinna med mitt flyg i London, men sen helt plotslig ropade de ut final call for London sa vi lyfte faktiskt bara 10 min efter utsatt tid! Trots det vart det stressigt i London, det tog verkligen tid att ta sig till andra sidan flygplatsen, och jag boardade planet till NY 10 min innan vi lyfte! Men jag hann iaf =)

Det var en valdigt bumpig resa, jag forsokte sova en del men satt mest hysteriskt spand i stolen och holl i mig i armstoden hehe, att flyga ar inte min favorit grej. Mannen bredvid mig skrattade varje gang jag sag panikslagen ut, och forsokte overtala mig om att vi inte skulle krascha....-Hur vet du det? kan du garantera det? undrade jag.....det kunde han saklart inte sa han var inget bra support.........

Valdigt roligt var iaf att piloten hade indisk accent nar han pratade sa jag fick iaf le lite - det later ju sa sjukt kul - typ som Apu i Simpsons ni vet, man kan ju inte gora annat an alska det.

back in NY

antligen!
jag har verkligen langtat efter att komma tillbaks hit och komma tillbaks till kevin. Det kanns som hemma - bokstavligen - det ar bilder pa mig overallt (okej det kanske jag inte har hemma....), bilder pa mig och kev overallt (det har jag hemma!), svenska flaggan hanger kvar i taket (!), manga av mina prydnadssaker ar utplacerade, kylen ar fylld av Marabou choklad, i baren star 4 flaskor svensk vodka, 1 flaska Marinella, och 1 flaska Glogg (kvar sen julen heheh) och pa kylen hanger massa magneter med sverige tryck pa =)

Jag haller pa och packar upp och hanger in mina grejjer i garderoben sa jag far nan ordning pa det, baby ar upstate och gor nat test for sitt jobb, sa jag blev lamnad ensam, eller inte helt, min blivande svarmor ar hemma och i farten, hon putsar och stadar och tjatar om att vi ska aka ivag och shoppa =) det blir nog en liten svang senare.....

nu ska jag fixa klart sa det inte ser ut som ett bambnedslag nar kev kommer hem igen.
uppdaterar senare.
kram till alla! =)

people gives me........

ångest fan. Så många som uppdaterar sin bloggar som har som "namn" nånting- nånting aupair i USA.. jaaaaa ni.....been there done that men fan jag blir lite så att jag vill också..igen...fast jag vill ju verkligen inte om jag verkligen tänker på det......ta hand om nån annans dryga ungar neh fy fan. men så var inte min tid som aupair så bra heller kanske. men ändå...precis den här tiden för ett år sen var jag på väg till NY som aupair...
va tiden har gått fort!
Bäst jag skaffar mina egna ungar att dadda med. Jag ska (pappa sätt inte nåt i halsen nu hehe) jobba på det nästa vecka..............

=)

Måste köpa.........

Nya vita sneakers. Pronto. Jag kan faktiskt inte åka till baby utan ett par nya sneakers - och nej - jag tänker inte vänta till jag kommer dit för att köpa nya.
I want it now.

baby har tappat tålamodet

"....I have been thinking about a whole lot of things and that I really want to have you close  to me and never leave me again babee!! I dont want you to go back home. Just pack everything and whatever you cant carry on the plane, send it by mail!"

Ohhhh..jag önskar, jag önskar, jag önskar..... att livet var lätt och allt gick att fixa när man knäppte med fingrarna.

Countdown Status: 5 dagar

trötter

jag är trött, fryser och har allergi.
Och jag bryr mig inte att jag klagar - det är okej.

förvirring om text-TV

Jag hade en arg gäst i telefon inatt. I 20 minuter var han arg på mig....
Varför?
Han var på ett hotell i Nyköping och hans text-TV funkade inte.
Av nån anledning hade receptionen på det hotellet get nummret till oss....

Förvirrande..............

Hur som helst - efter 20 min i tele med den arga mannen som inte accepterade att jag inte kunde lösa hans problem på ett annat hotell i en annan stad - så la jag på luren.

Min kö av gäster framför mig hade då växt från 0 till 10.

Dolda kameran kanske? Nåt jobbigt radioprogram som driver med stackars stressade receptionister? Om nån vet svaret...please tell me.
Annars var det faktiskt nåt av det skummaste jag nånsin vart med om.

god morgon!

ni kan tänka er att jag slänger ur mig ett sånt där käckt "goooood morgon" på fetaste dalmål..... fast det kanske är lite överdrivet... men va fan! solen skiner ju rätt in här i lobbyn och fåglarna kvittrar och igår låg jag och Ida och solade ute på gräset i bara bikini! Det är verkligen sommar värme ute. Redan! =)

Natten har gått fort, vi har haft fullt upp sen vi gick på passet igår kväll.

Jag uppdaterar min blogg ganska dåligt - har inte så mkt lust att vara inne när solen skiner - om jag inte sover då....

Ohh och just ja! Countdown Status: 6 dagar!

=)

design hjälp!?

nån som kan/ vill hjälpa mig att designa om min blogg? Börjar få panik på att den är ugly as hell...
let me know....

Kul att lyssna...

När jag gick på tåget i Fridhemsplan idag hade några killar i 8-10 års åldern en sjukt rolig konversation. När jag gick av i gamla stan hade de fortfarande samma samtalsämne.

Kille1- ..men vad heter han, den snygga brudens ex?
Kille2 - åhhh ahh jag vet vem du menar! hon den snygga, den enda som är snygg...
Kille1 - jaaaa precis! Och sen hennes nya kille som dog, du vet..gubben..
Kille2- Va? är han död! Fy fan!
Kille1 - men åhhhh du hänger ju inte med alls! Vilken tönt du är!
Kille3 - Meeh vaddå - alla ni är ju typ..bögar....ni är alla lika töntinga!
Kille2 - Carlos. Sa heter han.
Kille1 - ja, och sen gubben då som skulle döda honom heter Victor. Jag har sett alla avsnitten. Alla. Vi har köpt alla!
Kille3 - men allvarligt! Vad kostar de att köpa de där dåliga filmerna?
Kille2 - 500 typ.
Kille3 - 500!?! Det kan man ju gå på grönan för!
Kille1 - Det är det inte värt! Desperate Housewives är mycket bättre!

Så - den som egentligen var utanför var den stackaren vars mamma aldrig visat honom Desperate Housewives.

det saknas någon....

min dag igår var väldigt bra. jag vaknade tidigt, hade lovat att vara barnvakt åt lilla Jenjen så fick henne avlämnad vid dörren, och sen åkte vi till salongen och fick mina naglar fixade. Det var verkligen på tiden! =)
Efter det mötte vi upp A och Jessie och lilla skrotungen Z och käkade en god lunch på Lilla Capri (såklart! =)). Jag hade ett möte inbokat på hotellet kl 3 - okej, möten är väl nästan aldrig kul men det är alltid trevligt att träffa alla som jobbar dag lite mer än när man stressar förbi dem vid överlämning.
På kvällen gick jag och Ida och tränade och sen käkade vi yoghurt framför "Desperate Housewives".

Allt som allt hade jag nog en av de bästa dagarna på länge, men det var bra... inte perfekt..........

Det saknas alltid nåt, det saknas någon.....det är jobbigt att inte kunna dela min vardag med baby, och jag tänker på det mer och mer for varje dag som går.

Countdown Status: 9 dagar

sov gott

nu ska jag faktiskt försöka sova.....
Ill be back tomorrow.
Sweet dreams....

eternal love

jag vet att jag är vuxen nu, och jag tror jag har betett mig vuxet längre än jag känt mig som det.
Men ändå känns det i hjärtat när ens föräldrar är ledsna, och jag trodde inte jag skulle behöva gå igenom det 1 gång till!
Jag har alltid velat tro på evig kärlek men jag kan inte.
Fast man är gammal (sorry pappsen....) så är det tydligen svårt att hitta kärleken....och behålla den....
Det var jobbigt nog när du och mamma skiljde er, men det känns tufft nu när du får gå igenom det igen . ..jag hoppades att du och "hon" skulle hålla for the rest of your life.....


Allt jag vill är att mina foräldrar ska vara lyckliga - även om det inte är tillsammans....



best of blocket








lite underbar humor innan dags att sova, enjoy! =)

actin girly...



imorgon ska jag fixa nya naglar, ser verkligen fram emot det! Det var ganska länge sen jag tog av mina akrylisar och har saknat att ha fina tjejiga händer....
det kommer bli så skönt att ha långa naglar igen, så bort med det där skrika rosa nagellacket nu, imorgon kommer det garanterat se bättre ut! =)

update!

jag har vart i småland hos min kära f.d sambo och partner in crime (hehe) Jessie och min underbara gudson Z. Det var superskönt att komma från Sthlm några dagar och bara umgås och babbla om gamla minnen och leka med skrotungen. Har saknat dem så mkt och det känns skönt att de är tillbaks i Sverige!

Efter min stressade tågresa hem idag mötte jag upp några tjejer från jobbet för ett litet "möte" och massa kaffe, tjejsnack och tyvärr massa prat om jobbet också - fast vi försökte hålla oss utanför det ämnet!

Det är så sjukt att när man bor med nån och sen åker bort ett tag så saknar man den personen så mkt! Men självklart - nu när jag väl är hemma igen så drar Ida iväg - på dejt.....

Oh my my my - jag är dissad för en kille!





snart dags att gå hem.....

det är min sista natt denna vecka, ska bli skönt att vara ledig 1 vecka nu..ska passa på att åka ner till Jessie och min supersöta gudson Z - ska bli sååå skönt med en slapp-helg och att komma ifrån Sthlm ett tag!

Det har vart så mkt fylla och jobbiga människor inatt, antar att det är för att det var party party valborg igår. Har kollat mobilen var 5:e minut - har vart lite orolig för småsyskonen (de är ju fortfarande "unga och dumma".....) men hoppas de har haft en bra natt med lagom med alkohol....

ohh va jag känner mig gammal nu när jag skrev så.......

jaja.

(kom precis på! jag och Ida ska ju träffas på gymmet efter jag slutar! måste ringa och väcka henne snart så hon inte glömmer bort mig!)

okej, ha en bra 1:a maj till er alla! =) och god morgon!



skruvat samtal från galen brud

det ringde unknown number på min mobil idag....
jag svarade..

Tjejen- "ja...kan jag få prata med Jonas?"
Isa- "Jonas...det finns ingen Jonas här...."
Tjejen- "Okej...då har jag ringt fel!"

3 min senare

Isa - "ja hallå......"
Tjejen - "Kan jag få prata med Jonas?!"
Isa - "du har ringt fel...det finns ingen Jonas här"
Tjejen - " Men åhhh snälla, jag vet att han är där, han ringde nyss från det här nummret!"
Isa - "Jag känner ingen Jonas...och ingen har ringt från min mobil...."
Tjejen - "Åhhhhhhh jaja..."

1 min senare

Isa- "ja det är isabelle....."
Tjejen - "kan jag bara få prata med honom nu jag vet att han ringde från detta nummer!"
Isa - "sluta störa mig nu, ring inte mer"
Tjejen - " men åhhhhhhhhhh jag vet att han är där!!"

Okej great. Antingen har jag fått en dryg 14 åring som fått nån killes "nummer" eller så är det är grov felkoppling av telebolaget.
Jag tippar på att hon kommer ringa igen.
Antagligen mer arg eftersom hon tror att jag har hennes pojkvän eller nåt sånt....

action i vardagen kallas det.
eller dryga jävla fjortisar.



Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0