Sista dagen i veckan...

Kevin vackte mig imorse och berattade att vi ska pa middag idag, men ingen aning om vart eller nar...vi ska aka snart, men klockan ar bara 3 pa dagen.. Liana var jattebestamd att hon skulle fa fixa mitt har och bestamma mina klader sa det kanns som att nat at pa gang.... far se vad som hander... hur som helst sa kanns det spannande och jag ar sa glad att han planerar in nat pa en vanlig trist, gra, sondag....plus poang till baby!

Idag ar det exakt en vecka tills vi giter oss, precis nu klockan 3 faktiskt. Det kanns okej nu, bade mina och Kev's klader ar bestamda, allt ar hos kemtvatten och kommer tillbaks pa torsdag, alla smycken ar bestamda, jag har bestallt blommor, svarmor har tagit pa sig att boka bord pa nan restaurang sa det finns det helt enkelt inte mycket kvar att gora just nu.... forutom att fylla i alla papper som vi inte ar klara med, och sa det viktigaste - betala for allt.

Men det kanns ganska sorgligt anda, jag vill garna ha mina vanner och familj har just nu. Inget i varat forhallande ar normalt, och vi gor de vi maste gora just nu. Jag ser framemot att fa planera mitt "riktiga" brollop i Sverige sen! Jag ar sa nojd over att jag inte valde att ha brudklanning nu, utan vill garna ha hjalp av mina brudtarnor och mamma senare.

Nu maste jag tydligen aka! Massa kramar till er!

Lots of Love



 

All my love



JUICY
- For alla underbara kommentarer du lamnar overallt, det finns inte en sida jag loggar in pa och du inte har lamnat nat att le at! For att du snart kommer hit, for att du paminner mig om vad jag egentligen vill - de ganger jag glommer bort det. Min lilla partypingla - bring the Marinella  and it's on! =)




IDA - Min kara ex-sambo, jag saknar att ha nan att babbla med om alla vardagliga saker, aven oviktiga grejjer. Det ar sa skont att prata med dej och fa veta allt som hander dar hemma. Du ar den av mina vanner som jag haft langst, och det finns sa mycket minnen med dej som far mig att skratta varje dag!






JESSIE - Du ar fortfarande den som haller mig nere pa jorden, och den som laser av mig bast - aven over telefon. Ibland behover jag hora saker fast jag inte vet om det sjalv, och du vet precis hur du ska hantera det. Det ar sa konstigt att ha dej sa nara, men anda sa langt borta. Jag saknar dej och lilla Z, och jag langtar efter att traffa er igen.




I am a desperate housewife

Ni som kanner mig vet precis hur jag funkar...jag har det liksom jattebra, overlag...men helt plotsligt sa slar det mig att jag ar sa sjukt javla uttrakad! Jag blir lattirriterad, kinkig och trott...sa fruktansvart trott... det kanns som jag skulle kunna sova mig igenom dagarna och det skulle anda inte spela nan roll for jag har ju anda inget viktigt att gora pa dagarna. Forutom att planera infor pa sondag, da vi gifter oss. Men jag har liksom trottnat pa det...att planera alltsa. Det blir ju anda inte som jag vill och da kanns det som jag lika garna kan sova igenom hela den biten ocksa. Som Tornrosa, jag skulle vilja vara henne for ett ar eller sa - vakna upp nar Kevin kysser mig och alla mina papper har gatt igenom och jag far jobba och hej- och - ha, ager vi ett hus ocksa? Va trevligt!
I wish, I wish, I wish........ att alla dessa saker inte skulla kosta sa mycket som det gor - sa kunde vi aka pa en semester till Sverige ist. Eller 3...till och med 4 st resor skulle vi klara av utan att spendera de pengar vi gor pa det har. Enkelt brollop? No no no, I dont think so.... hur kunde det bli sahar?

Sa snalla tomten, detta ar har jag en valdigt kort onskelista:

* Att du betalar hela skiten : alla trakiga papper, allt som tillhor brollopet - blommorna, restaurangen, klanningen, skorna, smyckerna m.m

Det skulle vara valdigt gulligt av dej, och jag lovar att borja tro pa dej igen! Jag kan till och med promota dej som en cool snubbe och tutta i alla sma barn som slutat tro pa tomten att de har valdigt fel!

snabb uppdatering

Jag ar pa vag till stan igen, haller pa att fixa mig nu. Det gick bra pa min lilla intervju igar sa blev kallad tillbaka idag pa en fotografering och se hur jag blir pa bilder...ska bli spannande! Jag vet ju sjalv hur fuckad man kan se ut pa vissa bilder, far hoppas att det inte blir sanna bilder idag =)
Antligen har lilla Josie loggat upp pa MSN igen sa far lite stod och support av min alskade partypingla! Thanks bebe!
Hoppas ni har en bra dag!

LOTS OF LOVE

Im in love with a jamaican!

Kvallen igar blev helt plotsligt underbar! Jag var pa Negril restaurang i Manhattan och promotade RepJA, Jamrock Magazine hade anordnat nagot event och det var supertrevligt. Massa unknown reggae folk som upptradde och massa komiker som hade sma shower och mat och massa fotograferingar och intervjuer. Jag satt och pratade med en brud som tydligen bor har nastan bredvid oss, och sa visade det sig att hon var programledare pa en TVkanal som heter Forever Reggae och hon var dar for att gora lite olika intervjuer med folk. Hon gillade kladerna vi hade pa oss sa vi fick gora en TV intervju for vara klader sa det var verkligen kul!
Traffade en tjej ocksa som hade helt underbara, galet stora, orhangen pa sig, och det visade sig att hennes syster designar orhangen sa jag tog nummret - nu javlar ska jag bestalla hem speciella orhangen =)
Och vem var dar? GYPTIAN, the one and only....han sjunger helt underbart live ocksa! Och han var verkligen lugn och hur snall som helst och valdigt odmjuk och trevlig. Loveable! Kevin undrade surt om jag skulle byta ut honom mot en annan jamaican nu, och arligt talat - nar Gyptian sjunger ar jag nastan beredd att saga ja......=) Ding Dong och Ricky Blaze var ocksa dar och minglade, alla av dem har reppat vara klader tidigare sa vi gav ut nya t-shirts till dem ocksa.






Ny vecka, nya grejer

Ehhhmm...god morgon! Jag onskar jag kunde vara en superpigg brud som bara studsar upp och borjar laga frukost och vacker alla med nybakat brod och ropar "rise and shine" och far alla att borja dagen pa gott humor.... tyvarr fick jag inte den gavan (en annan anledning att inte tro pa Gud..?)
Jag har nyss slapat mig upp, och arligt talat sa har jag aldrig vart sa trott overlag som jag varit sen jag kom hit! Jag vet inte om det beror pa att jag egentligen inte har sa mycket jag maste gora under dagarna eller om jag har nan allvarlig vitamin-brist? Det kan inte vara C-vitamin iaf for jag ater mer frukt an vad som troligtvis ar nyttigt. Det kan heller inte vara vitamin S =) Maste vara nat annat, sakert ganska oviktigt egentligen...

Ikvall har jag mitt forsta officiella mote som representant for RepJA pa Negril restaurang i Soho...ska bli kul, far backup av Prince som ska halla koll pa att jag haller mig till ratt information och inte blir overkord av bossiga manniskor... jag vet att det kommer vara en hel del busniess folk dar fran bade musik-varlden och fran jamaicanska tidningar, och jag vet redan hur svart det ar att bli tagen pa allvar, dels som tjej - som ung - och for att jag sjalv inte ar jamaican...tro mig, de ar snabba pa att doma ut folk. Jag ar 1000% saker pa att Jamaicaner ar det svaraste folkslag att forsta sig pa och att gora affarer med, det galler att ha huvudet pa skaft och jag ar sa glad att jag snappade upp deras sprak och uttryck for lange sen.

Har ni haft en bra helg? Det ar precis en manad kvar till jul nu, dags att borja julshoppa ocksa, om ni inte redan gjort det...? Jag maste ta tag i det iaf!


Lots of Love

gjort mig illa...

  • Kev skulle dra loss en laddare som fastnat i bilen och nar den val kom loss sa flog den rakt upp pa min kind
  • Brottas med baby och Liana pa koksgolvet och slagit huvudet i fotstodet pa barstolen
  • Lutat mig fram alldelens for mycket nar Kev skulle visa upp en kylskapsmagnet och rakade sticka mig pa den
  • Varit alldelens for flummig i bilen och slappnat av sa mycket att nar vi svangde hastigt slog jag i huvudet i rutan
  • Haft kuddkrig med Kev och fatt en kudde rakt i ogat

Dessutom har jag nat mystiskt blamarke pa mitt ben som jag verkligen inte vet vad det kommer ifran?! Jag har haft en ovanligt klumpig helg och gjort mig mer illa an vanligt... jag undrar vad det beror pa...



Bilrace och PR

Som sagt sa hade vi fullt upp igar, vi kom bara hem 20 minuter och tog en dusch och bytte klader efter workshopen sen akte vi ivag igen.

Vi var en snabbis och skulle hamta ut mina ringar, men den lilla mannen hade inte andrat till min storlek an... panik! Men vi lamnade in Kev's ring ocksa till honom sa han ska skriva in texten ocksa nar han anda haller pa. Vi far hamta ringarna nasta helg ist....=(

Efter det var det bara att rusa ivag till en babyshower, en kompis ska fa en liten dotter snart, och det var skont att sitta och slappna av ett tag och lyssna pa reggae och kaka jamaican food, jag tror inte det finns nat godare!Love it! Men det blev kort besok bara och sen hamtade vi upp Prince, hann med ett konferens samtal pa mobilerna med killarna i Atlanta om de 2 foretagen de forsoker lara ut till mig nu, och sen bar det ivag till Brooklyn for PR for RepJA.

Vi missade forsta halvan av filmen som visades, men det vi sag var sjukt roligt. Det kan inte bli annat nar de plockar ghetto folk fran Brooklyn som ar mer (eller mindre......) jamaicaner, och forsoker gora en badman-film om HIV.... underhallande. Vi delade iaf utmassor av flyers och pratade med massa folk och jag blev terrad av en fotograf som vagrade fota killarna for RepJA, utan ville absolut att det skulle vara jag.... jag gav upp i ett svagt ogonblick men jag fasar for hur bilderna ser ut.... det var bara 2 grader ute och blaste sa kan lova att de ar mindre vackra.....

Nar vi var klara dar skulle vi skynda oss hem till kusin Troy som flyttat hemifran, och verkligen flyttat ut till I dont know where.....landet! Pa motorvagen pa vag dit hade Kev och Okeeffe ett utdraget telefonsamta dar Kev forsokte forklara vagen for sega O som var langt langt efter oss.....det slutade med att vi saktade in och sniglade fram pa motorvagen, medans O korde som raceforare... helt plotsligt sa skriker O i telefonen om nan bil som forsoker tavla mot honom men att han var nastan ifatt oss nu, sa min kara pojkvan (som alskar streetrace och brukade ha som hobby att riskera sitt liv i galna streetrace - tavlingar) speedar upp och helt plotsligt flyger vi fram mellan bilarna! Prince som sov i baksatet vaknade med ett ryck! Vi var framme fort efter det kan jag lova, men det ackliga bilen som racade mot oss gjorde en svang in precis framfor oss och bilarna touchade verkligen... jag tankte verkligen OMG! Vi kommer kracha.... vi korde Mrs Lewis BMW ocksa sa det var en mindre bra ide av min lilla alskling att anta utmaningen.....
(pappa don't worry....)
Festen hos Troy var helt okej,. folk var redan galet fulla nar vi kom dit sa vi slappade bara och akte hem nangang runt 2, korde hem Prince till Bronx och gick hem och sov. That's it...lang dag men mycket kul.

Jag har nyss avslutat ett affars- samtal med killarna fran ATL igen, det ar sa mycket att lara sig och snart kommer mina visitkor toch da skickar de ut mig i stora vida varlden =) Annars idag blir det shopping for Kevins skull, han har inte betsamt vad han ska ha pa sig pa brollopet an, och sen maste jag aka och hamta ut mitt diadem jag ska ha pa brollopet... bio sen ikvall, inget speciellt alls.

Sista veckorna nu...

Gooood morgon... det ar sondag igen, jag blir alltid lika forvanad over hur fort veckorna gar.... om 2 veckor idag sa gifter vi oss =)
Dagen igar var full fart fran vi gick upp till vi gick och la oss (vilken blev runt 3 inatt)
Vi var ju pa aktenskapsradgiving igar under dagen, maste saga att det var hur kul som helst! Jag larde mig massor om hur olika jag och Kevin faktiskt ar, fast vi reagerar nastan lika pa olika saker.... vi fick gora massa olika ovningar om hur man bast kommunicerar och hur man kommer fram till losningar till problem. Sen laste vi om hur man klarar sig igenom ekonomiska kriser och hur man ska dela upp sina bankonton pa ett smart satt. Massa massa nyttig info och jag kande mig helt uppspelt nar vi gick darifran. Vi fick med oss en varsin bok med ovningar som vi ska gora och det ar nog verkligen att rekommendera, for jag tror de ar bra att ha i bakhuvudet och ta fram nar det val galler. Visste ni procenten pa par som skiljer sig i USA?  60 % ! Eller procenten pa par som skiljer sig i sitt andra akenskap ocksa? 70 % ! Det ar det vi maste undvika och jag tror verklligen att om man har pratat ut om de flesta problem som kan uppsta under ett aktenskap - innan man gifter sig - sa har man redan kommit langt pa vagen.

(Sahar glad var baby nar vi gick ifran workshopen hahaha)

Busy Busy Busy

Idag kommer vara otroligt stressande, men det ska bli askul! =)
Jag hoppas jag hinner uppdatera lite nar jag kommer hem for att byta om emellan alla grejer, men troligtvis inte...  jag kanner mig ganska trott, det blev sent igar innan vi gick och la oss, och min javla mensvark holl mig vaken halva natten sen efter det. Men, men, nu ar det dags att kla pa sig snygga klader (maste ju se ut som en perfekt wife..) och sen skynda ivag! Baby ar redan klar och star och stampar, han verkar lite nervos... hoppas han ar saker pa vad han kanner for mig nu, vill ite vara med om att han borjar fa kalla fotter under workshopen! Oooh no, man ska aldrig saga sant, det blir otur da.... jag ar nog ocksa lite nervos anda....wish us luck!

Baby come home!

Dagen har varit sa seg...det ar sjuk hur manga ganger jag hunnit skriva massa onodigt i bloggen idag! (Sorry) Det kanns som jag vantat i en evighet pa att baby ska komma hem, jag kanner mig ganska otalig, som nar man var liten och vantade pa nat kul och minuterna bara tickade langsamt framat...tick.....tack.....tick.....tack..... sa irriterande att jag far pskykbryt!
Jag hoppas iaf att han kommer hem pa bra humor och hellre vill ata kinamat och kolla pa film an att ut och springa igen, men chansen for det ar val otroligt liten...tyvarr.
Fast det ar val battre for mig om han tvingar ut mig i kylan igen, jag ett mote med en modellagentur pa Tisdag kvall pa Manhattan. Jag ar verkligen ingen modell - brud och har ingen modell - kropp, men kul att testa nagot nytt iaf. Ska inte bli for excited - vi far se hur det gar!


Julklappar till honom

Jag har faktiskt ganska mycket panik over vad jag ska ge till kevin i julklapp... grejen med honom ar att han har nan konstig del av sin hjarna som ger honom superbra tips om vad han ska ge alla andra i present. Det har inte funnits en enda gan under tiden vi kant varandra som han inte gett den perfekt presenten - och det galler bade till mig och alla andra. Det ar mystiskt det dar.....
Sa nu funderar jag sa det knakar. Jag vet en skitful klocka som han garna vill ha - han alskar den - men jag vill inte att han ska ha den, sa ful tycker jag att det ar.
Jag tankte att jag skulle ge honom en designad registreringsskylt (eller vad heter det pa svenska...hjarnslapp.....) med hans DJ-namn pa till bilen, men har ingen aning om vart jag ska vanda mig for att fa en som ar giltigt, inte bara en "latsas" som bara ser cool ut...
Det ar sa svart!! Han koper ju redan precis vad han vill ha sjalv. Vad ar en bra grej att ge sin man i julklapp?

Jobbigt...

Jag blir alltid lite spand och nervos nar svarmor ropar pa mig..man kan aldrig veta vad hon har att saga (Ida you know what Im talking about hahah.....) men jag hade tur, hon ville bara att jag skulle visa upp mig i klanningen och skorna tillsammans med hennes smycken hon ska lana ut till mig... ni vet hur det ska vara - nagot nytt, nagot gammalt, nagat lanat och nagot blatt. Det ar bara det bla som fattas nu men far fundera ut vad jag ska hitta pa. Nat forslag?
 


Annars har jag inte gjort sa mycket idag alls...borjar bli uttrakad nu, men det ar bara att sta ut. Ingen vill vara inne pa MSN heller, vad gor ni idag egentligen?!?
Jag gav efter for mitt chokladsug och snodde en pase Daim som jag egentligen gett till baby nan gang nar jag var har.... dumt nog tankte jag aldrig pa nar jag gav den till honom, men hade jag kollat noga pa pasen hade jag sett att datumet gick ut den 8 Januari 2008.
Nu har jaf annu mer ont i magen an innan, och det ar val straffet for att jag kakade choklad nar jag egentligen inte borde - om jag ska se slimmad och snygg ut nar det ar dags...

Grammatik part. 3

Isa - Me and Kevin went to the...
Svarmor - No
Isa - What? Yeah...Me and...
S - No no no, wrong!
Isa - Kevin and me went...
S - Wrong.........
Isa - WE went to....
S - Kevin and I.....

Det ar jattebra att folk forsoker hjalpa mig, for jag vet att jag maste lara mig att prata korrekt engelska. Jag bara lust att saga "Well, whatever, Im doing it my way..." for de forstar ju anda vad jag menar... kan man inte fa prata lite bakvant ibland?!

Last night

Jag och baby var val forberedda for hur kallt det var ute nar vi skulle springa =)



Fredag 21 nov.

Veckorna gar sa himla fort! Det var ju nyss fredag...vi har en valdigt busy helg framfor oss, eller fram till tisdag faktiskt. Det ska bli hur kul som helst jag ser verkligen fram emot den har helgen.
Imorgon har vi ett fullt schema:

9 - 15.30: Aktenskapsradgivning (ska bli intressant....)
16: Babyshower! En av Kev's vanner ska fa en liten dotter
20: Filmpremiar och mingel nar vi ska promota RepJA
21: Kusin Troy har inflyttningsfest

Det kommer bli ett himla flangade imorgon....vi kommer garanterat inte komma till Troy forrens runt midnatt iaf.
Men jag hoppas det blir askul imorgon, och att vi hinner med allt!

Idag ska jag bara ta det lugn, jag har san jobbig mensvark sa jag tankte badda ner mig i singen igen och bara slappa och kolla pa film.

Vad ar era planer for helgen?

Shoes and snow

Sooooooo jag har testat allt nu och det verkar som skorna och klanningen faktiskt matchar varann...vilken ar javligt tur eftersom jag letat som en galning efter vita skor utan att hitta nagon alls....tror inte det skulle vara latt som en platt att hitta ett annat par.....



Jag har nyss blivit klar med mitt evighets jobb att sortera alla DVD filmer och sen skriva ner alla i fina listor. Det har vart sjukt jobbigt men nu ar det i stort sett klart! Kanner mig lite stolt over mig sjalv....=)
Det ar 0 grader ute just nu, och det snoar faktiskt! Forsta snon som kommer nu! JAG ALSKAR SNO! Antar att det inte kommer ligga kvar pa marken men det ar anda supermysigt.

Annars idag har jag varit fast och last andra personers bloggar - det ar intressant att se vad som hander i folks liv, speciellt de personer man knappt pratar med eller inte sett pa lange.

Jag och alskade Jessie har ringt om varann idag - sa irriterande - men jag ska forsoka fa tag pa henne ikvall igen och se hur de har det nere pa Jamaica. Miss it....

Jag antar att ni sover dar hemma, hoppas ni sover gott!
Lots of Love

For Mr. President

Det kommer sa mycket vackra och bra sanger just nu som ar for Mr. Obama, och det ar har som de har gjort av hans tal som han holl nar valet var klart ar ju himla fin....



Annars ar det har min favorit an sa lange, och den som faktiskt spelas pa radion mest =)



Sometimes I love you less

Jag bytte alltsa till en ny mobil i forrgar....min kara pojkvan ska ju saklart borja med att "fixa till" den at mig sa den blir lite mer personlig med de ringtoner jag vill ha och lite sant kul.... sa jag later honom leka med den och satter mig och kollar pa film, jag litar 100% pa Kevin saklart. Technic- freak pa hogsta niva.
Nar jag far tillbaka den har han lagt in en videorington pa sig sjalv som sager "Babeeeee pick up the phone, pick up the phone baby its me. What's up baby?Pick up the phoooooone" Den har fula videon kommer alltsa upp pa alla inkommande samtal. Lagom kul.
Han har ocksa lyckats ladda ner nan sur gubbe som pratar ist for mina signaler nar nan forsoker ringa mig, ist for signaler som gar fram skulle ni alltsa hora en irriterande gubbe som sager nat om att i fall ni gillar vanliga signaler far ni ringa nan annan... Inte ett dugg kul.
Det som ar minst roligt av allt detta ar att Kev inte kommer ihag hur han gjorde eller vart han gick for att lagga dit gubben, alltsa far vi inte bort skiten.
Vissa dagar ar han inte min favorit.

Victoria's Secret


FAVORIT!
Om ni inte testat denna sa ar det verkligen ett maste! Jag har blivit helt fast...forut anvande jag alltid, alltid Red Delicious men den har ar min nya addiction. Jattegod mintsmak och det blir helt kallt och friskt pa lapparna, och de blir hur mjuka som helst!
Kande bara att jag var tvungen att dela med mig av mitt nya fynd
=)




New York New York



Neh, jag har inget battre for mig an att forsoka lara mig photoshop....

God morgon!

Jag vet att det ar mitt pa dagen, men vi har faktiskt nyss gatt ur sangen. Jag forljde med baby till jobbet igar och vandrade runt i stan lite och kopte faktiskt ett par skor till nar vi ska gifta oss, men maste prova dem tillsammans med klanningen.....det finns en risk att det inte ser snyggt ut tillsammans...men vet ni hur svart det ar att fa tag pa vita hogklackade skor pa vintern?!
Hur som helst sa jobbade han over lite igar och sen mitt pa motorvagen kom baby pa att han glomde tanka innan vi lamnade Manhattan sa vi tog forsta basta avfart och hamnade mitt i ingenstans och letade efter en bensinmack.... vi hade tur och rullade pa den sista lilla skvatten bensin in vid pumpen hahaha..... sa vi kom som sagt hem sent inatt, da far man vara seg pa morgonen........

Vi har ett datum =)

Imorse hade vi mote med prasten. Det var verkligen en bestamd man, nastan lite radd blev jag faktiskt...och jag kanner mig alltid sa skyldig och som att jag ar helt pa fel stalle nar jag hamnar i en kyrka, jag har aldrig riktigt kant mig bekvam dar...vet inte varfor, men det blir inte lattare av att sitta i mote med nan som ska vara Gud's polare heller.... men, men.... vi fick ett datum bestamt iaf! Den 7 december 3 p.m kommer vi gifa oss - inte ha brollop - men gifta oss. Viktigt skillnad for mig. Brollopet kommer sen i Sverige, som ni borde veta vid det har laget......
Tid for att ga pa aktenskapsradgivning fick vi ocksa pa kopet. Hela lordagen som kommer ska jag och Kev vara pa en workshop och fa traffa experter eller nat sant.... jag tycker nog att det ar lite bakvant att borja med aktenskapsradgivning innan man ens har sagt " I do " men det tycker tydligen prasten ar valdigt viktigt.
Hur som helst, it's official. Och jag onskar att ni alla kunde vara dar!

Min dag... ointressant!

Jag har nastan inte gjort nat, faktiskt sa lite under hela dagen att jag kan samla det i en kort lista:
  • Vaknade, forsokte jobba, baby storde mig och vi hamnade i soffan och glodde pa film ist
  • Var pa SPRINT store och bytte ut min vita LG telefon till en svart Samsung Rant
  • At frukost hemma med Kevin. Yoghurt och flingor.
  • Hamtade upp Kev's guddotter Kristine
  • Akte till gallerian med lilla K och Liana som skulle pa jobbintervju
  • Lagade kyckling och pasta till middag
That's it! Nu ska jag bara slappa tills baby kommer hem igen och vi ska ut och springa....

Im trying!

Jag forsoker bara jobba och gora vad de vill att jag ska gora...och planera infor pa Lordag da vi tydligen ska gora massa reklam for RepJA, och jaaaaa - jag ar fokuserad. Men nan blev lite for nargangen med kameran och forstorde mitt "jobbtempo" sa nu blir det mys ist.... funkar bra for mig =)


Wedding dresses....

Okej...jag vet att Josie redan lagt ut en bild pa mig i brollopsklanning....=) Tack gumman for de vackra orden ocksa....you make me cry hahha.....
Soooooo jag visar val nagra av de jag valde mellan.... OBS! OBS! Jag bestamde mig i slutandan for att inte ha nagon av dessa klanningar for det lilla minibrollopet vi ska ha nu...... nar det riktiga brollopet blir i Sverige nasta ar kommer jag forhoppningsvis ha mina alskade brudtarnor med mig att valja ut ratt klanning =) Love you girls....












Oooops!

JAG HAR TYDLIGEN SKRIVIT OVER 500 INLAGG!
Det hade ju vart kul om jag markt av det sjalv och kanske firat lite =) men men... det ar val sa akta mig att vara forvirrad och inte ha en aning om vad som hander omkring mig....

Fast maste val anda saga att det kanns som jag vart snuvad pa nat roligt.
Jag missade ett jublieum.
Det kanns nastan lika illa som att ha glomt bort nans fodelsedag...

Nu far jag vanta och skriva och satsa pa inlagg nummer 1000!


grammatik part.2

Nar lilla jag springer in och bestaller mat at mig och kevin, hander detta.....

Isa - We would like to have.....
Mannen i kassan - We?
Isa - Yeah, ehm...we would like to order...
M - Ehm..Im sorry, Im just confused...is there someone else here too?
Isa - Well he's in the car, but we would like...
M - No! Okay, listen, YOOUUU! You would like to order something!
Isa - Okay, order for two people. I would like to..........
M - Gooooooooood, yeah I just felt like I needed to help you out here....

Det var jag inte beredd pa, att mannen pa restaurangen skulle lagga sig i min skumma engelska... men det ar ju bra, han brot ju sjalv med nat konstigt sprak sa det ar val perfekt att vi utlanningar kan hjalpas at..... eller nat......

Trist artist = Usher

Now we gonna do this thing a lil different tonight
U gonna come over and pick me up in your ride
U gon knock and then u gon wait

Ooo u gon take me on a date
U gon open my door and ima reach over and open yours
Gon pay for dinner take me to see a movie
And whisper in my ear I bet you really wanna do me
Girl now take me home and get up in my bed
Pour me up a shot and force me to the bed
I'm always on the top tonight I'm on the bottom
Coz we trading places
When I can't take no more, tell me you aint stopping
Coz we trading places
Now put it on me baby till I say Ooowe
And tell to shut up before the neighbours hear me
This is how it feels when you do it like me
We trading places







Okeeeeej
..... jag vet inte vad ni tycker, men jag tror Usher ar boring as hell! Hur kan han skriva en hel sang om att byta plats i ett forhallande - har han ingen jamnlikhet alls i sitt huvud? Detta ar forsta versen ur hans nya sang "Trading places" och nasta vers blir till och med samre.
Det roligaste i laten ar iaf vad jag har understruket, och jag hoppas for hans skull (och hans flickvans) att de ar lite mer action going on hemma hos dem an detta....


enkel grammatik?

Isa - Babe! You give me panic!
Kev - Hahahahahaha
Isa - What? Stop! Not funny...you seriously gives me panic!
Kev - Wrong! You have to say "You make me panic..."

Det ar inte latt okej...jag gor misstag heeeela tiden, men han ar samst pa att vara pedagogisk nar han rattar mig...

Confusing...



Kev - baby we need to go to the store, I need to buy buttermilk to make pancakes.
Isa - Mhhmm.... what for?
Kev - Make pancakes.
Isa - Why is it called buttermilk?
Kev - Eh... important question? You want pancakes?
Isa - No.


20 minuter senare.....

Isa - Babe...did we just talk about pancakes?
Kev - Do you want pancakes?
Isa - Ja tack....I was waiting for you to make them.....

Sanna har grejer brukar sluta med att Kevin suckar och blir irriterad pa mig....
Det har ar ingen ovanligt.... jag tror jag har nan grej som gor att jag inte riktigt uppfattar vad vi pratar om, jag tanker pa nat helt annat....
Ibland tror jag min hjarna ar for liten for att kunna ta in mer information?


Ringar!

Vi har antligen kopt vara ringar, det kanns sa himla skont att ha det gjort ocksa, det ar inte mycket kvar att bocka av pa varan lista nu innan vi ar redo.
Jag langtar efter att kunna visa er hur vackra det ar! Jag har Kevins har hemma redan, den ar i bade vitt och gult guld med diamondcuts sa det ser liksom ut som den glittrar lite fast det inte ar nagra stenar i den.... den ar helt perfekt, jag ar sa nojd over att han gillade den jag hade tittat ut till honom......
Pa lordag far vi hamta hem mina ringar...en forlovningsring och ett weddingband, bada i vitt guld och diamanter...de hor ihop och kommer fran samma designer. Kevin hade redan kollat ut dem at mig, men han var tvungen att ta med mig och visa dem for jag var helt inne pa att bara ha en enkel ring, inget speciellt alls....sa han var lite orolig att jag inte skulle gilla dem, men de ar saaaaa vackra! Helt underbara!



Nov 16








Ungefar sa kanns det just nu....... jag har sovit jattedaligt, haft mardrommar nastan hela natten av nan konstig anledning...... Baby sover som en griskulting an, jag ska vacka honom snart. Vi har ett mote med killen pa ringaffaren om ca 2 timmar, maste hinna dit i tid...
Det ar redan sondag, det betyder att jag maste sluta slappa nu, helgerna gar sa fort! Imorgon ar det bara attge sig pa Kevins Bootcamp igen =)
Hoppas ni haft en underbar helg!

Vill bara sova....

ar egentligen supertrott... men jag ska inte ljuga - jag ar inte sa tuff som jag verkar ibland okej.... i en svag stund forra fredagen tog jag ur min navelpiercing, och sen dess har vart lat + haft for daligt minne for att komma ihag att satt i skiten igen (det ar lite sjukt hur dalig koll jag har pa min kropp nar jag glommer bort att jag brukar ha nanting hangade i naveln...) hur som helst - igar bestamde jag mig for att satta i den igen....jag trodde inte det skulle vara nagra problem eftersom det var sa manga ar sen jag piercade mig, men det hade saklart borjat vaxa igen...
sooooooooo, Isa goes crazy och bedovar med is och sticker igenom en tjock nal igen sa jag kan satta tillbaka mitt lilla smycke.... jag var ganska stolt over mig sjalv da - men jag kan lova att det var mindre skont, och det gor ont fortfarande....jaaa, ungefar samma kansla som nar jag tog halet fran forsta borjan....
sa nu nar jag forsoker sova sa bultar det faktiskt i naveln och det ar svart att slappna av.....
jag tror jag ska ga ner och spela lite playstation med baby nan timme, och om jag har tur kanske jag somnar i soffan framfor spelet.

Madagascar 2

Maste rekommendera en film som jag vantat lange pa! Jag alskar animerade filmer, och jag kan lova att ni far skratta mycket om ni kollar pa denna, den ar precis lika rolig som den forsta filmen!
Absolut, absolut - ga och se!




Shoppat & Krockat

Jag sag precis att det var 13 timmar sen jag uppdaterade bloggen, dagen har verkligen gatt superfort! Jag spenderade timmar och timmar pa olika affaren med svarmor och Liana, och hittade tillslut en klanning som jag kopte! Det ar ingen direkt brudklanning, men den ar ganska lik det jag egentligen letade efter fran borjan.... den ar vit i sidentyg, valdigt tajt och gar strax under mina knan, halterneck. Vi kollade ocksa ut ett diadem med parlor som jag ska ha i haret, och kollade ut nagra smycken som passar bra till.... sa det kanns valdigt bra att ha hittat en klanning som inte ar varsta brollopsklanningen - men anda ar valdigt fin och passar bra till det lilla lilla brollop vi ska ha nu. Jag vill garna visa er den men kommer inte lagga upp de bilderna nu, jag vet att baby smygtittar pa min blogg ibland om det ligger bilder pa honom uppe =)

Nar vi holl pa att parkera bilen pa parkeringsplatsen utanfor affaren sa hande en liten grej.... Mrs Lewis missade platsen hon ville parkera pa och borjade backa bakat, samtidigt som en bil i full fart backade ratt ut fran en annan parkeringsplats, sa det blev en ordentlig small.... som tur var blev inte svarmors BMW speciellt skadad, varre blevden med den bil som vi krockade med.
Damen i den andra bilen var en riktigt white - trash brud som saklart slangde sig ur bilen och borjade skrika och braka och hennes dotter i 10 -12 ars aldern hoppade ur bilen och borjade skrika och vifta " you crashed my car! oh ohhhh you crashed my car!" sa sjukt komiskt att den lilla tjejen fick varsta attityden, jag kunde kanppt halla mig for skratt....

Oc vad har baby gjort idag....jag hade ratt (saklart!) Nar vi kom hem efter alla timmar i olika provhytter var han nere i kallaren och DJ:ade, och hans playstation stog pa paus mitt i ett spel.... jag behovde inte ens fraga vad han hade gjort i alla timmar.....livet ar orattvist ibland! =)

Busy day...

Jag vet att jag uppdaterar lite daligt nu..jag hinner knappt satta mig vid dator och borja skriva innan nan ropar pa mig. Min kara svarmor och jag letar fortfarande efter en klanning som kanns 100%, och jag har nu gatt over fran brudklanningar till vanliga lite finare klanningar, jag och baby provar ringar och ringar och andrar oss och letar nya och haller pa, massa papper som ska fixas och det kanns som det aldrig tar slut.......
Kevin och jag har bestamt att inte umgas idag, utan ist forsoka fa sa mycket som mojligt gjort pa varsitt hall, och jag ar pa vag att aka nu med Mrs Lewis och fortsatta leta klanning. Vad Kev gor idag vet jag inte faktiskt. Jag antar att han kommer borja dagen med att spela lite playstation....efter vi har lamnat huset da saklart......

Ny dag...

Det ar irriterande att vakna och ha fatt ett nytt javla mail med logner och hot fran min lilla ex- van. Fran och med nu ska jag forsoka att bara trycka pa delete ist for att verkligen lasa dem - cause they make noooo sence, och jag klarar mig ganska bra utan att lasa om allt hemskt hon hoppas jag far i mitt liv och att hennes man ska forstora mitt liv genom att ga efter min pojkvan. Jag har svart att forsta varfor hon inte bara kan ta ansvar for sina daliga beslut och misstag och gora vad hon maste gora. Men i hennes varld ar hennes ord sanningen och alla andra har fel.

Jaja....det ar fredag, det regnar och det ar verkligen host ute. Nastan inga lov kvar pa traden och allt ser bara gratt och trakigt ut. Baby ar hos bilmekanikern, Jeepen har borjar krangla igar, och jag funderar pa om jag ska ata frukost eller duscha forst..? Det blir iaf en valdigt trist dag, kommer nog vara hemma ganska mycket verkar det som.
Ska ringa Josie, blev alldelens for sent for att ringa tillbaka igar kvall, sorry gummsan.....
Vad har ni for planer for helgen?

Makes me smile....

babeeee I just want to let you know that I really love you, and that Im really glad to have you in my life. I could not imagine my life without you punk!




Sms fran min pojkvan....han ar underbar...ibland...och ibland gor han mig galen! Men det ar val nagot i vardagslivet jag maste vanja mig med? Jag alskar honom, och det kanns skont och tryggt att fa ga och sova och veta att han kommer sova bredvid mig. Kanske. For jaaaaa - han har ju kopt ett nytt spel till sitt playstation. Igen. Vem vet nar han kommer sova nasta gang...ahaaaa, sms:et var som en liten "forlat baby men jag kommer vara upptagen varje timme jag ar hemma fran jobbet de narmaste dagarna" Jag kan sta ut med det ocksa. Allt ar battre an att bara se honom varannan manad.


To loose someone

Jag har ingen lust att blogga, eller sitta vid datorn overhuvudtaget.

En person i mitt liv som jag brytt mig mycket om, men som jag haft blandade kanslor for, har tyvarr fatt ett straff hon maste ta. Det ar en svar situation och nagot jag aldrig aldrig ville att hon skulle behova ga igenom. Det ar svart att vara i krig med en tjejkompis, och det ar annu svarare nar mina andra vanner kommer i klam mellan oss ocksa.

Jag antar att jag kan sluta se dig som min van, sa som jag har raderat din man ur mitt liv for hur han lurade och svek mig, maste jag gora samma sak med dej. Jag vet att ditt liv ar forstort - men det ar nagot du sjalv maste ta ansvar for, och nagot du maste inse att du och bara du har orsakat sjalv. The truth hurts - speciellt om man ljugit sig bla for att fa alla andra att tro pa "sin egen sanning" som ar helt baserad pa dina sinnessjuka logner.
Men det gor ont att veta att du maste ga igenom detta anda, speciellt med tanke pa dina barn. Jag bryr mig om dej, men du fattar inte det, du ser mig som en elak bitch och forsoker till och med vanda mina vanner emot mig.

Det ar anledningen att jag inte kunnat tanka klart och skriva och blogga som om jag ar the happiest girl alive.
Varje gang jag passerat dator har jag haft ett mail eller meddelande fran dig med logner, logner och mera logner och massa skitsnack.

Senaste aren har jag forlorat vanner. Utan att jag sett att det var pa vag att handa, jag har varit alldelens for naiv och alldelens for saker pa att alla borde fa en andra chans. I changed my mind. Jag har tagit for mycket skit for andras skull, och haft for manga problem pga andras misstag.

Jag ar fokuserad nu och vet vad jag maste gora i mitt liv, och vilka jag vill ha i mitt liv. Det finns tre tjejer jag vet kommer alltid finnas dar for mig, och jag kommer gora allt for att alltid kunna vara dar for dem. Tre underbara vanner som jag kan skratta, grata, prata, skrika och bara vara helt tyst med, och jag uppskattar er sa sjukt mycket.
Jag saknar er. Jag alskar er. Jessie, Josie och Ida.

Oh, just det....

Angaende brudklanningarna sa var jag och provade flera idag, bade pa David's Bride, Bride Reflections och pa andra "brudaffarer"....vilket gjorde mig annu mer forvirrad over vilken jag gillar mest..... de som star mig narmast av mina vanner och saklart min familj har fatt mail med bilder pa de 4 klanningar jag har lagt undan, och snalla hjalp mig valja sa fort som mojligt..... angaende att visa upp den i bloggen sa tror jag att jag kommer vanta med det tills lite senare, jag vill helst att mina topp 7 personer i livet ska fa saga sitt forst =)
Love you all...
Sov gott!

Done!


Som ni ser alskar jag inte kevin alla tider pa dygnet.....=)


Jag ska snart ga och lagga mig, klockan ar 2 pa natten och jag kom precis ur duschen....jag och baby har varit ute och sprungit och sen kort lite styrketraning i kallaren...vi satsar hart nu pa att bli slimmade och snygga =) Bade Nat och Liana hade droppat av fran igar, latmaskar, jag hoppas de hanger pa imorgon iaf! Det enda irriterande ar att Kev kommer hem klockan 23, och da har jag redan hunnit varva ner och borjat kolla pa alla roliga realityserier pa TV, och daaaaaa ska vi ut och trana.....jag var inte sa glad idag innan jag kom igang kan jag lova.....

On my mind:

God morgon!
Jag kanner mig ganska forvirrad over saker idag, jag pratade med baby inatt och det kanns lite som att allt gar pa fel spar just nu, det har blivit helt annorlunda mot vad vi planerade tidigare.
Jag och Kevin hade planen att vi skulle ha en liten, liten, mini cermoni just nu i samband med att vi fixar och skriver pa alla papper. Ja - vi kommer vara gifta efter det, men vi hade bestamt att vanta med att ha ett "riktigt" brollop.
Pa nat satt har hela grejen blivit otroligt uppspeedad och jag kanner att jag lite har tappat greppet om hur vi ska ha det!
Det ligger inte i mina hander att stoppa hela grejen, det maste han gora. Det ar fran hans familj och slakt all press kommer om att allt ska vara fint fran borjan. Alla vill vara med nu, och alla vill lagga sig i pa nat satt.
Jag kanner att jag vill absolut inte att det ar en big deal just nu. Jag vagrar ha nan slags cermoni just nu eftersom mina vanner och familj inte ar har med mig, och det ar det viktigaste av allt for mig.

Jag har valt att kolla pa brudklanningar nu for att jag vet att det kommer ligga massa press pa varat forhallande fran immigrationsverket. Varan advokat har bett oss gora allt sa fint och officiellt som mojligt. Jag har aven kollat pa vanliga klanningar for det kanns som att det ar det jag egentligen borde ha just nu, en lite finare klanning som inte ar en brudklanning.

Det ar tydligen svarare an jag trodde att fa den har sidan av slakten att forsta att det ar otroligt viktigt for mig att ha min familj, min mormor och farmor och mina nara vanner omkring mig nar jag gifter mig. De vill garna fixa ett stort pampigt brollop har as soon as possible. Det funkar inte riktigt just nu.

Jag kommer ringa hem till mamma och pappa idag for jag kanner att jag behover lite vagledning och rad just nu, och jag behover veta vart min familj star i allt detta. Jag kanner mig for forvirrad for att fatta egna beslut just nu.

Sov gott =)

Nu har vi precis tranat klart! Vi har varit ute och sprungit, och kort massa sit-ups och armhavningar, jag kanner mig riktigt stolt over mig sjalv =) Det var inte kul...det ar svinkallt ute och Kevin korde verkligen hart med mig, Liana och Nathalie.... men det ar bra, maste komma i form igen sa nu ardet bara att kampa pa - Kevins bootcamp ska fa oss riktigt snygga infor sommaren 2009....eller nat.....

Annars idag fick jag inget gjort jag borde ha gjort...jag, Mrs Lewis och Liana var pa David's Bride hela eftermiddagen och kvallen och valde ut klanningar. Jag provade 12 stycken olika brudklanningar och massa olika slojor, skor och tiaror. Det var en konstig kansla kan jag lova....jag har altid tankt mig att nar jag val gor det sa ar det med min egen mamma som smakrad, och min egen syster som hjalper mig halla i klanningen nar jag gar....men det ar inte sa nu...det kanns sorgligt - men samtidigt sa vet jag att de kommer vara dar sen nar det verkligen galler.
Jag tankte lagga ut lite bilder imorgon sa far ni hjalpa mig att valja mellan de 2 jag fastnade for mest, sa jag kanner att mina vanner iaf har hjalpt mig med det viktigaste av allt - att valja den klanning som jag ska gifta mig i.
Love you guys.....


Today...

Ska jag hinna med mycket...jag maste (tydligen) kopa traningskor for fran och med ikvall ska vi pa allvar ut och springa - vi maste komma i form om vi ska se snygga ut =) Jag ska aka med Liana pa ett mote med ett sminkforetag ikvall och jag ska forsoka hinna stada varat rum ordentligt. Det ska bli kul att se om jag hinner med vad jag ska...jag kanner mig ganska lat! Jag och baby var ute och ovningskorde halva natten, det var kul - men vi hann braka en hel del under tiden!

Det viktigaste ocksa som jag har att gora den narmaste tiden, narmaste dagarna..... valja ut den ring jag vill att Kevin ska ha....valja ut min egen brollopsklanning...och absolut viktigaste: maste valja datum... jag och Kev kommer inte riktigt overens men troligtvis blir det i borjan av December.

Imorse fick jag min egna lilla mailasress for desingforetagen fran killarna i Atlanta, kanns helt okej =) Maste kolla igenom min garderob och leta fram mer schyssta buisness - women - klader.

Vad kan du om Heroes?

Det ar valdigt latt om man kan sin serie okay.....vi forestaller oilka personer pa de olika bilderna, bara att borja gissa:
Jag ger lite ledtradar.............




Save the cheerleader - save the world!





Flyingman!





Gim mi ridooo? Tuuut, tuuut!


I was wrong!

Jag har tjatat och tjatat om att mitt har ar sa blont och att jag vet inte om jag kan vanja mig vid det och alla har sagt emot mig. Men jag ser ju precis i spegeln att mitt har ar blont, nastan lite orange! Jag behovde tydligen se det pa bilder, for det ar langtifrant blont - det ar ju brunt....med ljusa slingor...som jag ville ha det =)

Bildbevis:





Summan av.....

...vara dokument som ska skickas in nu bara for att fa ut ratt papper som behovs efter vi har gift oss ar lite over 16.000 kr. For att fa ratt papper. Sen maste de fyllas i och skickas vidare till ratt avdelning och forhoppningvis inte komma bort pa vagen (vilket tydligen hander mer ofta an sallan....)
Det dar blir babys problem kanner jag, jag ar inte jatteglad i pappersarbete - och nej alla fran Sign - jag alskar inte administrativt arbete  =)

Mitt jobb blir att slapa med mig Liana och ga och leta efter en klanning...det later lite mer som nat for mig!

Intressant samtal

Tidigare idag sa hade jag en telefonkonferens med killarna som jobbar med Gomidesign och RepJA och vi disskuterade min framtid i foretaget..haha det later superseriost men killarna har verkligen huvudet pa skaft och de lagger verkligen ner sin sjal i detta, vilket ar helt underbart! Jag har fatt lite battre koll pa vad jag forvantas gora och hur allt ska ga till, och det later jattebra so far.....De printar mina buisnesskort just nu och ska skicka hit dem under veckan =) Det ar inspirerande att min alskling och de andra 2 killarna verkligen tog en id'e de fick i skolan for lange och forverkligade den, och det gar bra for dem ocksa.
Jag var lite ororlig for min engelska ar ju bra, men den ar langt ifran perfekt - speciellt nar det handlar om termer inom  design delen som handlar mycket om webbsidor och reklam.
Men det ar verkligen kul att de valde att slappa in mig i foretaget och jag fick veta att de har haft planer pa det sen jag promotade dem i Jamaica nar de var helt nya och satsade pa att hjalpa dem. Jag gjorde det ju bara for skojs skull da, delade ut t-shirts till artister och ringde runt och fragade om de var intresserad av gratis t-shirts =)
Nu ser man RepJA i var och varannan dancehallvideo och nastan alla jamaicanska artister ager nagra av vara trojor.
Jag ser fram emot att fa satta igang med detta, och det ar kul att fa vara med och starta upp det i New York da de egentligen har sin bas i Atlanta.

Sooooo, om nan ar intresserad av att bestalla trojor eller liknande nu da sa kolla in: www.repJA.com ni vet ju att det ar det hetaste inom reggae / dancehall varlden =) Dont be the last one......

Jakten pa Starbucks....

Det var forresten inte helt enkelt att fa tag i min alskade kaffe inatt nar vi kom in till Manhattan igen..... GPS's:en visade alla starbucks...inte de som var oppna klockan 2 pa natten saklart.....sa vi ringde till den som var narmast.... en snubbe svarade och sa att de inte var oppna langre...men varfor svara du i telefonen da? Nar vi kom dit hade de visst oppet men hade ingen sojamjolk...... okej, next stop: Time Square. Forst att fa plats att parkera bilen nanstans ar ju inte det lattaste, sen hade de anda ingen sojamjolk dar heller! Okej, vi foljde lilla damen i varan GPS och hittade en annan nattoppen Starbucks, efter att Kev gett upp chansen att kunna parkera och ist akte runt, runt pa gatan....jag hade bara en person framfor mig, men saklart var det en scizofren uteliggare och det tog tid kan jag lova.......efter nagra stressande samtal fran baby fick jag antligen min lilla kaffe...det var vart allt besvar. (baby holl inte med mig....)


Nakna bruden!

Det roligaste hand inatt nar vi skulle aka hem efter Kev slutat jobbet...det star en bil parkerad mitt pa vagen nar vi ska aka forbi....sa vi maste sakta in och forsoka kora om, helt plotsligt kastar sig en helt naken tjej ur baksatet, springer runt bilen och satter sig i forarsatet och borjar flytta den. I handen hade hon en klanning.
Ni skulle ha sett hus komiskt det sag ut! Vi kunde inte sluta skratta at det, det var inte meningen att forstora deras "moment" men om man ska ha lite action pa en fredagkvall i bilen borde man val iaf parkera pa sidan om vagen......

Going away

Kevin ringde for typ 1 timme sen och sa att han skulle jobba over........hela natten....han slutar kl 7 imorgon bitti....jag som hade vantat och vantat pa att han skulle komma hem ikvall!
Gullig som han ar sa kommer han iaf och hamtar upp mig sa jag ska halla honom sallskap i stan =) Jag ar egentligen trott, men far stanna pa Starbucks pa vagen in till Manhattan igen..... har packat ner Heroes season 2 i min vaska sa far val underhalla mig med det inatt!
Nu maste jag skynda mig kla pa mig igen, jag kan inte aka i pyjamasen =)
Hoppas ni fortfarande sover gott!
Love

Isa =blond!

Jaaa det ar jag......jag kan inte saga att jag ar supernojd, men jag hoppas jag vanjer mig...jag vantar nervost pa att baby ska komma hem och saga vad han tycker om min nya "svenska" look....jag paminner mycket mer om min syster nu tycker jag iaf, jag hajjade till nar jag sag mig i spegeln hahaa.... aaaaja, frisoren holl pa och fixade och fixade och tvattade och oljade in och tvattade ur och slingade och fargade och kammade och plattade i stort sett hela dagen, 6 timmar tog det!
Bilder far komma imorgon, jag ar alldelens for trott just nu. Jag ska ta min mat och smyga ner i kallaren och sla pa en film.
Trevlig fredagskvall va? =)
Hoppas ni sover gott dar hemma.....

Frissan

God morgon...jag vaknade precis.....jag har tid hos frisoren idag, det ska fixas till lite i mitt rufsiga har...det blir nog lite ljusa slingor och en klippning.....vi far se. Det ar Nathalie's mammas frisorsalong, hon ar fran Haiti, och jag undrade forsiktigt om hon brukar fixa har pa vita manniskor.......tydligen inte, hon kan allt om afrohar men jag blir testapa nummer 1. Det later bra, jag har inget emot det - lite spanning i vardagen kan man kalla det =)

Ordning och reda

Nu har jag hallt pa med DVD filmerna igen...tack och lov kom Nathalie och Tanisha over och umgicks lite med mig och Liana, det borjade bli enformigt att skriva och sortera alla filmer...... vi akte till ColdStone och kopte glass och sen har vi spelat Wii i over 1 timme nu...... jag har haft hur kul som helst! Men snart ar det dags for baby att komma hem, jag saknar honom sa mycket idag.......det kanns som vi har sa mycket att prata om efter motet imorse och vi fick aldrig riktigt tid att gora det..... vi far ta det nar vi kakar glass ikvall, jag har vart en bra flickvan och kopt hem cheesecake glass med gummibjornar i till baby, just like he want it =)





(min "fina" lilla DVD horna dar jag sorterar alla filmer......haha)

Hemma igen

Nu har vi vart hos advokaten, Ms Clarke, och haft varat lilla mote.... det gick hur bra som helst, massa saker att halla ordning pa bara, 10000 papper som ska fyllas i..... vi har bestamt att gora allt pappersarbete sjalva, utan hennes hjalp.... det kanns lite riskfyllt for det ar mycket som kan strula till sig, men priset hon tar for att gora hela processen fran borjan till slut ar helt galet! Kevin har redan betalat massa pengar for att hon ska giuda oss och ge oss rad sa vi kommer halla oss det till bara. Jag fick en bra nyhet ocksa, eller riktigt riktigt bra nyhet: Jag for borja jobba sa fort vi skickat in alla dokument efter vi gift oss, och fatt tillbaks kvittot fran dem...de garanterar att man far sitt arbetstillstand (det ar ett tillfalligt pa 1 ar, men anda.....) inom 70 dagar! Det ar helt perfekt, jag trodde jag skulle fa ga omkring och vara uttrakad i flera ar! Nog for att Kev och de andra killarna i RepJA haller mig sysselsatta men jag langtar anda efter att fa jobba igen pa ett "riktigt" jobb!

Efter det akte vi till en Diner och kakade lunch, wraps med fetaost och kyckling och poatatissallad till det......mmmmm =) Nu har baby precis akt till jobbet igen..jag haller p amed tvatten, sen ska jag passa pa att ringa min lilla mamma innan Liana kommer hem.



Ny design! =)

Som ni ser sa jobbas det med att fixa fram ny design at mig, det ar gulliga Nathalie som fixar och pysslar pa min blogg....lite andringar kvar sen ar jag nojd =)

Jag har precis kommit ur duschen, och har verkligen inte tid att blogga, men maste ju saga god morgon =)
Vi ska snart kasta oss ivag till advokaten, far se vad hon har att saga om vara planer pa att bli Mr and Mrs, det kanns helt sjukt att saga det...... hur som helst, maste kla mig snyggt sa hon iaftycker han har gjort ett bra val!

Obamas dress...

Det ar ett himla tjat om att USA's nya first lady hade pa sig nagot valdigt opassande igar kvall nar hennes man valdes till den nya presidenten. Sjalv satt jag framfor TV och babblade om hur snygga klader hon hade pa sig! klanningen kommer fran Narciso Rodriguez kollektion infor varen 2009.

Mrs. Lewis berattade att det varit det stora samtalsamnet idag pa hennes jobb att Michelle Obama hade klatt sig opassande och inte alls vad som forvantas av en presidenthustru. Jag har lyssnat tillrackligt pa radion och TV idag for att forsta att det ar manga som haller med. Man kan ju undra om det inte finns viktigare saker att prata om nu nar varlden ska andras....





middag

Nu har jag statt och lagat mat med svarmor och det ar dags att kaka middag..... revbensspjall och ris och broccoli och plantains...mmmmm =) Jag langtar tills baby kommer hem ikvall, vi hade ett litet brak tidigare idag innan han akte till jobbet sa jag hoppas det gar att losa nar han kommer hem..speciellt om han far den har goda maten =)

SEX!

Jag har precis borjat lasa en helt underbar bok, den ar skriven pa ett sjukt roligt satt... den uppkom via en blogg, av en anonym tjej i England som tillslut blev till en bok : Sex som jag vill ha det - Abby Lee.
Jag rekomenderar verkligen att ni ska lasa den - men ni far inte vara for finkansliga =)

Ni kan ocks lasa hennes blogg pa:
www.girlwithaonetrackmind.blogspot.com




The 1st day of the rest.....

...of your life.....my life.....nej jag vet inte. Det later valdigt dramatiskt, som alla tidningsrubriker och nyhetsprogram som gar pa TV och radion just nu. Allt handlar om US nya president. Svart. Demokrat. Det finns mycket att prata om idag tydligen.
Sjalv har jag precis gatt ur sangen. Jag sov ganska daligt fast jag var riktigt trott igar kvall......

Idag har jag lovat mig sjalv att ta tag i att sortera resten av alla DVD's som jag borjade med forra veckan. Jag har ocksa (tydligen..jag minns det verkligen inte....) lovat baby att baka russin och havre kakor at honom tills han kommer hem, och jag har lovat Liana att vi ska aka och titta i lite fler affarer eftersom det inte blev nagra partyklader kopta igar.

Vi far se hur dagen blir....men det ar onsdag - lillebror you are on my mind, jag vill garna ha uppdatering av nan hemifran under dagen.....jag kanske ringer hem idag om jag far tag i ett telefon kort!
Love you all

Konstigaste namnet:

Captain Fantastic Faster Then Superman Spiderman Batman Wolverine Hulk And The Flash Combined

I New York Post idag stog det om den har snubben som tydligen (helt lagligt...) bytt namn fran George Garret till detta irriterande langa namnet - som dessutom rabblar typ varenda superhero som finns. Det ar bland det sjukaste jag hort.
Ska man verkligen tro pa allt som star i tidningen??
Han har dessutom bara betalt  $16 for detta....oj oj oj, vilket kap!
Jag undrar vilket namn jag skulle kunna byta till?

Vad skulle ni vilja byta namn till? =)

stormen har lagt sig....

Efter Obamas forsta tal som president och nationalsangen slutade alla telefoner har att ringa och folk akte hem eller gick och la sig. Baby har satt sig i kallaren med sitt kara playstation3 och spelar nat javla krigsspel online med folk med konstiga namn. Jag haller pa att lasa min bok, men jag kanner mig alldelens for trott for att forsta vad jag egentligen laser. Det ar lugnt och skont i huset....bara jag och min pineapple juice.
Imorgon blir en lugn och skon dag. Jag har egentligen tid hos frisoren men jag vet inte om vi kommer hinna med det pa morgonen, jag hoppas det iaf...... pa Torsdag morgon har vi mote med varan advokat, det ska bli intressant.... jag har vantat pa att fa traffa henne! Jag har aven fatt mina papper fran skatteverket i Sverige sa nu borjar allt som behovs falla pa plats...snart ar det dags..........I cant wait......

OBAMA for president!

For ca 15 minuter sen gick hanover gransen pa 270, och ligger nu pa 297 - vilket precis gjorde honom historisk. Barak Obama ar nu USA forsta svarta president, och det ar galenkap i detta hus =) Telefoner ringer non-stop och alla skriker och skrattar. Galet. Och helt underbart!




Baby gets points!

Han slapade sig ivag och kopte sasong 2 av Heroes innan han akte till jobbet! Nu kan vi fortsatta leva oss in i den magiska varlden..wooohooo...och jag kanner mig som varsta supernorden som ens bloggar om hur nere jag ar i en TV- serie....men men.....nu ska vi kaka lasange franfor TV =)


Min laptop dog....

sa nu anvander jag kevins.....jag sickade nyss ivag min hem till Clark sa han ska foroska radda mina bilder och kanske, kanske, om det gar, byta ut harddsiken och se till att fa igang min lilla datajavel igen. Det ar andra gangen det hander, forra sommaren skickade jag hem den till honom ocksa efter att den kraschat.

Vi har precis vart och kollat pa en film, hur rolig som helst! Maste absolut ses...jag skrattade ihjal mig.....


Nu ska jag och Liana aka och shoppa...det ar fodelsedagar pa gang tills helgen, och med det party party.....sa vi ska ivag och leta presenter och mojligtvis nan schysst klanning eller sa.......
Stop nummer 1: Charlotte Russe, jag alskar den affaren! Snygga klader och manga olika saker att valja pa.

election day!

Idag ar det alltsa 4 november 2008, och varlden ska andras - forhoppningsvis..... Go Obama! =)
Valdag, kevin ska aka snart och rosta, jag ska hanga pa och halla honom sallskap eftersom jag inte far rosta har....tyvarr.....alla andra i familjen var uppe och vantade utanfor vallokalen kl 5.30 imorse, det ar galenskap! Men de berattade att koerna hade vart sjukt langa redan da, och lokalerna oppnade klockan 6.....jag antar att vi har nagra timmar framfor oss innan han far lagga sin rost.......
Vem tycker ni ska vinna?

Bilder

......sager mer an 1000 ord, sa har ar fran festen igar kvall.......enjoy! =)









Kan lova att vi hade kul.... och det var starka drinkar i muggarna...och ja, jag har vart bakis idag.

Nu ska vi ga pa bio...och kaka middag....det har vart en slapp dag hemma, Kevin har varit ledig, konstigt nog....
God natt alsklingar! =)


Turn back time

Jag och Kev ar lika efterblivna bada tva. Redan imorse vaknade jag innan honom och blev stressad for att jag trodde att han hade forsovit sig.... han klagade pa att hans vackarklocka var dalig for den hade inte ringt, och nar han kom till jobbet sa forstod han att han var 1 timme tidig..............

Jag vaknade senare igen och fattade (fortfarande) inte varfor min data och mobil gick pa olika tider....... tills Liana sa att jag hade glomt stalla om klockan....

Nyss stressade baby mig om att klockan var 9, och vi ska vara pa festen kl 9.30 pm.....vi skyndade oss och var pa vag ut nar Liana undrade varfor vi stressade, klockan var bara 8.....

Ingen av oss hade stallt om klockan under hela dagen...... dum och dummare.

Funniest home video

Idag har jag latat mig i kallaren med Liana. Vi rotade fram gamla videofilmer fran nar hon och Kevin var barn och har suttit i soffan och skrattat sa tararna har runnit!
Nar baby kom hem fran jobbet akte vi till Bed, Bath & Beyond och handlade present till Rowmain, han och nagra kompisar har kopt ett hus som de ska flytta in i tillsammans, sa det blir inflyttningsfest ikvall =) Vi kopte en smorgasgrill och ett par grona tofflor som man kan skura golv med, de ar katastof fula men roliga.
Sa nu ar det dags att sla in presenterna och sen hoppa in i duschen, ata middag med familjen...Mrs har lagat oxtail, men det tycker jag inte om...som tur ar har hon lagat fisk ocksa =)

Jamaica....

Idag...ganska snart nu lyfter planet till Kingston med mina alskade van Jessie och min gudson Z och hans morfar... det pirrar i magen nar jag tanker pa allt ni kommer ga igenom nu, men allt kommer ga sa bra sa bra. Ni kommer ha det uuuuunderbart! Jamaica, Jamaica...=) Jag langtar ocksa tillbaks nu nar jag tanker pa det. Hoppas av hela mitt hjart att ni far kul, och ta hand om varann!


Varat hus nar vi bodde i Kingston.... inga kackerlackor har heller =) Or..maybe one......hahahah

Jessie och jag....pa party humor =) Nar Z bara var en liten prick i magen....



L.O.V.E

Cirque du Soleil

Igar akte jag och baby in till Manhattan for en helkvall...vi gick och sag Cirque du Soleil - Wintuk pa Madison Square Garden, det var helt fantastiskt! Jag var helt sald efter 5 minuter haha, det ar precis sant har jag alskar att se pa. De ar sjukt duktiga pa vad de gor, massa akrobatiska upptradanden, fast hela forestallningen ar mer som en musikal. Tyvarr fick man inte ta kort forens efter det var slut, men jag kan lova at det var helt helt otroligt! I slutscenen slappte de ner massa papper som snoflingor over hela lokalen! Om ni nansin far chansen att ga och se en forestallning av nan Cirque du Soleil - do it! =) Jag vet att det var en i Sthlm for nat ar sen, var det nan som sag den?









Efter det gick vi och at middag pa en cubansk restaurang mitt pa Timer Square som hette Havana. Kevin har pratat om det stallet hur lange som helst, han hade varit dar en gang forut. Maten var riktigt god, och skont stammning och live musik.

Vi kom hem ganska sent inatt, och jag ligger fortfarande i sangen. Jag ar riktigt trott, och jag har dromt mardrommar inatt sa kanner mig pa konstigt humor...Kev ar redan pa jobbet - jag fattar inte hur han orkar?!
Hur som helst jag maste slapa mig upp snart...I have things to do today.

Dagens planer...

Jag sitter och vantar pa Baby, han ar nere i kallaren och DJar...spelar Sizzla pa hog volym. Vi ska snart aka in till Manhattan, vi ska pa......suprise....jag ska pa en overraskning kevin har full koll saklart. Men vad det an ar ska det bli riktigt kul, jag alskar att aka in till stan med min alskling pa helgerna...eller Lordagrna rattare sagt, den enda dag pa veckan han ar ledig (om han inte ar i skolan....) Det ar fortfarande konstigt att kunna hanga och gora normala saker med Kev, jag har inte vant mig an.... men det ar helt underbart! Im so in love.......

Halloween night

Igar kvall gick vi trick - or - treating med lilla Kristine, hon var sa sot som Tinkerbell! Vi hade askul, vi akte over till varsta rika, fina omradet  - ni skulle ha sett husen, det var galenskap!
Det neda jobbiga var en unge, han var kanske 14 - 15 som var utkladd till Jason, ni vet, med hela vita masken och allt...han stog mitt i vagen och bara stirrade pa folk, han sa inte ett ord och var bara konstig..jag hatar sant!




Jag vet inte riktigt vad jag tycker om Halloween an, det ar ganska skrammande. Jag far for mig att alla som i hemlighet ar psyko vantar pa den har helgen och da klar ut sig och hugger eller mordar folk just for the fun of it liksom....man vet ju aldrig, kommer n iinte ihag borjan pa Scream2, da i bion nar nan som ar utkladd till mordaren hugger ner en person och alla tror det ar skamt...... mmmmm, man ska vara forsiktig. Dessutom sa anvander sig manga gang Halloween for sina intradesprov, bla Bloods som de nya maste hugga en tjej.... mmmm....

Jag akte till baby pa jobbet igar kvall, han jobbade dubbla skift, alltsa till kl 7 imorse. Sa vi hade mysig middag i stan mellan hans skift sen satt jag med honom och kollade pa film tills jag somnade....det var trevligt varre, vi kollade pa Scary movie 3 och 4, lite stammning iaf =)

Pa taget in till Manhattan skrattade jag ihjal mig....folk var utkladda till de mest konstiga saker! Jag var i stort sett den enda som inte var utkladd. En kille var utkladd till ett marijuana blad, jag dog av skratt, det var massa brandman, spiderman, pirater, zomies, "doda" manniksor med massa olika skador, grekiska gudinnor, och jag sag till och med Super Mario =)

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0