Im in love with a jamaican!

Kvallen igar blev helt plotsligt underbar! Jag var pa Negril restaurang i Manhattan och promotade RepJA, Jamrock Magazine hade anordnat nagot event och det var supertrevligt. Massa unknown reggae folk som upptradde och massa komiker som hade sma shower och mat och massa fotograferingar och intervjuer. Jag satt och pratade med en brud som tydligen bor har nastan bredvid oss, och sa visade det sig att hon var programledare pa en TVkanal som heter Forever Reggae och hon var dar for att gora lite olika intervjuer med folk. Hon gillade kladerna vi hade pa oss sa vi fick gora en TV intervju for vara klader sa det var verkligen kul!
Traffade en tjej ocksa som hade helt underbara, galet stora, orhangen pa sig, och det visade sig att hennes syster designar orhangen sa jag tog nummret - nu javlar ska jag bestalla hem speciella orhangen =)
Och vem var dar? GYPTIAN, the one and only....han sjunger helt underbart live ocksa! Och han var verkligen lugn och hur snall som helst och valdigt odmjuk och trevlig. Loveable! Kevin undrade surt om jag skulle byta ut honom mot en annan jamaican nu, och arligt talat - nar Gyptian sjunger ar jag nastan beredd att saga ja......=) Ding Dong och Ricky Blaze var ocksa dar och minglade, alla av dem har reppat vara klader tidigare sa vi gav ut nya t-shirts till dem ocksa.








Kommentarer
josie

du skriver så mkt så jag hinner ej skriva komentare ju=)hehehe shet du ha träffat in man gyptian ju.kommer du ihåg nä psycot D gav mig hans nr=)hehe och ville hooka asså?!remember? shet och örhänge brud...u gatta link me up hun=)fan va kul att gå sååå bra asså!glad jag bli! ha lyssnat så mkt på gyptian nu på sista tiden..d old songs som vi alltid spelade i skrapnäck..tider asså!

saknar dig men vi cs snart..love u

2008-11-26 @ 13:25:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0