Dags igen, Manhattan

Torsdag betyder att jag måste åka in till stan. Det är sällan jag verkligen känner för det! Meeeeeeeeeen, barnen har bara 1 månad kvar till sin uppvisning så vi måste jobba hårt =)
Vi har varit upp sen 10-tiden och härjat runt, besökt några vänner, spelat playstation och matat katten, hehe, Okeeffe och Tanisha är ju i Florida på semester men de har lämnat kattfan hemma. Solé heter hon och hon bits utan någon anledning alls.
Jaja, nu är det dags att åka.
Ha en bra dag där hemma!
Lots of Love

Kärlek.






Det blir en lugn kväll, film & mys, precis vad vi behöver.

Jag & mitt greencard

Okej, dagen harit lååååång, men väldigt bra! Vaknade första vid 4-tiden, körde ju några vänner till flygplatsen - de ska på semester i Florida (I'm not jealous, yeah right!) sen åkte vi direkt hem och somnade om i 1 timme, upp - fixa oss och sen iväg till Immigrationsverket där vi efter några timmars väntande fick gå in till våran intervju. Allt gick bra och det var ganska snabbt över - nästan lite för snabbt! Det vart verkligen "Is this it?"-känsla efteråt hehe, men som sagt - mitt pass har en fin stämpel i sig nu och ett GreenCard är på väg med posten!
Kevin tog med mig ut och käkade frukost på en Diner, sen hann vi med några ärenden innan vi åkte hem och somnade om.
Nu är det snart dags för middag, Kevin är ute och grillar kyckling och jag har precis kokat ris och gjort en stor sallad och jag är så himla hungrig!
Ni sover säkert gott där hemma, jag tänker på er!
Lots of Love


I got the magic one!

Levande död

Så känns det verkligen! Jag försökte somna innan baby kom hem igår kväll men det funkade inte så bra, fast jag var trött så hade jag 10000 saker som snurrade runt i min hjärna.
Nu blir det att köra till flygplatsen och droppa av några vänner, jag ska försöka sova lite till när vi kommer hem igen...tror jag kommer somna i bilen också men får alltid så dåligt samvete när jag sover i bilen och stackars Kevin måste hålla sig vaken och koncentrear sig på vägen fast han är minst lika trött som jag......
Ajjjaaaaa dags att åka, I'll be back later....

Ville bara säga....

Stress och ingen sömn

Baby ringde precis och sa att vi inte ska springa ikväll! Så himla skönt, jag är redan trött så jag snart somnar stående och vi har liksom inte tid att springa....Kev kommer hem runt midnatt, sen ska vi köra Okeeffe & Tanisha till flygplatsen imorgon kl 4.00, möte kl 9.00 och vi måsta hinna fixa klart alla papper och foton innan vi somnar ikväll.
Oooh just ja, vart vi ska har jag inte berättat än, men håll tummarna för mig...

I hear the ice-cream truck!

Vart finns alla barn när man behöver dem? Eller...ska jag springa ut och jaga bilen själv? Det känns ju lite som att gå på en Disney film på bio utan att ha en enda unge med sig.... men, jag vill ju ha....

I love the sun!




vad jag inte gillar är det här:



Jag nyser hela tiden och ögonen kliar. Inte kul.

I ♥ Tyson

Nej, nej, nej...min vän Nathalie ringde precis och skvallrade om vem som var på hennes jobb och shoppade loss... the one & only Tyson Beckford... nu kan hon dö lycklig, och jag kan dö avundsjuk. Paaaaaaah...am I the only one?


Daaaah!

Jag kom precis på att jag glömt skicka iväg en del viktiga brev! Panik! Posten nästa.



 

32° och bikini

Tillbaka till det tråkiga livet igen, tänkte jag säga...men mitt liv är väl inte tråkigt? Lite segt kanske men annars kan jag nog inte klaga. Killarna har iaf åkt hem till ATL igen och det känns så tomt i huset, nu är jag ensam mest hela tiden igen. Vi var uppe tidigt imorse och körde dem till flygplatsen sen hem igen, käkade lite frukkost sen somnade både jag och baby igen, så himla skönt att ta en power-nap! Men dumma som vi var ställde vi inget alarm så Kev vaknade alldelens försent för att hinna till jobbet i tid....
Jag sitter ute på trappan i bikini och bloggar, har massa små skolungar som går förbi och skrattar åt mig (high-school precis runt hörnet)...jag är nog det enda häromkring som behöver en solbränna så....hehe.Det ska bli så skönt när vi flyttar och vi kommer ha en mer privat gård så man kan ligga ute i solen utan att nån ser!

Nehhh, nu blir det inge mer data på ett tag, måste förbereda mig för mitt mycket speciella möte imorgon bitti!
Hoppas ni också haft en bra dag i solen!
Lots of Love

Tips på mascara



Jag måste bara tipsa om den här mascaran, om ni inte redan testat den.
It changed my world
Och så här fina är mina fransar nu för tiden:



Video!

Just ja, jag glömde totalt bort att jag skulle lägga upp en favoritvideo från i fredags när vi kollade igenom hela youtube.com (typ).......eller ja, självklart har jag massa roliga videor som jag gillar, men många av dem ligger redan under kategorin "dagens video", så det får bli en av dem jag aldrig lagt upp förut, enjoy!



(Ohhh, och ni har väl inte missat när de skämtar om just det här klippet i Southpark? Hehe, det är sjukt kul, de driver med massa olika "you-tube kändisar", avsnittet heter "Eek-a-penis")

Bilder från helgen!

Det har varit en bra helg, galet långa dagar och stressigt värre. Men det har varit kul, helt galet från början till slut! Men nu är den över...Måndag och baby har precis åkt till jobbet. Vi vaknade nyss också, kvart över 1, men vi somnade inte förens efter 6.30 imorse så jag känner mig supertrött ändå.
Jag har gått tillbaka i inlägget från lördags och lagt upp bilder där, så ni får rulla ner lite om ni vill se dem.... annars, här är gårdagen då vi var på


RepJA var i toppklass! Vi hade galen musik, modeller som dansade och 2 små gulliga barn som också gick på catwalken! Tyvärr så blev bilderna från när modellerna var på scenen alldelens för mörka, så de måste Kevin redigera först, men lite backstage bilder kan jag bjuda på. ENJOY!


1. Prince, Liana & Omar / 2. Jag & Andre ser till att modellerna blir påklädda /
3. Andre & de små barnen vi lånade som modeller för barnkläderna. Cuties!


1. Liana & Jag visar upp kläderna / 2. Jag posar för nån annan, minns inte vem /
3. Prince gillade en av hårmodellerna...


1. Vi godkänner ena modellens dans till "Gully Creepa" / 2. Male models /
3. Min t-shirt. Vad tror ni de flesta såg i mina ögon? =)

I know, I know....

...I suck! Uppdatering är kass, men jag skyller på att vi har haft full fart absolut heeeela helgen! Kom precis hem från Belmont Lounge, nattklubb, nu blir det ZzZzZ (så fort killarna har käkat klart sina hamburgare och flyttat sig från våran säng....)
Men....go morron Sverige! Go natt Belle....

Stressig söndag!

Sorry för den dåliga uppdateringen idag. Vi hade en jättebra kväll igår, helt galet kul! Bilder kommer komma upp senare, men nu ska vi iväg på RepJA fashionshow, och jag är redan sen! För en gångs skull är killarna klara innan mig! Panik!!!!!
Förövrigt är det 30° ute och jag har faktiskt hunnit sola i 30 minuter, yeaayeyyyy! Inte för att det syns men...

Ajjaaaa peoples, vi hörs senare! Nu blir det på med klackarna och stora örhängen,
Lots of Love


Update: Här är lite bilder från igår:


1.I bilen på väg till modevisningen. / 2. På TV-skärm när Omar spelar bilspel. /
3. Killarna är coola som få.

1. Baby rockar "I'm so special" tröjan / 2. Jag & Andre som spioner

1. Vi leker på Dave & Busters / 2. Middag på Friday's / 3. Bilspel - jag vann!

En heldag, RepJA

Okej, nu har vi spelat playstation och druckit massa juice, redo för kvällen. Det blir först genrep för våran modevisning imrogon med RepJA, sen blir det att åka och kolla på en annan modevisning, för inspiration =)
Bjuder på en liten bild från imorse, jag försökte gömma mig i babys hatt och allt, men som enda tjej i företaget måste man tydligen vara med på bilder, fast man har tovigt hår och inget smink. Hemskt ful hehe, men men..... Enjoy!





Underbara lördag!

Hemma igen. Mätta och på jättebra humör! Solen skiner, det är runt 26° ute och ikväll blir det party! Kan det bli bättre?

Uppe med tuppen.

OFRIVILLIGT kan jag lova. Kl. 8 imorse började de jobba med taket så det har bankats och kastats saker här i några timmar nu. Vi försökte sova oss igenom  det men det var ganska omöjligt. Jaaajja, vi får se hur långt 4 timmars sömn tar mig idag!
Nu - IHOP! Väntar bara på att killarna ska skynda sig att duscha och klä på sig! Tänk att man alltid måsta vänta på snubbar alltså.............=)

Mitt i natten, typ.

...men det är som vanligt här hemma. Eftersom Kev alltid kommer hem runt 23.30 - midnatt så blir det att vi springer sent, och sen ska det duschas och sen varva ner med nån film eller så. Vi har ju killarna från RepJA här, och 2 andra kompisar har ramlat in också, så fullt hus. Vi sitter och glor på hysteriska youtube-klipp hehe, jag har skrattat så min magen gör ont och tårarna har runnit kan jag lova! Jag kommer lägga upp min nya favorit imorgon på bloggen, ooookej...?
Nu blir det ett glas apelsinjuice och försöka sova (försöka, i det här oväsendet), baby har lovat mig frukost på IHOP imorgon =) Massa kramar!

Fredags-mat =)

Om man äter sallad hela veckorna får man äta vad man vill på helgerna.
Väntar på min mat.....svärfar måste skynda sig hem!


Solen gör mig glad

Fredag

God morgon...
Jag är helt stel i kroppen efter jogginturen igårkäll, jag tror aldrig jag har sprungit så fort hahah, men det känns bra också.
Idag är det strålande sol, jag har 2 jobbintervjuer och ikväll blir det nog Manhattan och en modevisning där RepJA ska vara med. Killarna tjatar på att jag ska hänga med, men vi har en till imorgon så hade verkligen inte tänkt åka in till stan idag också..... vi får se.
Hoppas iaf att ni har en skön fredag!
Lots of Love

Mommy loves you pumkin!



Ser fram emot att den här filmen ska komma ut på bio, men måste vänta en månad till, tyvärr......

Dumma ideer när man är full?

Helloooo peoples....sitter och glor på TVn..har precis käkat tonfisksallad och nu funderar jag på om jag ska käka en liten kaka, är det värt det eller ska jag vänta tills imrogon när det är helg och jag inte behöver springa efter?
Dansen idag gick okeeeeeej, lite huvudvärk av ungarna - ibland undrar jag om jag var full när jag kom på iden att börja undervisa 21 st 4 - 9 åringar!? Det blir iaf sommarshow för dem den sista maj så det är bara att kämpa på så det blir fint på scenen. Wish me luck....
Ahh, just ja, som jag sa imorse så är vi snart klara med hela hus-processen, äntligen! Så det verkar som vi snart kommer vara husägare. Ni kan väl se mig och massa små "Kevinsar" tulta runt här?



Manhattan!

Idag skiner solen och jag ska strax åka in till stan igen, dags för dansklass. Ikväll när jag kommer hem är killarna från RepJA här, ser fram emot det!
Imorse var vi uppe supertidigt, och har suttit i möte med olika personer hela morgonen....det verkar som vi kommer ha ett hus snart, finally! Det är inte mycket kvar nu att fixa, så risken att nåt går fel så här långt in i processen är inte stor.....yeayayyyyyyyy.....
Nån som vill komma och hjälpa oss renovera och måla så som vi vill ha det?! =)

Cutest thing. Ever.



Och jag bryr mig inte huuuuur gammal den här videon är och hur många gånger den har visats. Den är underbar ändå.

Housewife?

Alltså, när jag väl kommer igång med saker så går det fort! Har städat, tvätten är strax klar och jag har bakat muffins och chokladkakor. Russin & Havre kakor är också på gång, de ligger och jäser i ugnen. Det fattas bara ett creditcard with no limits och en snygg poolkille (och pool) sen är jag en rikgit housewife.


Red.

Ahhh, vaknade precis efter min lilla powernap. Vi somnade sent igår och var uppe med tuppen och fixade med saker...om allt går som det ska så kommer vi ha exciting news snart. Jag hoppas verkligen, verkligen jag får jump and scream och ha en STOR RUBRIK imorgon!
Ajjjaaa, så trött som jag var somnade jag direkt Kev åkt till jobbet, men nu är det dags för allvar. Måste städa och fixa lite, och speciellt tvätta! Imorgon kommer resten av RepJA -gänget till New York så det kommer bli en gaaaaaalen helg! Dessutom ska det bli 28° och strålande sol hela helgen, sounds good to meeeeeee.....

Snurr, snurr...



...i huvvet.....har varit mycket som virvlat omkring i min lilla ärthjärna de senaste veckorna, och att planera 1 bröllop och en mega super fest är inte det lättaste kan jag lova! Speciellt inte när jag håller på att få psyk-bryt över att jag är uttråkad och helt fattig och behöver ett jobb, realllyyyyy bad.... Nu har jag iaf (men hjälp av baby) fått lite ordning på min tankar iaf, och jag tror jag stressar upp mig alldelens för mycket....eller som Kevin så fint sa att vi är väldigt lika som personer, men min hjärna funkar sämre hehe. Så en liten lista har jag fått ihop, lite är fixat, men mycket kvar att göra!

Sverige-bröllop:
*Kyrka   √
*Festlokal   √
* Brudtärnor   √
*Min klänning   √
*Toastmaster / Madame (hehe)   √
*Alkohol   √
*Inbjudningar   √

To do:
*Biljetter hem....
*Menu för middagen
*Gästlistan (suck...suck...kommer aldrig bli perfekt)
*Bordsplacering
*Blommor
*Vart ska alla bo?!?!!!!!!
*Bridesmaids - klänningar
* DJ

Neeeeeeeh, jag orkar inte tänka mer idag, och vi ska upp tidigt imorgonbitti. Dags att sova, eller iaf krypa ner i sängen...where all the magic happens som alla envisas med att säga...well, I dont know about that, men en film blir det nog innan vi somnar.

Trist tisdag

Sitter och käkar middag med svärmor.....grillad kyckling och sallad med vindruvor, majs och morötter....det är mycket godare än vad det kanske låter....Vi är inne på beach 2009, jag lät mig ryckas med i hennes diet fast jag äter choklad på kvällarna =)
Idag har jag pysslat med allt möljigt, men inte känt för att blogga.
Nu blir det att skicka iväg lite mail, och vänta på att baby ska komma hem.

Behöver laddas upp. Nya batterier.

Okej, hemma igen.
Det har regnat hela jävla dagen och 2 paraplyer blåste sönder för mig idag inne i stan, irriterande!
Har en liten depp-dag (as usual nu för tiden?) och jag känner mig verkligen tömd på energi att söka jobb. Jag sa till Kevin att jag ska kämpa 110% den här veckan också men sen lägger jag mig ner och dör om jag inte fått nåt när veckan är slut.
Om jag får mitt GreenCard efter min intervju den 29 april, och ännu inte fått något jobb så funderar vi på om jag ska åka hem till Sverige ett tag....hur jobbigt det än är att vara ifrån varandra så är situationen just nu ganska ohållbar.

Min intervju idag gick bra, men de har fler personer att träffa under veckan, och de skulle inte återkomma med svar förrens om 2 veckor....2 veckor! Jag måste ha jobb innan dess! Men det jobbet verkar passa mig perfekt så självklart hoppas jag att de ringer mig, då kommer jag nämligen att jobba på;



Nehhhhhh hörrni nu ska jag byta om till pyjamas och krypa ner i soffan och glo på TV och äta lite vindruvor och nötter.

.

Måndag.

Idag blir det Manhattan igen..känner verkligen inte för att åka till stan, speciellt inte när det ser ut som det ska bli regn och åska vilken minut som helst...men, men...det är 1 jobbintervju och 2 öppna jobbintervjuer som gäller, och jobb vill jag ju ha....senaste veckorna har jag lagt ner sjukt mycket pengar på att bara åka till och från intervjuer så om jag inte får ett jobb den här veckan ger jag nog upp.
Nehheeee....dags att åka, uppdaterar ikväll igen.
Lots of Love

Brun ♥ Vit

Sen igårkväll har jag haft den här låten på hjärnan. Vi hade allsång i bilen igår, jag och kevins kompisar. Kev med såklart, men han har ju alltid sina egna versioner av låtar, jag är ju ingen browning direkt....precis som han byter ut texten i Richie Spices låt "brown skin", hehe.... ajjaaaa men om ni aldrig hört sen här låten förut så är det verkligen på tiden!
By the way, ni kan väl se framför er vilken inlevelse jag har när jag sjunger? Idol nästa för mig.
Enjoy!


Ny dag!

Vaknade av att baby ringde min mobil och frågade om jag kunde stryka hans jobbkläder för hans "söndags-jobb", jag visste faktiskt inte ens att han hade gått upp hehe, men tydligen....
Håller på att ta ett onlinetest för ett jobb, jag väntar verkligen otåligt på att nåt ska dyka upp - det börjar blir lite panik. Såååå det blir nog det jag ska pyssla med idag (också) - söka jobb!

Bild från igår kväll:


Ups and down downs

Helloooo.... dagen var som sagt bra! Vi har varit ute precis hela dagen, i linne och shorts, tvättat bilen, spelat basket och lekt med lilla K i lekparken. Kevin hade några vänner som kom och hälsade på från karibien så det var verkligen full fart. Nu ikväll käkade vi middag på TGI Fridays, och sen har vi slappat hemma med det som var kvar från min tårta, och tittat på olika dancehall filmer från Jamaica, och på "Slumdog millionaire". Alla har ju rekommenderat den, och jag måste hålla med om att det är bra!

Tyvärr har det inte bara varit en glad och kul dag. Lianas allra bästa vän fick beskedet idag att hon har cancer så det har varit väldigt mycket tårar och känslor. Alla har varit ledsna för hennes skull (herreguuuuud 20-åringar ska inte få cancer!) men samtidigt så försöker vi hålla humöret uppe tills det finns mer information från läkarna. Hon opererades i veckan för en knöl på halsen, och det kan vara så bra att de redan fått ut allt.....*håller tummarna*

Neh, nu blir det sängen för oss! Jag blev ju så trevligt väckt kl 7 imorse av att min syster ringde och ville babbla. Klockan 7 på en lördagsmorgon?! Ahhhh men det är som jag alltid sagt - vad man än gör kan man inte komma ifrån att småsyskon är terror! Flytta till andra sidan jorden hjälpte inte heller....heheh ♥ Nooo, you know I got love for you, och saknar dej! Förhoppningsvis så fungerar "planen" =)

Sol och 24°

Say no more. Det blir nog dåligt med bloggandet idag.

Sometimes, I love you

Ligger i sängen med laptopen nu...har precis kommit hem igen efter att ha sprungit med baby, och tagit en dusch. Nathalie var inte med idag och jag och Kev var irriterade på varandra så det vart som en utmaning...vi sprang fortare och fortare tills jag trodde jag skulle falla medvetslös på marken haha...men det känns så bra efteråt, och all ilska är borta också - perfekt!
Den första "Fast & the furious" är på TV så det blir att mysa och kolla på den, love it....
Hoppas ni alla sover gott!
Lots of Love

Det här kanske skulle muntra upp?

Emotions all over again

Guuud alltså jag känner mig helt psykiskt störd, lättirriterad och känslig. Kan inte skylla på PMS direkt, men kanske på mensvärk? Ussschhh...If I were a boy...så skulle nog livet vara lite lättare?!

Dagen har iaf segat sig förbi...fixade lite med mina fotoalbum och sökte jobb (igeeeeen...day and night, typ.) Tog en promenad i solen och började gråta. Jag saknar folk. Mamma, Pappa, mina syskon och sen såklart mina fabolous friends. Mormor..farmor...yeah you got the point.....funderade på om jag nånsin har känt mig ensam när jag bodde i Sverige, och kom på att det har jag nog. Ups and down, allt kommer och går men ibland är det svårt att komma ihåg det.
Svärmor frågade om jag var lycklig här och jag tvekade innan jag svarade ja.

Jag tror jag ljög.

Konstig start på dagen.

Vaknade av att baby pratar i telefonen och förklarar vägen hit till någon. Nu sitter jag här med hans allra bästa vän sen de var barn, som han tappade kontakten med samma sommar som han träffade mig = jag har aldrig sett den här kompisen förut. Dessutom släpade den här killen med sig sina egna vänner hit.
Det har varit mycket drama kring den här killen och jag vet redan att jag inte gillar honom. Jag ogillar honom så mycket att jag faktiskt önskar att han aldrig hade kommit hit alls.

Emotions.

Jag känner mig trött....seg....sliten...egentligen utan riktig anledning tror jag. Eller? Solen har ju varit framme idag, jag fick choklad, jag mår bra och alla runt omkring mig är friska. Sen läser jag som vanligt på kvällen Vimmelmammans blogg och blir medveten om hur orättvist livet egentligen är, men hur bra jag ändå har det...och mina tankar och massa lyckönskningar går ut till henne och hennes underbart gulliga son, som påminner mig om min gudson Z....och jag saknar honom. Tidigare idag pratade vi i telefon jag och han. Eller jag pratade och han hummade lite och verkade hålla med mig.
Jag pratar med mamma och får veta att en viktigt person i mitt liv ligger på sjukhus - hjärnblödning. Det känns jobbigt, och jag kan inte låta bli att hinna undra över om jag kommer hinna träffa honom igen. Juli - mitt bröllop - det är ju meningen att alla ska komma då! Alla. Ingen får missa det.

Svärmor vill prata med mig om ett våldtäktsförsök här i kvarteret för någon dag sen....hon varnar mig för att gå omkring ensam som jag brukar göra. Vi har ett långt samtal med Liana om allt man ska tänka på som ung tjej och hamnar på ämnet droger & alkohol och helt plötsligt hör jag mig själv prata om Zakynthos 2003. Jag hade nästan förträngt den delen av min resa, och jag vet att jag har mycket att tacka mina vänner för. ♥

Mina ögon svider och jag vill helst gå och sova men vet att jag kommer ångra mig om jag inte springer med Kev & Nathalie ikväll, och jag vet också att allt kommer kännas 100% bättre efter det.

Och så har jag trots allt lite dåligt samvete över att jag inte har något i livet att klaga på. Egentligen.

Trubbel i paradiset

Dagen har gått så himla fort! Det är ju Torsdag så skulle egentligen varit i Manhattan och undervisat barnen, men det blev inget med det idag. Ist släpade jag mig över till Tanisha och lilla K, vi tog en promenad till lekparken och sen hem och kollade på film.
Jag är så irriterad på baby, ibland kan han verkligen göra mig galen! Om jag skriver alla inbjudningskort och lägger ner timmar på att planera alla grejer så är det väl ändå rättvist att han berättar vilka alla personer på hans vänner-lista är? Bara för att liksom...jag vill gärna ha lite kolla på vilka som är inbjudna till våran fest...

6 timmar och 28 minuter senare;

Jag vill ha en hund!



Årets roligaste födelsedagskort. Jag brukar alltid få kort med hundar i av baby, han säger att det är de enda hundar jag nånsin kommer få...de i korten alltså...
Jag tycker han ska lägga ner sin dåliga attityd och fokuser på nåt annat viktigt.
En liten hund har väl aldrig skadat?

Skickar och skickar...

Inbjudningar till "Sverigebröllopet", och Save the dates till "New York festen".  Det är en hel del att hålla ordning på kan jag lova...


Tack snälla Ida!



You made my day...my week....ehh va fan, du håller mig levande helt enkelt! ♥

övning.

Folk är ju så himla intresserade över hur snabbt man kan skriva när man söker jobb här. Tydligen är det en big deal, och man ska kunna skriva i hög speed. Jag gjorde testet 3 gånger, med poängen 45, 47 och tillslut 50 ord i minuten, inga stavfel.
Hur snabba är ni? =)


50 words

Typing Test

Tårta!

Trodde inte jag skulle få nån tårta det här året - jag var nästan beredd att baka min egna! Men nu ikväll så blev det äntligen dags, en Cookies & Cream-tårta, mmmmm.... Kevin tyckte att jag skulle tänka på bröllopsklänningen för i sommar, men jag håller inte med, inte på min födelsedag!




(Okej..jag kommer garanterat springa fortare ikväll...)

Svärmor pimpar mig.

Förresten, jag var inne på Manhattan idag också, gick på en jobbaudition för Grand Hotel i Soho, det kändes bra, men man vet ju aldrig...kom på den smarta id'en att gå tillbaka till Penn Station från Canal Street i downtown, i högklackat! Det tog mig 1 timme och 20 minuter och nu har jag blåsor under fötterna. Jaja,  happy birthday liksom!
Kom hem till en underbar present från svärföräldrarna - en liten väska från Coach, jättefin, och älskar dem som man har runt handleden, så praktiska när man är ute och festar!



Jag har aldrig varit galen i Coach eller nåt annat "lyxigt" märke, men jag har alltid gillat Rockawear och Babyphat har också varit helt okej - speciellt i sneakers och linnen/t-shirts, men nu tycker svärmor att jag måste bli lite mer LADY....
Har ni nåt favorit märke som ni alltid köper?

Tack, tack alla gulliga!

Alla som sms:at, mailat, facebookat (är det verkligen ett ord?), lämnat kommentarer och ringt! Speciellt tack till Idas underhållande samtal, Jessies vackra sång på mobilsvaret, Mammas lilla sång i luren (x2, jag tror hon saknar mig!) Och tack pappa för meddelandet och kortet! Tack Kusin Vitamin som har grattat på alla tänkbara ställen, till och med i ett inlägg på sin blogg! Sanjay som ringde från Jamaica, Jamaica...Ni är så underbara - all of youuuuuuu!
Måste erkänna att jag längtar hem idag. Förra året firades jag med tårtor & vin, och pappa krashade stolen hehehe, det minns vi så väl..om jag rotar runt lite så vet jag att det finns bilder på det nånstans....=)

You should find me...



...in the club...

Typiskt att det bara är tisdag och jag har en intervju imorgon.

The rain saved my night

Vi springer inte när det regnar. Tydligen så regnar det, yeeeyyy....
Baby kom hem med blommor och presenter till mig, så himla gulligt...fick en exclusive b-day song också! Det är en grej med Kev som alltid varit så speciell - han ger verkligen de bästa presenterna (förutom din väckarklocka Ida, what was that about?! hehe)..... neh men seriöst, Kevin har alltid gett mig helt fantastiska presenter, och alltid precis vad jag vill ha och behöver. Det är en bra talang att ha - tankeläsare....Idag fick jag parfymer & bodylotion från Victoria's Secret (mina favoriter!), jag fick ett presentkort på min favoritaffärr för smycken, och en extra hårddisk till min laptop, en sån man kan ta med sig överallt - behövdes verkligen!

Kvällsmat

Just ja, skulle ju tipsa om nåt som är supergott att äta på kvällen, speciellt om man inte mår bra/förkyld/kall...svärfar var så gullig och kokade till mig ikväll, Jamaicansk gröt (jamaican porridge)...det är typ som mannagrynsgröt, men mörkare i färgen och smakar väldigt sött , man blir galet mätt av det! Kevin och Liana är uppvuxta på det sen de var bebisar så de har tröttnat på det för länge sen...not meee...himla gott är det iaf, och enkelt att laga;

1 cup Yellow Cornmeal (coarse or fine)

4 cups Water

¼ cup Half and Half (or Milk)

½ cup Sweetened Condensed Milk

2 tbsp. Sugar

¼ tsp. Nutmeg (ground)

¼ tsp. Cinnamon (ground)

Vanilla Flavoring (2 drops)

Add cornmeal to a bowl, and then pour enough water into the bowl to cover the cornmeal. Use a fork to mix the cornmeal in the bowl to let the water and cornmeal mix loose and watery.

Bring the 4 cups of water to boil in a saucepan. Turn the heat to medium.

Slowly pour the water and cornmeal into the saucepan while stirring with a fork. You will have to stir the mix continuously for about 3 minutes. Make figure eight patterns if you like; this will stop the cornmeal from forming lumps. Be careful from this point on.

The porridge will splash and burn your hand if the heat is too high. Turn the fire down even more if the splashes from the pot become large. Cover the pot and let simmer for about twenty minutes. Occasionally stiring the mixture in the pot.

Turn off the fire but do not remove the pot from the stove. Now add all the ingredients, except the nutmeg. Stir to sweeten this Jamaican porridge and then taste it. Add more ingredients of your choice to get the desired taste. Serve in small soup bowls and sprinkle with ground nutmeg.

Värkar!

Fatta att min vackra mamma låg i värkar för 24 år sen och svor över lilla mig?!
Ajaaaa, tur iaf att jag bara gett henne bra upplevelser och inget att svära över sen dess...hmmm....

=)

Skön reggae

Go kväll darlings...tekniskt sätt är det redan min birthday, gulliga Ida och lillebror Alex var snabbast att skicka meddelanden, 5 minuter efter varann precis efter midnatt i Sverige, imponerande! ♥
Som födelsedagspresent önskar jag att ni alla tar er tid att lyssna på det här, this is the good shit right here...som ni säker vet så älskar jag mixer (speciellt babys, hehe). Det här riddimet är bara superskönt och får absolut lust att shake up my body, speciellt till Shaggys del, som kommer 6:21 in i videon.


En helt vanlig dag

Jag har egentligen inte mycket att säga idag. Vi var uppe tidigt imorse, fixade med grejer, jag skulle bla på en jobbintervju men när vi kom till kontoret så ångrade jag mig, Kev höll med mig som tur var! Företaget ligger helt fel från bussar och tåg, och det var ingen bra stämmning alls där....soooooo fortfarande arbetslös alltså.
Vi fick ett hus inspekterat imorse också, och det gick igenom med pluspoäng =) Kanske, kanske det är dags nu, har bara en liten grej till vi måsta klara av innan vi kan skriva kontrakt.

Jag lär mig så mycket av Kevin. Vi är så himla lika till sättet (samma stjärntecken) men ändå så olika med hur vi tänker om saker. Han är verkligen underbar, och det känns skönt att han vet hur han ska hålla mig flytande när jag egentligen borde ha drunkat för länge sen.


Last night!



Min middag, gravad lax med potatis och knäckebröd! Love it! Fick faktiskt köttbullar och gräddsås som förrätt också, så jag var verkligen nöjd med maten!



Fick en liten lingonpaj också som efterrätt - super god! Måste testa att baka hemma sen...



Galenskap! Me and the boys. Ah, just de ja, Freedem Squad var det ju, och som första officiella bruden ska jag tydligen vara med på korten....som ni ser försökte jag hinna springa ur bilden, men så snabb är jag tydligen inte...



Varför inte? Man ska väl alltid visa sin bästa sida?! =)



Presenter fick jag också...



Långsamt...

Känner mig helt sliten idag, vet inte om det beror på hur lite vi sov i helgen, PMS, eller uttråkning?! Solen lyser iaf ute men har inte orkar släpat mig ut nåt mer idag.
Imorse var vi iaf och skrev lite papper med mäklaren, kanske blir 3:e gången gillt nu då...vågar inte hopas för mycket än, men allt borde vara klart i slutet på veckan!

Jag har sökt massa jobb senaste veckorna, men börjar tappa hoppet nu... jag har aldrig haft några problem alls att skaffa jobb, meeeeeeeen....självklart så ska jag ha problem nu - när jag mer än någonsin i livet behöver ett jobb! Thanks till pappa, mamma och Kevin så funkar allt ändå okej, men det är verkligen inte långvariga lösningar....det som stressar mest är biljetterna hem till Sverige i sommmar, priserna går upp hela tiden så jag måste verkligen få ett jobb snart!

Ajjaaaa......annars blir det inte mycket gjort idag, en riktigt slapp-dag!

Vaken!

Mmmmm...nyvaken. Tydligen ska vi vara hos mäklaren om 20 minuter. Pappersarbete - sounds like fuuuuun...

I'm tired!



Har precis kommit hem från en uuuunderbar middag! Kev hade bokat bord på Skandinaviska restaurangen Smörgås Chef (ligger på 2nd Ave och 49th Street), vi käkade god mat och efter det blev det bio - The fast and the furious 4....det har verkligen varit en superbra helg, massa tack till min älskling som fixat med allt och planerat! ♥
Nu - sängen, bilderna får komma upp imorgon!
Lots of Love

Foto update




Thai - engelska = kaos.

Oooh, och kvällens roligaste igår var på restaurangen när vi skulle bestämma vilket te vi ville dricka, och servitrisen tydligen sa "Jasmine" alltså, som smak på vårt te...men när hon sa det lät det som "just mint" - ahhhhaaa mint te, de ville vi ha, så där sitter vi och säger "Oh, we'll have mint!" och tjejen säger om och om igen "We have "jasmine" (låter "just mint") och vi nickar och säger "Yeah, we'll have that, just mint, that's okay" Servitrisen "Ohhh, we only have "jasmine"......
Hahahaha, det tog oss ett bra tag innan vi fattade vad som var fel, och servitrisen - the dummy - kunde såklart sagt "No, we dont have mint" ist för att fortsätta säga "Jasmine"..... ajjaaaa, men det var superkul och läggs pålistan över alla misstag med asiater sen jag kom hit....

Galen natt!

Dagen igår var verkligen lyckad! Efter att ha gått omkring på New York Auto Car Show i några timmar, käkat korv med bröd och tagit massa kort så åkte vi hem igen och fixade oss, och sen tillbaks till Manhattan! Thaimat med Kev, Nadia, Trey och sen kom lilla Juicy och M också...maten var supergod, min drink var god, vi hade riktigt trevligt helt enkelt. Hamnade hemma hos en snubbe pa 25th Street och 7th Ave med mera drinkar och babbel, och kom inte hem förens 5.30 imorse. Det var absolut en underbar kväll, trevligt, trevligt....även fast vi aldrig kom iväg ut på klubben som vi skulle =)
Imorse skulle vi varit i kyrkan med resten av familjen, men varken jag eller baby orkade släpa oss upp kl 9, så vi missade det totalt (jaaaa, vi fick utskällning av svärmor, men det var det värt att sova ut...)
Nu blir det dushen igen, fixa mig och sen iväg till Manhattan igen! Ikväll blir det middag med Kevs familj och alla andra vänner, jag har ingen aning om vart vi ska äta, det blir tydligen en överraskning....

Det finns massa kort från natten - men Kev har lagt beslag på kameran, så det får bli en senare uppdatering!

Inget påskgodis =(

Ahhhh....goo morron....GLAD PÅSK! Det är påskafton idag verkar det som...jag undrar vart mina påskägg är?! Allt var så bra när man var hemma under påsken och alltid fick stora fina ägg av mamma & pappa..massa godis, mmmm....

Idag regnar det, galet regn ute, vi ska till Manhattan om några timmar, det blir nästan att simma in dit.

Tydligen ska vi gå till New York Auto Car Show, Kev påstår att det är en födelsedagspresent till mig, but I know it's not true.... men jag vet att han gärna vill gå så.... det ska bli lite kul faktiskt - jag kanske kan lära mig nåt om bilar!

Green Card - ingen lek...

Jag fick precis ett tips från en person som nyss gått igenom intervjun för sitt Green Card, (baserat på att man gift sig alltså). Jag och Kev har trott vi varit ganska förberedda, men vi har lite kvar att lära oss om varandra verkar det som! Eller, inte lära sig kanske - men komma ihåg! Och framför allt, bestämma sig för ett gemensamt svar på frågor som har massa olika alternativ! Klart jag vet att baby helst dricker juice, men vilken sorts juice...ehhhh, han har 3 favoriter - så det gäller ju att säga samma som honom...vilken dag kommer sopbilen, vilken färg har tvålen i badrummet, vart hittar man handdukar i erat hem, har din partner nånsin brytit nåt ben i kroppen, vad åt ni till frukost på eran bröllopsdag, vilken tid äter ni middag på kvällarna, vem är din partners bästa vän och vart är den personen född, nämna alla personer du känner i din partners familj, hur många telefoner finns i erat hem, smeknamn, gas eller olja i huset, vilken färg har era sängkläder just nu, vart har din partner sina kläder, vem tvättar i erat hem, vem handlar mat, har din partner några ärr eller födelsemärken..................... and the list goes on.....sen får man inte glömma alla papper och foton man ska ha med sig också, men mest av allt ser jag fram emot intervjun! Det ska bli kul faktiskt! Bara 2 veckor kvar.

Jag är ensam.

Jag gillar inte att säga det, att jag är ensam hemma alltså...det känns som en direkt inbjudan till alla psykopater och idoter att bara komma och ta mig liksom. I tisdags skrämde Okeeffe mig när jag hade glömt dra igen en av gardinerna - stående i mörkret viftade han med massa grejer innan jag upptäckte honom och skrek. Jag har alltid varit lite mörkrädd men det har blivit annorlunda med åren (eller snarare senaste året). Jag är rädd för andra saker än när jag var barn.
När jag träffade min kompis J igår frågade han om en person, en person som betydde så himla mycket för mig under en lång tid av mitt liv. En person som var som en bror och jag älskade, men som nu är en fiende och allt känns så långt borta. Senaste 24 timmarna har jag inte kunna få honom ur mitt huvud, det är konstigt det där. He is my past - not my present - and definitely not my future, och jag hoppas att han aldrig kommer komma tillbaka in i mitt liv. Let it go Belle...

Japps, och här är..

The cupcakes!
Magen gör lite ont - jag käkade en del av smeten, det är den godaste delen =)
Inte de snyggaste i världen kanske, och det vart inte lika mycket pysslande som med mina Halloween-cupcakes heller, men duger för en fredags kväll...



Cupcakes in the making..

Just nu!

Bella goes LIVE, följ mig på bloggen när jag bakar,  Red Velvet cake...

Husjakt!

Och vi är nu uppe i hus # 41....42....43....44.... att titta på.

Foton; En vanlig dag på Manhattan

Dagen var braaa, soligt och varmt och vandrade runt med Juicy inne i Manhattan, vi såg en grupp affärsmän på lunchrast, de håller sig i flock och oftast med ena handen i byxfickan och en kaffe (starbucks?) i den andra. Blått är tydligen färgen som är coolast i år bland det här folkslaget;



Sen passade vi på att "turista" oss bland vårblommorna =)



Efter det var det dags för min dansklass med ungarna. Tydligen är det skollov så bara 4 små stackare dök upp, men vi hade kul ändå. Juicy lekte fotograf;



Jag hann även träffa min long lost friend Jermaine och babbla 1 timme, sen käka med min älskling Kevin på Jimmy's BBQ Burger, så man kan lugnt säga att det var en bra dag!

Solsken!

Heeeeej peoples...
Somnade sent och blev väckt tidigt så har varit lite småsur idag, men solen lyser så det ska väl bli ändring på det! Har redan hunnit med massa saker med baby, shoppat mat, fixat nya nycklar till bilen, varit på banken och övningskört. Inte illa...
Ska fixa mig nu och åka till Manhattan - det är ju Torsdag, så dans idag igen. Ska hinna träffa Juicy också, det var hur länge sen som helst! ♥
Känner av träningverk från "Kevins bootcamp" som vi utsätts för på kvällarna, stackars mig och Nathalie! Men det börjar kännas bättre nu iaf, och igår fick vi med oss fler personer som ska springa med oss, så lite ny extra energi.
Hoppas ni har en fantastisk dag! (okej lite överenergi där kanske, måste bero på solen...)
Lots of Love

Utmaning!

Jag har blivit utmanad av Fia! Man ska skriva 5 saker som man vill uppnå under 2009 (obs! de ligger inte i ordning)
Here we goooooo

* Ta det där jävla körkortet
* Köpa hus med baby
* Resa till Sverige i Juli
* Sluta äta så mycket socker!
* Bli bättre på att höra av mig till mina vackra vänner och min familj

Så nu utmanar jag Linda, Kix, Anna-Felicia, Ingrid & Hannah! Come on girls....
Antar ni utmaningen ska ni i er tur utmana fem andra.
Skriv gärna en kommentar om ni antar utmaningen =)

And this is what I need

I helgen är det tydligen påsk! Visste ni det - är det bara jag som totalt missat det?! Min älskling messade iaf precis och sa att jag inte ska boka in nåt alls varken lördag eller söndag, jag antar att det har att göra med att min födelsedag är nästa vecka....jag vet att jag har en rolig helg att se fram emot isf!

I just want this.

Vaknade inatt av att baby knuffade mig hårt, slog och sparkade. Jag vet inte vad han drömde, det var omöjligt att väcka honom. Imorse mindes han såklart inte alls. Som tröst fixade han iaf lunch till mig (heheh) Macaroni & Cheese och grillad kyckling, så jag skippade frukosten och käkade maten ist...dum id'e för nu mår jag riktigt illa, plus att mitt nytvättade hår luktar mat.
Snart ska jag iväg på intervju på ett Spa här i närheten - vill gärna ha det jobbet, så håll tummarna för lilla mig!


Bästa flyget

I knoooow, det här klippet börjar bli gammalt, men jag skrattar lika mycket varje gång åt den sköna snubben i slutet, helt undrebart! Dessutom är det här nåt jag verkligen beundrar, folk som vågar gör nåt annorlunda.

Inte hopplöst längre.

Yessss peoples, jag är uttråkad idag också! What's new...men det regnar iaf inte så lika deppigt som igår är det absolut inte. Som en idiot har jag sökt massa jobb idag också, och har faktiskt lyckas få ihop till 2 intervjuer imorgon, och en nästa vecka + att Kevins underbara vän R har fixat ett möte med en chef för Marriott hotel åt mig...
Letar hus gör jag också, baby har äntligen gått med på att kämpa vidare (efter att helt tappat all energi efter de sneaste månadernas krångel) så jag har en helt ny lista ny med hus som vi ska kolla på.
Ingen som känner för att skicka nåt kul filmklipp från youtube eller nåt annat kul? =) Komma och hälsa på mig kanske?

Hemmafru...

Förresten så orkade jag inte skriva om min dag, eller rättare sagt - jag orkade inte skriva tidigare idag alls. Jag har varit hemma hela dagen med svärmor, tittat ut genom fönstret på allt regn...lagat mat (lax och potatismos), tvättat, sökt jobb och letat hus online. Tiden gick långsamt som aldrig förr......jag kände mig allt annat än pigg & glad, men det kan ju bero på helgens festande också.
Vi hamnade på Belmont Lounge igår kväll, Kev & Okeeffe skulle spela så vi hängde på och passade på att festa loss lite mer....kom hem 5.30 imorse, men det var absolut värt det! Det är nog den enda riktigt galna dancehall klubben i New York, iaf den som är mest "real", man kan inte annat än älska det!


Freedem Squad!

The Hills

Sitter och glor på dubbel-avsnitt av The Hills, sista säsongen började idag, himla spännande. Lite drama i vardagen, när det för en gångs skull är no drama i mitt liv (typ), så får jag väl krydda det med andras....inte för att jag på nåt sätt tycker jag behöver drama - så det inte blir nån slags hemlig önskan nu som råkar slå in sen....neeehh hell no, jag är nöjd som det är nu.

Ohhh, love love love



Ja, jag är lite mesig nu och blir helt knäpp av love songs, och det här är min absoluta favorit just nu! Topp, topp, topp av listan det senaste året, as a matter of fact.
....
Oh, och vackra Tyrese lägger till lite extra stjärnor i kanten,
Underbar.

Bakis men partysugen...

Det är så skön stämmning här hemma idag...folk är lagom bakis och halvsega, Kevin spelar reggae i källaren och jag kom precis upp helt svettig, vi har dansat runt i nästan en timme! Nu blir det brunch med alla galningar, sen ut och leta hus ett tag, sen hem igen och göra sig redo för nästa party! Tydligen blir det spelkväll här hemma ikväll med Domino och drinkar, låter bra....efteråt funderar vi på att åka in till stan och fortsätta festa....
Igår var iaf så jäääävla kul! Total galenskap, underbar musik och massa drinkar! Jag hittade en "drink-partner" i Kevs kusin DeSean så han såg till att drinkarna fortsatte komma till mig hehe...oh, och jag blev inkallad till att hjälpa till att fixa med maten och vi hade hysteriskt kul med att sätta roliga namn på alla maträtter.
Vi kom hem runt 4 imorse, efter att vi varit the last ones standing på festen. Har massa sjuka bilder, vissa passar sig inte att visa upp på internet =) Det kan gå vilt till på fester med massa jamaicaner.....



Fest ikväll!

Helllloo peoples...
Idag blir det alltå "60-år som gifta" fest, och folk från Florida ramlar in här en efter en! Himla kul att träffa alla igen, Kevins kusiner är precis lika galna som honom, och fastrar och farbröder lika roliga som svärmor & svärfar. Jag kom precis ut ur duschen så nu blir det att sminka mig och bestämma klänning. Det kommer säker bli nåt helt annat än jag tänkt mig om alla ska lägga sig i...Bilder kommer garanterat imorgon!
Hoppas ni har en rolig helg också.
Lots of Love

Mitt hatobjekt;



Cam'rons otroligt meningslösa "comback" är skitdålig.
Cookies with some applejuice?
Jag fattar också poängen och vad det är symboliskt för, men det suger riktigt hårt helt enkelt.
Tummen ner, och jag borde inte ens lägga upp skiten på min fina blogg...
Det får bli en engångs-grej att jag lägger upp dåliga sånger, so dont worry =)

Jag som sjöman?

Nu är iaf huset skinande rent. Det luktar till och med tvättmedel i alla rum, thanks to nån doftgrej jag hittade i källaren. Vi väntar på att huset ska invaderas av Kevins släktingar, det kommer garanterat blir riktigt rajraj i helgen.... imorgon är det dax för Kevs farfar & farmors fest - de har varit gifta i 60 år - det måste ju firas!

Annars var det en ganska grå och trist dag idag, jag fattar att jag inte ska tjura över mitt jobb, men det känns så trist att vara tillbaka på ruta 1 igen typ. Hoppas, hoppas jag hittar ett jobb jag gillar snart.

Just det ja, U.S Navy....jag hade ett möte imorse med dem, och det var intressant....jag kan inte riktigt bestämma mig ifall jag ska testa eller inte....jag gjorde ett prov idag, av 4 olika övningar, 2 matematik, 1 läsförståelse och 1 att beskriva ord, men missade godkänt med 4 poäng. De sa ifs att de flesta misslyckas första gången, så helt tappat bakom tåget är jag nog inte. Hur som helst, att gå med i flottan här har så många fördelar - de betalar bra, du får fulla försäkringar (livs, sjukhus, tandläkare) för både den aktive + familjen, du får 1 månads betald semester (ovanligt i USA), de betalar college om du vill plugga, du har speciella rabatter på flygbiljetter och hotell i hela världen, du är garanterad jobb - alltid, och du är garanterad $400.000 i lån om du vill köpa hus....inte illa!
På minus sidan då...bootcamp! 9 veckor i Virginia eller Atlanta utan att få åka hem, 6 månader var 4:e år som du ska spendera utomlands, och även om inte flottan är de första att skickas in i krig, och egentligen bara ska agera backup till The Marines, så känns det lite iffy....man vet ju aldrig!

Nu ringde precis svärmor så jag ska väl gå och öppna dörren till alla, och dessutom sa hon att hon köpt med mat hem, Popeye's chicken! Mmmm, inte helt fel!
Ha en bra helg nu alla!
Lots of Love


Nya naglar

Städning.

Regnigt och äckligt ute. Vi storstädar hemma för ikväll kommer släktingar från Florida..imorgon ska vi ju iväg på fest så det blir fullt med folk i helgen.
Vi hade en inspektör som kollade huset imorse, inget bra reslutat. Jag och Kevin måste få tänka på om vi verkligen vill ha huset nu när vi vet alla "dolda" skador.
Ajjjja, städa var det ja, jag får uppdatera mer sen när huset är rent och fint.

Tjockis?

Jag pratade med lilla K idag....
Jag - "Even thou you were annoying yesterday, I still love you"
K - "....Mmm...Isabelle, you are fat! And I love you too"

Förlorat jobbet....

Jaaaa, alltså det går verkligen segt att få mitt liv på fötter här i New York. Idag fick jag ett sms att mamman i familjen där jag är nanny har blivit av med sitt jobb = jag blir av med mitt, inte så himla bra, speciellt som vi har massa saker att betala + flygbiljetter till Sverige måste köpas snart...aj, aj, aj....meeeeeen, what to do? Jag brukar ju alltid säga att "allting som händer har en mening med det" så det är väl bara att vänta och se.

Imorse var vi iaf på en jobb-mässa så sökta massa jobb, och har redan en intervju nästa vecka...imorgon ska jag på möte med U.S Navy också - och luuuugn, don't panic - jag säger inte att jag ska gå med, men är riktigt nyfiken iaf....
Men håll tummarna för mig att jag får nåt jobb snart!

Som vanligt har jag vart inne i stan idag, dansklassen gick bra och baby bjöd mig på middag efter, vardagslyx att kunna mötas upp och käka tillsammans, han i smutsiga jobbkläder och jag helt svettig hahah, men ändå underbart!
Det var ganska skönt ute idag, men grå himmel...här har ni iaf NYC i bilder:
Lots of Love


Snart 2:a april..

Väntar på att gubben ska släpa sig hem fråm jobbet, jag & Nathalie är redo för våran joggingrunda ikväll..ooohh yesss vi har ju börjat igen, i måndags. Det är beach 2009 (2010?!?!) som gäller, eller viktigare kanske - ett bröllop i Sverige och en stor fest här i New York. Lite snygg vill man ju vara i klänningen!
Imorgon ska jag iväg på en jobb-mässa med Nathalie, det kommer vara massa olika företag där så det ska absolut bli intressant, jag hoppas jag hittar nåt jag älskar - och att de ♥ mig =)


Cookies




Jag har bakat kakor åt svärfar, fick lite hjälp av lilla Kristine också... det blev en hel del, närmare 50 st, men jag vet att dem kommer vara slut innan helgen...
Tidigare idag var jag på en jobbintervju, det gick bra - tydligen, jag fick jobbet om jag ville...är lite skeptisk bara för kontoret ligger långt ut i bubblefuck....jag ska tänka på det lite.
Tydligen har idioten skickat kontraktet också till våran advokat. Kev ringde idag och tyckte det var det bästa födelsedagspresenten att få huset! I agreeeeeee.....
Annars har dagen varit lugn, har inte råkat ut för några april-skämt än iaf, men det är ju några timmar kvar av dagen så jag får passa mig haha.
Klarade ni er undan, eller nån som blivit lurad?

Måsten =(

God Morgon.... ska iväg nu och betala en jobbigt stort räkning... inte så bra start på stackars babys födelsedag, men, men....
I'll be back.......

Fool-baby

Jaha hörrni...det är nästan, nästan 1:a april nu, bara 45 minuter kvar til baby blir gubbe och jag måste vara dubbelt på min vakt för att inte bli galet lurad. Jag är lite naiv förstår ni - har lite för lätt för att lita på folk.
Det blir nog iaf en bra dag, och det ska bli varmt och skönt igen, thank....ödet! Jag står fortfarande fast vid det jag bestämde mig för under min konfirmation - nämligen att jag inte tror på Gud. As a person that is. Eller det vette fan om jag tror på nån allsmäktig makt heller alltså..... neeeeh jag tror absolut på att allt händer för en mening och man har kontroll över sitt eget liv och sina egna val.

Nu ska jag krypa ner i sängen med cheesecake-glass med gummybears (som jag egentligen köpte till baby....) men jag ska bara smaka lite.....och kolla klart på en film jag började igår.

Och...be careful nu, akta er för att bli grundlurade! =)

Turn my swag on

För att hålla humöret uppe i jobbiga stunder (som denna.....ahhha vill ju duscha!) så är det den här låten på högsta voym i huset.... måsta säga att videon är riktigt jobbig, gör absolut inte låten rättvisa...and I know - det tar ett tag innan man gillar den! Souljia Boy är nån man måste lära sig att älska....


Kissnödigt

Irriterande. Tydligen har avloppsröret i källaren gått sönder, och vi får inte använda nån toalett tills det är fixat. Vi väntar...och springer omkring i huset och försöker koncentreara oss på andra saker....det ska ju lite till innan man är beredd och kissa utomhus i New York liksom....


Update: Tydligen är det röret under huset som spruckit, så det blir no showers tills det är fixat. Ehm...kissa fick vi tillstånd att göra, men allt allvarligare än så är nooo, nooo....

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0