Tisdag - back to work!

Okej, så igår var både jag och baby lediga och spenderade heeeela dagen i nya huset. Kevin klippte gräset, högg ner buskar och grävde upp rötter (hehe), jag rensade ogräs, planterade blommor och krattade - i 35º och strålande sol! Hett som faaaaaan men inte helt fel att vara ute hela dagen =)



Kom hem runt 21.30 och lagade tacos till middag, och baby bestämde att vi skulle kolla på "The haunting in Conneticut".....ajjaaaaa - jag är verkligen inte så excited när det kommer till skräckfilmer (speciellt inte efter att vi kollade på "Bloody Valentine in 3D" kvällen innan......*suck*) men det var helt okej - SCARY!
Det roligaste var efter filmen så var jag lite skakig (hehe, typiskt mig!) och jag sa till baby att han måste stanna i köket med mig till jag fixat klart, och Kevin började flacka med lamporna i köket för att skrämma mig, och när han slog av dem så såg jag ett ljus genom persiennerna utanför fönstret och skrek.
På utsidan av dörren var Liana som precis kommit hem och sett lamporna flacka i köket och vågade inte gå in, så när hon hörde mig skrika så började hon också skrika. HA HA HA! Snacka om att vara knäppa alltså!


Kommentarer
linda

vad duktiga ni är! När blir ni klara för inflytt då? kram

2009-08-19 @ 09:24:40
Hannah

Den såg vi igår! Hahaha, jag skrämde slag på Maike flera ggr o med tanke på att klockan var ca 2 på natten så var det nog en del grannar som fick skrämselhicka oxå, det räcker inte med att rycka till eller tjuta lite, jag vrålade! :D

Längesen jag såg en läskig film som inte bara var töntig :)

2009-08-19 @ 16:39:25
URL: http://vinstlott.blogg.se/
Sarah

Haha, detta gjorde min dag!

2009-08-21 @ 13:50:51
URL: http://lilithsarah.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0