Söndags sysslor.

Blir ett langre inlagg, sorry att det blir en del att lasa.....

Idag vaknade vi av att svarmor skrek att vi var sena till varat mote. Vi visste ingenting om nagot mote, och det visade sig att hon glomt beratta att hon bokat in oss pa husvisningar idag. Perfekt! Sa det blev nagra timmar att kolla pa olika hus, och kan ju lova att vissa var katastrof. Manga forlorar sina jobb ochg hus just nu pga kaoset i ekonomin, och tydligen ar det vanligt att folk totalforstor sina hus innan de vraks...ett av huset vi kollade pa idag var hemskt! De hade forstort vaggarna, slagit hal i golv och tak, slagit ur fonster, verkligen forstort. Ett annat hus var helt okej men behovde renoveras, men pa overvaningen hade 3 av fonstren skotthal, riktiga kulor fran pistoler fanns i rummen...det kanske inte ar det basta omradet att bo i... vi fastnade iaf for ett hus. Det ar klart att flytta in i direkt, vissa saker vill vi andra, men inget som verkligen behovs. Kevin la ett bud pa det huset, sa vi haller tummarna.

Efter det blev det lunch med familjen, sen andra "roliga" saker som att kopa ny torktumlare (kevins tuggummin han glomde i sin byxficka hade forstort nat i den svarmor har...) och att plocka ur bilen. Forsakringen valde att skriva bilden som totalforstord sa nu blir det att kopa en ny.

Nu pa kvallen har vi slappat i sangen och kollat pa "Over her dead body" en komedi med Eva Langoria. Den var oookej lite smarolig, men ingen toppfilm direkt. Snart ska vi aka till Cold Stone och kopa glass, mmmmm, ser fram emot!

Hur har eran sondag varit?



Kommentarer
www.annic.blogg.se

Åh va kul bella....Jätteglad att allt ordnar upp sig där borta för dig. eget hus o grejer....=) grattis!!! ;)

2009-02-17 @ 06:33:07
URL: http://annic.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0