Florida!

Okeeeej, nu da ar det dags att updatera da. Flygresan ner till Orlando gick bra, jag och baby hamnade bredvid en rysk dam som inte kunde ett ord engelska, och roade oss med att byta kanal pa TV;n for damen framfor oss, Tv-dosan hade ramlat ner bakom hennes stol. Hon sa aldrig nagot - men hon sag mer och mer forvirrad ut under resan =)



Vi hade inte berattat for grandma att vi skulle komma, sa vi ringde henne strax innan vi var har och nar vi var utanfor och bad vi henne oppna dorren. Hon vagrade for hon trodde vi ljog, sa vi fick tjata och tjata (hon ar envis och vagrade tro pa oss...) Efter ca 20 min kom hon antligen och kikade genom fonstret och da borjade hon grata.

Idag har vi blast lov av taket och balkongen, tarpporna och alla gangar runt om pa garden, stadat ur kyl & frys, jag har ovningskort pa alla smavagar, och kakat kinesiskt buff'e....jatteskon dag, varmt och skont det var ca 28º, men nu pa kvallen har det sjunkigt och ar ca 16º.






Nu blir det filmkvall med jordgubbar, melon, kakor och choklad.....mysigt....
Imorgon blir det 3 timmar med bil till Kevins moster och kusiner i Tampa, heldag alltsa.... anledningen till den daliga uppdateringen ar att vi ar mitt i ingenstans, och Kevins uppkoppling pa mobilen ar ganska dalig, men att koppa mobilen till laptopen ar den enda chansen att fa internet.

Hoppas ni all har det braaaaaa, manga kramar fran oss pa landet....=)





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0