Hittat min dolda talang!



Hej alla...
Fredag, igen... tiden gar bara fortare och fortare! Jag blev antligen klar med arsredovisningen for RepJA igar kvall, det tog mig 4 dagar. Heldagar. Jag var ju anda sjuk sa passade pa att ligga i sangen och pyssla med det.
Igar kvall slapade Liana over mig till Okeeffe for att spela domino, vilket jag inte gjort pa flera ar tror jag! Sist var nog nere i jamaica..... hmm, jag vann iaf nasta hela tiden - jag tror jag hittat min dolda talang!

Imorse hade jag tid hon gynekologen. Mindre kul. Hade baby som sallskap haha, det trodde jag minsann aldrig jag skulle ge mig pa, men...
Vagrade blodprover (de ville ha eftersom jag ar ny patient) och hade nogrannt packat ner mina papper fran mitt lakarbesok innan jul och visade att jag hade inga sjukdomar sa de behovde inte ta nat blod. De foll for mitt trick sa jag var sa glad och lattad!

resten av dagen ska jag stada och tvatta. Later val kul?

Lots of Love

Hosta vs. sprutor?

Halloooo alla gulliga manniskor..

Jag ar fortfarande inte frisk, darfor jag ar seg pa att uppdatera, inget hander ju... jag har varldens hosta nu ocksa - ar lite avis pa baby som var till doktorn igar och fick massa coola mediciner mot sin forkylning, och en "puff" typ som folk med astma har, som ska ta bort hans hosta.
Sjalv total vagrade jag farbror doktorn. Eftersom jag ar ny patient sa ville han ha en full halsokontroll, vilket inkluderar blodprover. No, no, no waaayy... inte nu. Jag ar inte mentalt installd pa sprutor just nu. Da gar jag hellre runt med hosta.

Imorgon har jag iaf en annan lakartid, eller G.y.n... alltid lika jobbigt faktiskt. Maste gora en uppfoljning efter min operation i augusti, och ta nya prover sa jag inte har nya cellforandringar. Ser inte fram emot det direkt.

Idag blir det iaf en liten promenad, solen lyser och det ar sno pa marken sa det ska bli skont att fa ga runt och fundera lite.
Vad har ni haft for er idag?

Min engelska = inte bra (tydligen)

Jag rotar runt som en galning i min vaska, och blir mer och mer irriterad...

 - "babeeeeeeeeee, I cant find my...my....ehm...cant find my....chopstick!
 - "what? What are you looking for in your bag? Chopsticks?"
 - "well, yeah, I know I put in in here.."


Sa baby ser lite forvirrad ut men sager inget mer och hjalper mig leta..efter vad? Jo, kinapinnar....
Great job Belle...



Chopsticks..... eller....chapsticks?

Scary, Scary...

Sooooo...dagen har passerat, och jag haft haft en TLC galenskap, kollat pa videor, bilder, maniskt lyssnande pa skiva efter skiva, repeat, sjungit, gratit, skrattat och bara tankt pa saker...hur livet var forut....
For forsta gangen pa hur lange som helst - vi pratar om minst 2 ar - sa tog jag fram skivorna igen.

Vad tror ni gar pa TV just nu, just det - Last days of Left-Eye - dokumentaren hon spelade in under sin resa till Honduras, dar hon omkom i en bilolycka pa den 26 inspelningdagen.....

...ar der inte scary?


Nu ska jag iaf ga och lagga mig bredvid baby som verkar supertrott idag. Imorgon blir det upp tidigt for kev har lakarbersok...
Hoppas ni alla sover gott!
Love

Old school

Jag ligger i sangen idag igen....vilar....kanns abolut inte battre an igar, ar fortfarande lika forkyld! Klockan 3 har ska jag lamna biometrics, sa maste slapa mig upp och fixa till mig lite...but 'til then - sa har jag slagit pa mina gamla TLC skivor. De var verkligen min forsta stora "musik- karlek" om man kan saga sa. Det fanns liksom ingen annan grupp eller artist som kunde sta upp mot TLC!
Jag gav upp lite nar Lisa "Left-Eye" Lopez dog i en bilkrasch pa Hondouras 2002 (ett ar efter att hon adopterat en liten flicka). Det gick massa rykten om att T-Boz & Chili letade efter en ny medlem och skulle gora en TV-serie av det.... vilket jag inte gillade alls....Left-Eye var mina absoluta favorit i gruppen med hennes ljusa mjuka rost nar hon rappade.
Vissa sanger for mig fortfarande att grata, och jag maste nog saga att de ligger absolut pa min topplista over musik..... how can you not love it?





(Tribute to Left-Eye & Aaliyah, av Missy & TLC)

Bilder, update:

Har kommer iaf resten av Lordagen som jag och baby spenderade i Manhattan. Efter varan helikopertur sa motte vi upp Juicy for middag pa en restaurang som var inredd som ett slakthus (??!) och sen lite drinkar. Enjoy!

Restaurangen - slakthuset!?! Men supergod mat! Kolla in krokarna i taket......

Jag och Juicy i kylan. Stackarn hade en skadad fot (No comment on how she got it, heheh)

Utanfor en bar hittade vi en kompis! (Jag & Juicy borde byta vaska)

1. 2. 3.

1. Baby blir bara snyggare och snyggare. 2. Nar man vill testa en ny drink... 3. SKAL! Som ni ser ar Kev's drink starkast...

"If you liked it then you should have put a ring on it" Men Juicy far sjunga sjalv nu for tiden..jag bara viftar med =)

Jan 26

Hej varlden. Jag kanner mig annu mer forkyld an igar, har tagit medicin mot hostan, nagra varktabletter och druckit te, men det kanns jobbigt. Lite ynkligt sadar....

Igar var vi ju och halsade pa hos Kevs farfar & farmor, i Poughkeepsie. Det var trevligt varre, lagade stor jamaicansk middag och babblade. Vi hann med en snabb shoppingtur ocksa med lilla farmor i slaptag.

Idag blir det nerbaddat i sangen som galler faktiskt, med laptopen saklart! Maste jobba undan lite, har latat mig hela helgen sa mailen ar overfull nu! Maste bli battre till imorgon da jag ska pa mitt biometrics - mote...spannande va? Lamna DNA och fingeravtryck och liten intervju infor mitt arbetstillstand och Green Card.

Hoppas ni haft en underbar helg!
Lots of Love

Att vakna

God morgon!
Vaknade av att svarmor ropade att "nu aker vi till farfar och farmor", jag hade helt glomt bort det! Kev ska jobgba men vi andra ska aka upp och halsa pa dem idag och ata middag. Sa nu ar vi pa vag, jag ska bara kla pa mig kladerna.
Vaknade forresten med varsta forkylningen - inte kul alls.
Bilder fran igar kommer S.e.n.a.r.e......
Love

In the sky

Lite sen update har da...hela dagen har gatt sa fort, vi har knappt varit hemma alls! Vaknade imorse, baby tog ut mig, Liana och Nathalie pa frukost pa IHOP (yess jag at swedish crepes, igen, med lingonsylt, supergott)
Akte till stan dar jag och baby skulle flyga helikopter over Manhattan, tyvarr gick det inte sa bra att ta kort genom fonstren nar det var sa morkt - men det var absolut underbart! Helt sjukt vackert och en riktig upplevelse. Helt klart en av de basta och roligaste saker jag gjort i mitt liv - so far.......





Mer uppdatering om resten av kvallen kommer imorgon, maste sova nu - ar supertrott!
Hoppas ni haft en bra dag! Love

Freaky Friday?

Rise and shine...... kanner mig lite sleepy idag, skont att det ar Fredag!
Har fatt hem brev att det ar dags att gora DNA och fingeravtryck for mitt kommande Green Card, kanns lite nervost men skont anda att de verkar jobba sa fort med mina papper. Fick tid for den 28, I cant wait! Men mest av alllt langtar jag saklart efter arbetstillstandet - inte langt kvar nu....min countdown visar att det ar ca 30 dagar kvar, jag hoppas de haller sig inom den tidsramen de sagt.

Det har ar vad jag ska syssla med nu pa morgonen iaf, lika bra att satta igang!


Vad ar era planer for idag / ikvall?

Jag ligger....

...i sangen och funderar...har min alskade nalle med mig, han far sova i sangen pa dagarna men pa natten kickar jag ur honom, jag har ju baby nu....ska snart sova. Eran dag har val precis borjat?! Hoppas ni far en underbar fredag dar hemma i Sverige iaf, manga kramar!

"Super-svensk" & Mexicansk mat...

Efter nagra timmar med lilla Kristine och sen 2 timmar pa mataffaren (yeess I love it, jag kan ga omkring dar hur lange som helst..) sa hamande jag hemma i koket och fixade lite mexicansk mat. Det uppskattades av bade svarmor och svarfar, men lite mindre av Liana som valde att kaka BBQsas till sina Quesadillas?! Jag fattar inte hur man kan blanda det, men... nan maste ju vara konstigast i familjen - tackkkkkk att det inte ar jag =)


Pa affaren passade jag pa att handla hem diverse saker jag saknat, och jag har nu hunnit fa ihop ett litet forrad av "mina hemma- favoriter" alltsa - saker jag har hemifran, eller som jag brukade ata nar jag bodde hemma i Sverige.
Det ar verkligen sant som folk sager - nar man bor utomlands blir man varsta super svensken och letar konstant efter svenska saker och det ar nastan pa gransen till att man diggar Magnus Uggla....laskigt det dar alltsa!

Lots of Love, hoppas ni sover gott!

I'm off....





Maste skynda, skynda ska hamta upp Kev's guddotter och slapa med henne hem hit ett tag. Hon behvoer nagon att leka med och hennes foraldrar har inte tid, sa...taaaa daaaa daaaaaaaaaaaaa!
Jag har tid. Massor av det ocksa. Sen beter jag mig ju som ett barn sa vi passar bra ihop jag och lilla Kristine.
Kladd for barnpassning, bekvamt och skont! =)

Lots of Love

Yoghurt och $

Gooood morgon! (och varldens storsta leende!)
Sag att snalla Karin hade lagt upp mitt inlagg om RepJA pa blogg.se forsta sida =) Sa himla manga gullig akommentarer jag hade fatt - tack sa himla mycket alla! ♥

Jag har sovit jattebra inatt, konstigt nog. Det var forsta gangen pa lange som jag inte hade massa konstiga drommar!

Kevin akte nyss till jobbet, men lamnade en javligt lang lista pa saker han vill ha fran supermarket. Vem har sagt att jag ska ga och handla?
Jaja, ett litet gulligt meddelande & nagra dollar till taxi ocksa om jag inte hittar nan som kan skjutsa mig fram och tillbaka.

Jag ska iaf borja med att ata lite frukost, det blir det har:




Det ar ju redan kvall i Sverige, sa vad har ni gjort idag?
(Jag behover ide'er om vad jag kan hitta pa for att fa tiden att ga, hehe...)


Lots of Love

Vi ska scwooschh scwooschh

Onsdagkvall.
Jag kanner mig konstig idag, och ar pa konstigt humor. Jag kan inte fokusera pa nagot. Min mage gor ont. Det kliar pa kroppen. Jag ar irriterad. Forvirrad. Trott.
Men jag borjar se ett monster har, nagra dagar i manaden kommer vara mina psykodagar nar jag kanner mig lite nere och deppig sadar..... (and noo noo it's not PMS.) Jag tror tiden gar alldelens for langsamt for mig.

Jag ser fram emot Lordag....jag och baby har planer, en liten gava vi fatt...ska bli mysigt och spannande och valdigt scary - for mig alltsa. Kev bryr sig inte, han ar forvantansfull. Jag tanker inte saga vad, men here's a clue......hehe




Saker du inte visste om Obama!






New York Post.
Baby lamnade den at mig imorse sa jag har nagot att lasa idag.
Intressant varre maste jag saga, i stort sett hela tidningen handlar saklart om Obama och hans familj.
Speciellt det inringade tycker jag var komsikt. Tank om han hade varit med i kalendern, hur manga kvinnor hade da haft en naken Obama gomd hemma i nan gammal box?

Nyvaken. Ge mig en drink.



En iskall, smoothie av massa frukter skulle vara perfekt! Jag funderar pa om det skulle var avart att kla pa sig massa klader och snubbla runt i snon pa en langpromenad for att kopa lite frukt....
eller sa gar jag bara in i koket och ater pannkakor med Liana, hon gor frukost idag.
Hmm, fruktsmoothie vs. pannkakor?

Can't be my lover





Ohh yeeesss, den har sangen kommer garanterat bli en av 2009's basta latar.
I'm in love.
Vilken underbar kombination av John's mjuka rost och Buju's raspiga rost...

Coola t-shirts!

Don't forget! Nya designer ute nu, och fler kommer komma om nagon vecka!
Ga in pa hemsidan har for att bestalla eller bara kolla runt.







----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update: Yeeeahhyyyy, hittade en artikel som skrivit om oss senast igar, las den har!

RepJA!

Nu blir han den nya presidenten.

Sitter och kollar pa TV. Alla vantar pa att Barak Obama ska svara eden som gor
honom till den nya presidenten.
Man kan saga att det ar helt fantastiskt! Allt och alla stannar upp och folk ar sa forhoppningfulla
 for vad den nya presidenten kommer lyckas med. For just det ar alla overtygade om - han kommer lyckas bra,
och han kommer gora forandringar.

CHANGE
.

Precis vad USA behover. Jag kanner mig lyckligt lottad att jag faktsikt far vara med om det har ogonblicket.

Fru vs. playstation

Ahhhh..klockan ar snart halv 3 pa natten och jag ar vaken. Laser bloggar och Expressen, jag ar fast i artiklar om rattegangen om den skruvade psykobruden som mordade de stackars sma barnen i Arboga. Fruktansvart hemskt. Jag hoppas hon blir riktigt javla domd.
Kev spelar "Call of Duty" pa sitt alskade playstation. Jag tycker han ar lite over the top nu alltsa, de har sms:en fick jag tidigare ikvall:

"Babe, can you please turn om the game and play for a while? Warm it up for me"


Eh..Hell to the NO.

"Babe, please charge my headset so I can play when I get home"

No. Again babe.


Hur som helst sa valde han spelet over moi - men det ar lugnt. Jag kanner anda inte for att umgas med honom ikvall.

Har kakat hemlagad kinamat (?) och kollat pa sista avsnittet av "momma's boy". Valdigt irriterande. Jag fattar inte hur folk kan vara sa sjukligt beroende av sin mamma. I'm not. Jag alskar henne, men it's my life sa det ar bara att acceptera mina beslut.

Hann ocksa med att kolla pa nagra filmer, "The family that preys" av Tyler Perry (10 + av 10 mojliga.) En film ni maste se! Jag alskar Mr Perry ,han ar ett geni. Sen kollade vi pa "Felon" - riktigt bra fangesefilm och man blir sa himla upprord over alla korrupta javlar.

Jag ska faktiskt ga till sangen nu, tar med min mig laptop men ska verkligen forsoka sova A.S.A.P!
Massa kramar till er!

Lots of Love



Vinn skor!

Varfor inte forsoka? Nan gang ska man val ha tur...?!
Och vem vill inte ha nya snygga skor till varen...


TÄVLING! vinn skor på BRANDOS.se





           

Dancehall & Hamburgare

Ooookej. Nyvaken. Maste. Oppna. Ogonen. Nu!
(svart nar man inte gick och la sig forrens kl 7.30)

Kevin ar redan uppe och studsar - pa vag till jobbet saklart. Det ar helg idag - Martin Luther King Day, sa alla andra ar hemma.
Ska aka med svarmor och handla babygirl klader till Kevs nya kusin som foddes forra veckan.

Yesterday. Vi hade hur kul som helst, fast de hade slappt in alldelens for mycket folk pa klubben. De skulle nog inte ens slappt in oss om inte Kev och Okeeffe skulle spela. Det gick inte sa bra att dansa helt enkelt, det var mer att man automatiskt "dansade" nar folk runt omkring en rorde pa sig....Bade Kevin och Vee fick drinkar utspillda pa sig, och det var manga tar som vart trampade pa. But whoooo cares?!? Musiken var underbar, volymen var precis sa hog som den ska vara, det luktar weed overallt och folk dansar galet mot vaggar och bord. That's what I like.
Pa vagen hem stannade vi pa White Castle (my first time, yeaaay..) och at hamburgare och kyckling.

Ingen kvall utan nat som ar fel dock, spolarvatskan i bilen funkade inte sa Okeeffe fick stanna da och da pa vagen, springa ut och hamta sno och lagga pa rutan for att halla den sa ren att han kunde se ut.... jag kan lova det var kul att titta pa en arg jamaican utan vantar som springer i snon bredvid vagen....

Hot in R.E.D



Pa vag ut for att festa lite. Som DJ-fru (hehe) maste man faktiskt se till att get it together. Det blir ju lite jobbigt att se ens snubbe prata med alla snygga tjejer om man sjalv kanner sig ful.
Dags att aka, killarna packar ihop all utrustning nu och jag har blandat mig en drink i ett stort plastglas - ska tas med i bilen! Fortsattning foljer.....


I'm so sorry...

...for dalig uppdatering efter fredagen.

Jag hamnade iaf pa lunch med min argsinta man och vi loste vara tjafs over sms efter jag lamnat restaurangen... mycket bra gjort...=) Jag gick och traffade Juicy pa en liten bar nara Time Square...efter det blev det taget hem med Kev och Starbucks kaffe (thanks bebe..) Hemma vantade Liana med "Pineapple Express" att kolla pa, sa det blev lugnt och skont - somnade framfor TVn.


(Lite bilder utover Time Square genom fonstret....hahah)





(For dej Linda =) Sa rosa det kunde bli haha....)


Igar var det segt varre har hemma...Vi "stadade" bort julen och betsallde hem pizza till lunch. Kollade pa "Turistas", kakade  middag ute pa California Pizza Kitchen (my new favorite) och kom hem och kollade pa "My best friend's girl" - riktigt rolig film, absolut 4 + av 5.
Kev hade inte rakat av sig haret pa nagra veckor sa han hade sa gulligt nappy har, sa jag fick leka lite innan han tog boret allt....♥
Vi gick och la oss ganska tidigt igar men kunde inte somna, baby utmande mig i nat krigspsel pa Playstation sa vi lag i sangen och spelade spel, kollade runt pa olika weddingcakes pa internet och pratade. Sista gangen jag kollade pa klockan var den 7 imorse.....



Vaknade runt 13.30 idag av att min telefon ringde och ringde. Jag fattar inte grejen, om jag inte svarar forsta gangen sa ringer jag upp nar jag har tid!
Det skulle ju egentligen vara casting for RepJA 's modevisning idag, men vi stallde in da det ar riktigt snovader i New York nu i helgen.
Har sorterat musik mest hela dagen idag at baby, det blir utgang ikvall - och baby ska saklart spela....sa har sitter jag och fixar med hans skivor medans han spelar underbar gammal dancehall! Jag kan helt enkelt inte sluta le nar jag hor musiken, sa manga galna minnen.......


Party, eller inte party?

Juicy vill garna ga ut och festa ikvall...hur hon orkar vet jag verkligen inte, den tjejen ar helt igenom energi! Jag kanner mig lite krasslig, som att jag ar pa vag att bli sjuk, och jag ar alldelens svullen runt ogon efter att ha sovit for lite...
Min alskade (?) man och jag hade ett mindre brak igar kvall som slutade med att han spelade playstation till kl 6 imorse, jag kunde inte somna.... och sen ringde alarmet klockan 9 och jag gick faktiskt upp! Det ar mycket att planera infor sondagen da vi har castincall for RepJA modevisning som kommer i Mars.
Jag forsoker jobba bort allt nu men det ar svart nar nan (dont know who, men antar att det ar Kev....) har lovat att jag skulle vara barnvakt at lilla Kristine, sa det ar sa langt ifran lungt och stilla = ingen arbetsro.... jaaaa, jag ar irriterad.
Jag tror helt enekelt jag ska ga ut och festa med Juicy ikvall, sova hos henne i stan och skita fullstandigt i om baby ringer mig.
Jag vet att det ar otroligt barnsligt men nar jag blir tillrackligt irriterad sa bryr jag mig faktiskt inte.
Don't mess with your wife.


Precis som vanligt

Heelloo,
Dagen har segat sig fram, var och fick mitt har fixat sa nu ar det lite ljusare an innan, och lite kortare, helt okej. Lagade pasta och kyckling med Liana och kollade pa "The Grudge 2" pa Tvn. Hamtade baby vid taget, och nu spelar han playstation och jag ligger i sangen och internet -nordar mig....
Funderar pa hur snabbt folks liv kan andras egentligen - pa bara nan hundradels sekund - sa ar allt annorlunda. Tanker lite pa planet som lyfte fran LaGuardia idag men kraschade i Hudson river bara en kort stund senare. Alla verkar ha overlevt i det kalla vattnet, vilket ar helt fantastiskt.

Dagens roliga var nar Liana klagade pa att hennes tuttar redan hanger, och hon ar bara 19 ar...
... och nar lilla Kristine fragade mig varfor jag inte gett henne en leksaks-spis an...
jag underade varfor jag skulle ge henne en san...och hon forklarade att eftersom uncle Kevin ar min nu och han har lovat att skamma bort henne sa ar det liksom mitt fel nu att hon inte har fatt nat att laga mat pa an...

Klockan ar iaf snart 1 pa natten och baby verkar vara for inne i sitt spela for att ha varan lilla pratstund vi brukar ha... sa jag sager god natt, sweet dreams, love you all!

Kul

Ahhh jag hade glomt bort det har hysteriska missforstandet sen i hostas..tack for paminnelsen =) Ibland ar livet riktigt roligt, och jag hade verkligen en underbar tid nar jag jobbade pa Sign....much love for you all!


Lolita

I'm in love. Fortfarande. Jag fick mitt forsta Lolita glas av baby nar jag fyllde ar i April (las om det har)...och jag suktar efter nya varje gang jag ser dem i nan affar... nu finns det fourom vinglasen ocksa martiniglas, olglas, champagneglas, muggar och snapsglas, samt shaker. Underbart! Det basta ar att det kommer nya designer hela tiden ocksa, sa man kan verkligen samla pa sig...jag ar bara lite besviken over att ingen (kevin...?) tankte pa hur mycket jag alskar dem nar vi forlovade oss och gifte oss... men vem sager att man inte kan kopa dem i efterhand? =)
De finns att bestalla precis har!
Visst ar de "ett - maste - ha"?








God morgon forresten...jag dromde sa mycket konstigt inatt och sov alldelens for lite.... har faktiskt precis vaknat och nu blir det snabb frukost innan jag har blivit lovad att fa haret fixat av en kompis.... ska bli skont att fa bort utvaxten igen.
Snostorm ute.... igen...det ar nat seriost fel pa vadret har i NY, det snoar typ varannan dag. Konstigt varre....

Sleepy...

Snart dags att sla av min laptop och sova.... ... ar pa lite daligt humor - jag hade mitt forsta lilla tjafs med svarmor idag, kanns lite trist. Inget allvarligt men hon ar verkligen en speciell person med bestamda asikter, jag haller absolut inte med henne hela tiden..... men efter att ha pratat och kramats med baby ett tag sa kanns det battre. Det ar sa sjukt att man verkligen kan vara 2 personer som kampar tillsammans for saker, och baby har ratt tankesatt om saker och ting. Jag tanker fortfarande pa mig och beter mig ego, beter mig "singel" som de sa pa aktenskapsradgivningen.... men jag ska skarpa mig nu och det kanns jattebra att Kevin ar den "vuxna" i vart forhallande... jag kan liksom grata och skrika och det ar anda ganska okej. Sa, dags att sova....Kram & love till er dar hemma!

Red, red, red

Jag kom precis hem fran en promenad i kylan, det ar riktigt javla svinkallt ute idag....jag tog en svang forbi nagelsalongen och tog bort mina akrylisar..det kanns skumt att ha korta naglar igen och jag fokuserar sa hart nar jag skriver pa datan for i vanliga fall skriver jag med naglarna....sa nu ar de korta och roda ist for langa och fina...aja, ibland maste man....



Jag undrar om killar ar lika planerande som vi tjejer....mitt tankesatt nar jag valde roda var liksom att de skulle matcha till mina roda high-heels....men det ar ju sommarskor...sa kom jag pa att jag kan ha dem pa mig pa sondag for da maste jag vara supersnygg / sexig - men anda business.....sa tankte jag att det blir bra med roda naglar och skor och svarta klader... det ar namligen audition for RepJA 's  nya modevisning har i New York, och jag ska dit och plocka ut vilka modeller jag tycker vi ska ha att reppa oss har i NY....ska bli spannande varre, och med sa manga snygga tjejer som det kommer vara dar ar det bast att man sjalv ar riktigt piffig....

Spegel


Tjej - effekt...

Det har....



Ledde till det har....



Som gjorde att baby fick ta taxi till taget idag nar han skulle till jobbet.
Han ringde nyss och surade over att han fick betala 3 $ mer an nar jag aker taxi till tagstationen.
What can I say - det maste vara min charm, eller hur? =)




In my heart

Sahar vackert var det nar jag motte upp Juicy pa Manhattan.... enjoy!




Grekisk pizza

Dagen passerade sa himla fort. Mitt i alltihopa nar jag forsokte rensa mailen sa kom Nathalie hem hit och halsade pa, och efter nagra timmar av att forsoka prata och vara social med henne samtidigt som jag fixade med bestallningarna sa bestamde vi oss for att ga ut och kaka en sen lunch. Vi slapade med oss Liana till California Pizza Kitchen. De har helt underbar mat dar! Jag at en pizza med grekisk sallad och tzatziki till det.



Kvallen har vi spenderat framfor TV med nya American Idol, riktigt underhallande att se alla auditions, men det ar nan ny brud med i juryn sa det kanns lite fel... men det blir sakert bra det ocksa....
Jag langtar efter att baby ska komma hem fran jobbet - jag saknar honom!
Hoppas ni sover gott dar hemma!
Lots of Love


Busy




Andra gangen jag kollar emailen for RepJA idag och mailen bara forsar in...
jag blir nog fast framfor datorn idag.


Med en full Isa...

... i slaptag kan inte livet vara helt latt.....Igarkvall motte  jag upp baby for lunch (klockan 19.10..ehm...?) pa 34th Street och kakade kyckling, sen vidare och mota upp Juicy for forsta gangen sen hon kom back to the city! Det vcar trevligt varre och 1 drink (?) senare...okej nagra drinkar senare...


I
I
I
I
V


....var det plotsligt en liten odla/ krokodil som behovde ett hem, och han doptes till Jimmy Jazz och fick folja med mig hem. Vi bestamde oss for delad vardnad sa han kommer bo vaxelvis hos mig och Juicy.





....och pa taget hem trottnade min man pa mitt babbel och tyckte jag var absolut for full for att fa tillstand att prata overhuvudtaget, men andrade sig snabbt och nu finns det tydligen en mindre smickrande video nar jag babblar om allt och inget med alldelens for mycket alkohol i blodet.....




Sweet dreams..

Jag ska sova nu. Efter drinkar med Josse och taget hem med baby sa ar det dags. Det har varit en bra kvall = kul kvall.
Sov gott!
Love

RepJA

Paminnelse! Ni vet val vart ni ska kopa riktigt heta, schyssta t-shirts? Mmm precis har!
I slutet pa Januari kommer det nya designer - sa om ni vill vara sakra pa att verkligen kunna bestalla fran de som finns ute nu, skynda, skynda....

UPDATE! Nya designer ute redan idag!





I am swedish.

Yeeaaahyyyy idag fick vi hem papper pa att alla vara ansokningar till USCIS har kommit fram och borjat jobbats med, sa nu vet jag iaf att saker hander! De tar verkligen sin lilla tid dar pa immigrationsverket och alla kontor som hor till, men det far jag tyldligen leva med. Nu kan jag borja min countdown tills jag far mitt arbetstillstand,
 inom 70 dagar har de garanterat!
Sen tar det lite langre tid med Green Card, Adjust of status och allt annat...tydligen ska jag snart pa min forsta intervju och sen blir det fingeravtryck och att lamna DNA som blir nasta steg. Spannande.
Men jag kommer inte ge upp mitt svenska pass eller medborgarskap.

Wifey

Pimp some rides

Efter varan lite omskakande kvall igar bestamde vi oss for att bara bestalla hem mat och kolla pa film, men no, no, no - vi bleb upphamtade av Nathalie, Clark och Vanessa och sa akte vi till Cheesecake Factory och at middag. Det var mysigt, skont att anda komma ut lite pa en lordagskvall sa det var verkligen uppskattat. Maten dar ar super god an so is the drinks.....jag at en stoooor kycklingsallad och drack sangria. Vi var hemma runt 1.30 sa vi la oss i sangen med Marabou choklad och kollade pa skrackfilm ("75"). Den paminde ganska mycket om Scream - filmerna men det var ganska okej anda.



Nu sitter jag och kollar pa "America's best dancecrew" pa MTV2, riktigt spannandeo ch vissa ar sa himla duktiga, imponerande! Kevin ar saklart pa jobbet men jag funderar pa att aka over och halsa pa honom. Vem vet - jag kanske har nan dold talang och kan hjalpa honom pimp some rides...............




(Jag har nu lagt till min blogg har:USA pa sidan:bloggkartan.se)

Bilkrasch

Heeello,
igar krockade vi med ett spoke, idag blev jag och baby krockade av en annan bil.
Vi kom precis hem efter laaaang tid ute i snon med poliser och folk. Det snoar helt galet ute, och det ar svinhalt pa vagarna. Vi var precis pa vag hem nar en annan bil kom alldelens for fort i en kurva och precis missade bilen framfor och kraschade rakt in i oss. Alla mar bra anda, lite omtumlade och jag har fruktansvard huvudvark men annars ar det lugnt. Kevins bil mar mindre bra kan jag lova, bada dorrarna pa forarsidan ar intryckta, och kofangaren och framlyktorna ar borta, ja i stort sett hela framdelen ar kraschad. Bilder far komma upp imorgon det ar alldelens for morkt ute for att kunna ta bilder som visar...
Meeeeen, men sa himla typiskt, vi har spenderat hela dagen med att leta efter den perfekta lokalen att ha en brollopsfest i efter sommaren men nu kommer vi nog ist fa lagga pengarna pa en ny bil.
Jaja, allt hander for en orsak och man ska vara glad sa lange man mar bra. Och det gor vi.

Krocka med ett spöke!

Jag och Liana skulle backa ut fran parkeringsplatsen utanfor bion.. och helt plotsligt sa horde vi en dov duns och bilen rock till, precis som att vi hade kort in i nat...min kara sister -in -law satt helt stilla och stirrade rakt fram "did I hit someone, did I hit something?" Jag vande mig om och kollade runt...absolut ingenting! Det var ca 2 meter till narmsta bil omkring oss. Vi var tvugna att kolla ordentligt, men det fanns ingenting, ingen bula eller nat hal i vagen heller..... ingen punktering, det ar inga fel alls pa dacken eller bilen, vi akte direkt hem och fick det kollat.
Ibland hander det saker som far mig att undra.....

Bio....

... kom precis hem! Det var jag, Liana, Nathalie och Vanessa, och vi borjade kvallen med jamaicansk mat och sen akte vi och kollade pa "Bride Wars" - den har blivit totalsagad av kritikerna men vi skrattade iaf. Typisk tjejfilm, men vi hade Clark med som enda manliga och jag horde honom skratta ocksa sa....det funkar nog att slapa med sig snubben =) Absolut mysig film att kolla pa, valdigt latt att forutse vad som ska handa. Enkel helt enkelt - man behover inte tanka.
Den far betyg 3 av 5.

En liten promenad...

Jag fick antligen min nya mobil idag, pa tiden! Efter massa jobbiga samtal fran och tillbaka eftersom jag trodde att jag inte fatt den, sa visade det sig att de levererat i onsdags men det har varit ovader sa paket hade blast ivag fran trappen och in under busken i tradgarden.....jaaajaaa sa jag tog iaf bussen till mobilaffaren for att aktivera den nya, och sen en liten promenad till gallerian. Eller rattare sagt - Kev sa att det var en liten promenad.... det visade sig att det var 35 minuter pa bilvagen, genom 1 rondell, i motvind. Att fraga Kevin om man kan ga dit man ska betyder inte att man verkligen kan... han brukar saga "people don't walk there, but you can if you want to"...sen om det ar teknisk mojligt ar en annan sak....
Nu ar jag iaf hemma igen och vi ska ata jamaicansk middag ikvall.... supergott! Kev jobbar sent inatt sa jag ska umgas med Liana och nagra andra tjejkompisar. Akta fredagskvall...




(huset jag och Kev vill kopa...hoppas det fortfarande ar tomt om nan manad..)

9 Januari

Inte mycket somn inatt. Jag vaknade flera ganger av att baby spelade playstation....sista gangen var 04.30 och da slog han antligen av skiten. (yesss i love it, men ibland blir det for mycket....) Klockan 9, sen 9.05, och sen kl 10 och 10.05 ringde varat alarm och sen borjade saklart hemtelefonen ringa!
Idag ska jag gora nat speciellt -
taaa daa daaaaa! - jag ska ga ut ur huset och aka till gallerian och vandra runt lite. Forhoppningsvis kommer min nya mobil idag ocksa sa jag inte behover vara handikappad och ensam i varlden langre.

Snorungar!



Hysteriskt roligt! Man maste alska den norska serien "snorungar"!!!

I'm here.

Idag ar jag riktigt glad pa ett konstigt vis. Jag hamtade posten och sag att jag hade 3 brev till mig! Och inget av dem var fran familjen...det kandes riktigt spannande, som att jag verkligen, verkligen bor har nu!

In bed....


...dags att sova! Min man kom precis hem och vi ska ha varan lilla pratstund vi har varje kvall...jattemysigt. Om man inte ser varandra pa hela dagen sa brukar det finnas mycket smart att saga pa kvallarna. Annars ar det alltid massa bra program pa TVn ocksa, och som tur ar har vi ju varat alskade playstation i narheten.... romantiskt varre va? =)

Sov gott!

Att prata sex med sina barn

...det kan ju liksom inte vara det lattaste som finns. Vet inte om det har visats i Sverige, men det finns ett sjukt roligt program som heter "Sex..with mom and dad" med den har finurlige Dr.Drew (som ocksa har "Celebrity Rehab.) Hur som helst sa ar det underhallning pa hog niva, men det var inte dit jag skulle komma...
Jag och Kevin har funderat lite pa det dar - det kommer ju garanterat bli kulturchock pa hog niva - sakert riktigt askvader nar det ar dags for oss att uppfostra vara barn och prata sex, men efter ett avsnitt av Bernie Mac's serie pa TVn (nar de handlar babygirls forsta BH...) sa tycker min kara man att det ska bli riktigt kul. Att handla underklader med varan dotter alltsa.
Varfor han kom pa det? " -But then I can ask some sexy girls in the store for help, you know...baby you will probably be old..and...saggy by then..." Well geeeeeeee, kanske det liksom, vem vet? Da faller det saklart pa mig att ta med vara soner pa basket traning osv... dar finns det garanterat riktigt heta snubbar att titta pa....

Men jag kan lamna over till Kev att ha snacket om sex om vi far dottrar / dotter, han har ju redan hela talet inovat och jag kan bara inte forstora det for honom: "You know babygirl, "snakes" comes in all different colors, not just yellow and red and black. but also in white and brown...if a guy ever show you something that looks like a snake, just ruuuuuuun, okay! Just like mommy does when we see the snakes at the Zoo..."


Nothing new.

Kara vanner och familj.
Ni kan sluta fraga vad jag gjorde igar eller vad jag ska gora imorgon, allt ar samma svar: Nothing.
Det ar trist att saga samma sak varje gang ocksa jag kanner mig som den trakigaste manniskan i hela varlden, men that's how it is just nu och det kommer nog inte andras pa ett tag, sa spara er den extra fragan okej...


.....deppig...PMS?


(Jag skulle vara glad idag va? I changed my mind)

Onsdag

Jag sitter i sangen och forsoker jobba lite, det gar sadar eftersom jag inte har min mobil att anvanda for att ringa kunder...
Mitt i veckan. En manad sen jag gifte mig. Yeeahyy vi har klarat oss en manad! Okay kanske inte sa mycket att fira, men nagot ar battre an inget alls sa jag tanker vara extra glad idag!




Sova!

Hej alla, klockan ar snart 3 pa natten och vi kom precis hem fran att ha smygfirat Nathalie lite pa hennes 25-ars dag! Vi har babblat och skrattat sa jag har ont i magen nu, men ska forsoka sova! Imorgon ska vi och leta videokamera, varat forsta beslut som gifta hehe. Kevin kom hem idag och ville disskutera om vi skulle kopa en videokamera eller inte. Nu - nagra timmar senare har vi bestamt oss for att det ar en bra ide....
Hoppas ni alla sover gott redan!
Love

Klumpig man...

Helllooo...dagen gar super langsamt idag, tiden verkligen sniglar sig fram! Det ar morkt och trist ute och jag och Liana hade planer men var har vart fast i huset hela javla dagen. Ingen bil hemma att anvanda, hennes bil ar pa verkstaden och alla andra har saklart tagit sina bilar till jobbet idag. Jag funderar pa att slapa mig ivag till bussen och aka till gallerian och vandra runt lite, men nagon rakade satta sig rakt pa min underbara mobil imorse. Den lyser fortfarande men det gar inte att gora ett skit med den...sa jag vet inte om det kanns helt kul att dra ivag utan att ha en fungerande mobil... verkligen att vara handikappad utan den. Laskigt egentligen - det var inte sa manga ar sen som man borjade slapa runt pa mobiler. Vad gjorde man egentligen innan dess?

Idag ar dagen

..nar Josefine kommer till stan =) Finally! Det ar Tisdagen den 6 Januari och helt plotsligt kanns saker lite lattare, jag ser fram emot att traffa henne igen ♥
Jag har nyss gatt ur sangen. Jag sitter i sangen med min kara laptop och ska borja svara pa alla mail och nya bestallningar medan baby lagar frukost i koket. Han ar bra pa det faktiskt, och jag alskar frukost! Forra veckan var vi pa Ikea och jag shoppade hem lite saker, lingonsylt, kaviar, knackebrod och andra smasaker, sa jag vet att han kommer ge mig yoghurt och sylt, och smorgasar med agg. Jag vet att jag ar blessed som blev uppraggad av en san underbar manniska... eller som baby uttryckte det: "It was meant to be. I mean, a white chick on BP (blackplanet.com) I thought it was a joke, but you were real. And as beautiful as your pictures"

(Jag bjuder pa lite gamla bilder fran back in the days....b.la den allra forsta bilden pa mig och Kev)





Dream on...

Jag sitter och kollar pa channel WE som har olika brollops-program, i stort sett dygnet runt. Bridezillas, Amazing wedding cakes, Rich bride - poor bride, och Platinum weddings ar mina favoriter, och det ar det senaste jag kollar pa nu. Det har paret hade ingen bestamt budget men bruden sager att hon inte spenderade sa varst mycket pa sitt brollop, utan var valdigt forsiktig med pengarna.
Pris: $350 000.
Det ar helt underbart vackert och I wish, I wish, I wish, men den budget vi har satt for varat New York brollop till sommaren ar inte ens den summan det har paret har lagt pa porslinet som de har under middagen....
kanns lite, lite som att livet ar orattvist, men sen paminner jag mig om att det har ar val anda ett javla i-lands problem....



Rymma till Afrika.

Expressen har den gulligaste historien jag last pa lange...Om 3 tyska ungar som var pa vag till afrika for att gifta sig. Med packade ryggsackar och solglasogon klev de pa taget till flygplatsen. Tank om livet var sa enkelt...

Vanlig dag

Idag hade jag massa telefonsamtal att ringa. Jag har hunnit med typ halften och klockan ar nu 3 och jag maste springa ut ett tag. Ska halsa pa mina homeboys pa den lilla tobaksaffaren pa hornet och kopa telefonkort, maste kunna ringa hem ocksa.

Imorgon kommer Josefine till New York, det kannsjattebra, jag har langtat sa mycket! Det kanns som en evighet sen som jag traffade alla hemma...

Det borjar bli trottsamt att jobba over telefon och datan... igarkvall hade vi en telefonkonferens som blev till 3 timmar lang....det slutade inte bra for min del, mer att gora pa kortare tid. Har massa inplanerat nu for RepJA, det ar fashionshow i Mars, och nya designer som ska slappas nu i slutet av Januari. Flera fotograferingar som ska planeras och affarer som ska skriva kontrakt. Det ar kul att det gar sa bra for oss, men det ar sa trist att jobba ensam. Ge mig ett kontor med galna arbetskompisar sa kommer jag sluta klaga....


Tack till TV

Jag vaknade imorse pa superdaligt humor och var allmant stressad over saker i livet. Jag tankte borja med att rensa ur min garderob, men sa fort jag oppnar den sa rasar saker ur den...och jag hatar nar baby lagger sig i mina grejer om jag redan ar arg, men ibland hander det konstiga saker...

Kev - Babe...you're a mess...you really are a hot mess!
Isa - Mind your own business!
Kev - Well, it is my business....but I love you too....
Isa - I never said I love you...now, leave me alone, okay? Well I love you baby.
TV:n - She said she loves me!
Kev - Well I dont know if you mean it...
TV:n - Do you really think she mean it?


Hur kan jag vara serios och pa daligt humor nar den javla TV:n forstor varan konversation.... jag antar att det inte var menat att vi skulle tjafsa idag...



Att planera ett bröllop

Det ar ganska komplicerat att planera brollop. Nu ar vi ju redan gifta sa det har tagit bort lite av stressen.... men samtidigt ar det mycket mer planering som kravs nu, mer folk, pa tva stallen, och mer pengar att spendera.
Om jag hade fatt bestamma hade Kev varit mer engagerad i att planera for det vi ska ha har i New York, men som en sann snubbe sa skiter han mer eller mindre i det. "Du fixar det baby, det blir bra som du vill", tycker han... mer nar jag val planerat nagot sa vill han anda lagga sig i och tycka och andra saker....


  Jag vill garna ha nagot liknande... helst i vit och gront, men nagot med design och glitter....

  Kev vill hellre go crazy och ha nagot annorlunda.....

...eller nagot like this...stilrent. Garna med vit och beige...

  ....min man tycker att jag ar javligt trakig och vill hellre ha den har...


What to do? Ska man kompromissa om tartan? 3 vaningar med vit tarta och lite nakna brudar?  Jag tycker att han faktiskt lagt ifran sig allt ansvar nar han sa att jag far gora som jag vill... men och andra sidan, maste det vara sa traditionellt pa brollop.... det maste iaf vara propert nog sa inte stackars mormor far hjartattack...

Sista dagen pa veckan....

Forsta dagarna pa det nya aret har gatt fort.... det ar redan Sondag igen, jag ar overlycklig att tiden gar sa pass fort anda! Jag hatar att vanta, vanta sa lite speed ar bara bra..... Kev jobbar (what's new...) och jag sitter pa sangen och funderar: Ska jag ta en promenad i kylan, eller ta bussen och overraska honom pa jobbet? Jag maste hinna laga mat idag ocksa, svarmor bad mig att grilla pa hennes nya inomhusgrill som hon fick i julklapp av mig och baby. Det kommer bli spannande varre -jag tog fram lax som jag tankte grilla, Liana tog fram kyckling (tydligen gillar hon inte fisk..) och svarmor hade kopt kalkonhals (yesss ni horde ratt...) sa arligt talat fortar jag inte poangen med att be nan laga mat om man anda vill bestamma sjalv vad som ska lagas...?

Det var en lugn kvall igar iaf, precis som de flesta av mina helger hitills. Vi kollade pa 3 filmer, ("Hot Rod", "We own the night" och "Kat - Williams: Pimpin' Pimpin' " som for ovrigt var hysteriskt rolig.....) och kopte hem jamaicansk mat...och jag kan inte saga det enough times - De dar jadra jamaicanerna gor mig galen! De ar garanterat den mest komplicerade folkgruppen i hela varlden...Vi ringer till och med innan och kollar sa det ska ha vad vi vill bestalla..men nar vi komme dit:

Kev - "Jerked pork and Jerked chicken,please."
XX - "We dont have any pork left"
Kev - "Okay, so I'll have Oxtail"

Det tar 10 minuter och de kommer tillbaka med bara Oxtail.

Isa - "Yeah and my order was jerked chicken"
XX - "We dont have any jerked chicken"
Kev - "Okay, so let's have stewed chicken..."
XX - " We dont have any of that either."
Isa - "Any kind of chicken?"
XX - "No."

Sa akta jamaicaner. Jag alskar dem men de ar one of a kind...det slutade med att vi korde til en annan jamaicansk restaurang och hamtade upp kyckling at mig innan vi antligen kom hem igen. Men vad ska jag saga - har jag gett mig in i leken sa far jag leken tala....

My ones...

Tidigare ikvall hemma i Stockholm sa hade alskade Juicy sitt "bye bye - party" infor sin resa to moi pa Tisdag....eller till New York generellt liksom, men jag sager att min Josse ska komma till miiiiiiiiig. Och det kanns bra. Jag saknar mina vanner hemma sa det kanns absolut skont att nan ska komma hit sa man far lite vettigt folk i den har stan ocksa =) Det ar liksom inte detsamma nar man inte har nan att dricka Marinella med innan man gar ut pa klubb eller svara pa svenska med haha...men nu blir det andring pa det.
 



Jessie och Ida ni ska veta att jag tanker pa er ocksa brudar, och vet att ni tycker det ar trist att Juicy ska aka ocksa... Ni ar bast tjejer och jag ar sa glad att jag har er som mina narmaste vanner.

Vingklippt

Det var lange sen jag blev sa uppslukad av nagot, som jag faktiskt har blivit om hela situationen Liza Marklund och "Mia" vs. Monica Antonsson (valdigt intressant blogg, och boken "Mia, sanningen om gomda") och Elisabeth Hermon (boken "Vingklippt").
Jag fick en kommentar av en person som verkar vara lika intresserad som jag om detta.( Nej, jag har inte last boken Vingklippt - men want to, want to, want to. Bestalla over internet?)

Jag maste erkanna att det stor mig sa sjukt mycket att manniskor som sa manga 100000- tals lasare lidit med och gratit for och hoppats pa, har lyckats lura och ljuga i sa manga ar. Risken finns att det faktiskt ar precis sa det ar.

Now, I'm still confused. Ni vet nar man hor nagot som man inte vill ska vara sant.... man hoppas och hoppas och vet inte vad man ska tro... da maste man ga pa fakta och bevis - och i det har fallet ser det inte bra ut for Liza och Mia....

Jan 3




Dags att slapa min man till doktorn. Han gjorde en "Isabelle" imorse och missade en lakartid med flit..som jag forsokte mig pa nar jag skulle ta sprutorna for nagon vecka sen...well, well - nu ar vi pa vag iaf. Oroninflammation ar inte sa kul....
Hoppas ni alla har en underbar helg!
Love

Jobbigt projekt...

...att bestalla Chinese-food har alltsa....jag vagrar alltid att ringa bort till kinesen pa hornet for nar de val lyfter pa luren sa ar man fast i ar och dagar..om man vill ha sin mat alltsa (och det betyder absolut inte att man garanterat far det man bestallde...)
Jag fattar att det ar svart att lara sig ett nytt sprak och sa, men enligt familjen sa har just denna restaurang drivits av samma par i over 10 ar.... kanns som det borde vara lattare att forsta dem by now...

"Sajneeeese food, shlimp? Okay, okay, sicken? No, no sicken...no sicken, sorry. Yes you want sicken? Okay 10 dollas."

Jag ar bara javligt hungrig = lattirriterad Belle...

..... OBS - i vanlig fall har jag absolut inget emot kineser!

If things were black and white...

"Is uncle Kevin a girl? His bottle is pink so he must be a girl."

Saker kan vara sa sjalvklara i barns varld....

2 Januari

Hellooooo varlden!
Nytt ar, nya grejer och samma stress. Kev blir snart 30 (eller nastan iaf...) - det kanns lite jobbigt han ar ju sa jakla gammal alltsa...jag borjar undra om jag skulle tagit nan yngre, men det ar ju alldelens for sent for sant nu.
So far har nya aret varit bra. Vi skulle borja aret med att ata nyttigare men, well well, vi lagade Pasta Alfredo igar kvall, och handlade pa Ikea sa det blev bade kanelbullar och lite kakor som foljde med hem, plus att jag shoppade loss ordentligt pa lingonsylt och saft...
Vi hamnade i soffan med massa filmer inatt och hann med "Death Race" ( valdigt underhallande, och +++++ for att Tyrese var med i den...) och sen "Awake" som var ganska jobbig att se pa tycker jag...sen slog vi pa "Prom Night" men jag pallade inte lange in i den filmen innan jag gick och la mig.
Nu ar jag barnvakt at lilla taliban (Kristine) och jag kanner mig helt slut, hon har varit har i 20 minuter, 3 timmar to go.... jag beundrar verkligen er som har baby's, jag ar verkligen inte redo an. Det blir nog snarare ett projekt for 2010.....2011? Kan inte vanta langre an sa - da har val Kevin hunnit pensioneras och fatt rullstol.... jaa, livet ar inte enkelt.

2009: 1:a bilderna

  

 


Inte i form....

Klockan ar strax efter halv 4, och vi har precis vaknat med huvudvark.
Min status: Sangliggande med laptop och man - men ingen kamera i narheten....kan alltsa inte lagga upp bilderna an....det kommer, det kommer....senare....
Men gott nytt ar!
Love

Happy New Year!

Mittt i festen..jag ar pa min 3 drink...4...5? Ah, vem raknar? Mysigt varre med skon musik, avslappnade manniskor och snygga hattar! Bilder kommer imorgon....

Gott Nytt Ar Sverige!

Massa kramar till er dar hemma som precis firat in 12-slaget! Sjalv ar jag mitt uppe i sminkning och fixa haret infor varan lilla fest ikvall.... ser framemot de forsta drinkarna, I'm craving for a drink.... what?
Det ar ju faktiskts nyar och allt =)

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0