Dancehall & Hamburgare

Ooookej. Nyvaken. Maste. Oppna. Ogonen. Nu!
(svart nar man inte gick och la sig forrens kl 7.30)

Kevin ar redan uppe och studsar - pa vag till jobbet saklart. Det ar helg idag - Martin Luther King Day, sa alla andra ar hemma.
Ska aka med svarmor och handla babygirl klader till Kevs nya kusin som foddes forra veckan.

Yesterday. Vi hade hur kul som helst, fast de hade slappt in alldelens for mycket folk pa klubben. De skulle nog inte ens slappt in oss om inte Kev och Okeeffe skulle spela. Det gick inte sa bra att dansa helt enkelt, det var mer att man automatiskt "dansade" nar folk runt omkring en rorde pa sig....Bade Kevin och Vee fick drinkar utspillda pa sig, och det var manga tar som vart trampade pa. But whoooo cares?!? Musiken var underbar, volymen var precis sa hog som den ska vara, det luktar weed overallt och folk dansar galet mot vaggar och bord. That's what I like.
Pa vagen hem stannade vi pa White Castle (my first time, yeaaay..) och at hamburgare och kyckling.

Ingen kvall utan nat som ar fel dock, spolarvatskan i bilen funkade inte sa Okeeffe fick stanna da och da pa vagen, springa ut och hamta sno och lagga pa rutan for att halla den sa ren att han kunde se ut.... jag kan lova det var kul att titta pa en arg jamaican utan vantar som springer i snon bredvid vagen....



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0