Intresserad?

Om ni undrar over mitt "tidigare liv" och vanner, sa har gulliga Fia gjort en sammanstallning har! Jag funderar lite over det dar med att man tappar kontakten med personer som man varit sa nara med...varfor man slappar till det sa mycket att man knappt vet vart de bor fast man brukade umgas varje dag under flera ar...

Jag tror nog att man utvecklas sa himla mycket, och pa olika satt under den tiden i ens liv, att det ar nastan omojligt att fortsatta vara nara vanner om man inte har en stark personkemi. Alla av oss hade sa olika personligheter, men hade dansen gemensamt...nar vi tog studenten sa rann det ut i sanden liksom......men de 3 aren i skolan med de har tjejerna var absolut en underbar tid av mitt liv, sa lots of love for you girls, sa kommer det alltid vara.




Kommentarer
Linn

Håller med om att det var en underbar tid och det är skit tråkigt att vi inte ses som förr.. men antar att det blir så när alla flyttar, reser, skaffar familj m.m. Men jag tänker på dig iaf och resten av gänget också så klart!

Massa kärlek från Linn i Malmöööööööööö

2009-03-19 @ 18:23:49
Fia

Usch, nästan så man blir tårögd när man läser det här.. "..men de 3 åren i skolan med de här tjejerna var absolut en underbar tid av mitt liv..." låter så sorligt på nåt sätt, men det stämmer ju..saknar er alla, men som sagt så saknar jag tiden vi hade tillsammans.. helt underbart att sitta på balkongen i skolan på rasterna. Minglandet i receptionen ;-) Alla danslektioner och främst repetitioner inför sommarshowen :-D SAKNAR Hade tänkt hälsa på i frysen nån dag.. men det lär inte vara sig likt..med tanke på att man inte känner några elever och många lärare slutade i samband med vår student..

2009-03-19 @ 22:54:57
URL: http://maximilian06.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0