Hemska hus.

Just det, om husen igar... det var faktiskt inte ett enda pa hela dagen som vi fastnade for! Tyvarr sa betyder det att en hel del av varan lista redan ar overkryssad =( Men idag drar vi ivag med varan egen maklare igen, nu blir det nya hus fran en annan lista att kolla pa.
Hur som helst, det var 2 hus igar som var katastrof, laskiga som fan! Det forsta var stort och sag hur bra ut som helst fran utsidan....men  vi markte nar vi gick ner i kallaren (inga lampor och vi hade bara en ficklampa med oss) att det droppade nagot fran taket och ner pa oss, sa jag och Liana skrek lite dar nere i morkret innan Kev sag att det var vatten som rann. Nar vi kollade igenom resten av huset var det mogel och vattenlackor i nastan varje rum.. inte sa trevligt!
Laskiga huset nummer tva var varre. Det var valdigt gammeldags inomhus och i kallaren hade de lamnat kvar en stor kista, och pa den lag och bibel och en yxa. I tvattstugan fanns det tva stora ramar med urgamla foton av en man i, under dem pa en hylla lag massvis av bocker om spionage. Under trappan lag en annan kista med massa tycka texter inristade pa, och kistan var last med ett stort hanglas. Vi kande direkt att det huset skulle vi nog lamna ifred.....
Battre lycka idag?



Kommentarer
linda

Låter inge vidare!! Hoppas ni hittar bättre hur snart! kraaaam

2009-03-15 @ 22:00:32
URL: http://lindalina.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0