1 år sen...

...vi förlovade oss...bättre sent än aldrig eftersom vi redan hade satt bröllopsdatumet till 7 December! Men va fort det har gått, ett helt år redan ♥

Onödig info

Har spenderat kvällen med vin, ostar och bröllopsvideon och lilla mammsen såklart! Himla trevligt var det och många saker som visades som jag helt missade då när vi gifte oss, hehe....intresseant!
Nu blir det att ringa syster och min älskling, båda väntar på ett samtal - vem ska man ringa först?! Man vet ju aldrig, telefonkortet kanske bara räcker till 1 samtal......=)

Kommer ni ihåg?

Jag tror det är för att jag är hemma i Sverige och allt som jag tänker på sånt här, men när jag tog av mig mina stövlar så råkade mina strumpor komma av, ni vet sådär som Bert brukade ha i sången i början av programmen? Halvt på foten liksom, HA HA HA nu kan jag inte sluta skratta, vill verkligen se en gammal Bert-film!

 

Yesss, I know...

...min uppdatering suger, min blogg är skittrist när jag inte skriver nåt ;) MEN, jag är i Sverige ju - med min familj och mina bästa vänner + gudson som jag inte sett sen i Juli, och inte vet när jag kommer träffa igen, så min laptop ligger mest ensam i ett hörn. Så är det. Idag har jag iaf varit vaken sen tidigt, och nu sitter jag ensam och då passar jag på att blogga! Lillebror och Ida sover fortfarande och mamma är hos läkaren.

Jag hade en underbar helg i Sthlm, myste med min släkt - vi bowlade och käkade middag, jättetrevligt var det. Min lilla farmor kämpar mot sin cancer så det är klart att det är jobbigt men skönt att umgås tillsammans då. Nästan alla var på plats så det var kul.
Festade och käkade middag med mina vackra vänner Ida & Jessie, och fick några timmar med lilla busungen också ♥

Nu blir det att umgås med lillebror, mamma, pappa + extramamma och mormor i några dagar, ser fram emot det!

Liten uppdatering!

Bara lite snabbt...är hos min farmor med mammsen, blir att sova här igen. Min vackra lilla tant har fått komma hem från sjukhuset över helgen för att umgås med oss, så det är trevligt. Mitt internet funkar inte så himla bra, så det blir inga längre inlägg eller bilder just nu (SORRY!!)

Sverige, baby!

Jag sov knappt ingenting på resan hit kollade lite filmer och funderade, that´s it. Har varit och hälsat på min farmor lite snabbt, men jag är sjukt trött
jetlag -
det blir absolut att sova tidigt ikväll!

My new love ♥

Repeat, repeat, repeat just nu, ska försöka sova snart, men denna låt kommer gå om och om igen hela natten! Helt sinnessjukt fin sång, I'm in love!

Bom, bom, poaw!

Vi lyckades precis klara oss ur en ny krock med bilen, vissa idioter har 0 koll på hur man kör alltså! Bilen framför oss och två andra bilar blev totalförstörda, men som tur var hann vi styra undan innan de smashade in i oss också. Det sjuka var att vi såg en kille kräla sig ur passegerarsidan på bilen som orsakade krocken och han sprang iväg, vi trodde han skulle hämta hjälp - men tydligen försvann han för när polisen kom så var bilen fortfarande tom - och det visade sig att bilen inte var registrerad och hade ingen försäkring. Som tur var verkade alla må bra, kvinnan som körde en av bilarna var fastklämd men vaken och de trodde att hon hade brutit armen och ett ben/benen.

Jaja, jobbiga människor. Nu blir det no more laptop ikväll - det blir ostbågar och mys =)

New York

...There's nothing you can’t do,
Now you're in New York
These streets will make you feel brand new,
the lights will inspire you,
Let's hear it for New York, New York, New York

Känner mig trött & seg, har lite ont i nacken och det kommer väl inte bli bättre av 10 timmars flygning... saknar baby redan fast jag egentligen inte har någon anledning (förutom att jag ♥ honom). Helgen i Boston var så sjukt rolig att jag fortfarande går runt och skrattar för mig själv. Vaknade imorse och försökte övertala min man att vi borde fundera på att flytta dit, han höll inte med mig alls och sjöng lite på Jay-Z's sång "Empire state of mind".... vilken start på dagen va?

Tvättat, fixat naglarna, fixat foton, packat, laddat upp musik på Mp3-spelaren och massa filmer på mitt PSP, känne rmig reeeeeedooooo! =)

Filmkväll

Vi har slappat framför en film såhär på kvällskvisten....Det blev "The Taking of Pelham 123" som faktiskt var riktigt bra! Precis min sorts film. Käkade BBQ-ad gris med strips till det också =)
Det blir en tidigt kväll (antagligen...) jag har redan lagt mig i sängen med laptopen men kanske hinner med en till film innan jag somnar. Imorgon är dagen innan dagen liksom, massa saker som ska hinnas med!



Ooohh helgen var verkligen amazing, kan inte sluta skratta åt vissa saker i efterhand, det vart ju en del klassiska citat, hehe.....

Helgen i bilder:



Käkade god middag i fredags, hamnade i en snurr-dörr och gick runt, runt, runt, bara för skojs skull =) Vi har inte fått det bekräftat men det bor nog mest dvärgar i Boston - det var jobbigt att torka händerna på toaletten! Goda drinkar har det iaf, eller? Neeh inte det heller, men Baileys funkar ALLTID!

Med vackra paret Andre & Constance

Syrran och jag visar upp mitt nya köp (i bakgrunden) Man måste vara snäll om man vill komma med oss på en tur! =)

Modet i Boston är: klä dig varmt, bitch! =) Jag vet inte vad ni tycker men syrran och jag är lite lika varandra ibland.... sen hände det nåt för dum & dummare (såklart!) Aajj, va ont det gjorde!

 

Ompackning!

Okej hörrni, vi är tillbaka på plats i vårat sovrum nu. Vaknade tidig timorse och skulle börja köra hemåt. Hittade inte bilen - den hade blivit bort-bogserad och en fin liten böter hade vi fått också, alltid kul start på dagen liksom. Efter många om och men fick vi iaf hämta ut bilen och åka hemåt.
Håller på att packa om mina väskor nu, går segt kan jag lova =)
Bilder kommer upp strax med lite om vad vi gjort i helgen, jävligt kul har vi haft!

We're alive, bitches!




...och vi mår bara bra, god mat, underbara människor, techno-klubbar och massa skratt!

Nu åker vi!

Bye, bye till min lilla teddybjörn, let's hit the road liksom. Kevin har bestämt att han kör ut från stan, sen måste jag köra resten av vägen. Vi får se hur det går hehe, jag hatar highways här i USA!
Jag har ingen dator med mig under helgen, vi får se hur det blir med uppdateringen, facebook är en annan sak, det har jag i mobilen = beroendeframkallande!
Men hoppas ni alla får en uuuunderbar helg - det ska vi ha! =)
Lots of Love

Hej Pappa! =)

Go Morron i Sverige! Va kul att du kommenterade på en gång, kände bara att jag skulle skriva ett litet inlägg till bara dej då. Vi ses snart ju, bjuder du på Thai-kycklinggryta då? =)

Dagens bästa historia:

Jag pratar med min arbetskollega om sushi, jag gillar det inte, och han berättade att han nyss hade testat för första gången, och han tyckte det sg gott ut och hade köpt en stor portion sådär fint packat på en plasttallrik, och kommit hem och smakat....

Kollega: - "...and the first one tasted funny, so I thought it was something wrong with it, and then I tasted another one, and it was nasty too! I just opened all of them and took out the fish and crab and cooked it."

Hahah, det är verkligen nåt som jag själv skulle kunna göra så det var askul att höra någon annan berätta det.

Vad tycker ni om sushi?

Packar!

Men jag fattar inte vad som är grejen, är alla mina kläder grå eller svarta? Bara underkläderna som har lite färg haha...neh det blir nog att packa om - lite färg måste jag väl ha med mig?!

Förvirrande!

Trött, svettig och hungrig....låter väl jobbigt? Men jag är hemma iaf, så skööönt...mina skor mördade mina fötter idag, jobbigt värre =(
Nu blir det sova, jobbar kl 8 imorgon, sista dagen ju så det klarar jag. Ingen morgonmänniska direkt!

Alltså, det där med när och varför det är rea i affärerna fattar jag 0 av. Jag tycker det är rea varje gång det är någon högtid, alltså Halloween, Thanksgiving, Jul, Påsk osv, men sen rear (är det ett ord verkligen?!) de för typ Veterans Day, St:Patricks day och liknande - som egentligen inte är "riktiga" högtider. Sommar -rea i början av sommaren och i slutet, vinter-rea i början av vinter och i slutet, inte logiskt alls, eller? Eehhh, det spelar mig ingen roll alls jag ♥ att shoppa och brukar fynda schyssta saker till bra priser. Men Lotta, jag har som du ser ingen koll på läget! =)

Vi tar en snabbis!

Ingen sovmorgon här heller, fast jag inte börjar förens kl 3! Vi var nästan uppe med tuppen, har varit och shoppat lampor till sovrummet och övervåningen, hämtat ut nya p-piller och letat fram resväskorna (som jag så smart hade packat fulla med sommarkläder och packat in längst ner i en garderob under alla våra kökssaker i nya huset) tog ett tag att få fram dem kan jag lova *pust!*
Nu ska vi och hämta upp lite tekniska saker baby har beställt hem, sen blir det jobbet igen.
Imorgon blir sista dagen innan jag åker iväg, känns så skönt!! =)

Fixa till rufset?

Jag funderar verkligen på att sätta i löshåret igen nu i veckan....det är 2 saker som gör att jag tvekar, först att jag VET att jag kommer vara trött på att sköta om det igen om några dagar, och att baby hatar det. Han tycker att det är en av anledningarna till varför han skaffade sig en vit tjej - att han kan leka med mitt hår när han vill, utan att jag klagar eller han fastnar med fingrarna haha...jaja, jag ska sova på saken.

Hur som helst - det jag skulle komma till var att mitt hår har typ alltid varit kaos, torrt och blir slitet fort, men nåt som verkligen funkar är TRESemme-produkterna. Det, och ett tips som min friör gav mig - att alltid lämna balsam i håret, liksom inte skölja ur det ordentligt.... vet inte om det är så man ska ta hand om sitt hår direkt men det funkar för mig =)

Dagens planer:

Nyvaken. Vi var uppe till 5 imorse och kollade på "V", jag kommer ihåg den serien sen jag var ynre att den gick på TV och nu har de uppdaterat den....jag vet inte om jag älskar det direkt men det var underhållande.

Idag ska jag till banken och öppna ett nytt kreditkort, jag måste bygga upp min creditscore som just nu är ingenting, inget alls hehe, tydligen finns det inte i systemet än, och när man söker jobb, köper hus m.m så kollar de alltid upp det.

Jobb 3 - 23.30 idag, helt okej tid enligt mig, mycket hellre jobbar jag sent än börjar 6 på morgonen, men det är REA idag och imorgon, stooooor REA så det kommer bli galet = mycket pengar i provision. Like it!

I helgen blir det Boston, baby! Hälsa på the other white girl i familjen hehe, som är gift med Kevins kusin, och såklart min syster också. Ser verkligen fram emot det! EFter det blir det direkt till Sverige, härligt! Saknar verkligen min familj just nu.

 


Jag måste klaga! (OBS, långt inlägg)

Jag tror inte ni har missat hur mycket jag inte gillar mitt jobb, eller det är inte jobbet i sig som är skit, det är människorna jag jobbar med, för om man ska orka ha kunder från helvetet hela dagarna så måste det vara roliga människor som man jobbar tillsammans med - annars funkar det verkligen inte. Okej, jag har en...två....fem personer jag kan räkna upp som jag funkar bra med. Resten är mer eller mindre idioter. Nu snackar vi om att det oftast är ca 25 säljare som jobbar samtidigt = 20 personer jag inte tål, och som inte tål mig.
Jag undrar hur det gick till när de anställde personer som inte ens kan lyfta blicken från golvet och titta på kunderna eller räkna dagskassan - fast de jobbat där sen innan jag började. Jag ska ge er ett exempel: en viss person (Mr X) hade en kund som ville ha en vinterstövel i brun fast hon gav honom den svarta. Storlek 8.5 ville hon ha. Vi har handdatorer som ger oss all info vi behöver, om vi nu inte orkar gå bak på lagret och kolla själva. Okej, så jag räknar kassan och lyssnar på hela konversationen då Mr X kommer tillbaka efter ca 10 min och säger att vi inte har hennes storlek, han vänder sig om och går iväg. Kunden kommer fram till mig och undrar om jag kan ge henne en utskrift om vart hon kan köpa stöveln för hoon vill verkligen ha den. Sökningen visar att vi ska ha 6 par i hennes storlek, guess what? På lagret hittar jag faktiskt alla de 6 paren! Jag går ut, och ska precis sälja stöveln då Mr X kommer skrikande att det är faktisklt hans kund och hans provision så varför tar jag hans kunder?! VARFöR?!

Okej, detta blev del 1 av mina klagomål innan jag hittar nytt jobb hehe, ni får stå ut faktiskt. Vi kan väl göra en serie av det? Om nån är intresserad av all drama på mitt jobb får ni gärna sätta upp kameror och göra en dokusåpa av det, as long as I make money out of it =)


Bilder på mat =)

Jag känner verkligen hur segt mitt liv och min blogg är nuförtiden. Jag är trött, trött, trött! Igår var vi ute och käkade middag, jag och älskling, jag åt tacos med grillad fisk, supergott!

Kevin åt pasta och kyckling, och fick en tejpad sked att äta med, haha!

 

14 Nov: Dagens roligaste

Jag: -"Aaaahhh it's so slow....4 more hourse before we get off!"
Min kollega: -"4 hours!?! 4!?!? No, I'm gonna suicide, I'll jump off the Michael Kors (designer) table"

Hahaha, verkligen arbetsskadad om det är det bästa sättet man kan komma på.... men timmarna gick så sakta, så sakta.... nu är jag iaf hemma, baby duschar och snart är det min tur! Sen blir det ut och käka middag och efter det blir det absolut sängen! Sova alltså =)
Klockan 9 ska jag vara tillbaka på jobbet.

Slappisar =)

Måste sova, måste sova, måste sova!

Vackra Josefine har varit här nästan hela dagen och umgåtts, käkat massa godis, mat och kollat på filmer i sängen. Vi var på en snabbis shoppingtur också, men det har verkligen varit en skön dag! Tack gumman ♥
Imorgon blir det att jobba hela eftermiddagen/kvällen, söndag blir värre: 9 - 19 =(
Hur har eran helg varit??
Lots of Love

Jag borde ju typ....

...sova nu, så trött som jag är - men sen visade Liana mig nåt kul, och nu kan vi inte sluta skratta...det är alltså skratt som vi inte orkar resa oss från golvet - den typens skrattattack....så med laptopen på mattan vill vi nu presentera:

Blandat

Det enda som livade upp min dag idag var mina nya fina tofflor jag köpte. Tyvärr hittar jag ingen bild online och är för lat för att fota och lägga upp.... deal with it tills jag letar fram kameran.
Fixade naglarna också - vet inte riktigt vad jag tänkte men de blev blå, samma blå färg som t-shirten jag hade på mig....tror inte jag tänkte alls alltså. Närjag kom hem hittade jag baby's blå tröja på sängen också, så nu är jag som en smurf.

Ledig imorgon, vackra Juicy ska komma hit och slappa. SLAPPA. Jag lovar att vi ska slappa - big time! Det behövs faktiskt, fast jag egentligen borde springa runt och fixa allt som ska fixas innan Boston och Sverige nästa vecka.
Oh just ja! Dagens dåligaste beslut: att ha på sig ballerinaskor imorse när jag gick till jobbet. Kallt, kallt, kallt.....ännu värre var det att gå hem, i regn och stormvindar typ, fyyyyyy - verkligen dags för boots.

It's all about the....

Dags för mig att gå och lägga mig, älskling är hemma (äntligen!) så himla skönt att varva ner från allt som hänt under dagen och bara prata om allt. I'll bring the drama, alltid, hehe - det verkar inte hända så mycket kul på Kev's jobb, men på Macy's är det alltid full fart... i mitt privatliv också tydligen!

♥ Jag ville iaf bara säga go natt och skicka massa kramar till min familj & vänner ♥

Mitt i veckan

Okej. Jobbet idag var kaos, jag har inte alls mått bra idag. Sitter och käkar middag nu, pratar i telefon med lillasyster, bara 9 dagar kvar tills vi åker dit =)

Som ni kanske märker - de av er som läser ofta - så raderades ett inlägg, jag raderade det. Jag står fortfarande 100% för vad jag skrev men någon har rätt i att det är personligt, so I appologize.

Annars....är allt som vanligt, inget nytt som händer just nu, har sökt lite nya jobb - hoppas jag kan börja med något annat efter jul.

Boring, boring - jag veeeet. Men idag blir det inte roligare än såhär.

New day.

Det känns verkligen som någon slog en spik rakt i hjärtat på mig igår. Luften gick ur mig verkligen. Idag mår jag okej men massa saker snurrar i mitt huvud. I'm confused but I'm not gonna loose it. Jag saknar mina vänner och jag saknar Sverige - ibland behöver man dem mer än andra dagar.

Favoriter!

Foto: Anria Turner

That's it for tonight allihopa, nu ska jag gå och lägga mig, sova vet jag inte...än....men krypa ner i sängen iaf.

Lots of Love

Just another Monday

Min lediga dag är redan över! Det gick verkligen fort. Var iväg och framkallade massa bilder från alla (!) våra bröllop och köpt album som jag ska sätta i bilderna i. Tvättade, städade...husfru-lön, någon? Imorgon blir det Macy's igen, I'm so sick and tired of my job.....

Sweden, baby!

Nu har jag köpt biljetten hem, finally! Ska bli så skönt att träffa alla igen ♥

Min fina lilla dans, hehe

Ooh!

Jag är så trött på blogg.se, det händer så ofta att inlägg försvinner eller inte uppdateras när jag lägger upp dem. Mitt senaste inlägg skrev jag igår kväll men hade inte laddat upp nyss när jag checkade, men nuuuuu efter att ha krånglat har de äntligen kommit upp på bloggen!
Nån som har förslag på en bättre plattform att ha sin blogg på?

...Med galna vänner!

Okej det finns tydligen massa kort från ikväll, kuuuul....fast som vi höll på så är det säkert massa psyko-kort hehe, jag har sett några av dem. Vi käkade iaf middag på FOUR, helt fantastisk restaurang där två av våra vänner jobbar, maten är alltid supergod och de spelar alltid rolig partymusik, och drinkarna är mmmmmmm.... efter det hamnade vi på en klubb men stannade bara nån timme. Vi smugglade in Liana också =)


Playful!

Håller på och fixar mig, ikväll blir det lyxmiddag med alla vännerna för att fira T's 26-års dag som är imorgon. Kommer säkert bli kul, jag vet inte vad jag ska ha på mig bara! Alltid samma problem hehe, och fast jag egentligen är klar innan baby ens hunnit in i duschen så byter jag alltid, alltid kläder minst en gång innan vi åker!

Liana har släpat sig in hit och rotar runt bland mina högklackade skor, bra att vi har samma storlek! Det enda problemet är att få fram dem från under sängen, det börjar bli galet många skokartonger under där....

By the way - vi fick hem bilderna från fotografen igår - jag är överlag ganska missnöjd, många av bilderna var suddiga eller konstigt ljus vilket jag inte hade förväntat mig eftersom hon jobbar med att ta bilder...well, well vissa var bra, en del var underbara! Här kommer en sneakpeak =)



Dreamland

Go natt peoples, jag ska krypa ner i stora sängen ensam (igen) nu, baby jobbar dubbelt och kommer hem när jag går tillbaks till jobbet imorgon. Jag är verkligen trött idag, så jag ska verkligen utnyttja att det kommer bli en tyst natt - inga krigsspel eller musik som stör mig, hehe.
Lots of Love

Goooo morron!

Nu är ju klockan redan 10, men när jag vaknade var det iaf riktig morgon, baby väckte mig - vi har tydligen massa saker att göra idag innan det är dags för jobbet! Först av allt ska vi möta upp fotografen från NY-festen och få våra bilder (som jag har tjatat om i en månad nu, hehe) sen ska vi till Queens och lämna in baby's jobbgrejer som han måste ivsa upp var 3:e månad. What else....? Jooo, vi ska till huset och lämna av våra nya grejer tillbadrummet som vi fick hem från internet igår - spännande - baby hade beställt en "regnskogs-dusch" hehe som sitter fast i taket som ska installeras. Sen blir det jobbet =( Ni ska bara veta huuuuur trött jag är på folk jag jobbar med alltså!

Det är verkligen höst här nu - jag vet att ni typ har snö hemma men inte vi än så länge.... jag gillar hösten ändå med alla färger - så länge det räcker med halsduk och en stickad tröja så är det lovely.

bejbi, bejbi

Kom hem från jobbet och möttes av Thai-mat, kusin barn (lilla underbara Jojo) och en magsjuk svärmor. Vilken blandning va? Jag spenderade iaf några timmar med lillen och det var verkligen länge sen jag hade en liten bebis i famnen, nu fattar jag hur fort tiden har gått sen min gudson baby Z föddes - 2½ år snart! Shit!
Nu, nyduschat- inge mer babyspyor hehe, och väntar på älskling, ska köpa biljetten hem till Sverige nu också.

Fredag imorgon, inte för att jag märker nån skillnad iaf men alltid trevligt med helg - more money to make på jobbet så alltid nåt positivt! Annars är det lyxmiddag inplanerad i helgen på en kompis jobb, och jobb, jobb, jobb med huset såklart.
Vad ska ni göra i helgen?

.................

Onsdag 4 November

Det var en låååångsam dag, verkligen sniglade sig fram! Jag och baby gick upp runt halv 10 imorse, var och fixade med saker till huset och hämtade kläder från kemtvätten. Jobbade 1-22, kom hem och käkade lite, duschade och nu blir det att sova. Imorgon jobbar jag morgonpasset *suck*!

By the wayyyy Jessie din lilla ärta - 04.45 och 08.29 - jag är inte vaken då hehehe, men jag älskar dina voicemails det vet du ♥


Mammsen - hejja hejja det kommer gå så bra så braaa på sjukan imorgon vettu!




Jaja, inget speciellt idag alltså, sorry för den apdåliga uppdateringen.

5 timmar senare

Så här mycket bra (?) information samlade jag på mig under föreläsningen:

Resten tiden satt jag och önskade att jag kunde love-blogga, typ genom mobilen. Jag skrev ner allt på papper ist, så nu får ni veta i efterskott hur intressant kvällen var:

Kl 5. Bara jag här, jag och en lärare. Ska vi verkligen ha en 5 timmars kurs med bara mig?

5.10. Okej, en person till ramlar in!

5.15. ....och en till = 3 personer nu.

5.30. Decknad Disney film om långben som kör bil.

5.45. Oh shit! Griffeltavla! Använder man det fortfarande?! Jag hatar ljudet av kritorna när man skriver.

6.20. Seeeeegt, de har pratat om HUR man anmäler sig till uppkörningen i 35 minuter nu. Hur svårt kan det vara?

7.00. Dags för mina p-piller!

7.20. Ny film, om vad som kan distrahera dig när du kör. Väldigt osmart att sminka sig samtidigt tydligen.

7.45. Paus på 5 minuter. Gick ut och ringde baby och pratade skit och hur tråkig och enformig läraren var, kom in igen och upptäckte att de hade öppnat fönstret....*suck*

8.00 Pratar om aggressiva förare, tydligen hade nån elev på körskolan mördats efter ett bråk med en annan förare för 4 år sen, ojsan - tydligen hade de en gammal artikel från tidningen om det som de ville kopiera och ge ut men nu funkar inte kopiatorn. Jaha - men då försöker vi fixa den!

8.10 Samtalet kom in på döden och helt plötsligt pratar läraren ist om filmen "Gudfadern 3" där nån blir huggen med sina egna glasögon?!

8.30. Vem använder ordet "Entertainment system" ist för bilradio? Joo, stenålders-läraren.

8.45. Ny film om bilbälte och rattfylla.

9.10. Läraren har somnat i sin stol, HA HA HA

9.30. Slutspurten! Det tar nästan en halvtimme innan vi fått våra papper och han äntligen släpper ut oss!


Sömntutor!

Vaknade av att älskling slog på musik på sin laptop, trodde klockan var runt 10-tiden men tydligen var den strax efter 1! Kaos. Så blir det när man är vaken till 5 på morgonen och kollar på film och myser. Blev iaf ensam när han stressade iväg till jobbet - jag gjorde frukost och pratade med farmor & mormor i telefon. Jag behöver nya raggsockor så mormor kom ihåg det nu, nyaaaa raggsockor =)

Om 2 timmar ska jag på den 5-timmars föreläsningen man måste lyssna på innan man får köra upp för körkortet, irriterande att spendera halva dagen med det nu när jag väl är ledig! Jag som hade tänkt baka muffins och pyssla med mina fotoalbum.

Mina två kärlekar ♥



Jag vet - bilden ser lite sne ut, men det är för att jag redigerade den så den passar (och inte skyms av mappar) som bakgrund på min laptop. The love of my life - mina 2 kärlekar, Baby Z och Kevin.

Sitter redo i mina träningskläder och väntar på babe, bootcamp på gång, känner inte alls för det!! Ledig från jobbet imorgon sen blir det 8 dagar i sträck =(

Repris

Hahaha - 1 år sen! Vi är verkligen helt efterblivna detta år också, såklart missade vi att ställa om klockan igår, inte konstigt att jag vart förvirrad över min mobil idag. Tur att baby hade ställt om alarmet iaf =)

A love like this, amaze me

Måndag 2 November

Känner mig så jäkla trött och seg alltså, galet....var inte uppe jättesent igår, vi slappade i sängen med filmer och choklad, och somnade runt 2-tiden.
Jobbet idag var okej - nothing special - jag är så trött på folk alltså, kunderna och en hel del av de jag jobbar med också! Det värsta som finns är en kund som kommer in och visar en sko och säger "Find me something simular....but with a lower heel....and maybe a buckle in the front....not black! Do you have it in leather?" Va?? Hur kan det vara nåt liknande? Man får ju stor lust att skrika SHUT UP AND GO HOME, men tyvärr kan man ju inte det - ist får man springa i hela jävla lagret och leta skor fast man egentligen har 6 andra kunder på golvet som väntar på sina skor + att man vet att de kunderna som är så komplicerade kommer ändå inte köpa nåt. Yep, och innan man hinner hitta "nåt liknande" har man förlorat 4 av kunderna och slösat massa tid (and time is money). Irriterande.

Update: Halloween på jobbet

Jag och Junior på lagret. Han var väääldigt tyst av sig, hehe

Jag blev undersökt av Doktor Rich, och Rockstar aka. Ceasar

Howie var tråkig och hade inte klätt ut sig. Dessutom vägrade han le. Jaja, han är föresten mitt andra offer i singel-ligan! Om nån är intresserad av att ta sig an ett riktigt svårflörtat fall så kan ni maila mig, jag vidarebefodrar - men ASAP peoples - han behövde nån helst igår hehe

En av mina supervisors, Candee var en kittekatt

På morgonmöte, inte så pigga än....

Min dag i bilder:

Kevin byggde igen sidodörren och fixade en glasdörr på baksidan ist....

....jag städade hela huset så gott det gick med damm och skruvar...

Söndag

Okej, jag är ledig och vi ska till huset och fixa lite. Supertrött över att ha varit uppe hela natten och kollat på skräckfilmer. Uppdaterar senare.
Lots of Love

Madeléne!

Min vackra syster som känner sig utlämnad och vill ha plats i det här inlägget, jaaaaaa gumman - det var synd om dej som stod ute i regnet och väntade på oss för att JAG trodde jag hittade.
Så - nu var det avklarat. Punkt och håll käften =)


Hot eskimo, baby!


Goosh people, ingen hade rätt - inte ens du IDA! (Okej då, tredje gången gillt, hehe) Va faaaaan då haha, kanelbulle eller sko - vad är det för alternativ? =) Jag kan lova att jag sålde massa skor, men tyvärr stressade jag hemifrån med kameran men utan batteri imorse, så har bara denna bild som baby tog nu ikväll. Resten får komma sen när jobbet mailar dem till mig. By the way, har fått höra allt möjligt idag, Santa Claus, Pochahontas, Snowbunny....hur kan man missa vad det är jag är - jag har ju till och med snöflingor i öronen!!

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0