September 30

Vaknade av att älskling gick upp och började göra frukost, rostat bröd, ägg och bacon, mmm!
Ska till jobbet snart, mitt schema just nu är himla bra, jag är supernöjd med denna vecka och nästa.

Jaaa, det känns faktiskt ganska bra med livet just nu!

Nya vinterskor!

Jobb, jobb, jobb idag..och segt var det - inga kunder alls, jag klagade mest hela dagen =) Shoppade ett par svarta stövlar efter jobbet - vi hade 50% rabatt på allt som var skor och kläder för jobbe,t och stövlar går utmärkt att jobba i! Kom hem och Liana står och lagar spaghetti och köttfärssås - det är en ovanlig syn att hon lagar mat hehe, men gott ska det bli, jag är aphungrig...."The Hills" och "The City" börjar ikväll igen så vi kommer sitta fastklistrade framför TVn.

Bakom kulisserna - modevisning

Modellerna från modevisningen tillsammans med killarna bakom RepJa, bara min älskling som fattas (jobb - som vanligt.....) och min vackra syster, Liana och lillebror är med också =)

Excuse me!



Baby can move! Ooooohhh.....den här lilla tjejen is going hard! Hahaha, helt underbar liten tjej alltså, men man kan ju undra hur / vart och från vem (?) hon lärt sig att dansa....

God natt....

Ikväll slappar jag till den här sången på repeat, jag hoppas jag hinner somna innan baby kommer hem, annars vet jag att jag kommer vara uppa halva natten! Jag får alltid massa extra energi (som jag egentligen inte har!) när han kommer hem från jobbet.

I never told you that I was easy to live with

Vi var på Ikea igår...som tur är ligger det bara 20 minuter från oss! Jag köpte lingonsaft, lingonsylt, julmust och kaviar! Julmust - fattar ni va gott? Jag hittade bara 2 flaskor men den svenska damen i kassa sa att de ska få mer i veckan, jag måste dit!! Hur som helst, kaviartuben ramlade tydligen ur från påsen och under bilsätet (eller nåt) och nu har bilen kraschat ihop och är på lagning. Jag hade ett mindre sammanbrott imorse när jag hade kokat ägg och insåg att min Kalles kaviar inte var här. Jobbigt! Hoppas vi får tillbaka kaviaren snart....


Farväl löshår....

...Nu är det dags att ta ur mina extensions, jag orkar inte med dem längre! Nu blir det back to gamla vanliga jag med kort hår!

Shut up!

Okej så jag är tydligen helt tappat bakom en buss eller nåt...som min älskade syrra skrev i en kommentar så var det tydligen den 29 September jag åkte förra året!!??! HA HA HA, knäpp man är alltså, i min kalender har jag skrivit in den 26 som "1-års dagen"...Jajaj, det är jag som är koko och Leyla jag skickar ditt pris =)

Sanningens ögonblick....

Jag hade väl ändå världens lättaste tävling? Det finns ju trots allt ett ganska stort arkiv att läsa gamla inlägg....
Men yessss, yessss idag (26/9) var det 1 år sen jag flyttade till New York! 1 jävla år - fattar ni va fort tiden har gått?! Under det här året har jag hunnit ha 3 bröllop, köpa hus, hälsat på i Sverige, haft besök från Sverige, och fått greencard! Inte så galet kanske.

Alltså, gulliga Fia du var ju först med att slänga ur dig chansningar, men inget direkt svar, så Leyla - you are the winner! Mail mig ([email protected]) din adress om du vill ha hem priset! =)

Tävling pågår!

Mmm, sega ni är alltså! Bara Fia som lagt in en chansning om varför 26 September är en speciellt dag för mig.... kom igen nu då, ni har till ikväll (min tid) på er att tävla!

Kiss me!

Idag har jag inte gjort nåt speciellt, jobbade och direkt efter jobbet så åkte vi och köpte lampor och sånt till huset, tog hem thai-mat och har slappat framför "True Blood", vi köpte säsong 1 på DVD eftersom alla pratar så mycket om det, men jag är redan helt såld på "Heroes" (yeyyy season 3 baby!) och i jämnförelse tycker jag nog att "True Blood" är ganska komiskt och ibland löjligt...men underhållande, och det kanske blir bättre längre in i serien? Vet ni, är det nån som följer den serien?

Tävling!

Okej, imorgon är en väldigt speciell dag för mig... nån som kan lista ut vad för dag det kan vara? Ooohh okej, let's make it a competition! Min första tävling alltså (- hoppas nån vill vara med?!) men tänk va stor chansen är att vinna nu då! =)
Vad ska man vinna då..... vad sägs om en parfym från Victoria's Secret?

Ni har på er till söndag kväll att klura ut vilken speciell dag det är för mig den 26 September!?
Den första som svarar rätt vinner.

What to wear...?



Det är alltså Halloween snart och vi ska på party, party! Ska bli apkul - men först måste vi bestämma vad vi ska vara utklädda till! Nån som vill ge ideér? Massa kostymer finns här! Please, hjälp oss bestämma!! =)

I ♥ him

Sverige är inte så viktigt!

Såhär (liten) men gullig plats i tidningen fick historien om rånet, tillskillnad från hela hysterin där hemma!

What you don't know....

Oftast på jobbet när folk blir för uttråkade eller irriterade på kunder så hamnar man bak på lagret och babblar av sig lite. Eller bråkar med folk man jobbar med, klagar på chefer & kunder, m.m.
Det är nog lika många killar/män som tjejer/tanter (?) som jobbar med mig, men i min ålder är det i stort sett bara killar. Rough guys med mycket humor och självförtroende hehe, så det är ganska sjuka skämt som kastas runt.
Iaf, idag hade en av killarna (han heter H) med sig en flyer för ett event som han promotar (manliga strippor) som han stolt visade upp, och alla killarna tystande när jag kom in.....(K är en av de killarna som jag umgås mest med)

H - "eh...but she's cool, listen Isabelle, I wanna show you something..."
Alla andra killar - "NOOO! No, don't!"
H - "but I wanna know what she thinks..."


Okay, så han visade mig bilderna och jag bryr mig inte alls.

H - "I know already..."
K - "Well she don't care about things like that cause she is married!"
H - "Listen, I knooooow that..."
K -" NO! She is married why would you show her that?"
H - " I know that she would go if she wasn't married!
K - "NOOOO!"


Hehe, no comments, men vi kan tillägga att H har fått nogrann uppdatering om vad vi tjejer gjorde på natten innan NY-festen samtidigt som killarna hade svensexa.


Dagens:

Idag var det SUUUNSHINEEE!! (Ni har väl sett alla underbara reklamer för Malibu?)
Jag passade på att ta en kvälls promenad när jag skulle hämta mina nya p-piller, himla skönt var det och nu är jag redo att ZZZZ...

Black / White

Har precis käkat middag, kycklinggryta med kokosmjölk, cashewnötter och grönsaker som jag har lagat, väldigt gott och spicy blev det! Nu avslutar jag middagen med lite svenskt lösgodis =)

Jag är ganska imponerad över hela det här helikopter-rånet som hände där hemma i Svea igår...intressant...undrar hur mycket pengar de kom över?! Jag vet att det här kommer vara en sån historia som jag följer slaviskt i tidningarna och på webb-tv.

Den här fint redigerade bilden kom på mailen idag från underbara fotografen på Sverige-bröllopet. Nu har vi massa nya foton att gå igenom och förstora upp! ♥

Foto: Johannes Björk

Rise and shine!

Tredje dagen nu vi är uppe och studsar med tuppen (?), solen skiner och vi har massa saker att hinna med innan baby ska till jobbet, själv är jag ledig igen - men det behövs för att kunna ladda upp inför helgen på jobbet, det kommer bli crazy, crazy!

Strax ska jag till gyn, inget att se fram emot med behöver nya magiska piller, sen ska vi till Home Depot och shoppa (låte rmycket roligare då...) eluttag och dimers till våra lampor. Väldigt spännande! =)

Hur ser eran dag ut?
Lots of Love

Isabelle

I love you even when you are bad

Kevin tycker inte det kan räknas som en "sandwich" om det bara är en skiva bröd med pålägg, han säger bestämt att det alltid måste vara minst 2 brödskivor....det skiter jag i, en skiva bröd med ost och grön paprika är nästan det bästa som finns - folk underskattar verkligen en enkel macka!

Jaja, nu står iaf älskling i dushen och är irriterad över att jag är irriterad (but he started it!) och jag ville ju helst bara mysa och köra "Heroes season 3- maraton", äntligen har vi köpt DVD:n!!!!!!!!!!!

Idag började vi beställa hem delarna till vårat nya kök, vi valde ut golv och eftersom elektrikern är nästan klar nu så har vi valt ut lampor och liknande, nu verkar det gå ganska fort att få ordning på huset! I like it!
Jag längtar verkligen till den dagen vi kan flytta in och bara få vara....laga mat i vårat kök och vattna mina blommor och Kevin kan pyssla i sitt garage...hehe

Hemma igen!

Skönt att komma hem från jobbet och ta en dusch! Måste käka en smörgås bara sen kommer jag vara i toppform igen! =)

Slipping away....



Yessss, you already know, min vän Sanjay och hans underbara musik. Detta är hans nya video som precis kom ut, helt fantastiskt sång,
me love it! ♥

Sista strand-dagen

behind the scenes

 

 

He ♥ me

De här fina rosorna fick jag av baby igår när han kom hem från jobbet

Nytt liv?

Baby kom hem igår kväll och bestämde att vi ska ändra våra latigheter till att bli mer pigga och utnyttja dagarna bättre.... han åker ju alltid hemifrån runt 1.30 på dagarna och sover/spelar playstation tills han åker, och själv sover jag helst innan jag ska till jobbet - spelar ingen roll om jag börjar 8 eller 14, jag vill helst bara slappa innan jag åker hemifrån.... men nu ska det tyldigen bli ändring på det!
Idag hade vi klockan på 08.30 och visst gick vi upp då, jag gjorde frukost och vi åt tillsammans, vi var till banken, öppnade presenter från bröllopet och nu gör Kevin lunch som han ska ta med sig till jobbet! Perfekt!
Jag hoppas vi kan hålla igång med det här nu och sluta vara uppe till kl 3 - 4 på nätterna.

(Jag tycker man ska passa på att slappa och sova länge innan man får massa barn, men baby tycker att man ska träna upp sig att vara uppe tidigt på morgonen, vad tycker ni?)

Deep under...

Jag är så tråkig idag, eller mitt liv är extra tråkigt idag, inget kul har hänt egentligen. Passar på att läsa alla andras bloggar och uppdaterar mig lite. Saknar folk, undrar om det är meningen att man ska ha sina vänner och familj på andra sidan jorden? Jag tror inte det. Hur får man balans i livet?

Jag är ganska (läs: väldigt) duktig på att köra på och inte stanna upp och tänka eller känna för mycket. Det brukar bli så jobbigt då....

När älskling kommer hem blir det att mysa och planera. Vi har ett hus att inreda. Tydligen är jag vuxen nu.

The superhero!

Jag vet inget bra sätt att lägga upp den här videon på bloggen (jaaaa, jag är sjukt otekniskt!), men ni måste få se den! Jag skrattar ihjäl mig varje gång, det här är helt priceless....ja, ni fattar säkert hur kul vi hade det i Sverige i Juli! =)

Klicka här!

NU:

Jobba.......vill inte, vill inte, vill inte just idag när solen skiner!

I'm so ready!

Jag vet precis vad jag vill ha, vart jag vill ha det. Nu behöver jag bara en tid och sen är jag redo =)

Modevisning



...ser ni mina vackra syskon i videon? =)
Själv är jag fotograf #1, yess babeeeee jag är den som filmar denna gången.

Night shift

Igår efter jobbet så städade jag ordentligt här hemma, det har ju varit fullt hus sen förra veckan så en hel del smutsiga golv var det - och tvätt! OMG!! (som fjortistjejerna säger, hehe) Det var sjukt mycket tvätt, speciellt handdukar och sängkläder.

Baby skulle jobba overnight och han ringde vid 23.30 och undrade om jag kunde komma och hålla honom sällskap, me liiiiike! Taxibruden som körde mig till tåget sa bara "Hold on Mami!" och sen körde hon rally, genom rödljus och med reggaeton musik på hösta volum, hehe....
Det var iaf himla mysigt att slappa med baby i bilen och kolla på film, jag lyckades till och med somna ett tag innan jag vaknade av 2 alkisar som skrek och slogs utanför bilen. Efter det satt vi och spanade på alla fulla männiksor som var på väg hem från klubbarna, väldigt underhållande =)
Kom hem runt 7- tiden och somnade om till 12.30, sen var det jobbet igen för mig.

Ikväll har vi pysslat i huset, det går sakta men säkert framåt, vi hoppas kunna flytta in runt jul....

"sjuk-mat"

Jag hoppas att jag mår bättre imorgon!

Besök i NY, del 2

Tisdag: Körde vi en heldag som turister och var i Empire State Building, vi åkte färjan till Ellis Island - passerade frihetsgudinnan och var på muséeum, käkade på Olive Garden på Time Square, åkte bussturer och handlade billiga märkes-kopior i Battery Park =)

Onsdag: Jag jobbae hela dagen men mötte upp pappa, syrran, brorsan och min man inne på Manhattan och käkade hamburgare. Sista kvällen i New York för mina älskade svenskar (hehe) och de hade hunnit shoppat en hel del under dagen. Vi tog tåget hem och käkade glass på vägen.

Besök i NY, del 1

Lördagkväll: Vi tjejer bestämde oss för att vara värre än killarna och deras jävla svensexa, vi lyckades inte - efter vad jag har hört i efterskott, men vi var iaf ute längre den natten och action var det verkligen på den klubben vi hamnade....vi behöver väl inte säga mer än * T.G.I Fridays * 1 $-sedlar som stoppades ner i.....byxor...hmm... * Galna taxiresor och * drinkar!

Söndag: Dags att festa! Dagen började dåligt, efter bara 2 timmars sömn så stod jag utanför min frisör och väntade - hon dök aldrig upp! I panik lockade Liana mitt hår och sen bar det iväg! 1 timme försenad och efter att ha tjafsat med personalen i cateringhallen om att jag visst skulle få träffa min man (vi är ju faktiskt gifta 2 gånger redan hehe) så var vi redo för fotografering och mat innan alla gäster dök upp!

Kvällen spendrades hemma hos oss i avslappnade kläder, mer alkohol och massa skön musik! Vid midnatt checkade jag & baby in på vårat hotell och sen.......(no comments!)

Måndagen: Segade vi oss hela förmiddagen, och sen åkte vi till stranden och promenerade lite. Spanade efter fåglar (lillebror spanade efter tjejer....) och hade den allmänt skönt och slappt! På kvällen drog vi till Manhattan och fixade med RepJA's modevisning, de bilderna kommer upp senare, och videos as well...

Okej då!

Nu är det slut på bröllop! Och förhoppningsvis inga skiljsmässor (det skulle ju behövas x 3 isf, och jag skulle få ut 3 x så mycket pengar från det, HA HA HA! Det är vad jag säger till baby...)

Idag åte pappa, syrran och lillebror hem till Sverige igen, det känns tomt i huset nu. Det enda bra är att jag & baby har fått tillbaka vårat sovrum nu!

Dagen segade sig fram, Kevin hade med sig min familj på "sista-minuten-speed-shopping" medans jag jobbade, och de mötte upp mig bara för lunch. Syrran var "panik-superstressad-jag kommer inte hinna shoppa klart" medans pappa och brorsan verkade mer sansade hehe. En himla kul vecka har det varit iaf! ♥

Efter jobbet blev det att handla alvedon och nässpray, soppa och honung, jag mår inte superbra direkt, och nu ligger jag nerbäddad i sängen. Baby har köpt ett nytt spel till sitt playstation idag men jag gav honom till 9 att spela, sen blir det filmkväll! Lite makt får man när man är gift =)


Jag lever...

...men är sjuuukt trött och förkyld! Måste zZzZ annars ramlar jag ihop snart! Imorgon åker min underbara familj hem till Sverige igen =( Ska ta tag i uppdateringen då, alltså allt som ni har missat senaste veckan! Nu blir det sov gott! ♥

Nygifta (igen!)

 

Jag hinner inte, och känner inte för att uppdatera så mycket just nu... min familj är fortfarande här och vi har fullt upp hela tiden, + att jag jobbar.

Festen var iaf amazing, alla hade askul och det finns massa att berätta och många bilder att visa, men det får bli en annan dag! (Sorry!!)

Idag har vi spenderat heeeeeela dagen på Manhattan och turistat oss, och ska snart upp och jobba igen så nu blir det sängen!

Lots of Love

Frukost!

 

Nu: International house of pancakes - IHOP.

Fredag kväll i soffan

Okej, så nu har jag besök från Sverige, och det känns superbra! De var trötta igårkväll och somnade ganska tidigt, idag har jag jobbat och familjen har shoppat loss i gallerian. Efter jobbet käkade vi middag på "Famous Dave's" och nu ligger vi och halvkollar på en film....

Imorgon är alltså den stora galenskaps-dagen, svensexa för baby och tjejerna har bestämt att om killarna ska "go wild....." så ska vi fan "get wilder" och imorgon blir det alltså full fart för oss också...men ärligt talat så känns de inte bättre för det - och jag längtar tills måndag när hela alltihopa är över!

Vad har ni för planer för helgen?!

Busy, busy, busy

Idag blir det stressigt värre, ikväll kommer nämligen pappsen, syster och lillebror till New York!!!! Idag är det alltså tvättning av sängkläder och mattor, städning av badrum, jag har gynekologen kl 3 (bra inplanerat va? haha) och måste fixa naglarna innan deras plan landar. Jag och baby sov igenom alarmet imorse också - såklart!
Jaja, nu måste jag sätta fart! Ha en uuunderbar dag darlings! ♥
Lots of Love

Jag vänjer mig!

Min nya hemlighet....

Segaste dagen på jobbet idag, men jobbade några timmar nere på junior shoes så fick tiden att gå lite iaf..mycket härligare att vara där nere, de pumpar soca och dancehall i hela avdelningen, till skillnad mot våran dötrista "lugna favoriter" skiva som går på repeat...oh, har glömt att säga - en av låtarna på den skivan är "big big world" med Emilia - remember?! =)

 

Mitt senaste tillskott under sängen, det är lätt att bli beroende av skor när man ser vilka bra priser man kan shoppa för med lite personalrabatt på rea-priser!
Synd att baby inte förstår allvaret i att fynda, och att man måste ta chansen när man ser den!
(Silver ballerina $4.65 efter mina rabatter)

9 September

Okej så inte så mycket blev gjort idag eftersom jag blev hos frisören så himla länge (som alltid, det är absolut nackdelen med att känna den som fixar ens hår hehe). Men klänningen hämtade jag upp iaf, och hann med ett bråk med baby om den ökända svensexan...mmm, hörde att 2 av de andra tjejerna också hade hunnit bråka om det idag!

Nu ligger både jag och baby på golvet med varsin laptop och skriver ner det sista inför festen (eller jag bloggar ju, hehe) för imorgon är det sista mötet innan the big bang liksom, och vi är lååångt ifrån klara. Jag ska försöka övertala älskling att solariumet också är superviktigt och att vi faktiskt måste ta en sväng dit nu! =)

Ooops!

 

Mitt hår har växt väldigt fort idag!
7 timmar tog det, varav 5½ var babbel och mat =)

It's a new day

..och jag har verkligen sovit dåligt! Jag var egentligen ledig idag, men råkade lova min chef att jag skulle komma in och jobba extra kl 8 imorse, men sen ångrade jag mig och kunde helt enkelt inte släpa mig ur sängen! (Kan bero på att vi drack drinkar och grillade till kl 4 i söndags, och jag var på jobbet fullt fixad kl 8 igår.....) Hur som helst - jag är hemma idag. Jag har dock massa saker att fixa! Idag är det tisdag och på torsdag kommer pappa, syrran och lillebror till New York!!
To do:
* frisören för att fixa till hårfärgen
* hämta hem klänningen (hoppas, hoppas att den är ren!)
* skriva klart gästlistan i alfabetiskt ordning
* tvätta kläder
* städa min garderob

Nu börjar kampen mellan gott & ont...

....planer för killarnas planerade svensexa har läckt ut och jag är mindre glad med vad jag hör....trooo mig, jamaicaner har noll respekt och noll koll på läget. Vi tjejer har alltså 2 alternativ just nu - klura ut vart fanskapet kommer hållas och krascha festen, eller spela coola och göra en sjuk payback....vad tycker ni?


Ny kategori:

Jag har lagt till en ny kategori, den heter "Bakgrund - Me and Kevin ♥" eftersom jag då och då får frågor om hur jag och baby träffades och så..och hur mycket jag än ääälskar att prata om vårat förhållande, så orkar ni säkert inte med massa upprepningar i bloggen, så ni som inte vet - läs på nu! =)

Inte som planerat

Vi sov länge imorse, och idag har vi stressat med bordsplaceringen för festen och att ringa alla i.d.i.o.t.e.r som inte orkar/kommit ihåg att skicka tillbaka svarskortet. Roligare än så har jag inte haft det på min första lediga lördag! Vi hade tänkt fixa med huset och jag skulle sola, och hämta min brudklänning, gå till frisören...men, men... jag ser solen genom fönstret hehe.
Neh, nu ger baby mig the evil eye för att jag bloggar ist för att skriva på korten, bäst att jag skärper mig! =)

Kära tomten!

(Jag vet att det är lite i förskott, men....)

Michael Kors "parker" boots

I'm in love!

Okej...ett & två - here we goooo

....nu efter att ha käkat kyckling och fries (har inte orkat duscha än...) så måste jag slappa vid datan lite. Har ingen aning om vad som är babys plan för ikväll - bootcamp eller inte? Vi får se. Imorgon blir iaf det allra första helgdagen som jag är ledig sen jag började på Macy's - eller ja, förutom den gången jag sjukskrev mig, och de veckorna jag var i Sverige... men hur som helst - underbart ska det bli att vara hemma på en lördag! Antar att det blir heldag i nya huset imorgon och massa fix och pyssel. Ingen rest och ingen vila!

Förövrigt var jag så dum i huvet idag att jag shoppade rosa babykläder åt Kevins kusins nya bebis, fast jag senast i förrgår var och hälsade på bebisen, som såklart är en pojke...trött jag blir på mig själv alltså....måste åka och byta färgerna imorgon!

Jag hoppas min kamera kommer tillbaka imorgon, jag har saknat den! Uppdateringarna blir så trista utan bilder (SORRY!) Det ska bli ändring a.s.a.p!

Ahhh people!

Som ni märker hade jag noll lust att blogga igår efter jobbet, det var en sjukt jobbig dag och massa dryga människor och tjafs på jobbet. Jag kom precis hem nu, efter jobb och shopping med svärmor, måste äta, och duscha, sen kan jag bete mig som en normal människa igen...I'll be back....
Tills dess, uuuuunderbar sommarlåt, enjoy! =)

Off balance!

Spin my head right round

Jag fundera över livet, om allt som händer och hur man tror man har koll på läget fast egentligen är man helt tappad bakom en sten, typ...Krig, sjukdomar och död, överallt. Allt jag läser just nu handlar om cancer, alla verkar känna någon som plågas. Lilla, lilla farmor som nyss fått sitt besked, vackra E som kämpar på, i stort sett utan hår och med ett stort ärr på halsen. De säger att de lyckades ta bort allt. Jag tänker på alla vänner och släktingar som försöker orka och vara starka, och jag läser vimmelmammans blogg och gråter som alltid. Hon verkar vara en sån underbar människa.

Baby kom hem och läste mina tankar "let's stay inside tonight".....jag tror jag börjar få feber, jag har frysit hela dagen och mina muskler i nacken gör ont. Mensvärk på det också - det är nog därför jag är så känslig just nu...
Fick choklad och en puss innan Kev bestämde sig för att umgås med sitt playstation ist för mig, men han har lovat att ta mig på shoppingtur imorgon innan jobbet så jag accepterar - deal!


Nu blir det en Ipren och sen sova, imorgon är det precis 1 vecka till min pappa, bror och vackra syster landar i New York - jag längtar! ♥

Min dag:

04.30 Vaknade av att baby skrek åt sitt playstation
05.00 Vaknade av att baby irriterat kom och la sig i sängen
05.10 Lyssnade på hur han förklarade om hur hans Fifa Soccer - spel fuskar och inte funkar som det ska
07.30 Vaknade av att TVn i köket slås på och svärfar sjunger med i reklamen
07.50 Mitt alarm slås på = sminka mig, platta håret, hinna med
bussen 08.40
09.00 - 18.00 Springa efter skor åt sura damer
18.45 Möta upp Nathalie, få skjuts hem
19.30 Solarium och övningköra med svärmor
20.00 Svärmor kommer på att hon vill shoppa och vi kör till närmsta klädaffär.....
20.30 Hemma och käkar en ostmacka.

Roligare än så är det inte i mitt liv. Den enda uppfriskande idag var när 2 damer skrek åt mig för att de blivit av med sina shoppingpåsar under tiden de provade skor. Borttappade eller stulna? I don't know, men de tyckte iaf att det var mitt ansvar att hålla koll på mina kunders saker....sen att jag har ca 5 - 7 kunder samtidigt och springer fram och tillbaka hela tiden spelar tydligen ingen roll.....
Nu blir det att skriva gästlistan inför festen och sen ut och springa med älskling när han kommer hem!


In my bed....

...är det bara me, myself and I, och min nalle såklart. Baby jobbar fortfarande men jag hoppas han kommer hem strax. Jag ska passa på att uppdatera mig i mina TV-serier och allt annat skit jag brukar följa, så laptopen ligger också här, vad gjorde man egentligen innan internet?! Jag kommer ihåg när vi fick hem våran första dator - och det var apkul att spela kort eller tetris på den, hehe. Pappa var coolast i världen tyckte jag eftersom han hade köpt en dator innan min kompis familj =)
Jaja, nog med babbel, hoppas ni alla sover gott (det är säkert bara Linda uppe, hejja hejja gumman!)
Lots of Love

Missat samtal

 

- "Auntie! Auntie! Auntie Belle!"
Världens bästa voicemail - någonsin! Saknar dej lilla ♥

Många frågor om $

Kom hem supersent igår och orkade inte blogga alls. Hade det trevligt med min vän, vi käkade sallad i Bryant Park och sen gick vi och kollade från New York-sidan av Hudson river när solen gick ner över Jersey, fint var det! Käkade middag med baby och sen var han tvungen att jobba över, så när vi väl kom hem och hade duschat så somnade jag på 2 sekunder.

För några dagar sen så berättade folk för mig att det är olagligt att riva sönder dollarsedlar, och att man kan bli arresterad för det...jag tyckte det verkade hur konstigt som helst för i mina ögon så om det är dina pengar så borde du kunna göra vad du vill med dem...? Tydligen så räknas det som allmän egendom (hehe) och man kan inte äga pengar eftersom man hela tiden byter dem mot nånting annat hela tiden, eller byter vissa sedlar mot andra.....
Jag var tvungen att ta reda på saninngen. Jag hittade en polis på McDonalds och han undrade om jag tänkte testa ist för att fråga - lite sugen blev jag allt.... Hur som helst, polisen bryr sig tydligen inte alls, de har viktigare saker att lägga sin tid på - men han sa att det är ett brott, det finns en lag om det - men att det är för "federal agents" att jaga folk som river sönder pengar medvetet.
Tydligen så är det värre att riva sönder en $100- sedel än $1-sedel (förutom värdet av pengarna för dig själv alltså!), men då undrar jag; om man river sönder 100 stycken $1-sedlar, blir det lika hårt straff då? Och ännu viktigare - vad händer om massa människor river sönder en varsin $1 -sedel, då har man ju tagit ganska mycket pengar ur omsättning och då måste de verkligen börja tillverka mer pengar.....

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0