Let's go deeper....

Jaaaa, hörrni. Bara pappa som nappar på hela illuminati/frimurare (som freemason tydligen heter på svenska) grejen. Jag har letat och letat efter bra info på svenska åt er, jag vet hur drygt det är att sätta sig in i någon när det är på engelska. Anyway, har inte hittat nåt riktigt bra än. Pappa länkade till lite info i kommentarerna, men om ni vill ha en större inblick måste ni kolla på denna vidoe. Lite lång, men sjukt intressant.



Jag hoppas ni verkligen tar er tid att disskutera detta med mig, jag vill verkligen förstå hela grejen....

Jay-Z är den perfekta personen att studera, som en mason/frimurare men han är långt ifrån att vara med i illuminati! Inatt granskade vi hans senaste videor. "Run this town", okej, har ni sett videon? Det utspelar sig med eldflammor och svarta kläder, men det finns många småsaker som är "sjuka tillfälligheter" - för jag vet att några av er sitter hemma och suckar "men det betyder ju ingenting...." vad tror ni om textraden: "It's the return of the God - peace God" men tydlig betoning på the God.... och raden efter har order "I'm in mason". Andra som utpekas som frimurare är Rihanna, Beyonce, Lady Gaga och Kayne West. Vad tror ni? Tror ni att folk är för misstänksamma och orliga - eller tror ni att de flesta i världen lever i en liten bubbla, utan att ha en aning om vad som verkligen pågår? Jag håller mig till den sista alternativet.....


Kommentarer
Leyla

Jag och mina vänner diskuterar detta också väldigt mycket. Vi säger såhär: det är 100% att det finns en grupp människor med mycket mycket pengar och makt som styr världen. Det har det alltid funnits. Jag ska kolla på videon imorn och återkommer med lite åsikter när jag fått mer kött på benen :)

2010-04-06 @ 02:35:24
linda

oh, värsta långfilmen ju. kollar i kväll när jag har mer tid. puss på dig gumman

2010-04-06 @ 07:50:20
URL: http://bylindaly.blogspot.com
Wanda

Kikade på det första klippet igår och har inte alls tänkt på detta tidigare. Kände knappt till nåt av detta. Men tror definitivt på ditt sist nämna alternativ. Däremot så tycker jag detta är lite smått läskigt isf så jag låsas nog hellre sitta i en bubbla o spela ovetandes. Oftast lyssnar jag inte ens på texterna utan gillar bara beaten. Hade ingen aningen om allt de sa förens jag lyssnade ordentligt! Lite föör mkt slump och tillfälligheter.

2010-04-06 @ 12:06:12
URL: http://livinlavidaloca.blogg.se/
Christian

Här får du lite mer svenska länkar:

http://www.frimurarorden.se/

http://sv.wikipedia.org/wiki/Frimureri

http://sv.wikipedia.org/wiki/Svenska_Frimurare_Orden

http://www.eaec.org/svenska/Johansen/frimureriet_blomstrar_som_aldrig_f%C3%B6rr.htm

http://home.swipnet.se/corbie/Mura/



Det borde väl räcka ett litet tag iaf :)



Kram

2010-04-09 @ 02:08:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0