Lördag...

Efter jobbet mötte jag upp svärmor i gallerian....våran shoppingrunda tog mycket längre tid än planerat (men vi fick mycket gjort!) och nu sitter jag ensam hemma medans älskling spelar på restaurangen. Han kommer hem strax ändå, eller rättare sagt - om han inte kommit hem runt midnatt så åker jag och hämtar honom. Han har ett superviktigt prov kl 8 imorgonbitti så liiiiite måste han sova!

Annars känns livet helt okej just nu. Jag har sjuk hemlängtan, men det går alltid i vågor...längtar tills mamma kommer hit och hälsar på, och sen pappa och Lena senare i vår ♥ Men det känns verkligen tungt att inte ha sina bästa vänner omkring sig. Det går liksom inte att vänja sig med det =(

Bild från i höstats. Boston.

 


Lillasyster är för övrigt i New Orleans...hon verkar ha askul, wish I was there! Imorgon flyger de vidare till Miami, snacka om att leva livet ;)

 

För att vakna till...

Har precis övertalat baby att köra mig till Starbucks innan jag börjar jobbet. Baby ska åka far, far away ut i bushen och plugga inför ett test med sina jobbarkompisar. Kul för dem.... Jaja, kaffe var det ja - nu måste vi dra...så himla typiskt att det inte finns nåt ställe att köpa kaffe i närheten av nya jobbet, jävligt lyckat liksom....

Uppe med tuppen!

Klockan 8 imorse gick vi upp och åkte till huset och skottade fram det =) Nu känner jag mig lite slö...men strax dags att gå till jobbet! Har fixat en fetaost/avokado/kalkon sallad till lunch, Mmmm - can't wait! Haha.
Direkt efter jobbet blir det supersnabb shopping på Macys innan jag förlorar min personalrabatt, sen till den jamaikanska restaurangen Kevin spelar på varje Lördag, fullspäckad dag helt enkelt.

Hjärta

Blandad uppdatering!

Neeeeh, fast det snöade så var Macy's öppet hela kvällen. Lovely liksom. I stort sett ingen dök upp till jobbet, men självklart kunder som passade på att shoppa när deras egna jobb var stängda pga vädret. Jag förstår ingen grejen, om jag var hemma för att det var så jobbigt väder att mitt jobb höll stängt - då skulle jag baka kladdkaka och kolla på filmer i sängen hela dagen, vad skulle ni göra?

Pratade med Chrsitian från mitt underbara f.d jobb - Clarion Hotel SIGN (love you guys....) som hade vunnit "bästa hotellet inom Choice" och sen hade Choice vunnit som "bästa hotellkedjan i Sverige" - är inte det helt FANTASTISKT! Grattis, grattis, grattis! ♥ Repan rocks! Saknar mitt gamla team, speciellt dej Christian (jag vet att du läser haha), Papa Bear aka Kenta, Fredde Fiskmås och vackra Linnea!

Oj, nu kom älskling hem. Det betyder lite tid med honom innan dags för sängen, och sen jobba imorgon igen.
Ha en bra helg nu darlings!

Vitt och mysigt!

...Men så irriterande att det snöar så mycket på en gång! Nu är det snö"kaos" igen....jag tror inte det blir nåt Macy's för mig idag, jag har en svag känsla av att de kommer stänga gallerian nu på eftermiddagen, och jag börjar inte förens kl 14. Vi får se!

Det snöar!

Mer snö...och mer snö.... igen har de gått ut med stormvarning - är det inte lite komiskt?! Jag var ENSAM på jobbet ikväll, ingen annan kom in på sina eftermiddagspass/kvällspass så när folk gick hem kl 18 vart jag lonely....

Kom hem till strämavbrott och Liana och svärförläldrarna satt i köket med ficklampor och en radio på batteri, haha gulliga. Vart sittandes med dem i nästan 2 timmar innan elen kom på igen. Samtalsämnet vart "kärlek" och vad man förväntar sig i ett förhållande - och hur många grodor man måste kyssa innan man hittar sin prins...det sista ämnet brinner jag ganska hårt för haha, inte så uppskattat av svärmor. Jag tycker faktiskt att Lili är snart 21 och när jag var 21 träffade jag Kev, och sen dess har det vart vi. Jag hade redan då haft mina galenskaper och vilda resor och stormiga förhållanden och kände att jag kunde slå mig till ro.... hon behöver lite action i sitt liv
(dåligt inflytande?)
=)

Baby är försenad hem pga snön, nästan en timme nu...kommer vara vaken tills hans kommer hem men sen tror jag det är dags att ZzZz...ligger och sms:ar med lillasyster, inatt flyger hon till New Orleans och om några dagar vidare till Miami med några vänner - skönt för henne att ha semester ♥


Blue & Purple

Fixade till dem igen, skulle så gärna vilja kunna göra andra mönster än massa streck haha....behöver gå nån kurs i nagellacksmålning tror jag, men det svåra är ju (som alltid) att göra med fel hand! HUR tränar man upp att kunna vara lika smidig i båode vänster och höger hand?

Regn, regn, regn...vill ha ☼

Jaaa hörrni, det har regnat konstant sen igårkväll. Irriterande, och fick sladd på bilen idag haha, man måste göra en väldigt snäv U-turn innan mitt jobb så fick lite vattenplaning. Ingen skada skedd som tur var. Gaaaaaashhhh jag har så mycket att lära på nya jobbet, det kommer absolut ta ett tag innan jag känner mig bekväm. Träffade iaf världens gulligate tjej på kontoret, vi har våra datorer mitt emot varandra - och så visar det sig att hon bara bor några hus bort på gatan från oss =)


Haha, svårt att koncentrera mig ;)

Sweet dreams

I sommras hemma i Dalarna. Mysig att sova med lilla Z ♥

Hinner nog med ett avsnitt av "Dexter" innan jag måste sova, imorgon blir det att jobba 10-18 på nya jobbet, sen tillbaka till Macys och prata klart med chefen *suck*, på nåt sätt måste de lägga om mitt schema för denna vecka så jag slipper lämna dem i trubbel och få dåliga referenser. Jaja, det löser sig!

Sov gott nu darlings!

Vårkläder = Vårkänslor! *Vill ha!*


Blue & Grey ♥


Mmmm....

Jag har vart ledig idag, tänkte egtnligen vara hemma idag och bara slappa..det hade behövts! Meeeeen, det blev massa ärenden som vanligt på lediga dagar. Hann med banken (2 gånger, lite förvirrad man är alltså, haha!), biltvätten och Macy's. Skulle säga upp mig och hade ett långt samtal med chefen. Just ja, hann en snabb shopping också, om jag inte har fel så fyller faktiskt en av mina pinglor 25 om några dagar ♥

Glömde helt bort att handla hem mat, och grekisk sallad = precis vad jag är sugen på!

Pratade men vackra Jessie i telefonen också - girl you KNOW you deservet the best!

Lilla baby Z och jag hade en pratstund också. Lilla trollungen, han tyckte vi skulle åka buss och tåg, det hade vart mysigt att ta ett äventyr tillsammans =)

Okej då, mitt nya jobb...

...himla tjat hörrni! ;) Ville bara vara säker på att jag verkligen, verkligen hade fått jobbet innan jag babblade på, och har ännu inte skrivit på kontrakten men, men...ni får hålla tummarna att jag inte förstör min tur genom att skvallra runt nu...
Det är iaf ett internetbaserat inredningföretag som specialiserat sig på knoppar och handtag till möbler, men de säljer även lampor, speglar, kakel och diverese småprylar som handdukshållare, tvålkoppar m.m. Låter det intressant? Haha. Så eftersom det är en internetföretag så är det kundtjänsten som gäller 3 dagar i veckan på kontoret, och helgerna ska jag jobba i deras utställningslokal och visa kunder runt, samt ta beställningar. Jag gillar det - so far so good liksom. Sjukaste jag sett än så länge är knoppar som kommer från nån glasblåsare, de kostar $250/styck, alltså ca 1900 kr per knopp! Det du kusin - du borde satsa på att sälja dina snygga prylar!
Vi säljer svenska märket SMEDBO också, nice med lite svenska flaggor på jobbet ;)

Snyggingar ;)

Kolla in Juicy's blogg för mer bilder från förra helgen!

Helg!

Så. Tillbaka hemm från första dagen på nya jobbet. Mycket info att trycka in i mitt lilla huvud! Meeeeen...vad ska jag säga, nytt jobb och svärmors BMW känns helt okej, yeyyyy livet känns lite bättre just nu. NU - lördagkväll och ska ta och planera in nåt - vet att jag kommer sluta kvällen på restaurangen där älskling ska spela ikväll. Vad har ni för er ikväll?

Bad & Good things....

Guuuud alltså att deklarera i det här lander är knas. Tokjobbigt. Inte för att jag ska göra det själv men alla jävla papper de vill ha är helt galenskap....Jaja, stress, stress - jag hoppas att jag & älskling får tillbaka en stoooor summa så vi får råd att fixa klart huset nån gång!

Jaaaa...och på bra-listan är #1 att jag fått ett nytt jobb...verkar det som. Jag vågar aldrig vara 100% innan alla papper är påskrivna men jag börjar tydligen imorgon? Har tagit ut lite semesterdagar från Macys så jag kan komma in i det nya...men vi får se, maybe baby kan jag jag kombinera båda, då schemat på nya jobbet = perfekt....*hoppas*

Dissad!

"It was so embarrassing, I liked her - I really liked that girl so I wanted to call her as soon as I got home, I was so so excited...and a voice comes on: This is the rejection hotline, the person you wanted to reach did not want you to have their real number - thats sucks! Maybe they think you're boring, dumb, annoying or just a wierdo. It could be that your breath stinks. Please try to fotget about the person you are trying to call - cause trust me - they have already forgot about you!"
- En av mina kollegor berättade i sommras.

Det här är något jag ofta skrattar åt, det är en sån klockren grej, helt sinnessjukt roligt. Läs mer här eller kolla på nån av alla videor på youtube haha...

Ovanligt.

Väntar på att klockan ska blir kvart i 1 så jag kan åka till jobbet. (Inte för att jag vill utan för att jag måste! Måste vara vuxen!) Lustig känsla att vänta på att åka till jobbet, i vanliga fall stressar jag med smikningen, håret och hinner oftast inte med frukosten iaf. Hur som helst, jag var helt kokomongo imorse och kollade på fel klocka, den som varit knas sen strömsvbrottet förra veckan haha....så nu har jag massa tid kvar innan jag ska till helvetet igen.



Färgglada naglar!

Denna gången var det Liana som fixade dem. Like it?

Matlagning!

Andra natten baby jobbar dubbla skift nu, och sista för denna gången. Jobbigt, tycker jag...jag gillar att somna och vakna bredvid honom, men imorse möttes vi dörren när han kom hem och jag sprang till jobbet. Imorgon jobbar jag kvällspasset så hinner träffa honom på förmiddagen när vi vaknar iaf ♥

Ni vet när man är så hungrig att man inte kan bestämma sig för vad man ska äta? Så är jag nu, och Liana och svärmor också haha... alltså är det kaos i köket. Vi lagar macaroni & cheese, italienska korvar, ris, fläskkotletter och sallad - samtidigt. Jag har tagit fram knäckebröd som vi knaprar på också =)

Min barndomskärlek.....

Jag hade en liten "thing" för den här killen när jag var yngre. Fast det var väldigt mycket en konstig fixering med Egypten och hela kulturen och allting med faroer och historia. Att han var död sen ett tag tillbaka var ju helt okej i min lilla värld, jag hade en liten förälskelse i Tutankhamun helt enkelt!

I min lilla värld dog han dramatiskt och våldsamt, kanske blev skjuten eller eftersom han var farao kanske förgiftad!? Men det häääär.....så oromantiskt!

As you know- jag hatar mitt jobb. Hatar med stora bokstäver. H.A.T.A.R.



Okej, gårdagen var kaos, så om ni inte orkar eller har lust att läsa om nervsammanbrott och klagomål så borde ni bläddra ner lite på sidan, okej?

Jag brukade inte låta nånting störa mig eller få mig på dåligt humör, visst att kunder kunde irritera mig men det var ingen big deal alls. Nuförtiden skriker alla på alla. Kunder och arbetskollegor. Det är stressigt att jobba med provision, absolut, men det värsta är alla som har noll respekt och noll samvete, kollegor och chefer.
Ni som känner mig vet att jag alltid ger 100% på jobbet - även om jag inte gillar jobbet i sig så har jag en grej om att alltid vara duktig, och jag gillar att ha kontroll över situationer. Inte vara bossig men att ha koll på läget liksom.
Hur som helst, det spelar ingen roll hur bra jag säljer, eller hur många kreditkort jag öppnar för Macys, eller hur många timmar jag städar och sorterar skor och skolådor, de skriker och klagar i alla fall.
En av mina kunder skrek och svor åt mig mitt på golvet i förrgår för att vi inte hade hennes storlek, vad ska jag göra åt det - tillverka ett nytt par skor medans hon väntar? Det är väl chefens ansvar att bryta in och ta över sånna situationer - inte vända sig om och gå? När jag kände att jag inte orkade med denna kund längre och inte kunde vara trevlig längre och bad om hjälp så fick jag en utskällning om att jag inte gör mitt jobb.
Det händer så ofta att kollegor bråkar med mig, alla bråkar med alla fast jag försöker hålla mig utanför så låter jag verkligen inte folk trampa på mig, mestadels uppdaterar jag inte er om all drama - ni skulle tröttna. Men jag har verkligen fått nog!

Väl hemma igårkväll kunde jag inte parkera bilen i hörnet som vi brukar, snö och andra bilar var i vägen och det tog mig nästan 15 minuter att göra något som vanligtvis tar 30 sekunder + att jag råkade backa rakt in i staketet (Ooops!) Jag fick verkligen panik och var så frustrerad över allt att jag bara började gråta. Kevin kom ut och hämtade mig i bilen och bar in mig. Jag var så trött, helt utmattad av all stress.

Efter en dusch, pratat med syster i telefon och fina middagen som älskling hade lagat så kändes det bättre, och jag vet att jag måste säga upp mig nu. Helst igår....men absolut nu as in this week. Annars kommer jag bli mentalt störd!


Mer snö (igen!)

Såhär såg det ut förra veckan....och nu snöar det IGEN!

Alla ♥-ns dag

Jaaaa darlings, jag har ju jobbat hela dagen idag, supertrött efter helgen. Igårkväll var vi ju på en jamaicansk restaurang och käkade och dansade till 3.30...härligt! Iaf, så efter jobbet idag tog baby med mig ut och åt middag, sen var vi på bio och såg "Valentine's Day" - passande ju! =) Vackra lillasyster har också varit och sett den ikväll, absolut sevärd och romantiskt och rolig! Hur var eran alla ♥-ns dag? Please, tell me! Nu blir det att krypa ner i sängen med min man, jobb imorgon igen.....
LOVE

Helgens bästa - yeaaah bitch!

Bakis och sliten som jag var på jobbet på lördagen fick jag ändå bästa chansen att röra om i grytan med den idiotiska damen (en av dem..haha) som jag jobbar med. Vi har ju alltid tjafs jag och Esh eftersom hon alltid tar andras kunder och beter sig allmänt dumt. Hur som helst, hon gick runt och klagade på att hon "tappat bort en kund" vilket oftast är att någon annan har tagit betalningen under sitt nummer = du förlorar din provision....hänger ni med?
Så hon klagar och gnäller så när hon går förbi mig så sa jag (väääldigt snällt....): "Karma, Esh, you believe in karma, right? That's what's happening to you" Hon stannade och gav mig värsta mördarblicken och Ben som jag jobbar med gick precis förbi oss och utropar " Yeaaah, you know whats goes around comes back around!" Hon var verkligen helt stum och vände sig om och stampade iväg. Hahaha, det var roligt kan jag lova - fast det kanske inte låter så nu ;) Fick en tillsägelse av chefen senare att inte bråka på golvet men jag är så trött på vissa jag jobbar med, och det har vart mer än en gång hon skrikit och svort åt mig inför kunder, soooooo.....

Välbehövlig uppdatering!

Man vet att man är gammal och grå när man är helt utslagen efter en festhelg....haha jag orkar inte med mig själv alltså. Jag tror jag behöver mina svenska partyglada pinglor att skaka om mig lite ;)

Såååå klubben i fredags var helt okeeeeej, jag hade superkul och det började med att Juicy kom hit. Vi drack cider, Marinella och drinkar medans vi fixade oss. Det blev några (hmm, hmm....x antal) drinkar på klubben också - och den vidrigaste shotten någonsin! Vet fortfarande inte vad det var Christy lurade i oss haha!



Det var ganska mycket "hemmafest-känsla" där vi var, men trevligt värre. Alla verkade vara på bra humör och kärleksfulla.....;)




Jaaa...sen gick det utför kan man säga. För att göra en lång historia kortare och enklare så får ni en sammanfattning: Elak brud påstår att Christys pojkvän R har haft sex med henne fast han tydligt inte känner henne, samma tjej skriker på mig att vita tjejer som oss inte ska få ha svarta killar, R skriker på tjejen att hon är galen och inte har nån klass, full snubbe ger sig in i tjafset och börjar bråka med R, Kevin går emellan och snubben ger Kevin en rak höger och spottar på R, och efter att vi alla lyckas hålla isär killarna så åker vi hem. R däremot var fortfarande i trubbel då den fulla snubbens kompisar hade hämtat en pistol från bilen och hinner hota R innan han och Christy hinner köra iväg. Ja, drama. Skönt att allt gick bra och så jävla synd att idioter alltid ska förstöra. Min älskling har ett snyggt blåöga nu och är fortfarande arg för hela händelsen....Me? Jag orkar inte lägga massa energi på dumbass people som aldrig kommer få ut nåt ur livet.

I lördags på jobbet var jag minst sagt sliten. Tror aldrig jag mått så dåligt dagen efter!

Festbilder!


Det finns huuuuur mycket som helst att visa, och massa att berätta..men även fast jag är bakis och trött efter jobbet - så har Kevin andra planer. Jag måste skynda mig att fixa till mig, vi ska iväg..... uppdaterar senare! ♥

Strax party!

Yeeeaaaahh... jag och Juicy dricker starka drinkar som Liana blandat på måfå (haha) och lockar håret. Kul ska det bli ikväll - vi har laddat i flera veckor =) Bilder får komma när vi är färdigfixade!
Lots of Love

...With love...

Mera snö = mer att skotta!

När vi fick tillbaks strömmen igen och äntligen kunde laga klart middagen så kollade vi på film, "I can do bad all by myself" av Tyler Perry. Som ni säkert vet är han en av mina absoluta favoriter (jag tjatar ju alltid om det...) för hans filmer är så vackra! Känslosamma, med mycket skratt och massa tårar....alltid! Så om ni missat hans filmer - shame on you - och se till att ni letar fram en av dem, alla är helt underbara! ♥


Nu efter filmen gick jag ut och skottade en gång till, allt hade snöat igen under de här timmarna. Kevin sms:ade precis om att han antagligen inte kan ta sig hem ikväll, tågen verkar ha problem ifrån Manhattan.....trist, jag längtar efter honom.

Strömavbrott

...så jag käkar riskakor (himla gott alltså, blir aldrig trist!) och funderar över livet. Lyckades skrämma Liana nyss - väldigt kul var det, haha! Klockan är strax 20 här = strax 2 på natten för er, undrar hur många som fortfarande är vakna?!

Glidit hem igen...

Det var precis så det gick till också, man gliiiider fram och tillbaka. När jag kom in till jobbet var det bara min chef där, ingen annan under hela morgonpasset hade dykt upp. En till säljare kom in efter ett tag så vi blev två på hela avdelningen. En del galna kunder såklart som trotsade vädret - men Macy's stängde ändå nu kl 16 för vädret blir värre och värre. Svärfar hämtade mig och vi gled hem i jeepen haha. Jaja, nu käkar jag en försenad frukost och sen tänkte jag ge mig ut och hjälpa till att skotta bort lite snö

Winter wonderland!

Jaaa ni.....det är verkligen snö ute! En stor del av mig vill skrika "Fan, va härligt! Meeeeeer snö!" för jag tycker det är mysigt och det blir så fint ute. Fast en del av mig suckar lite och jag vet att jag måste stoppa tillbaks ballerina skorna i garderoben igen. Jag hade faktiskt börjat tagit fram vårkläder, vi har ju haft strålande sol i flera dagar!
Jaja, snöar gör det och det ligger ungefär 2-3 decimeter ute vad jag kan se genom fönstret.

Nu ska jag fixa mig för jobbet, känns sådär....speciellt med hur ont jag har i svanken sen igår. Fattar ingenting jag brukar aldrig ha ont i ryggen alls. Men skitont gör det så lite tabletter blir det innan jag går hemifrån.

Jag, och massa energi!




Jag dansade loss lite här tidigare, uttråkning helt enkelt =)
Det var trevligt att springa runt inne i city med Josefine, även fast vi inte hade supermycket tur med shoppingen. Jag hittade ett rött linne jag kan använda i nödfall = om jag inte hittar något bättre innan Fredag....

Det har börjat snöa nu, det blir winter wonderland igen tills imorgon, de har tydligen redan stängt skolorna så barnen får vara hemma och leka i snödrivorna ist haha. Sjukt alltså, i lilla Dalarna funkar allting bra med flera decimeter snö och -30º, men här funkar inget alls för minsta lilla snöflinga! Vet ni att sist det snöade var det 14 personer som sjukanmälde sig på min avdelning på jobbet? 14! Vuxna människor varav de flesta bor häromkring....aj aj aj...Sverige är bäst - så är det bara! ♥

♪ Musik man blir glad av! ♪



Så, så underbar! Vet att den är från förra året men man blir på så bra humör av den ;)

Ledig Tisdag = Manhattan!

Okej så en miss i mitt schema gjorde att jag vart ledig både igår och idag, irriterande....för nu har jag typ 9 dagar i sträck som jag måste vara i helevtet sen...uuuhhhuuu....

Det blir Manhattan idag, försöka hitta nåt supersnyggt och rött till den Alla ♥-ns dag festen vi ska till på Fredag. Jag tyckte jag var ute i god tid, köpte ju mina svarta klänningar för flera veckor sen men nu har jag ändrat mig och vill absolut ha röda kläder. Jobbig jag är - blir så trött på mig själv!
Ska möte upp Juicy också, det var....2 veckor sen precis idag faktiskt!

Nya t-shirts!

RepJa har nya kläder ute nuuuu, passa på NU och som vanligt, maila mig för rabattkoder, aight?! Jag väntar på mina nya designer som är på väg med posten, just love it - nya kläder är aldrig fel ;) Hur som helst, ni kommer inte bli av med mitt tjat, it's the #1 clothing line och vi kommer ta över! ♥


Vackraste systern ♥

Guuuuud vilken otroligt okreativ dag det vart! Ledig och man borde ju ha massa energi att ta tag i saker - men det har man ju inte....Ist blev det ju nagelsalongen....telefonsamtal till vackra Jessie och underbara Ida, och mamma såklart. Sen bakade jag havre & russin-kakor, käkade middag med Liana, fick en uppdatering över telefon från partypinglan aka lillasyster som har spenderat helgen i Vermont med alldelens för mycket alkohol (hennes egna ord, haha) och kollat på snowboardtävlingar och haft kul. Kul för henne

Ja, här är hon ju..haha....det ligger väl i släkten...ja, partyhumöret alltså! ;)


Ja, och nu har jag precis kommit hem från att hämta älskling vid tåget, ska ta mig ett glas vin och slappa med en film, eller kanske ett avsnitt av "Dexter"....

Nya naglar / nya sängkläder





Så! Där har ni äääntligen de nya sängkläderna/överkast och kuddar som jag köpte för några veckor sen. Love it! Passar så bra med våra grå-blå väggar!
Naglarna skulle bli lite "alla ♥-ns dag"-inspirerade, men jag och damen på nagelsalongen förstod inte varann så bra, efter att hon testat 4 olika mönster (inget som jag gillade, inget av dem liknande ens det jag ville ha....) så bestämde jag mig för att hon fick göra någon enkelt. *Suck* Jag måste hitta en salong som kan göra de designer jag vill ha!

Igår;


Vi åkte till Brooklyn till klubben där vi ska ha Valentine's fest på Fredag, de hade en liten Super Bowl fest igår. Jag bryr mig verkligen inte om amerikansk fotboll alls, men kul att bara glida runt och kolla läget. Baby tog över DJ-båset efter matchen var slut. Ser verkligen fram emot fredag, då blir det party, partyyyyy all night long...all night....all night loooong ♫

Haha, roligaste!

Jag dööör, detta är så sjukt komiskt, och väldigt likt hur jag och Liana höll på innan vi lyckades ha ihjäl den stora gräshoppan i källaren tidigare i vintras.....

Vilar.....

Shhhhiiiit, vilken mensvärk jag har idag (sorry, men det är viktigt!) Baby hämtade mig tidigare från jobbet så nu ligger jag och vilar och skrattar åt dumma videor på youtube.
Igår vart det Thaimat och sen hem hit och kolla på lite filmer, mysigt. Ikväll blir det Brooklyn och eftersom det är Super Bowl idag så ska vi möta upp vännerna och slappa på en bar. That's it. Ledig imorgon så uppdaterar mer då.

Fredagkväll

Jaaaa ni, jobbet idag var O.K.E.J inget speciellt alls förutom en gammal gubbe som raggade på mig och tyckte jag skulle bli nakenmodell...himla intressant - speciellt eftersom han hade en kvinna med sig, och min kollega Anna frågade honom om Tiger Woods var hans idol, hahah...men damen var tydligen hans syster med ändå - vi fick oss ett gott skratt!!

Har precis duschat och tvättat och blåst håret, ska snart platta det också. Några kompisar kommer över strax ska hitta på nåt...lite middag eller så. Hoppas ni har en uuuuunderbar helg so far ♥

Ny pyjamas =)

Okej, jag fick den i julklapp men har aldrig använt den tidigare. Varm och skön är den iaf, som en liten klänning med tillhörande sockor =)

Vet inte vars alla är..eller jo jag vet ju att baby jobbar men annars är huset tomt, gillar det inte att vara hemma själv men kanske lika bra att vänja sig inför flytten....

Käkar iaf ostbågar och dricker citronsaft - det är gott var för sig men tillsammans blir det inte den bästa blandningen, faktiskt lika dålig som apelsinjuice efter tanborstning, eller kaviar och allting annat än vatten.... Vad är den värsta blandningen som ni kan komma på?

Just det ja, troll va det ja!

...men nu ska jag berätta vad som hände igårkväll efter jag bloggat och vi hade kollat på TV och mitt hår fortfarande var genomblött....joo, min man (jag borde inte skvallra men det är ju så kul) fick nog av mitt klagande på att jag hatar blött hår men att jag ändå inte orkade blåsa det så han letade fram borsten och blåsen och fixade mitt hår! HAHAHA, så himla charmig han är ibland alltså! Så när jag gick upp imorse var frillan ganska okej så det blev aldrig nån troll-varning!
Idag har jag vart ledig, var barnvakt några timmar åt lilla kusinbarnet Jojo, han är sååå fin, riktig liten sötnos. Det gör liksom inget att en bebis spyr ner både din säng och kläder och de ser gulliga ut när de gör det! Som mitt lilla hjärta, baby Z när han var liten plutt spydde rakt ner i min väska, hahaha....

....med en nykläckt liten Z! ♥


Tv-nördande =)

Alltså, ni vet säkert vilken sucker jag är för TV-serier, "Heroes" är ju min absoluta favorit, men också "Dexter", "Vampire Diaries" och "True Blood"....och men den sistnämda så plussar det ju på betygen att Alexander Skarsgård har en stor roll som vampyren Eric. Jag tycker nog att Alexander är en av de få supersnygga, sexiga skådisar som finns! Det roligaste med "True Blood" är ifs att de använder svenskan som nåt slags hemligt vampyrspråk då och då - you have to love it! Underbart kul.

Röda klackar ♥

Det jobbigaste med dessa extensions i håret är att blåsa det torrt efter man tvättat det. Skitjobbigt är det! Det funkar liksom inte att låta det självtorka för då ser man ut som ett troll dagen efter.... jag ska fan visa er för nu finns det ingen tid för hårblåsningen - vi ska kolla på fler avnitt av "True Blood" och käka glass.

♥ Imorgon = ledig ♥

Just ja, idag fyyyyyndade jag (igen, haha) snygga röda pumps för bara $19, fast det är BCBG, helt okej märke ju, orginalpriset var $89...uj,uj,uj alltså inte ens älskling kan klaga på det priset!

Egentligen är jag inte så förtjust i varken mocka eller spesig tå, men de ser riktigt sexiga ut när man har de på, och det är ju det viktigaste! =)

Massa förvirrande....;)

För en gångs skull somnade Kevin innan mig igår, men han låg och vred och vände på sig och skakde till då och då...sen började han mumla om nåt så då väckte jag honom....trodde han hade dömt nåt otäckt men efter en lång förvirrad förklaring så visade det sig att han hade drömt att vi åt kokosnötter som var lika stora som hans huvud, och att de kom ut spindlar ur dem...och att han försökte skaka iväg dem från mig för att jag hatar småkryp! Haha, drömmar kan verkligen vara knäppa.

Vad är det idag? Tisdag...onsdag, va?! Skönt, imorgon är jag ledig igen så då jag passa på att ringa alla underbara där hemma i Sverige. ♥
Just det ja, skulle visa igår men glömde av det - fina J som jobbar med mig hade shoppat hem badhanddukar åt mig från Jamaica, gulligt av henne! Vi har en lite sjuk hisoria om hur vi lärde känna varann, men man kan lugnt säga att det tog ett tag innan vi ens började prata. Nu är hon iaf the one and only girl på jobbet som jag verkligen kommer överens med (om man räknar bort de äldre tanterna...) - och mamma, tant är nåt man bli när man är myyyycket äldre än va du är! =)
Jaja, bilder kommer sen, nu ska jag laga mat och fixa mig inför jobbet.
Ha en bra dag darlings!

Gulligt!

Min Kevin är väldigt överbeskyddnade...eller väldigt kanske jag inte ska säga, han lärde sig snabbt att om jag vill gå från bussen själv så gör jag det - nu är det mest svärföräldrarna som klagar och är oroliga....MEN, sen jag började ta bilen själv så har baby förvandlats till nån slags höns-man med "ring-när-du-startar-bilen-och-när-du-slår-av-bilen-när-du-kommit-hem" samtal, för att inte tala om alla sms! "Se till att ingen följer efter dig till bilen", "Kom ihåg att slå av lyset", "Tror det är trafik på motorvägen, ta småvägarna ist".....lite stressande men himla gulligt, tycker ni inte det?! ♥

Nu blir det duschen och lite choklad i myskläder efter det, innan det är dags att plocka upp honom från tåget.

Jag saknar Marabou såklart, men när jag inte har varit på Ikea på ett tag så duger Lindt bra, och som tur är har den chokladaffären i min galleria 50% på allt, eftersom de snart ska stänga igen...och det bästa av allt - de har de här chokladkulorna som plockgodis i olika smaker  =)

Irriterande väckning.

Vaknade av att Kevin slog på TV'n och det var nåt jobbigt barnprogram när de sjöng spanska sånger till trummor, och sen av att dörren plingade, J kom in med buller och bång och killarna slog på TV'n i köket också, Jerry Springer och ämnet var tydligen "I'm a pornstar and I broke up a relationship"...geeeeehhhh jag HATAR....hatar, att vakna av massa ojlud! Jag blir på så dåligt humör då!
Nu har killarna iaf dragit iväg till Brooklyn och jag ska fixa lite frukost till mig, sminka mig och göra mig iordning för jobbet. Skönt att kunna ta bilen dit =)

Igårkväll var vi (finally, Madeléne - du vet ju hur jag hade det igår, haha) på bio och vi kollade på "The Book of Eli" det var bra men inte fantastisk. Men popcornen var goda...... ;)

By the way - jag hann kolla på Grammisgalan igår också, jag är inget direkt fan av Pink, men jag tycker hennes uppträdande var AMAZING ♥ Såg ni det?

Yesterday - i bilder.

Jag var på festhumör, men jävligt frysen! Fick mat av baby och efter det slutade jag klaga ;)

Min blå klänning från Forever21. Gillar den, men älskar den inte. Var inte alltför perfekt att skaka loss i - det måste jag erkänna. Min strumpbyxor är fisknät, men det syns inte på bilden tyvärr.

....Man kan ju undra vem det var som drack drinkarna egentligen?! Haha, älskling har nån konstig min.

Resten av bilderna är *censur*, tur att vi gick hem ganska tidigt. Ja, eller vi gick hem när födelsedagsbarnet hade somnat i en fotölj ;)

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0