Irriterande väckning.

Vaknade av att Kevin slog på TV'n och det var nåt jobbigt barnprogram när de sjöng spanska sånger till trummor, och sen av att dörren plingade, J kom in med buller och bång och killarna slog på TV'n i köket också, Jerry Springer och ämnet var tydligen "I'm a pornstar and I broke up a relationship"...geeeeehhhh jag HATAR....hatar, att vakna av massa ojlud! Jag blir på så dåligt humör då!
Nu har killarna iaf dragit iväg till Brooklyn och jag ska fixa lite frukost till mig, sminka mig och göra mig iordning för jobbet. Skönt att kunna ta bilen dit =)

Igårkväll var vi (finally, Madeléne - du vet ju hur jag hade det igår, haha) på bio och vi kollade på "The Book of Eli" det var bra men inte fantastisk. Men popcornen var goda...... ;)

By the way - jag hann kolla på Grammisgalan igår också, jag är inget direkt fan av Pink, men jag tycker hennes uppträdande var AMAZING ♥ Såg ni det?



Kommentarer
Corneliushedvig

Excellently, interesting and educational work! Your homepage looks really good and gives great information! Greetings from me! greetings

2011-06-02 @ 10:22:04
URL: http://corneliushedvig.blogfuture.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0