Manhattan!

Allt jobbigt är avklarat för dagen. Nu blir det Manhattan med Lili och shoppa nåt snyggt till ikväll, sen invänta lillasyster som kommer för att festa hela helgen lång =) Ikväll blir det party, party...kanske inte så mycket för mig - jobb imorgon..men kul ska vi ha!

Dagens roligaste:



Jag skratar ihäl mig åt Katring varje dag. Varje dag. Jag älskar hennes blogg (sorry syrran - jag vet vad du tycker haha...) men enligt mig är hon sjukt underhållande.

Grrrrrrr.....

Jag har hittat den perfekta nagelsalongen, det är som att vara i himmelriket, de kan göra allt. ALLT med stora bokstäver, och det är inte ens dyrt! Jag vet att jag kommer vara stammis där för resten av mitt liv!

Jag gick tillbaka till UV-gel nu igen, ist för akryl - tycker inte det funkar lika bra, och det totalförstör mina naglar....känns så jävla bra! Linda - du måste komma hit snart så du kan få följa med dit! =)

Tidig morgon.

Var uppe med tuppen imorse, hade möte på IKEA och vi hittade det perfekta köket, och (1-0 till mig....) för i stort sett halva priset mot vad de andra företagen hade att erbjuda. Det enda som fortfarande kostar galet mycket är bänskskivorna..eller hur säger man - diskbänken? Countertops. Granit eller något annat material är frågan, och vi har hittat ett antal olika som vi gillar färgen på....hur som helst, vi är absolut på rätt spår.
Idag blir det full fart, ska iväg och handla hem mat på order från svärmor, städa sovrummet, till banken en snabbis, och kanske hinna till salongen och fixa naglarna. Det ligger egentligen på morgondagens lista men har fullt upp imorgon iaf....måste också sova as much as possible idag och imorgon, vila upp mig inför syrrans ankomst...=)

Höj i köja! Nu blire daaaalmål....

.....apporopå dalmål (som vi alla älskar.....) så tänkte jag att ni kunde hjälpa mig sammanställa det mest livsnödvändiga till en liten ordbok till Kevin - som ju kämpar med att lära sig svenska...ska han inte bli upplärd på rätt dialekt tycker ni? Vad finns det för speciella uttryck som vi kör på där uppe i skogarna, jag är så hjärntvättad av all engelska nu att jag verkligen behöver er hjälp! jag minns när jag var yngre tyckte jag att det roligaste var att man sa "att man skulle ta en drajv med bilen" Drajv = Drive = svengelska, eller?  Kom igen nu då - kusiner, pappa, mamma, Hanna med flera...I know you can do it! =)

Min älskade syster!

Jag - Men åååhhhhh...du förstår ju inte mitt dalmål!
Syrran - Men, va!? Det är ju bara för att du hittar på massa egna ord och stavar konstigt.

Haha, helt vanligt samtal mellan mi goch lillasyster...jag kan inte rå för att hon inte kan förstå vad jag säger...jag sa: Yyyyy som i YXA! Eller på dalmål säger man väl Yyy som i öxa?! Haha. Rolig du är alltså....

It's all because of....

Efter jobbet idag drog jag med mig Carrie från nya jobbet till Ikea för att boka ett möte åt mig och min envisa man. Vet ni vad han sa när jag föreslog att köpa kök från Ikea? "Noone buys kitchens from Ikea, they sell fuuuuurnitures baby!" HA HA HA gud va jag skrttade åt honom. Halva Sverige har väl Ikea-kök, om inte mer? Hur som helst, Carrie var som i en ny värld, och vi shoppade hem en hel del gott till min syrra också, hon kommer ju hit på fredag, måste skämma bort henne lite! Anywayyy...möte med nån byggnisse från Ikea på torsdag morgon alltså. Jag tror jag kommer få min vilja igenom när det gäller vårat kök faktiskt.... vad föredrar ni? Modernt eller traditionellt?

Trodde inte jag skulle sakna min laptop så mycket alltså, men känner mig så irriterad över att inte ha tillgång till alla mina nerladdade bilder, sparade hemsidor m.m. Jag gillar att komma hem och slappa framför datorn, läsa bloggar, läsa Expressen och kolla på Glamourama och liknande..... inte sitta och söka efter saker och anstränga mig - det får jag nog av på jobbet! Ni får helt enkelt ursäkta inlägg utan bilder och klagomål tills min älskling kommer tillbaka, tydligen nångång runt den 5 april.....

Nu - sängen!

Det blir alltid sent innan jag går och funderar på att sova. Efter filmen gjorde jag köttfärsbiffar, tomatsås och pasta till lunch imorgon åt både baby och mig. Bra jobbat, och nu stinker jag matos fast jag är i stort sett nyduschad. Aja, det får man leva med. Sov gott!

Regn, regn, regn....

Hellooo darlings! Idag är en regnig måndag, så trist väder. Jag känner mig seg och trött - men jag vet att det är ingenting mot vad jag kommer känna efter nästa helg! Syrran i stan = no sleep haha.
You know I love you trollunge ♥
Okej, jag ska lägga mig och glo på film med Lili nu, slappa ordentligt. Har försökt planera hur vi ska lägga upp de veckor mamma kommer till USA, det blir så bra, så bra =) Jag längtar!
Bjuder på 3 bilder sen i lördags - de enda bilder som var okej som togs hahah, då kan ni förstå vilken nivå det var på... Enjoy!


Söndags-snabbis!

Hörrni.....det här med att vara utan min laptop suger...verkligen. Jag blir så lat då! Jobbigt att behöva skriva in adresserna till websidorna jag ska till, och jobbigt att komma ihåg alla lösenord...
Har haft en helt okej helg, jobbat och festat loss på restaurangen - as usual...lördagar is the shiiiiit där borta hahah, det är typ vi som röjer runt, alltid lika kul. Igår fick jag ifs hålla hårt i min snygga man, fattar inte varför tjejer alltid ska dras till DJ;en..... anywayyyy, nu blir det snabbdusch - sen släktmiddag. Får uppdatera senare och med lite bilder. Hoppas eran helg var amazing! ♥

Effektiv Fredag

Guuud va jag var effektiv idag! Solen och värmen gör verkligen skillnad, man orkar med så mycket mer! Fick allt gjort som jag skulle, det var superskönt att vandra omkring på IKEA ensam och bara känna sig hemma liksom, hur smart känner man sig inte när man faktiskt kan uttala alla namen på möblerna? Efter jag fixade klart tvätten ikväll hämtade jag upp jamaikansk mat från restaurangen på hörnet och drog hem till Tainsha och hängde där. Hon har influensa så jag gjorde guacamole med massa vitlök åt henne... *peppar, peppar* att jag inte blir sjuk nu! Har precis kommit hem nu,  och ska duscha och hoppa i säng. Jobb imorgon 11-7.
Har fixat mina naglar med ny, enkelt design, vitt och silver...duger så länge. By the way - de tog min laptop och kommer inte få tillbaks den på 2 veckor så använder baby's dator nu. Känner mig lonely utan min ♥ dator.

Men guuud, jag glömde ju berätta....

...om min parkeringsböter igår! Sjukt irriterande. Jag parkerade vid tågstationen som alltid (och på samma plats som baby har parkerat bilden varje dag i snart 2 år....) och sprang till tåget. När jag kom fram och köpte biljett såg jag en lapplisa vid bilen...sprang tillbaka, men han hade redan skrivit ut en böter och satt på framrutan. Jag försökte verkligen prata mig ur den - först av allt så kan man inte ens se att automaten funkar för glaset är så smutsigt, men han envisades med att man ska kolla nära, och liksom kupa händerna över automaten så kan man kika in...haha...jaaa fyyy....irriterande men så är det! Kevin skrattade ihjäl sig - vad är chanse att jag skulle få böter när jag väl parkerar vid tåget - men han har aldrig fått det?! Typiskt mitt liv....

Sunshine, darlings, sunshine!

Det här var alltså jag imorse när jag gjorde mitt Ronja Rövardotter vår-skrik! Sååå jääävla underbart väder! 19ºc visar det just nu, men det ska tydligen blir hela 22º idag! Vi var effektiva imorse, åkte till huset och ringde nån snubbe som ska fixa upp våran trädgård, vi hade tänkt ta ner vissa träd och alla buskar redan innan stormen förra helgen, men nu har träd gått av och ramlat kors och tvärs över både våran bakgård, garaget och en av grannarnas staket (oops!) så nu måste det rensas upp!

På min lista idag står tvättning, Ikea för att välja ut möbler, och antagligen ett kök om nånting ser ut att passa våran stil - och säkert lite godis-shopping. Dessutom ska jag hinna till banken, och lämna in min älskade laptop på lagning, som ni vet så funkar ju inte minneskortläsaren - och det irriterar ihjäl mig!

Vad har ni för er såhär på fredagseftermiddagen?

Kvällen med Josefine.

Vi hamnade såklart på BBQ Dallas på 42nd Street, himla bra drinkar de har där alltså - det har vart en favorit sen vi kom hit 2006 haha....mycket har hänt på den restaurangen ;)



Frozen Pina Colada, baby! Yeeey!




...och varmt och skönt på min (lite vingliga) promenad genom stan tillbaka till tåget, som det ska vara alltså - riktiga vårkänslor! Finally! Handlade hem en vårjacka från H&M också (tack gumman för tipset!)
för ynka $15...fynd, fynd, fynd.....



Det börjar gå upp för mig att New York är mitt hem nu, jobbigt att säga - men det känns som jag börjar acceptera det nu, även om det finns en del av mig som självklart hoppas att vi kommer kunna flytta till Sverige en vacker dag... så med det sagt - känner ni inte att ni vill
komma och hälsa på oss här i the biiiig city?
Alla är välkomna! =)

önskelista!

Mamma - jag vill hellst av allt ha riktiga påskägg, du vet dem med segt vitt skum i, inte de som bara har smaksatt socker, men hittar ingen bild på dem....Cloetta gör dem =) Jaja, du vet vad jag menar väl?
Sen önskar jag mig....

...och örtsalt och messmör, och såklart Marinella!! Men det har du ju redan koll på...♥

Härligt!

Okej darlings, då drar jag till Manhattan och ska vandra runt i solskenet med Juicy - och tro det eller ej - det är 20ºc ute!!!! OHHH MYYYYYY våren är häääär! ♥

Bästa presenten!

Fick den här roliga spargrisen av svärmor igår, är det inte helt uuuunderbar?!

Det bästa är att "His money-grisen" har ett hål i magen så pengarna ramlar rakt ner i "Her money" ist! Hahah!

I just love it!

Kevin har ju redan sin lilla burk med pengar för hans tråkiga saker, som spel till hans playstation och liknande...mina grispengar ska absolut gå till örhängen eller nåt annat kul.

Chatroulette!

Om ni har lyckats missa denna sida, så är det måste - hör ni det - måste, att kolla in den sidan, finns nog inget mer undehållande just nu! Folk gör verkligen de sjukaste saker, och ni kan ju alltid spana in alla videor som ligger ute på tex youtube om vad man kan råka ut för....jag och baby hade askul igårkväll när vi chattade runt lite, men kan lova att man ser en hel del saker man önskar att man aldrig sett haha...men som sagt - underhållande! Enjoy! =)

A little bit of everything....

Direkt efter jobbet var jag och Liana ute och joggade igen, känns bara bättre och bättre - älskar när man börjar känna att kroppen blir starkare!
Anyway - lagade mat nyss, det blev potatismos, grillkorv och rivna morötter. Som på den gammla goda tiden när man var barn! Det var gott, men lååångt ifrån hur bra mammas potatismos alltid är.....
Kevin jobbaar dubbla skift idag igen, och kommer inte hem förens imorgon bitti, hatar att sova själv! Men har vant mig lite, dessutom känns det okej att sova i "hans" säng, jag hat alltis känt mig så lugn och trygg i det här rummet....det kommer nog bli lite svårt att flytta ut sen.....

Yeyyy, pratade precis med syrran (som förövrigt är ute i Boston och firar St:Patricks-day haha....typiskt henne att ta vara på varje fest-tillfälle som finns!) och hon kommer och hälsar på nästa helg, och ska festa loss med oss på klubben som Kevin, eller rättare sagt FREEDEM SQUAD har. Så - som sagt - hon dras till vart festerna är....♥

Dags att sova.....

Det bästa med att jobba på Macy's var inte alla billiga skor, utan att jag oftast jobbade kvällspass, började runt 13, ibland senare...det var perfekt för mig eftersom Kevin kommer hem så sent och vi hade tid att umgås på kvällarna/nätterna - men ändå tillräckligt med tid att sova ut på mornarna.....nu funkar det int elika bra längre - jag är skittrött helt enkelt! Konstant trötthet eftersom jag ändå envisas med att vara uppe ett tag med baby. Imorse när jag kom till jobbet sågade jag mig i fingret med en kniv. Jag märkte det inte ens tills jag såg blodet på min smörgås. Äckligt! Skärsår gör så jääävla ont!!!!!!!!!!
Så - med det sagt - nu blir det faktiskt att sova, strax iaf...tydligen har min man något roligt att visa mig - it better be funny - för han har sms:at mig om det hela kvällen.
Go natt, darlings!


UPDATE: Det här var det roliga som han ville visa mig...och sjukt kul är det!!

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

By the way -

...fattar ni att min syrra lever livet eller? Hon är så söt så! Sometimes I wish.....att jag var ung och vild som henne igen, och kunde resa mer och festa mer och ha så jävla kul som man bara har när man är 21 och singel! Haha..men det finns väl en anledning till att våra föräldrar skaffade barn med några års mellanrum...


Grå.

Himla bra bilder det där hahaha! Osminkad och helt utmattad och värsta rufset liksom, men så är en vanlig tisdagskväll hos mig, inga konstigheter alls.

Efter joggningen friterade jag kycklingen som älskling hade tagit fram, jag personligen tycker det är slöseri med en fin fågel att fritera den, jag gillar kyckling bättre i thai-curry grytor eller grillad...men men, I'm a good wife =) Vad är eran favorit kyckling-rätt? Jag behöver lite nya idéer!

 

 

WORKOUT!

Huvudvärk och mensvärk och skärsår i fingret...men Lili har fått psykryck och vill ut och springa! HAHAHA jag skrattar åt henne, jag har aldrig hört henne säga att hon vill ut och jogga....så himla konstigt att hon säger det idag när jag helst vill ligga i sängen och käka chokladmuffins....

Sleepy......ZzZzZz

Jag var så trött efter helgen att jag somnade direkt jag kom hem från jobbet.
Hade en 2 timmar lång powernap =) Välbehövligt!
Igår kväll var vi och såg "Alice in wonderland", mysig film men jag trodde jag skulle gilla den mer...nu är ju just den sagan inte en av mina favoriter från jag var yngre alls men jag hade höga förväntningar. Måste bara tillägga - I ♥ 3D! Efter filmen var vi och käkade middag, skrattade ihjäl mig åt alla dumma skämt killarna hade, och det blev ganska sent - kunde knappt komma ur sängen imorse! Typiskt mig - jag är som en gammal tant (yeyyeee brudar - där kom det, haha)

Bilder!

Okej, lite bilder från igår, vi var verkligen fulla av energi!!






Ja, lite konstiga bilder kanske men vi hade superkul! Och NEJ det var ingen kareoke vi lekte bara runt med mikrofonen...som ni säkert vet så kan jag verkligen inte sjunga!
Nu blir det middag med vännerna och sen bio.

Sommartid!!

Guuud, jag är så trött, måste sova! Tänkte skriva ett snabbt inlägg med lite bilder från ikväll, men märkte precis att det slog om till sommartid = klockan är redan efter 3! Jobbet om några timmar alltså...och jag känner mig inte så laddad! Har iaf haft en sjukt rolig kväll med André och Liana och självklart älskling, Okeeffe och Jay i DJ-båset. Synd bara att det ösregnar, blåser storm och är strömavbrott i stora delar av New York - de flesta stannade hemma, inte mycket folk ute ikväll alls. Who cares? Vi har dansat loss och druckit "sex on the beach" like there is no tomorrow....men som sagt - det är det ju.... hoppas ni alla sover gott, och ha en uuunderbar söndag darlings!

Goodmorning sunshines!

Det är mörkt och grått ute idag, det ska tydligen regna hela helgen. Det spelar inte så stor roll för mig för jag ska ändå jobba....och Kevin ska jobba på huset så it's all good....

Vad är era planer för helgen?

Navy


Finally - idag blir det shopping med Nathalie, det finns miljoner grejer jag behöver köpa inför våren....

Svar på tal:

"Vissa människor har inget emot det, dom tycker att det är bra att mixa sig, men sedan har vi oss som inte tycker att en svart man ska vara ihop med en vit kvinna.

Jag ser hellre African Kings with African Queens, det finns inget vackrare än det.

Många svarta män i världen tycker att svarta och bruna kvinnor är materialistiska och negativa och jobbiga att handskas med, därför väljer dom att vara ihop med vita, som inte kräver något av dom och som är mer förstående och lättare att göra glada.

Sedan finns det otroligt många kvinnor, speciellet nu i Sverige som bara vill ha "brown babies" och ja..som älskar något afrikanskt land och kultur så dom väljer att byta kultur så att säga.

Vissa blir ihop pga av pure attraction, andra blir ihop för att skapa sig ett bättre liv i Europe.

Interracial relations är populart i dom större amerikanska städerna, pga av allt hat från slavery times, allt handlar om att se så vit ut så möjligt, många african americans trivs inte med sig själva och debatten: DARK SKINNED vs LIGHT SKINNED är mycket djup och stor som du kan se på youtube.

All in all, hade jag gärna sett mer brothas wid sistas
yuh seeet"
Kommentar från mitt inlägg om svarta män och vita kvinnor.
Jag tycker verkligen detta är jätteintressant! (Synd bara att personen som skrev kommentaren inte lämnade en giltig adress till sin blogg...) Det roligaste i det här svaret är att personen skriver att vita tjejer inte kräver så mycket av männen = lättare att handskas med.... det liknar det jag redan sagt om att killar ofta menar att svarta tjejer är dramatiska, men jag tror knappast att de väljer vita tjejer av ren lathet?! Sen att personer skriver att många mörkhyade bleker sin hy (as we all know, vilket jag tycker är en riktigt hemsk grej...) men vad har det att göra med diskussionen? Igen - varför envisas folk med att se sig själv som offer för något de aldrig upplevt?
I vårat förhållande har jag aldrig, nånsin hört någon påpeka att jag skulle vara lättare att handskas med än Kevins ex-tjejer (som alla, by the way - har varit svarta tjejer) - utan snarare att jag kräver mer av honom, och vi måste jobba hårdare på att förstå varandra pga av KULTUREN, inte pga av våran hudfärg. Kevin är jamaican men uppväxt i USA och jag är 100% svensk. Däremor har jag rest och upplevt mycket, bla våra Jamaica-resor, och därför förstår jag och kan leva mig in i hans kultur enklare än vad han förstår vissa av mina tankar. Jag har dejtat vita killar som inte har förstått mig alls, och jag har inte haft någonting gemensamt med dem. Folk som ser till hudfärg ist för kultur och levnadsätt har missat poängen.

Igårkväll visa Kevin mig en artikel om hur procenten av alla nyfödda i USA (år 2008) var uppdelade, och 52% var vita barn, 25% var spanska/hispanic, 15% var svarta bebisar, 4 % var asiatiska, och 4% var multiracial.
Kevin skrattade och sa stolt att våra barn kommer vara "mixed babies" och han sa att "it's a good thing to follow your heart, you can't go wrong" Jag håller med.
Läs artikeln här!

I'm free!

Ledig idag, har slappat lite- men inte så mycket som jag har planerat..... fixade frukost år älskling och Lili, myste lite innan jag skjutsade honom till tåget, sen hem och städa garderoben och fixat lite här hemma, prata i telefon med mamma, mormor, Ida och Jessie, iväg en snabbis till Macys för att hälsa på de jag faktiskt saknar och gillar, shoppade lite underkläder och nu är jag hemma igen. *Pust!* Ska ut och springa med Lili när hon kommer hem - orkar inte vänta på Kev ikväll, måste laga mat och färga håret, och det kommer ta ett tag.....
Imorgon blir det shoppingdag med vackra Nathalie - vi har inte setts sen den 12 Februari kom vi på idag - helt sinnessjukt!!!!! Så tjejdag imorgon alltså, sen kommer André på kvällen. Det blir nog en bra dag =)

Appropå mitt gamla skitjobb, blev uppdaterad om all drama när jag var in idag, det blir bara värre och värre, en av killarna har lagt up sin status på facebook om hur våran idiotiska chef (ja, bitchen som nuförtiden hatar mig...) är otrogen mot sin man med affärschefen, och tydligen hade hans fru ringt igår kväll till min gamla avdelning och skrikigt att våran chef ska hålla sig borta från hennes man.... haha.... jag är så glad att jag inte jobbar där längre, jag kände mig så fri när jag gick därifrån.



1 år, 4 månader

Vilken seg kväll! Jag är supertrött ärligt talat. Försökte ta en liten powernap men det funkade inte - kom på ist att jag skulle beställa lite böcker hem till mamma som hon kan ta med sig hit när hon kommer. I need new books - svenska böcker. Det är liksom inte lika avslappnande att läsa böcker på engelska.... fick sån energikick när jag såg mammas mail, nu har jag börjat skriva ihop en lista över saker jag vill ha hemifrån! Det var inte sååå längesen jag var hemma (November) men det finns massa saker jag saknar.....

Väntar på att älskling ska komma hem - bootcamp - daaaaaah, känner inte för det heller, är hungrig men nu kan jag ju inte äta, då kommer jag få kramp när vi springer.

Förresten, våra skattepapper kom tillbaks idag, trodde jag skulle svimma! Det verkar som vi kan ta tag och fixa klart huset när pengarna kommer in på kontot. I'm so proud, Kevin har verkligen jobbat hårt för sitt jobb och samtidigt läst de kurser han behöver för maskinerna, så duktig han är ♥

Kom på att det var ganska länge sen vi gifte oss nu (se rubriken...) eller länge sen kanske jag inte ska säga - vi pranerar ju att vara gifta hela livet, forever and ever liksom.... men tiden går fort!

JAAAAAAAAAAA!

MAMMA KOMMER OCH HÄLSAR PÅ I STOR-STAN! FINALLY! SOM JAG HAR VÄNTAT - OCH SÅ KÖR HON EN BIG SURPRISE OCH HAR REDAN BOKAT BILJETTER - OM MINDRE ÄN EN MÅNAD! ♥

Svart man/ Vit kvinna - fel?

Det finns ett ämne som för mig är svårt att förstå, men jag försöker verkligen from time to time. Det här med förhållanden mellan personer med olika hudfärg. Många, många personer har frågat mig tidigre om det inte är svårt att ha en svart man. Det var aldrig det - jag antar att jag inte upplevde det så eftersom min familj & vänner är så open-minded och ingen bryr sig om sånna skitsaker, men efter att ha flyttat hit och har en vardag med Kevin så har jag ändrat uppfattning. Det verkar vara från tjejer/kvinnors sida mest - att svarta män ska vara med svarta kvinnor, och ser ganska seriöst på det här...medans killar mest skrattar åt all skitsnack och de flesta brukar säga att svarta tjejer borde uppföra sig bättre och inte var så dramatiska och diviga.

Idag läste jag en artikel i Essence magazine som svärmor visade mig. Den var skriven av artisten Jill Scott, om ni minns henne. Det handlade just om det här med att svarta män "sviker" sina egna, när de väljer att vara med en vit kvinna, och att vi aldrig kommer förstå vad de har gått igenom tillsammans pga hur det var för dem att vara slavar - medans de vita kvinnorna (och männen) satte sig själv på pedestal. Enligt mig är det ett av de sjukaste argumenten jag hört - jag kommer aldrig förstå grejen med att sätta sig själv som offer i en situation som man aldrig upplevt. Har det inte gått 100-tals år sen dess? Har inte världen ändrats? Är inte presidenten en svart man? Oj - faktiskt - Barak Obama är mixed, vit mamma och svart pappa.....

Kan någon - snälla - update me! Vaaaaaad är grejen?


9 Mars

Har precis kommit hem från jobbet - det känns verkligen att jag inte sovit tillräckligt senaste tiden! Imorgon är det iaf sista dagen denna vecka att jobba, skönt! Ska försöka slappa i sängen hela dagen på torsdag =)
Ska måla om mina naglar nu, och sen käka middag....måste bara fundera ut vad jag ska äta först. Förslag?

Jag borde ha....

...uppdaterat lite under helgen, men jag hade verkligen inte tid eller ork att göra det. På min lilla kom-ihåg-lista för saker att ta upp i bloggen har jag skrivit "Tårta, huset, pizza, saltgurka" Jag har koll på allt utom saltgurka - vad hade jag att skriva om det....? Confused.

I Lördagskväll hängde vi iaf på restaurangen medans baby spelade bra musik...vi kom på att det var en kompis födelsedag mitt i alltihop och vi ringde dit honom, samtidigt som jag, Liana och Tanisha racade iväg för att leta tårta till honom - kl 1 på natten! Hittade ett stängt Dunkin Donuts/Baskin Robbins som vi lyckades tjata oss in på för att köpa glasstårta, killen var mest irriterad och ville gå hem så jag tog saken i egna händer och lånade spritsen att skriva med - vad tycker ni? =)

Hahah...fanns bara rosa tårtor kvar men det syntes ju ändå inte i mörkret på restaurangen!


Annars har vi vart i huset och fixat mest hela tiden, eller Kevin hela helgen och jag efter jobbet på söndag. Det går verkligen framåt nu! Finally! Tydligen fick baby ryck när det var så varmt och soligt och typ vår (13°c) att han absolut betsämde att vi ska kunna flytta in snart!


Pizza ja..... på jobbet beställde tjejerna det konstigaste pizzan ever - jag visste inte vad jag skulle säga.....buffalokyckling med mögelost och ost.....

 

Vilken uppdatering jag fixade till - don't be too impressed haha. Nu blir det att äta middag för ikväll kör vi igång bootcamp igen - summer 2010 eller nåt sånt.....

Nåt att se fram emot!

Min bästa, bästa RepJa-kollega och vän (och om Kevin bestämmer sig för att kasta ut mig - nya rumspkompis haha) André, kommer till oss nästa helg! Så kul ska det bli, jag har tjatat på honom hela vintern att han ska komma hit - han har nämligen aldrig sett snö, förutom på TV då...sjukt va? Eller det var så tills förra veckan, då det faktiskt hade snöat lite i Atlanta....han hade inte ens gått utanför dörren, vilken tönt va? När det äääntligen snöar så går han inte ens ut för att uppleva det..... JAG HOPPAS DET SNöAR NÄSTA HELG I NEW YORK! =)

Han ringde egentligen för att meddela att jag måsta hämta honom på flygplatsen på fredag, jag frågade om han var okej med att jag aldrig kört inne i stan, haha, kul det ska bli...och han  tyckte det var okej "om vi dör så dör vi ju tillsammans, och det kan ju inte vara så hemskt om man dör med en kompis...." funderade han, vilket jävla tankesätt alltså. Kul är han, den där André.

Lördag 6 Mars

Ja, igår fixade vi med huset i stort sett heeeela dagen. Va trött man blir alltså, inget jobb för en tjej! Men jag klagar inte, jag kommer vara superstolt när vi väl kan flytta in sen =) Var ute och käkade middag med älskling på kvällen och sen hem och kolla på film. Såg "The Box" har ni sett den? Trodde den skulle vara hellt annorlunda, det var okej men inte mer än så.....
Jobbet går braaaaa känns så mycket bättre nu när jag börjar få kolla på saker och ting, knoppar och handtag och sånt kul =) Nu blir det duschen och sen iväg till restaurangen, lyssna på lite skön musik och kanske äta..I don't know, jag ♥ jamaikansk mat men just denna restaurang gör inte bästa maten faktiskt. Trist men sant!

Min lediga dag

Jaa, eftersom mitt nya jobbschema visar ledigt på torsdagar och fredagar så har jag min "helg" nu. Förmiddagen hängde jag med min man, vi körde lite grejer till huset och handlade hem baguetter som han gjorde stora kycklingmackor av. Väldigt gott vart det =)
Efter att ha skjutsat baby till tåget tvättade jag lite kläder, och var iväg och lämnade in min vita jacka på kemtvätten, sen drog jag hem till Juicy. Käkade massa onyttigt (Haha "jag känner hur fettet växer på magen...") och tvättade kläder, kollade på film och drack lite Marinella ♥
Det blir nog sängen för oss strax, imorgon ska vi fixa med huset all day long - både jag och Kev är lediga.
Men hörrni - HAPPY FRIDAY på er, vad har ni för planer för helgen?

*Yeyy, 2 löner idag för min del - nya jobbet och Macys, helt perfekt!

www.repja.com



It's dancing, it's moving, it's electric
Little kids, hot girls request this
Come on now, evberybody catch this
DJ select it
Skip to my lou

skip to my lou - sommar musik/ REPJA ny t-shirt

 

 

Kvällens outfit (typ..)

Röd tröja - Forever21

Röda mjukisbyxor - Macys

Beiga tofflor - julklapp från mammsen

 

Så! var det gjort, känner mig som värsta modebloggaren nu ;)

Klantiga jag....

Ni skulle ha sett mig! Jag kom hem från jobbet/gallerian/Ikea med massa stora påsar, i min vita jacka och min vita fina väska...och vad gör jag? Jo, tappar bilnycklarna och min varma choklad över hela mig när jag ska låsa bilfan! Förstår ni paniken i de 3 sekunder när jag fattade vad som hände och innan jag kunde ta tag i situationen!? Ringde Kevin i panik (varför gör jag alltid det fast han verkligen inte kan göra nåt åt saken....) och han skrattade gott och tyckte att jag borde få en egen TV-serie så alla andra också kan få skratta åt mig, schysst liksom. Det bli kemtvätten imorgon, och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra med alla grejer som var i väskan som nu är dränkta i choklad....och jag som aldrig har pengar ute hade en $100 sedel i plånboken, får hänga den på tork haha!

Just det ja, det här med Ikea, folk tycker jag är superskum - de flesta åker till Ikea för att handla inredning, möbler.... jag åker dit för att handla hem svenskt bröd, choklad, sylt m.m. Det är alltid lika kul när folk undrar "Do you really go food-shopping at Ikea?" Yessss, det gör jag! Idag blev det tunnbröd, Singoalla-kakor, Marabou choklad, lingonsylt och kexchoklad. Nåt jag verkligen saknar är messmör - tro det eller ej - jag saknar det verkligen! Mamma, tar du med dej det när du kommer eller? =)

Okej, nu ska vi inte överdriva...

...sååå många läsare har jag inte, men det kommer frågor då och då - speciellt om mig och baby's förhållande, greencard och liknande. Passa på att ställa frågor bland kommentarerna som sammanställer jag alla svar i slutet av veckan, sounds good? Okej, perfekt.

GRATTIS IDA ♥

Vackra, underbara, amazing lilla Ida, som blir 25 idag! Love you!




I'm boring!

Jag förstår om ni inte orkar med mig just nu, jag gör det knappt själv alltså, haha. Jag har 0.00 inspiration till bloggen, och ännu mindre (if possible....) lust att skriva.
Det känns som samma trista uppdatering dage efter dag just nu....
ANYWAY - jobbet gick bra, börjar komma in i nya rutinerna nu, men mitt schema har ändrats lite, ocg jag gillar det inte. Men så är det. Nu blir det Mån - Ons på kontoret ist, 9-17...♪ working 9 to 5 ♪

Förövrigt har jag fastat för avokado, fetaost och stark cheddarost, inte att äta tillsammans men det är verkligen allt jag känner för att äta alls just nu, har vart samma sen det här inlägget. Irriterande.

Nu ska jag hit the stores med svärmor, hon tjatar om att jag ska köra henne till affären och jag vet att det = shopping. Jag kan behöva några grejer just nu också faktiskt.....


Typiskt män!

Hann med en hel del idag eftersom jag valde att inte jobba (jag hade rätt - de ringde mig aldrig!) Jag var på banken, handlade hem massa mat och frukt, lagade pasta med skinksås och bakade en sockerkaka och en äppelpaj. Just ja, och kollade på filmen "FAME" med Liana. Inte illa, sen var det dags att hämta älskling från tåget. Väl hemma och jag skulle parkera så hade han massa åsikter på hur jag parkerar - är inte det typiskt killar?! Irriterande, så nu blir det en tyst och lugn kväll, vi pratar tydligen inte med varandra nu.....jaja, who cares, jag behöver sova strax iaf.


Haha, så hemsk är jag inte att jag passar in här, men min överdramatiska man fick det att låta så...



...fast inte såååå dramatisk! Vilken jävla lapp att sätta på någons bil!

Roligaste reklamen just nu!

Äntligen!

Idag skulle jag jobbat sista dagen på Macys, men vaknade och bestämde mig för att det räcker. Jag stannar hemma idag. Pratade i telefon med gulliga J som jobbar, och hon höll med mig = Nooo more drama! Jag tror inte ens de kommer ringa mig för att jag inte dyker upp på mitt pass. Vi får se, men det känns skönt, och skönt att ha en ledig dag. Jag ska passa på att springa massa ärenden och tvätta kläder senare på eftermiddagen.

Kortis.

Jobbet idag gick superfort, inte så många som kom in och kollade på grejer, eller ringde så vi hade mycket tid att babbla om mindre viktiga saker... tjejerna som jobbar med mig i visningsrummet är verkligen underhållande, alla är yngre än mig men vi har massor gemensamt ändå.
Imorgon är sista dagen på Macys och eftersom de (min chef) är så oprofessionell så vägrar de ha kvar mig som deltid. Oh well, det är helt okej - fast det hade vart bra med lite extra pengar till huset.

Nu blir det att umgås med Kevin, ska släpa honom från hans playstation om några minuter haha.

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0