T.G.I.F

Äntligen fredag! Vilken lång vecka det varit! Känns mer som 25 dagar än 5 dagar på jobbet....

Jag vaknade med ett myggbett på armen, jag trodde myggen hade dött ut för iår men tydligen inte...sen slog jag ihjäl en som försökte bita mig på jobbet. Det tog mig förövrig 45 minuter att köra till jobbet imorse, det spöregnade och folk vet verkligen inte hur man kör....det funkar liksom inte att stanna, försöka vända eller backa för att det är vatten på vägen! Om de tror att deras bil inte klarar att köra genom vattenpölar kanske de ska fundera på en ny slags bil, våran jeep klarar allt, haha, den kör genom allt, och över allting utan problem...

Min förkylning är fortfarande jobbig så jag ska spendera kvällen i sängen och kolla ikapp 2 säsonger av Grey's Anatomy som jag missat sen jag flyttade hit. Sen måste jag se de senaste avsnittet av Nikita också - hörrni, när/om den serien kommer till Sverige MÅSTE ni se den - hur bra som helst!



Ska öppna mina Tequila flaskor från Mexico också, det kanske hjälper både mot alla virus som håller kvar min förkylning och mot att sova ensam utan baby, hans chef gillar verkligen at ge honom övertid på fredagar! Min stackars älskling jobbar långt under marken från 15 - 07 på fredagar.... men för resten av sitt liv kan han skryta om att han var med och byggde NYC tunnelbana ;)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0