Äntligen!

Har köpt biljetter hem nu, är så himla glad! Det känns superbra och jag längtar hem som f*n, det var i Novemeber förra året som jag var hemma sist, och jag har inte vart hemma på 3 jular nu, så det ska bli fantastiskt att fira jul hemma hos mormor med massa mat, godis och familjen ♥

Kul att....

....alla mina älsklingar i mobilen är lika pratglada....hahaha

Biljetter till sverige....

...ska köpas ikväll! Syrran har redan köpt sin faktiskt, efter många om och men, och många "men ska jag....?" eller "men om jag gör såhär...." HAHA det är inte lätt när det är svårt! Jag ska köpa min & Kevins strax.

I lördagskväll blev det middag och halvgalen natt hemma hos Okeeffe och Tanisha, efter att vi firar lilla K, när hon somnat drog vi fram alkoholen och babblade och spelade playstation. Påminn mig att återberätta en sjukt kul historia som någon vart med om.... =) Vi kom hem runt 4-tiden, och sen väckte Kevin mig tidigt igen i söndags * suck*
Vi fixade lite i huset sen drog vi till Manhattan för att kolla på några vänner som upträdde, det var helt okej.... när vi tröttnat tog baby med mig till en mexicansk restaurang i downtown, myyyyysigttttt.....runt 2-tiden halvsov jag så verkligen dags att åka hem. Under hela middag var det 2 störiga personer i baren och samtidigt som vi gick ut kom de springande och försvann ut på gatan. Strax efter kom flera ur personalen jagandes efter och skrek, killarna försökte köra en springnota.....precis runt hörnet där vi parkerat fick de tag i en av killarna och knocked him out. Dessutom fortsatte de sparka och slå på honom när han låg utslagen på gatan. Nu tycker jag kanske inte att man ska försöka springa från sin räkning men det var absolut överdrivet. Polisen kom snabbt iaf och vi åkte hem.

Vaknade imorse med en jobbig förkylning, eller rättare sagt har det lilla jag känt av i helgen blivit värre. Tungt huvud, snorig och nyser. Det blev inte bättre av att jag gråtit mig igenom "Dear John" med Leelee, sorglig och deprimerande film, se inte den!

Idag ska vi...

....jobba lite på huset, in till Manhattan och käka middag för att fira lilla K som fyllde 6 för nån vecka sen.... MEN, jag är seg efter alldelens för mycket vin igå kväll, och älskling leker med sina nya leksaker jag gav honom...

Vi får väl se hur dagen blir....


Neh hörrni...

....det vart ingen tid att uppdatera bloggen tidigare. Efter att ha grillat revbenspjäll och kokat pasta + bakat brownies så körde jag hem Tanisha, betalade räkningar, duschade, blåste håret och läste lite i "Twilight"-boken, haha. Nu måste jag ZzZzZ, börjar 9 imorgon och efter jobbet måste jag iväg och storhandla mat tills svärföräldrarna kommer hem igen på söndag. *Pust!* Jag har liksom bara me, myself and I att hålla koll på men det känns som jag aldrig har tid för nånting alls. Hur gör man när man skaffar barn, får man extra timmar på dygnet då eller? Det skulle vara praktiskt......

Tattoo ♥

Don't mind the video, den är astöntig men sången är absolut en av mina favoriter just nu =) Lagom glad och sommrig och med skönt riddim.....så lyssna på sången men blunda för videon! Jag kommer tillbaks med en uppdatering när jag har lagat klart maten.

Jag blev utmanad...

...av min vackra bebiskompis Kix! Ni borde läsa hennes blogg förresten, hon är alltid så glad och positiv.

1. Kärleken i mitt liv... är min man Kevin. Sen finns det massa folk jag älskar såklart: mamma, pappa, syster Madeléne, brorsan Alex, mormor + resten av familjen, mina underbara vänner  (hoppas det lilla hjärtat stannar, det kom med från Christine's blogg haha!)

2. Min favoritfärg... är silver, fast när man var mindre var det alltid nån som skulle påpeka att silver inte är en färg - det är en metall, haha... I don't care. Men om det ska vara på det viset säger jag grön!


3. Jag är fantastiskt glad... När jag får träffa familjen och mina vänner.

4. Jag vet fortfarande inte... vad jag ska bli när jag blir stor.

5. Min dröm.. nu låter det klyschigt men att alla jag älskar ska leva lyckligt för resten av sina liv. Att hitta det perfekt jobbet som jag kommer trivas med, och att få små bebisar som springer omkring!


6. Jag tror på... ödet & karma.

7. Jag kommer förmodligen aldrig... glömma alla sjuka, jobbiga, och underbara saker jag upplevt under min uppväxt och speciellt de senaste åren. Det har gjort mig till den jag är idag.


Jag utmanar....syrran och Hanna! (kom igen nu girlie, uppdatera bloggen ;) eller fan känn dig inte stressad... ta han om lillan ist!) Fia - känn dig utmanad! =)

Tillbaks till vardagen...

...sakta men säkert...det har tagit mig 3 dagar att tvätta 3 maskiner tvätt, haha, snacka om slowmotion. Eftersom svärföräldrarna är i Florida är det bara jag som har koll på läget här hemma (jag klagar inte - I like it!) och jag har pysslat lite med att rensa undan massa skit som låg framme, och städat ite. Dessutom har jag passat på att laga mat som jag vet att älskling gillar....i måndags grillade jag fläskkotletter & italiensk pasta, igår gjorde jag lasange fast med stora makaroner ist för lasangeplattorna, och idag blev det jasminris & kycklinggryta med kokosmjölk, grön curry, paprika, cashewnötter och potatisbitar. Det är lite klurigt att bo med svärmor eftersom man är två kvinnor i ett kök - jag försöker så gott det går att inte trampa henne på tårna med matlagning och så, och oftast kommer hon hem innan mig och har redan bestämt vad som ska lagas. Jaja, snart flyttar vi ut och jag kommer sakna henne otroligt mycket då....



Jag ska också nämna det ämne som alla pratar om just nu. Sverigedemokraterna. Ja, vissa inte tycker att jag ska uttala mig eftersom jag själv inte röstade i år. Det beror helt på att jag missat datumet för att poströsta, inte för att jag undvek att lägga min röst. Anyway, det är självklart upprörande att de fick så pass mycket röster att de kom in i riksdagen och det finns ingenting som de står för som jag kan hålla med om. De är, enligt mig, osäkra och outbildade människor som helt missat poängen med livet. Behandla andra som du själv vill bli behandlad - vi är alla människor -one blood- oavsett ursprung och hudfärg. Jag antar att många som röstade på SD gjorde det för att de erbjöd (nånting - fråga mig inte vad?!) som inget annats parti gjorde, vilket bara betyder att tills nästa val måste alla andra partier se över vad som saknades och skärpa till sig för att kunna erbjuda folk precis vad de behöver och saknar. 4 år...hoppas verkligen att både "alliansen" och "de rödgröna" steps up their game!

Let me in!

På TV just nu snurrar en pre-view av en film som kalls "Let me in"...det tog ett tag innan jag kom på att det måste vara samma film som "Let the right one in" eller "Låt den rätta komma in" som orginalet heter. Alltså, den svenska vampyrfilmen...intressant.... tror faktiskt att den här nya versionen kommer vara lite bättre, lite mer dramatisk!

Mexico i bilder, dag 5

Sista dagen på resan...
Dag 5:
...och vi hade bara morgonen att spendera på hotellet...vi vaknade kl 7 och tog en promenad på stranden, sen slappade vi vid poolen ett litet tag innan det var dags att åka till flygplatsen...






Såååå hörrni, det var en helt fantastisk resa, FANTASTISK, helt jävla amazing. Mexico is the place to be helt enkelt, nån som har lust att hänga på nästa år? Samma tid, samma plats.... ;)

Mexico i bilder, dag 4

Here we go......
Dag 4:
Vi körde den utflykten som hade ställts in på onsdagen, och drog iväg tidigt in mot Cancun där vi skulle köra speedboats ut till ett korallrev och snorkla. Det var helt underbart väder hela dagen! Vi såg en liten haj, en bläckfisk, en stor hummer och massa små fina fiskar, men tyvärr lyckades vi inte fånga allt på bild. Vi hade sällskap med ett nygift par från Nya Zeeland som var på smekmånad. Deras flygresa tog 34 timmar, helt sjukt....jag kan tycka att det är lite väl länge att flyga på en 2 veckors semester..... Tillbaks på hotellet hyrde vi en jetski och racade runt på havet, resten av dagen slappade vi vid poolen. Vi hade bestämt oss för att gå ut och festa på klubb på kvällen (som var sista kvällen....) Vi släpade oss iväg för att handla hem tequila & lite souvenirer, men sen under packningen somnade vi och vaknade runt 23-tiden. Beställde upp mat på roomservice och käkade på balkongen, och kollade på en film tills vi somnade om. Det är sjukt vad trött man blir av att hålla igång i värmen hela dagarna!
(Om ni undrar varför jag sitter så muppigt när jag kör båten är det för att jag ville sola benen samtidigt, haha, ingen soltimme får gå förlorad! )











Mexico i bilder, dag 3

Det får bli lite pö om pö som mammsen säger, vi har sjukt mycket bilder att gå igenom och vissa är inte bilder som är intressanta nog att lägga upp på bloggen. Fotoalbum only för dem alltså... hur som helst - här kommer fortsättningen!

Dag 3:
Vi hade bokat in att åka och simma med delfiner, och jag var super sprallig och överlycklig. Det är väl ändå en liten dröm som de flesta har? Delfinerna var hur mysiga som helst, och lekfulla...det var verkligen helt fantastiskt och jag ♥ varje liten sekund! I bilen hem somnade jag och var på konstigt humör hela eftermiddagen sen....vi slappade vid havet efter att det klarnat upp, och käkade buffé och gick på klubb på kvällen...





Mexico i bilder, dag 1 & 2

Okej, så här kommer våran lilla semester i bilder, med text (ifall ni skulle missa hur bra vi hade det bara genom att glo på bilderna....) Allt kommer inte upp på bloggen men garanterat på facebook, så ni vet vart ni kan se alla fina bilder vi tog! Jag börjar med första delen av resan så kommer resten senare....

Dag 1:
Kom fram på eftermiddagen och började med lunch på stranden, sen kastade vi oss i havet och avslutade dagen med bad i poolen och drinkar & middag på den brasilianska restaurangen på hotellet.... (djuret på bilderna är en Coati Mundi och jag vart lite förskräckt första dagen när de kom springande.....)










Dag 2:
Det hade vart storm hela natten och morgonen var regn, regn, regn....våran dagstur hade ställts in av guiden pga av regnet så vi slappade på hotellet. Efter lunch var solen framme igen och vi drog iväg med fyrhjuling in i regnskogen. Kvällen var det Mexican Independence Day -firande som gällde. Massa provsmakning av olika tequilas och god mat, storbildsTV med presidentens tal "VIVA MEXICO" och party, party!












Hemma från Mexico!

Uppdatering måste komma imorgon, jag är supertrött! Men, vi har haft det fantastiskt, underbart, superbra, vi ville absolut inte åka hem än!

Vart fan är passet?!!!

Sista grejjen att packa ner är passet...som jag såklart aldrig hittar (samma sak vaaaaarje gång). Jag tycket alltid att jag har ett bra ställe som jag kommer komma ihåg, men jag glömmer bort så snabbt sen går jag här och mumlar "om jag var ett pass, vart skulle jag ligga då...?" Lillasyster var med på telefon och gav mig förslag om vart det kunde ligga. Tillslut hittade jag det i kylen, mellan purjolöken och paprikan. Typ. I alla fall var platsen jag lagt passet på lika random som om jag hade gömt det i kylen.
Men hittat! Och strax åker vi...... =)

Countdown!

Jag är verkligen sämst på att packa. Eller packa det som jag vill ha kanske är en bättre beskrivning...okej - honestly - packa det som behövs! Vi ska alltså åka hemifrån om 3 timmar och jag har kläder i tvättmaskinen fortfarande. En del av mina kära sommarkläder har hamnat i väskan men det mesta är fortfarande utspritt i rummet. Typiskt mig!

Jag har fått ett äckligt brännsår på handen från när jag klippte gräset i söndags...saltvatten (eller bakterie-pool vatten) kommer göra apont att få på såret. Ikväll har alltså Leelee och svärmor jagat mig runt huset och sen tvingat mig att tvätta rent såret med nån läskig sprit som ska göra att det läker snabbare. Annars får jag bada med ena handen uppsträckt i luften, high five baby!

Men ja...countdown. Jag hade planerat att sova lite innan vi åker men jag får nog ge upp det...om jag inte uppdaterar igen innan vi åker så vill jag förvarna att vi INTE  tar med någon laptop och kommer troligvis inte att uppdatera från semestern. Vi ska bara umgås och slappa.
Ha en bra vecka hörrni, och om ni blir uttråkade kan ni alltid läsa syrrans blogg här!
Lots of Love

Skål!

Först, lite bilder från i lördags när vi firade Josefine's 25 års dag inne i Manhattan...

Super snabbis ;)

Helgen har sprungit förbi! Imorgon blir det jobb sen drar vi till Mexico tidigt, tidigt på tisdag morgon ♥ Har en hel del bilder att ladda upp från Juicy's födelsedag igår, det kommer upp imorgon medans jag packar klart, och packar om (troligtvis ett antal gånger......I know me!) Anyway, hörs imorgon!
Lots of Love

Packar!

Det är precis vad jag gör! Kevin jobbar dubblaskift inatt men skickar sms var 5:e minut typ..packa det här, packa inte det där, haha. He drives me crazy. Mest orolig verkar han vara att jag ska packa för mycket och han måste ha en extra liten väska för att få plats med sina saker. Han har absolut rätt att vara orolig ;)

Vad jag glömde....

...berätta i inlägget under...nej, 2 inlägg under, var att när jag och Jennifer satt och käkade på Fridays igår så ringde svärmor. Hon undrade vart jag var och om jag ville ha mat från Fridays....det visade sig att mina svärföräldrar och Kevins moster + man satt 2 bord ifrån oss, haha så himla random. Kul att ingen av oss sett varandra tidigare!

OBS! Varning för uttråkning! ;)


Vad har jag gjort idag då? Jobbat....joggat....grillat mat till älskling...börjat packa för Mexico.... och just det, jag har börjat läsa "twilight" den 1:a boken i serien. Det är Jen som tvingat på mig den, även fast jag inte är speciellt intresserad av filmerna. Böckerna ska tydligen vara bättre. Jag håller er uppdaterade, eller har ni läst dem förresten?! Jennifer läser förövrigt "The girl with the dragon tattoo" och "The girl who played with fire" av Stieg Larson och tycker att hon är himla allmänbildad nu när hon läser "svenska" böcker, haha. Har ni läst dem då? Jag hoppas ni har lite koll på böcker så jag vet att jag har smarta läsare =) Neh då - jag är inte allvarlig alls - men jag har kommit på vad jag vill ha i julklapp (papppa, mamma...) BöCKER! Det är inte lika avslappnande att läsa på engelska som på svenska så böcker vill jag ha, pocketböcker (jag hatar hårda pärmar!)

Hörrni....

....är det problem att skriva kommentarer på mina inlägg eller är det min dator som har psykiska problem när jag läser mina egna (ego - I know haha) inlägg?

5 dagar kvar...

...till Mexico! Can't wait!

Jag fick världens överraskning idag när en kund i telefonen sa "Oh I guess I called New York, your accent is lovely!" Haha, jag har aldrig hört nån säga att de hör på min dialekt att jag bor i NY, intressant....förut brukade folk fråga vilket land i skandinavien jag kommer från (Aj knov vi talk lajk diss!) men jag kanske börjar tappa mitt uttal nu...

Direkt efter jobbet blev det Friday's med vackra Jennifer, vi hade mycket att prata om - sånt man inte kan säga högt på kontoret direkt, och inte skriva på dator heller. Allting övervakas här, det är väl inte lika strikt hemma är det?! Telefonkonversationer lyssnas av, allt filmas och våra IM (som msn) mellan alla anställda scannas. Med allt drama på kontoret kan de fan sälja som realityshow till högst bjudande TV-kanal. Make me famous haha.



New York, New York

Hittade den!

Kom precis på vart jag hade sparat den, tur för er - lite mysig musik på kvällskvisten =) Jag ska göra det lättare för er om ni inte orkar lyssna på hela, ni kan ju spola fram och njuta från 6.55 haha.... okej jag lägger upp Sean Pauls version under eftersom den första mixen helt missat den underbara låten.... ENJOY!

Unconditional love

Den snabbaste timmen på dygnet är mellan 23 - midnatt, det är typ då jag kommer på att jag (oftast) glömt fixa klart älsklings lunch för imorgon, jag har ofta inte duschat, inte bloggat och man kan ju undra vad jag gör hela kvällarna egentligen...who knows?!

Well, sen jag kom hem från jobbet IDAG har jag vart ute och joggat, lagat mat till baby, kollat på TV och bloggat (10 poäng till mig idag!) Imorgon blir det date med Jennifer direkt efter jobbet sen sola hade jag tänkt. Bygga upp lite iaf inför Mexico...




För övrig skulle jag lägga upp en video med mitt favorit riddim just nu - och antagligen ett av de bästa riddims som nånsin gjorts, men hittade det inte på youtube..det får bli senare, nu - sängen!
Lots of Love

Fest!





Söndagen var absolut en bra kväll. Eller, efter många om och men kanske jag ska tillägga! Vi var där strax efter 7 efter att ha vänt och åkt hem 2 gången efter vägen pga både mitt och älsklings korta minne (alltid lika förvånande hur snabbt man glömmer saker...haha) Maten var ggggrym, musiken var (as usual) helt amazing och alla var på bra humör. Sen kom polisen, 23.30-tiden. Varför nån orkar ringa polisen pga musiken redan innan midnatt på en dag som anses vara en av de värsta partydagarna förstår jag inte. Sänkte musiken (tillfälligt) men efter ett glatt och aningen onyktert tal från värdinnan så var festen igång igen "I rather take a ticket than shut down my party" var bara en del av vad hon hade att säga... Runt 2 tiden var polisen tillbaka, och då valde vi att skriva ner musiken ordentligen efter att de hotat att ta med sig värdinnan från festen, haha, men även efter den besöket var festen fortfarande i full gång. Strax efter 3 började vi packa ihop och kom hem runt 4 tiden. Mycket lyckad kväll - och ja - jag hade en sjuk bakfylla dagen efter, men det var det värt! =)

All in!



Nu jävlar ska vi fira sörja att sommaren är officiellt över. Jag dricker inte så ofta nu för tiden men ikväll ska jag faktiskt ge mig in i baren med open mind och älskling har lovat att bära mig hem om det så behövs. Vem vet när hur länge jag kan festa loss innan det blir ändringar i lilla familjen..... ;)

Min mat =)

Hela eftermiddagen igår spenderades i sängen med film, playstation, glass och mys. Runt 1-tiden inatt släpade vi oss iväg och käkade lite, jag åt den här "lilla" tacotallriken...eller åt hälften iaf! Sen hem och kolla på film, vi såg "Kick ass" helt okeeeeej men inte toppen direkt.

Vaknade sent idag, myste med älskling och nu har vi precis gått ur sängen. Klockan är....kvart i 2 med det är absolut en pyjamasdag! Jag har börjat tvätta lite inför semestern men annars ska jag bara dega runt idag. Ikväll blir det BBQ och Kevin ska DJ'a, det räknas som sista helgen på sommaren denna helg (Labor Day Weekend) så det blir nog riktigt party, party =)

Lördag

Jag slappar i sängen med chokladglass.... ♥ lördagar!

Vi var uppe tidig timorse och var i kyrken för minnesgudstjänst för en av Kevins släktingar som dog tidiagre i sommras. Riktigt "halleluja" moment var det, mycket sång, böner och "prise the lord!" Efteråt var vi och åt frukost/brunch på en Diner med hela släkten. Det var en ganska trevlig morgon - de firar mer livet och allt bra som de döda gjorde innan de gick bort, och allt man lärt sig av den personen ska räknas upp - inte som jag vart med om att man sörjer mer...eller självklart ska man få vara ledsen men imorse var mer som ett firande med skratt och skämt och glada sånger....

Det bvlir nog en slapp dag idag, Kevin ska DJ'a på en BBQ imorgon och förbereder musik och ikväll ska vi antagligen på fest i Manhattan om vi orkar. Sista helgen av sommaren (Labor Day Weekend) så vi är lediga på måndag också =)

Onsdag 1 Sep

Imorgon är jag tydligen ledig. Hade ingen aning om det förrens jag vände blad på kalendern idag på jobbet. Tydligen ska det "rätta ut" nån jag jag jobbade extra förra månaden. Inte för att jag har nåt emot övertid...men chefen gillar det inte. Så ledig imorgon, ledig lördag, söndag och måndag som är helgdag. Vilken lyx =)

Blir att sova ensam inatt, älskling måste jobba dubbla skift igen. Har spenderat kvällen i sängen med Liana och filmer. Har sjukt mensvärk och den som sa att träna hjälper har fel. Jag försökte mig på att jogga i parken både i måndags och ikväll men jag hade för ont. Blev promenad ist....vet inte hur jag ska komma i form för Mexico i den här takten haha...


Work hard to make it work!

Jag funderade på om jag skulle skriva av mig om mitt lilla breakdown i söndags eller inte, vissa saker kan ju kännas lite privat för bloggen...sen pratade jag med Juicy i telefon och hon sa nånting om att hon inte kan föreställa sig att jag och kevin har riktiga bråk.... det var lite kul - alla förhållanden har små tjafs och stora bråk men man är ofta bra på att dölja dem. Kan ni tänka er mig som en lite djävulsk satmara som bråkar med min man? =)

Jobbigt vart det iaf, det är som ofta annars, huset som drar igång allt. Stress, stress, för lite sömn och för mycket byggdamm (måste bero på det...hmmm...) och jag kastade lite fägrburkar omkring mig och en hel del hårda ord mellan oss innan jag hamnade hemma hus svärmor med världens sammanbrott. Så kan det gå. Efter att hon övertalat mig om att Kevin visst vill ha mig här och jag skrivit av mig allt i ett brev så kändes det lite bättre. Sen kom älskling hem med svansen mellan benen också och vi hade lite terapi sen kändes allt bra igen.... men för er som inte känner mig väl ska jag berätta att det krävs mycket - MYCKET - innan jag bryter ihop framför någon, jag är annars ganska bra på att slå av mina känslor.

Det viktigaste är iaf att i slutet av dagen somnar man i samma säng och kämpar tillsammans som ett team för att hålla ihop sitt förhållande. Ingen har sagt att det är lätt.

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0