Mexico i bilder, dag 1 & 2

Okej, så här kommer våran lilla semester i bilder, med text (ifall ni skulle missa hur bra vi hade det bara genom att glo på bilderna....) Allt kommer inte upp på bloggen men garanterat på facebook, så ni vet vart ni kan se alla fina bilder vi tog! Jag börjar med första delen av resan så kommer resten senare....

Dag 1:
Kom fram på eftermiddagen och började med lunch på stranden, sen kastade vi oss i havet och avslutade dagen med bad i poolen och drinkar & middag på den brasilianska restaurangen på hotellet.... (djuret på bilderna är en Coati Mundi och jag vart lite förskräckt första dagen när de kom springande.....)










Dag 2:
Det hade vart storm hela natten och morgonen var regn, regn, regn....våran dagstur hade ställts in av guiden pga av regnet så vi slappade på hotellet. Efter lunch var solen framme igen och vi drog iväg med fyrhjuling in i regnskogen. Kvällen var det Mexican Independence Day -firande som gällde. Massa provsmakning av olika tequilas och god mat, storbildsTV med presidentens tal "VIVA MEXICO" och party, party!














Kommentarer
josie

guuu va harligt gumman.sa glad att ni hade d fint och fina dagar.

nar cs vi?sla en plingeling.

pusss

2010-09-20 @ 15:58:37
URL: http://jdream.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0