Lilla älsklingen

Han börjar verkligen likna Kevin. Tycker jag alltså. Snygging!

Kubb & grillning

Det är vad som står på schemat ikväll!
Kubben är importerad via pappsen, en liten present till Liana som letat efter kubb-spela sen de var i Sverige 2009...

Annars har jag slappat idag, bakat brownies, och kört hem O's superlåga och fixade BMW som stått hos oss sen i söndags då han var liiiite för full för att köra hem. Det tog honom alltså 4 dagar att komma i form för att få hem bilen, haha.

Utmattad!

Oooohh.... idag måste jag nog säga att dagen äntligen börjar ta slut, och jag hoppas på lite sömn inatt!
Natten till idag, och hela dagen idag har vart att amma, amma, amma....lillen har inte haft nåt stopp i sin lilla mage. Jag fick för första gången idag ta till lite mjölkersättning för att lugna ner min annars så lugna och tysta bebis. Lilla stackaren växer väl så det knakar.... men som sagt - jag hoppas på lite sömn, men först ska jag kolla på ett nytt avsnitt av "teen mom" på TV'n. God natt!

Bilder från helgen!

Det var en väldigt bra helg! Kevin var ledig i fredags, i lördags slappade vi hemma och sen var vi ute och käkade. Igår var det full fart - först var vi i Brooklyn på babyshower, och sen var vi i Queens på BBQ hos en kompis.
Idag hann jag med en snabbstädning, prata med mamma & faster på Skype, och sen hem till svärisarna och tvätta lite kläder. Kvällen har jag spenderat hemma hos Elizabeth och hennes lilla bebis, som är född precis 1 månad efter Kadien. Jag är supertrött idag, så det borde bli sängen nu på en gång....men som allltid så har jag en hel del "jag ska bara...."-saker som måste tas tag i först!


Fredag....gott - men inget som man blir av med sina graviditet-kilon med kanske.....



På babyshower. Ja - nappflaskan var till mig. Att dricka Pepsi ur nappflaska är inte så lätt som det ser ut kan jag lova...jag vann inte den leken!






Varmt och skönt att vara ute och grilla!

Fööör varmt...

Om jag sa att det var varmt för några dagar sen.....så är det ännu varmare idag! Klockan är nu 8 på kvällen och det visar på 34º, för några timmar sen visade den 41º. Underbart? Javisst, om man ligger på stranden på semester - men inte med en 2-månaders bebis i ett varmt villaområde!


MEXICO 2010

Dagen har alltså varit slö. Satt ute i solen i några minuter men gav upp ganska snabbt. Har fixat lite med mina fotoalbum och lekt med lillen. Kvällen bli lugn och skön med filmmys med min man och Kadien såklart....våra gäster har dragit iväg med svärisarna in till Manhattan för en liten salsakryssning på Hudson river, de kommer tillbaka senare inatt.


Va hemskt med allting som hände i Norge tidigare idag, det finns verkligen sjuka människor där ute. Jag är dock väldigt glad att de vänner som bor och jobbar i Oslo alla mår bra - och även lillebror - även om han inte direkt bor inne i Oslo utan utanför, faktiskt befinner sig i Sverige just nu.

Put me in the book!

Idag tror jag minsann svärmor har tagit rekord i att ringa min telefon, mobil och hem.
Typ 100 gånger mer än en vanlig dag alltså.

Hur som helst, dagen har spenderats med shopping, matlagning och umgås med pappa & Annica. Och lillen såklart! Han är ju # 1! Däremot fick jag dåliga nyheter om en vän till familjen som tyvärr gidck bort idag. Life, life, life.....det är inte alltid rättvist och måste ta slut för varenda en av oss, vissa tidigare än andra.

Älskling jobbar lite senare ikväll, och Kadien är nybadad och ligger här och snuttar. Jag har gett mig på en av Marabou-kakorna som vi fick, och jaaaaa jag veeeeeeet att jag har några kilo kvar att gå ner efter graviditeten men fyyyy faaan va gott svensk choklad är ;)

Riktigt sommarväder!

Varmt, varmt, varmt ute! Strålande sol helt enkelt. Tack för våran AC kan jag lova!

Jag har mer tid att blogga nu, pappsen/morfar har tagit på sig att byta blöjor och det verkar han tycka är kul =) Fast han erkände att det var länge sen han sist bytte blöjor, ska jag chansa tror jag att det var lillebror, som nu i år fyller 21 så jag kan nog hålla med om att det var ett tag sen..... Kadien verkar också tycka att det är kul med morfar som "blöjbytare" han ler och gurglar på ordentligt!

Idag blir det gallerian och kanske lite shopping för våra gästers del, sen hem och hälsa på svärisarna.
Ha en bra dag allihopa!

BlogLovin'

Hörrni.... jag har INGEN aning om varför ni inte kan lägga till min blogg och följa den via Bloglovin'.....jag har helt enkelt mailat dem och hoppas jag kan få ordning på det lilla problemet. Sorry! Ha lite tålamod, det kommer nog fixa sig *håller tummarna* det är säkert något som jag har gjort fel eller missat - ja, jag erkänner att jag är världens mest otekniska människa!

Amerikanskt till Amerika.

Ooookej nu är jag med igen. Tror jag. För tillfället iaf =)

Pappa och Annica kom till New York ikväll, trevligt, trevligt. Fick en riktigt schysst påfyllning till baren, samt Marabou choklad i mängder, Singoalla-kakor (till min man, beroende av Singoalla!) Messmör och hamburgedressing....


Ja alltså, jag har aldrig tänkt på att den heter "amerikansk dressing". Det är ju lite knepigt med tanke på att de verkligen inte har någon speciell hamburgedressing här, inte ens något som liknar denna.... Kevin tycker såklart det är sjukt roligt, och jag tycker det är himla fantastiskt att jag äntligen fått hit lite goda saker!

mobil uppdatering =)

Har smygit ivag med lillen for att amma. Sjukligt varmt det ar idag alltsa, men vi har det mysigt med hela Kevins slakt har uppe, har precis grillat och fast det ar mysigt sa borjar jag bli redo att aka hemat igen!

Smile!

(Tidsinställt inlägg)

Vi är på väg upstate just nu så bloggen får uppdatera sig själv ;) Hoppas ni alla har en super-fantastisk Lördag och nån gullig person kan väl äta lite gott svenskt godis för mig med!



The love of my life, my son

God natt darlings,
dags för mig att gå och lägga mig. Lillen sover som en stock och Kevin kämpar på med gästrummet på övervåningen. Imorgon blir det att åka upstate till Kevins farmor och farfar och umgås med hela tjocka släkten, är lagom taggad för det...men, men. Det blir första gången som de ser Kadien.

Idag hämtade jag hem bilderna från fotostudion, så himla gulliga! Som jag sa förut så är bilderna som man kan se online täckta av en stor vattenstämpel (?) så man kan inte se hans ansikte, så jag fick göra det bästa av situationen för eran skull, och ta kort på korten, haha! (oroa er inte kära mamma & pappa, ni får såklart bilder när ni kommer hit!!) So, here is my baby -



Olika känslor, mamma vs. pappa?

Jag har nog alltid lite tänkt att det kommer vara ganska enkelt att uppfostra ett barn, bara man använder sunt förnuft och är bestämd liksom....men jag hade aldrig tänkt hur svårt det är att själv vara disciplinerad! ;)

Man ska inte låta bebisen sova i ens säng, man ska lägga honom att somna på egen hand, och helst ska man låta dem vara så de kan somna om igen om de vaknar....*pust* MEN.... jag älskar att han somnar tätt ihoprullad intill mig, eller på min mage när han ätit klart... jag kan längta hela dagen tills när vi kan gosa ihop oss i sängen när det är dags att sova, så jag kan lyssna på hans andetag och lukta på hans mjuka hår! Ibland ligger jag hellre och tittar på honom när han vilar på dagtid, än att fixa i huset eller betala räkningar....och jag fasar för den dagen (vilket är läskigt snart!) som jag måste gå tillbaka till jobbet och inte kunna spendera 24 timmar om dygnet med min lilla bebis!

Kevin däremot har sån himla disciplin! Han gosar och leker med Kadien på morgonen innan han går till jobbet, men lägger bestämt ner honom i hans spjälsäng när han ska sova för natten. Han tycker att bebisen mår bäst av att lära sig somna själv, och att man inte behöver ligga och krama honom för att han ska somna. Han är världens mysigaste pappa med lillen så jag klagar absolut inte....jag bara undrar -

Är det så olika för män och kvinnor eller?

Tatueringar

Jag vet precis vad som ska bli min 4:e tatuering, det har jag bestämt sen långt tillbaka...

Ja, kanske inte att det skulle bli just min fjärde - men att det skulle bli en tatuering har jag vetat sen många, många år tillbaka! Nämligen ett avtryck av mitt 1:a barn (får jag lyckan att ha flera barn kommer jag självklart att tatuera mig för den/de också!)

Nu när lillen är född så har jag valt att det blir ett avtryck av hans lilla fot som nyfödd, jag fick fotavtrycket av sjukhuset och nu måste jag bara bestämma mig om jag ska skriva med hans födelsedatum också, eller bara foten + hans namn.....

Jag känner mig redo att få det gjort på en gång, eller helst igår....men det blir att vänta tills jag går tillbaks till jobbet så jag har lite mer pengar att röra mig med. Men jag längtar, längtar efter att ha hans lilla fotavtryck på mig! ♥

1 vecka kvar.....

...tills pappa kommer till New York!
Sist han var här var i Maj förra året så det är på tiden! =)



Eller ja, pappa kanske jag inte ska skriva längre - MORFAR!

♥ Family ♥

Min fina syster och kusin som hälsade på i helgen! Lite flummig kort men man kan inte ha annat än roligt med de där två!

We like to party!


I'm in love! Verkligen en sjukt bra låt jag fastnade direkt jag hörde den på radion, like, like like! ♥

Update: Okej, sjukt irriterande att det spelas automatiskt varje gång man går in på min blogg, så ni får använda er av detta usla youtube klipp ist, jag väntar verkligen på att få se en musikvideo till den också!

 

äntligen!

Guuud va jag har väntat på att vi ska få klart det där j*vla köket! Idag blev diskbänken och diskhon installerad - nu fattas bara kranen sen är det klart! Finally! Det ser sjukt fint ut, men ni får inte se förrens det är 100% klart ;)


Det här husprojektet har tagit oss.....alldelns för lång tid, och det är ändå bara första våningen som vi gjort klart + att Kevin jobbar på gästrummet på övervåningen just nu - det ska försöka hinnas bli klart tills nästa vecka när pappa kommer och hälsar på ♥


Annars har jag mest städat idag, fixat och vikt kläder och packa upp lite mer grejer, vart till mataffären och nu är Kevins syster här och slappar. Just ja- igår fick vi strömavbrott helt plötsligt * panik * jag som inte gillar mörkret! Som tur var hade Kevins mamma precis kommit hit så i ljuset från våra mobiler packade vi ihop lillen och åkte över till dem. Jag som drömde om strömavbrott förra veckan och hade speciellt letat reda på en ficklampa och ställt i garderoben....självklart hade Kevin flyttat på den under helgen och jag hittade den inte, haha. Typisk oss att inte ha bestämda stället för grejerna!

Nej, nu ska jag åka och hämta hem min man, och ikväll/inatt blir det att kolla ifatt på lite TV-serier, framför allt "True Blood" Yeyyy, absolut en favorit.

Passande outfit ;)

Ahhh. Nu har våra underbara "gäster" åkt hem! Tack för den här helgen tjejer- det var superkul att ha er här (speciellt morgonen då jag hämtade er 5.30 efter eran vilda partynatt, haha!)

Lillen sover så sött brevid mig, han fick 2 sprutor hos läkaren och skrek konstant efter det, stackaren.... det tog ett bra tag innan han lugnade ner sig, till och med efter vi kom hem var han ledsen och ville gosa ♥




Snygg liten outfit som min gulliga släkt i Sverige skickade med min kusin Linda hit. TACK!! ♥

Farbror Doktorn

Idag är det dags för läkarbesök för lillen. Vikt, längd och sprutor står på schemat (usch stackaren.....jag hatar sprutor!!) och jag har en hel del frågor också som jag måste få svar på. Min fina syster och kusin är fortfarande här i några timmar till så lillen får iaf fullt stöd idag =)

Monkeys ♥

En kortis!

Aahhh det är så varmt! *Pust!*
Men jag klagar verkligen inte....! ;)

Dagarna springer förbi! Jag hinner inte med nånting, och jag börjar få lite panik att jag måste gå tillbaks till jobbet snart, herregud - Kadien blev ju 7 veckor igår! Men innan jobbet och allting sånt trist så är det en hel del kul som ska hinnas med: Pappa kommer om lite mer än en vecka och ska hälsa på, sen kommer kanske min fina Ida en sväng, och sen kommer ju mamma i slutet av Augusti! Ja, eller när mamma kommer måste ju jag börja jobba igen, men det ska bli kul att hon kommer hit ♥

Vad har jag gjort sen sist jag skrev...? Hmm... I Torsdags kom syrran och min kusin Linda hit (Linda har nog uppdaterat mest av oss om ni är intresserade att läsa om hennes USA-semester) Igår var vi inne på Manhattan och "turistade" oss lite, det vart lillens första gång inne i stan, och på Time Square fanns det mycket spännande att kolla på för en liten bebis. Idag drog tjejerna in till stan igen tidigt imorse, och jag har sprungit massa ärenden och fixat lite runt huset.

Oj, nu kommer folk hit, besök av Nathalie och Clark så det blir inge mer bloggande just nu.....

Min lilla modell ;)


Idag har jag vart iväg till en fotostudio och fått Kadiens första proffs bilder tagna, han var så duktig! Jag behöver dem till att skicka ut birth announcements till släkt & vänner, som man gör här i USA, vilket är bilder med information om bebisens fulla namn, födelsedag och födelsevikt. Gör man det i Sverige?! Vi bestämde oss för att göra det enkelt och fint - lillen fick ligga naken på magen på en stor fluffig kudde! Tyvärr så har de vattenmärkt bilderna online rakt över hans ansikte så kommer inte lägga upp dem här - utan jag väntar på att få dem framkallade ist och sen kanske jag kan visa upp dem, ta kort på korten liksom, haha! Vi får se....

Vad jag däremot ser mer fram emot är den fotografering jag, Kevin & lillen ska ha lite senare i sommar. Vi håller på att bestämma oss för de olika teman och kläder vi vill använda oss av - det kommer bli superbra! =)

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0