Dagen sanning:

"Deleting your Facebook is like running away from home. You're only doing it for attention and you'll be back in a day."
=)

äntligen soffa!

Fick precis ett mail från min man (som förövrigt bara är i vardagsrummet) med en önskelista för julen. Eller ja, två saker han behöver rättare sagt. Smooth. Haha. Jag borde ha tänkt på det!

Eftersom det är Cyber Monday, vilket är...Måndagen efter Black Friday-helgen. Komplicerat? Typ den största rea-helgen under året här i USA, så har jag internet shoppat lite idag. Ingen speciellt - lite kläder till lillen och lite julklappar + handdukar. Annars hann jag med att laga mat - Jamaican stew chicken & rice - och sorterat tvätt, men inte tvätta. Lillen har som sagt tagit det mesta av min tid ikväll.

By the way, igår var vi och shoppade soffor till vardagsrummet, en mycket uppskattat present från mina föräldrar ♥ Vi bestämde oss för denna, i en bäddsoffa + loveseat! Supernöjda. De kommer den 15 Dec så i tid till julen iaf.

älskade lilla troll

Ahhh, äntligen natt! Så känns det idag. Jag har haft en superilsken, otålig liten filur på armen hela kvällen, men nu sover han äntligen. Stackarn! De små tänderna kan verkligen vara jobbiga...



Men 2 små har redan tittat fram längst ner! Yeyyy!

Helkväll med vin....

...och några drinkar! Killarna behövde inte spela på den radiostationen de vanligtvis spelar på på fredagar så vi har haft vänner över ikväll och druckit lite och umgåtts. Just nu ligger en person och sover i våran säng och en ligger ute i vardagsrummet i fotöljen med min amningskudde som nackstöd haha. Härlig fredag! Lillen tog en powernap mellan halv 12 och tills nyss, runt 1 men nu är han vaken och verkar inte vilja missa en sekund av vad som händer omkring honom =) Värmer en flaska mjölk så hoppas det kan få honom att somna om, wish me luck!

Favorit drink just nu, melon liquer, sprite, sour mix och lime. Yuummm!

Happy Thanksgiving!

Idag är det alltså Thankgiving. Det blir... tredje året jag firar det, och såklart lillen 1:a gång. Vi ska åka upstate till Kevins släkt, så just nu lockar jag håret, matar lillen, väljer kläder och packar blöjväskan. Kevin spelar playstation haha. Det var en superskön natt, det här med att "sleeptraina" Kadien har funkat superbra! Natten var lite gnällig men från 5 imorse sov han tills 5 över 11 imorse! Wow. Vi var uppe innan honom!

Igår kväll var jag hos svärisarna och hjälpte till att förbereda all mat tills idag * pust * jag tror de lagar mer mat till idag än till julen. Hur som helst - jag vet att Sverige inte firar Thanksgiving men skickar i alla fall hem massa kramar till er, och alla borde tänka igenom vad de egentligen har i livet att vara tacksamma för, och upskatta det man har! Det borde vara en varje-dag-grej hörrni.
Vi hörs senare!
Kram



Jag är väldigt, väldigt tacksam över min fina familj och vänner. Min lilla solstråle Kadien som förgyller mina dagar, mitt jobb med min fantastiska chef som har ställt upp massor sen vi fick barn. Jag är tacksam för att alla runt omkring mig lever och mår bra, har hem och mat...och jag tacksam för att jag har haft ett super år sen förra Thanksgiving, och jag hoppas på ett till sånt =)

Bebis mys!

Jag var på väg att skriva att det är söndags kväll. Det känns så efter en sån slappis dag! Lillen och jag körde sleeptraining heeeeela natten och Kev fick sova eftersom han skulle till skolan idag. Självklart sov lillen mycket bättre efter att han äntligen fått sin mjölk och natten blivit till morgon. Det slutade med att vi halvsov i sängen tills efter 11.30! Mys.

Sen har vi bara pysslat hemma, skypat med morfar och kollat på Disney filmer. Vi tog en snabb promenad men det var väldigt kyligt ute! Nu blir det iväg till en släkting sen ut på middag ♥

Ny väska och myskväll.


Har precis kommit hem från Purse party med svärmor. Jag valde ut en snygg liten Tory Burch handväska som jag ska få i julklapp av svärmor, och så beställde jag ett par snygga mjukisbyxor (det hade lite annat smått och gott där också) så jag hoppas att de kommer nästa vecka. Det börjar bli så kallt ute nu att jag vill ha mer myskläder ♥ Love it.

Helgen blir lugn, hoppas jag, Kevin ska till skolan imorgon så jag blir hemma och myser med lilla bam-bam, och söndag åker vi nog och hälsar på DJ som ligger på sjukhus fortfarande efter sin motrocykel olycka som jag skrev om för några veckor sen. Stackarn.

Nu blir det lite fredagsmys, Kevin och Kadien badar just nu jag hör hur lillen plaskar där inne haha, och sen slår vi på nån film. Just det ja, sa jag att vi kör sleeptraining med lillen nu? *Pust* Han vet verkligen inte att natt betyder sova, inte leka!

Söndags solsken!


I söndags när vi städade ute på gården! Om lillen inte vill sitta i vagnen måste han få vara med - det blir lite extra workout om man krattar med honom hängandes på magen!

Snabbis mellan allting annat!

Inte får man mycket gjort med en liten bam-bam runt sig heller! Kadien är verkligen 100% att hålla ögonen på, jag kan inte tänka mig hur det kommer bli när han börjar gå? Allting ska smakas på, skakas på, dunkas med och kastas i golvet. Mitt lilla ♥

Försöker rensa utmin dator men det går sådär, den är så seg att jag tappar tålamodet direkt! Ska iväg ikväll sen och stor handla med svärmor men innan dess måste jag hinna diska + koka alla nappflaskor, damma och betala lite räkningar! Hoppas ni har en super bra dag!

Freedem Fridays

Fredagkväll. Kom nyss hem från svärisarna och nu sitter jag och lyssnar/tittar på Kevin & Okeeffe som DJ'ar på en radiostation som sänds över internet också. Kadien älskar att kolla också, haha, sötnos! Han tittar och tittar och babblar och slår på tangentbordet.

Hoppas ni alla får en super helg!

Ny dag!

God morgon och hej till alla fina som släpar sig in på min blogg varje dag!

Speciellt litet HEJ till Harry och Ingegerd som jag fick veta av pappa att ni läser min blogg! Va roligt, hoppas ni mår bra ♥

Ny dag, ny egergi (hoppas jag) men det är Onsdag = halva veckan har gått och snart är det helg igen.

Hisense

**TACK för att ni hjälpte till med mitt hjärnsläpp. Bröllopsdag. Bröllopsdag. Bröllopsdag**

Slappar i sängen och kollar på "19 kids & counting" Jag vet inte om det kommer bli fler än så, borde inte 19 barn räcka, och de har börjat få barbarn nu också. Lillen sover så sött, livet verkar ha vart lite bättre för honom idag tack och lov! Jag vet inte hur de orkar med så många barn, blir det lättare ju fler man har liksom?

Jag är fruktansvärt nojig över att nåt kan hända min lilla bebis, och sjukligt rädd för plötslig spädbarnsdöd. Hmm, jobbigt ämne och välsigt ledsamt. Det bästa som vi har för lillen är vårat rörelselarm, men även med det så är jag och ser till honom hela tiden, dag och natt. Nån som känner igen sig?
Iaf, om ni är gravida eller har bebis så kan jag verkligen rekommendera Babysense, det hjälper lite mot min nojja iaf och jag vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan det!




Up and away!

Måste skynda till jobbet! Ska försöka hinna stanna på Starbuck på vägen och köpa med mig en Chai Tea Latte, jag vet - inge kaffe =( Med den hemska huvudvärk jag har haft senaste månaderna har jag lovat min läkare att hålla mig ifrån koffein ett tag och se om det blir bättre. Hur som helst - Chai Te och de fina juliga röda kopparna från Starbucks påminner om att det snart är jul!

Tänder?

Jag tänkte ni skulle få se hur min dag har varit:





Jag tror lillen har tänder på gång. Massa tårar och bitande och dregglande hart det vart idag, efter att gosat och tröstat och försökt med det mesta enligt böckerna så drog jag fram Baby Björnen och hänge fast lillen på magen. Så har vi trampat runt ikväll, städadat, diskat och plockat iordning här hemma. Funkade bra! Hann laga lasagne också medan Kadien tog en powernap.
Som ni ser den bästa underhållningen för min ego bebis är att se sig själv i spegeln ♥ Gullunge ♥

Han har precis somnat nu så jag ska väl också göra mig redo att sova, måste bara vänta hem min man först och krama godnatt. 1 månad kvar till våran 3-år som gifta dag. Hjärnsläpp - vad heter det på svenska??

COOKING!

Söndag betyder söndagsmiddag. Mysigt, det har blivit så sen vi flyttade in i huset att vi lagat middag på söndagarna och vänner har kommit över. Ikväll är det bara vi och Kevins syster. Jag gör pasta med parmesan ost i, sallad och bröd, Kevin gör revbenspjäll och stek. Vem vill komma på middag?

Annars har vi slappat i helgen. Efter läkaren igår så sprang vi massa ärenden medans faster satt barnvakt, sen på kvällen var vi ute och käkade middag. Idag har vi slappat hemma med lillen och kollat på film i sängen. Perfekt helg, inge stress och inte massa folk.

*******************
Jobb igen imorgon ,men jag älskar att jobba deltid! Det känns super att komma hem till lillen på eftermiddagarna. Mera stress på jobbet såklart men det känns inte så viktigt.
*******************

Okej, laga mat var det, måste tillbaks till köket!

God morgon!

Jag måste springa till doktorn, ska ta blodprover + ultraljud på mitt hjärta. Jag tror det är mest trötthet efter alla sömnlösa nätter + stress som gör att jag mår dåligt men det skadar inte att kolla upp det lite extra. Blodprover....nålar. Jag HATAR nålar så vi får se hur det går, men förhoppningsvis så överlever jag! I'll be back....

By the way så här var förra Halloween....

Och det här var i år....


Ooooh *pust*

NU FY FAN ÄR JAG TILLBAKS!
Har ni hört det innan eller ;)

Nu har jag gått ner på deltid igen, visserligen bara i 3 veckor till men måste vila upp mig lite + lillen är inte riktigt redo för dagis än. Tycker jag. Alla andra verkar tycka att jag inte är redo att lämna ifrån mig honom. Okej det är nog närmare sanningen!

Min fina mamma åkte hem förra Fredagen, ja en vecka sen. Det var så sjukt jobbigt- vill gärna ha henne kvar här! Life goes on. Det positiva är som sagt att jag kan vara hemma på eftermiddagarna nu, tack vara min supergulliga chef som gillar Kevin och älskar Kadien.....

Det har vart så mycket sen jag tog en liten paus från bloggen så jag vet inte en som det är värt att försöka uppdatera allting. Jag tror jag ska bara köra på nu dag för dag och kanske blir det nån liten historia eller bilder från veckorna som gått!

Så här ser iaf kvällen ut i vårat hem:



...eller det är min kväll med Lili och Tanisha. Killarna är och DJ'ar på radiostationen de jobbar på varje fredag. Det är bra det, vi vill ändå inte dela med oss av vinet....

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0