Livet är inte rättvist

Så förra veckan var vi iväg och hälsade på en av Kevins vänner, och numera också våran granne som ligger på sjukhus. Den info vi hade fått av hand bror var vilket sjukhus och han vart med i en motorcykel olycka.

Det är riktigt deprimerande att se en 30-årig, supergullig, nyförlovad människa ligga helat nerbäddad med slangar som hjälper honom andas orörlig i en sjukhussäng. Fruktansvärt. Efter att han pratat med honom ett tag hade vi fått veta att han troligen, ingen vet säkert, blivit påkörd bakifrån av en bil i hög hastighet - som efter att ha kraschat in i Dj's motorcykel kört därifrån. Han hade tur att folk hade hört kraschen och kommit springande och hittade honom livlös på marken. Förhoppningsvis kommer han kunna gå igen en dag. Han säger att han känner sina ben, eller rättare sagt att han känner att han har ben, men läkarna har sagt till honom att han antagligen, och med stor risk kommer vara förlamad från bröstet ner för resten av livet.

*suck*

Hur kan man ens köra på någon och sen lämna personen liggande efter vägen? Jag vet verkligen inte hur folk kan leva med sig själva....den här personen kan ju inte veta om DJ klarade sig eller dog. Idioter.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0