Bilder från julen

 
 
 
 
 

Family time!

Julen är redan över och snart är det nytt år igen. 2014. Jag vet att förra nyår var jag säker på att 2013 skulle bli ett super år! 2012 var inget speciellt alls, det bästa - förutom att se min första son växa, var mina 2 veckor hemma i Sverige. Det här året har vart bra såklart, vi fick tvillingar, min mamma och min syster har vart här och allting har rullat på. Nog om det!
 
Att ha Madeléne här är hur bra som helst! Min fina syster, alltid på hugget och så himla kul att umgås med!!!! Och i mitten av Januari kommer pappa och min bror ♥
 
 

Jag är så väldigt trött...

 ....ligger i sängen men lillflickan bökar och gnäller lite och jag kan inte slappna av och somna innan mina barn har somnat. Det är nåt jag borde lära mig mer, slappna av.
 
Jag och Kevin har stor städat idag och flyttat om lite i vardagsrummet så att en julgran ska kunna få plats. Förra året var det riktigt trångt med gran och hur det var möblerat :(
I need my Christmas tree! Imorgon ska den minsann in och dekoreras.
 
Bara några dagar kvar nu tills min fina syster kommer för att fira jul ♡

snabbis!

Min laptop har gått sönder så måste blogga från mobilen, vilket jag INTE gillar! Därför jag inte uppdaterad på ett tag :(
 
Att skriva svenska ord tar sån himla tid med mobilen!
 
Annars har all sömnbrist kommit ikapp mig nu....är sjukligt trött fast jag får någolunda bra sömn. Tvillingarna sover mellan 3-5 timmar när vi lägger dem vid 23-tiden. Sen efter den första matningen så är de hungriga var tredje timme igen. Min natt brukar se ut ungefär såhär:
* Somnar runt 23.30 - midnatt
* En eller båda äter runt 3-4 tiden + blöj byte
* Om bara en vaknade och åt så brukar det bli matdags för baby #2 inom en timme
* Matning + blöj byte igen runt 6-7 tiden och då brukar också Kadien komma in till våran säng
* Upp kl. 8 för att Baby Katty kommer
 Många nätter har också extra blöj byten, byten av pyjamas / sängkläder och ibland blir det att båda bebis om nåt har läckt eller spytts ner. 
 
But it's all worth it ♡ Mina fina barn, alla tre. 
Imorgon har tvillingarna 4 månaders koll hos doktorn. Tiden går så fort!!
 

I ett barns ögon...

För några dagar sen på banken så var det en man med en lapp för ögat som började prata med Kevin och Kadien, och när han gick iväg ropade Kadien "Bye Bye Pirate! Daddy that was a PIRATE!"
 
 
Kevin skrattade när han kom hem, men tyckte det var lite pinsamt på banken. Haha. Jag har skrattat i flera dagar nu, barn är så himla roliga!

Mina trollungar!

 
 

Jag smälter...

.... mina fina lilla kille sov hos farfar & farmor i natt, och ringde imorse och sa God Morgon. Efter ett litet tag sa han "Mommy, I wanna go home." Awww, han saknade oss! Vi pratade lite mer sen sa han bestämt "Come pick me up!" Haha, sen han började prata tror han att det är hans som bestämmer. Sötnos. Han hade dock roliga saker inplanerade med farmor så han kom inte hem tills på eftermiddagen!
 
 

Mina ♥

 
 

Citronrutor

 
Testade ett recept härom dagen som verkade supergott, men det var alldelens för surt för min del, och resten av familjen också tyvärr! Jag tror jag kommer testa göra dem med apelsin i stället får se om det blir bättre. De var iaf krämiga och perfekt botten så med en anna frukt tror jag absolut det kan vara en hit. Jag gjorde dubbel sats och hade med mig till Thanksgiving Dinner men som sagt, det mesta blev över och fick åka i soporna!
 
12 bitar
Botten
  • 2 1/2 dl (150 g) vetemjöl
  • 1 1/2 msk strösocker
  • 2 krm salt
  • 125 g kylskåpskallt smör
Fyllning
  • 3 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 1/2 dl (30 g) vetemjöl
  • 2 tsk vaniljsocker
  • finrivet skal av 2 citroner, gärna ekologiska
  • 1 1/4 dl nypressad citronsaft (cirka 2 citroner)
  • eventuellt florsocker till pudring
  1. Botten: Sätt ugnen på 200 grader. Blanda mjöl, socker och salt och tillsätt det kalla smöret i bitar. Nyp ihop med fingertopparna till en deg, eller kör snabbt ihop i matberedare.
  2. Klä en ugnsform, cirka 21 x 21 cm, med bakplåtspapper. Tryck ut degen i ett jämnt lager i botten av formen och grädda mitt i ugnen i cirka 10 minuter, tills degen börjar få lite färg.
  3. Fyllning: Rör under tiden ihop ägg och socker till fyllningen. Vispa ner mjöl och vaniljsocker och därefter skal och saft av citronerna.
  4. Häll den lösa smeten i formen och grädda ytterligare cirka 12 minuter tills kakan har stannat, men fortfarande är lite kladdig. Låt svalna och skär sedan kakan i rutor. Pudra eventuellt med lite florsocker, och förvara svalt fram till serveringen.
 

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0