Manhattan, baby!

Idag blir det stan som gäller! Jag kan inte fatta att jag brukade åka in minst en gång i veckan hela hösten och vintern, hehe, nu tycker jag det känns ganska jobbigt att åka tåget och gå och knuffas med alla människor...men New York City är faktiskt nånting helt fantastiskt! alla byggnader och alla ljus är häftigt!
Idag ska jag träffa en kompis som jag inte sett på väldigt länge, och om jag hinner ska jag möta upp svärmor och hjälpa henne shoppa kläder...inte för att hon behöver varken hjälp att shoppa eller mer kläder, hehe, men hon ville ändå ha sällskap.
Vad har ni gjort idag?
Lots of Love


Japansk middag och chardonnay

Ikväll efter jobbet tog baby med mig ut på japansk restaurang - Benihanas, heter den. Väldigt mysigt, man sitter vid bord som tar 8 - 12 personer så om man inte är i stort sällskap så blandas man in bland andra människor. Kocken lagar maten framför dig på bordet, och kastar med stekspadar, kryddburkar och maten - riktigt underhållande. Våran kock var i och för sig spansk, han hette till och med Pedro, men himla duktig var han!!! Helt klart en superbra kväll och det är inte så ofta nu för tiden som jag dricker vin och drinkar =) På vägen hem stannade vi och köpte glass, så nu käkar jag chokladglass med brownie och grädde...har man PMS så har man, hehe....

Bye, bye...

...kära kamera! Förhoppningsvis ses vi snart igen - men troligtvis inte...jag vet att du kommer ha en tuff tid framför dig, en vecka fylld av olika sätt att gå sönder på. Las Vegas är fyllt av strippor, spel och alkohol, jag vill nog aldrig, aldrig se vad du komemr se! Hoppas P iaf försöker ta hand om dej, men som sagt - troligtvis kommer det vara en ny kamera jag leker med om några dagar...

Lonely.

Jag kommer ihåg en natt precis när jag hade flyttat hit, och baby jobbade övertid hela natten och han åkte från Manhattan på sin rast, hem för att hämta upp mig och sen låg vi i bilen och kollade på film hela natten. Mysigt! Det var mycket enklare innan han blev kompis med cheferna och de bestämde sig för att omplacera honom hehe, nu kan han knappt gå ifrån jobbet för att käka middag med mig.
Jaja, det blir att sova ensam inatt igen då, men jag har ju min rastafari-nalle som jag släpat med över halv jordklotet, han är mitt bästa sällskap när inte baby är nära =)

Drömmer mig bort till soliga stränder och fish & festival =) Oookej, Hellshire may not be the best beach, den är faktiskt katastrof, men många bra minnen från Jamaica hittade jag i en gammal mapp ♥



Hemma!

Efter en lååång dag på jobbet! Nathlie kom och hämtade upp mig och så käkade vi middag på California Pizza Kitchen, mmmm......advokadorullar =)
Baby ska jobba hela natten (igen) så jag ska slappa hemma med Liana, och sen tillbaka till jobbet imorgon, alltid jobb på lördagar......don't like it!

27 Augusti

Girl talk

Okej, så jag storstädade verkligen idag, och tvättade och fixade. Känns bra nu när det är klart och allt luktar tvättmedel och fräscht, men faaaaaan va tråkigt det är medans man håller på alltså!!! Hoppas baby blir glad iaf för ärligt talat har vi inte sett golvet på ett tag nu....
Nu väntar jag bara på att Liana ska komma hem så vi kan grilla hamburgare (jaja, om man tränar får man äta...) och dessutom är hemmagjorda burgare inte så farligt....eller?!
På TVn är det "Real Housewives of Atlanta" - underhållning på hög nivå, "Gurl, I'll ripp off your wig and your eyebrows!" Hehe, underbart!
Passande nog fick jag det här sms:et från Tanisha preics nyss: "Miss independent, trust no man, fear no bitch. Kiss no ass and chase no dick. Be a real chick and pass this shit" HA HA HA, hon kommer ha ihjäl mig med alla sjuka saker hon skickar.

So fresh, so cute

Städning idag

Vaknade minst 180 gånger under natten och undrade vart baby var hehe, men sen kunde jag ändå inte somna när han väl kom hem runt 8-tiden. Ringde och avbokad emin gynekologs-tid som var kl 11 så baby skulle få sova ut, och det slutade med att jag också somnade och vaknade med ett ryck 13.20 och väckte baby som insåg att han skulle missa sitt tåg tillbaka till jobbet. Jajaaa...lite frukost fick vi iaf äta tillsammans idag då innan han tog bilen in till stan. Sån himla kämpe han är alltså, jobbar heeeeela tiden men klagar inte en enda sekund! Imponerande.

Idag blir det att städa, stooooorstäda! Vårat sovrum är kaos med alla svarsbrev för festen och alla gåvor och alla räkningar överallt. Sen ikväll blir det att försöka få hem min brudklänning, den har varit på kemtvätten sen vi landade i New York - de kan inte få ren den efter Sverige festen hehe....lite galet var det nog =)

Hejja, hejja lillebror som skriver teorin idag! Hoppas det går superbra!! ♥



International dancehallqueen 2009

1, 2....

Ni vet att man säger att när nånting dåligt händer så kommer det bli två jobbiga saker till
- en olycka kommer aldrig ensam?

Mamma -  älskar dig! Du är underbar och det finns inte ord att beskriva hur jag känner för dig. Vackra lilla mamma, så skönt att du mår bättre, om du bara tar det lugnt kommer allt bli bra. Du har ett gott hjärta, och fast det sviker dig så vet jag att du kommer må bättre och bättre nu. Fast du inte får flyga in till NY till festen så ses vi snart! Så fort din kropp är starkare så måste du komma hit och turista dej! ♥

Farmor - våran fantastiska lilla dam ("ont krut förgås inte så lätt!") som inte har det så lätt just nu. Cancer är helvete och jag önskar att du slapp uppleva det.





Again & Again

Min onsdag

Baby jobbade övertid igår kväll så fick somna ensam - don't like it.....släpade mig iaf iväg till jobbet imorse efter att Jessie hade ringt mig och terroriserat min mobil hehe, klockan 7.45 på morgonen!? Rolig du är gumman. ♥
Mötte upp älskling för lunch och lite slö fönstershopping mitt på dagen (försöker övertyga baby om att jag behöööver de där Guess- bootsen, men han tror jag "want" inte "need"...han har fel!) , och sen tillbaka och jobba hela eftermiddagen.
Kom hem precis i tid för att se Liana jaga iväg en ekorre som snott hennes muffin hehe!




Dagens uppdrag:



Alla har tjatat om kakor så idag ska det bakas! Vem bryr sig att det är 30º ute och sol?! Ehm...jaja, lite kakor går fort och sen blir det att umgås med Nathalie!

*Pust!*

Har precis duschat och nu blir det sängen! Det gick asbra att springa ikväll även fast det var ett tag sen sist! Nu jäääävlar blir det hårdträning inför NY-festen! =)
Kevin blir alltid på så bra humör när han får plåga mig lite så han ville åka till huset och fixa lite, men jag tyckte det räckte med att hämta upp posten, svettiga och varma som vi var...."You can't say nothing 'cause you smell bad - you smell like gustavskorv!"  skrattade baby och bestämde att vi skulle fixa lite i huset iaf, hehe.... (ja, alltså det ligger ett stall i närheten av nya huset och det stinker häst överallt, och om ni inte vet vad gustavskorv är borde ni skämmas =) eller hälsa på i Dalarna!)



(gammalt, gammalt kort- men det bjuder jag på)

Seg dag....

Tiden gick verkligen helt sjukt långsamt idag på jobbet, det enda roliga var när Liana sms:ade om att svärmor hade fastnat i hissen på väg hem från sitt läkarbesök. Tur att hon var på väg därifrån och hade fått sin nya astmaspray för hon hade fått panik i den lilla hissen. Vem hade inte fått det?!
Ikväll börjar Kevins bootcamp igen - vi har haft ett uppehåll nu ett tag, så det är verkligen, verkligen på tiden att svettas och bli av med lite fett på magen! Så nu väntar jag alltså på att baby ska strecha klart så vi kan jogga.
Ledig imorgon - ska försöka redigera lite bilder och lägga ut!

Black & White

Måndag morgon!

Eller ja, det var morgon för ett tag sen iaf hehe, men slappar i sängen och lyssnar på all sjuk musik som älskling fått hem. Alltid helt sjuka re-makes av RnB sånger som dancehall artister sätter tänderna i, men som aldrig riktigt kommer ut eller spelas på radion, men underhållande är det....=)
Ska snart in och jobba....känner mig faktiskt ganska utvilad, vi somnade tidigt igår (runt 1-tiden) efter att ha käkat godis och kollat på film ("I love you, man!") Igår kväll fixade vi i huset med några vänner, eller det blev en hel del babbel och kanske inte så mycket gjort, men det var skönt att slappa lite efter jobbet.
Ajjaaaa, nu måste jag sminka mig och käka frukost!
Ha en bra dag darlings! ♥

Morgonmöte!

Okej, vaknade tidigt och hade möte med floristen inför festen (suck och pust - jag är så jääävla trött på bröllopsförberedelser!) men svärmor hängde på så jag fick iaf tillfälle att gasa runt i hennes BMW - ♥ it! Det är mycket roligare att köra den än babys jeep hehe.....
Har precis käkat frukost och ska snart till jobbet, det är en one-day-sale idag så jag vet att det kommer bli galenskap! Att sälja skor för nästan $2000 när skorna är på rea för $6 - 25/ par är inte enkelt direkt.... Dessutom är jag tjurig för att alla andra är lediga och ska till vårat hus och fixa och grejja, jag vill också! Men, men....

Idag ska jag tydligen....

...jobba till kl 23.30. Inte så glad över det....
Det är ju faktiskt lördag, jag borde ha något bättre för mig...

Forever and ever



Foto: Johannes Björk

Oj!

Ni vet när man hör något man känner igen men inte riktigt kopplar till vad det är? Så var det för mig när jag råkade slå på TVn idag - det tog ett tag innan jag fattade att de sjöng på svenska, hehe...

Jag hoppas ni kan läsa....

.......♥.......

Låg kvar i sängen med baby till kl 11 idag, det kändes verkligen som lyx - vi har inte haft tid att ligga och mysa på morgonen sen långt innan jag åkte till Sverige! Det är alltid nån av oss som har jobb eller andra saker att göra på morgonen.

Fick frukost från jamaicanska restaurangen härintill - jerk chicken pattie med coco bread, mmmmm....

Det är fortfarande galet varmt i NY, och kvavt - det är det värsta!! Man blir trött och huvudvärk så fort man går utanför dörren. Vi har iaf gjort lite nytta ute i solen idag, vi åkte till huset och vattnade mina (vackra?) blommor och gräset.

Vår mystiska granne hade ställt ut våra sopor och massa trädkvistar från buskar som Kevin högg ner, till hämtning. Varför gör man det? Var det för att vara snäll eller är han bara creepy?! Baby tror att han är pedant - men väldigt snäll, men jag måste nog gå för läskig...han är för övrig runt 60 år och bor med sin mamma fortfarande, och hans mamma hade sagt till Kevin första gången de möttes att "han gjorde ett sånt bra jobb med gården, nu måste väl ägaren bli glad?" Kevin skrattade och sa att han var ägaren av huset, då hade hon blivit förvånad och sagt att hon trodde det var en blond tjej som skulle flytta in....."That's my wife!" Sa Kevin och då hade hon gått därifrån, hehe.....Lite rasistiskt där kanske? Förövrig är alla grannar roliga typer - de flesta är jamaicaner så det kommer säkert bli kul.

Workout ;)



Det finns nog ingen bättre träning än att sätta på en riktigt skön låt och shake it off! Trooooo mig efter några låtar och en hel del ass shaking så är man både svettig och på partyhumör....

The truth

Tid för mig själv

Gaaaaah! Ligger i sängen och slöar. Kom precis hem från jobbet och det regnar ute! Har laddat upp med chips och gräddfil så nu blir det myskväll i min ensamhet. Jag tycker lite synd om mig - jag har faktiskt hela kroppen full med myggbett från när vi fixade med huset i måndags - 23 stycken på benen räknade jag till! helt sjukt - jag har aldrig haft så många myggbett tror jag!


Tisdag - back to work!

Okej, så igår var både jag och baby lediga och spenderade heeeela dagen i nya huset. Kevin klippte gräset, högg ner buskar och grävde upp rötter (hehe), jag rensade ogräs, planterade blommor och krattade - i 35º och strålande sol! Hett som faaaaaan men inte helt fel att vara ute hela dagen =)



Kom hem runt 21.30 och lagade tacos till middag, och baby bestämde att vi skulle kolla på "The haunting in Conneticut".....ajjaaaaa - jag är verkligen inte så excited när det kommer till skräckfilmer (speciellt inte efter att vi kollade på "Bloody Valentine in 3D" kvällen innan......*suck*) men det var helt okej - SCARY!
Det roligaste var efter filmen så var jag lite skakig (hehe, typiskt mig!) och jag sa till baby att han måste stanna i köket med mig till jag fixat klart, och Kevin började flacka med lamporna i köket för att skrämma mig, och när han slog av dem så såg jag ett ljus genom persiennerna utanför fönstret och skrek.
På utsidan av dörren var Liana som precis kommit hem och sett lamporna flacka i köket och vågade inte gå in, så när hon hörde mig skrika så började hon också skrika. HA HA HA! Snacka om att vara knäppa alltså!

Jag har jobbat hårt idag....



...och lagt bloggen åt sidan. Uppdatering kommer imorgon!
Lots of Love

Making....art?





Trötter!

Ha ha!

I'm gone...

...och kommer vara borta hela dagen idag. Jag önskar verkligen att det fungerade att mobilblogga härifrån också - det kommer garanterat bli en knäpp dag! =)
Ha en underbar lördag allihopa!
Lots of Love

Ytligt.

Det tar riktigt lång tid att fixa mitt hår nu för tiden. Jag tror jag började bry mig mer om ytligheter sen jag flyttade till NY.... eller jag har liksom alltid varit en sån som fixar med sminket eller kammar håret när jag ser en spegel - fast det har liksom blivit lite värre sen jag kom hit.Tjejer ska vara så jäkla pyntade med långa naglar med mönster, perfekt (naturligt) smink och silkesmjukt hår som blåser i vinden....fast det där med håret tror jag ifs att jag får jobba mer på eftersom jag är vit - ingen förväntar sig att en svart tjejs hår ska vara silkesmjuk och om det nu är det så utgår ju folk från att hon har fejkhår. Det händer ofta att människor vill tasfa och pilla med mitt hår och om det inte är fantastiskt mjukt och välkammat så blir folk liksom besvikna.....

Jaja, nu har jag iaf sminkat mig och fixat håret, bytt kläder 3 gånger (fortfarande inte bestämt mig!) och baby står i duschen - snart ska vi till Nadia's fest på en nattklubb inne i stan.
Lots of Love

God morgon?

Eller va fan, jag har faktiskt varit vaken ganska länge nu! Vi har varit i huset och fixat lite, och snart ska jag till jobbet. Ikväll blir det fest hemma hos gulliga Nadia (om jag orkar....) så jag hade faktiskt önskat att fått sova längre imorse.
Köpte ett nytt telefonkort igår också - men hittar det inte idag såklart! Irriterande.

Back in the days

Jag kan inte fatta att tiden går så fort....remember this night?! Bara en av tjerna som var med på bilden är kvar i mitt liv (and I love you dearly girl!)
Känner mig lite sentimental ikväll, saknar vissa personer så grymt mycket! Much love till er - ni vet vilka ni är!

HOT or NOT?



Vi pratar alltså om vad som ska vara på borden under middagen på festen. Jag röstar JA, Kevin röstar JA om man får ta med fiskarna hem sen, svärfar röstar JA om han får grilla och äta fiskarna sen och svärmor säger NEJ.
Vad tycker ni?

Officially yours

Imorse hade vi möte med personerna på stället där NY-festen ska vara om exakt 1 månad idag! Ohh la la....det kommer bli galet, men jag måste säga att det börjar bli lite tjatigt nu....

Partyplanner: - Do you have your weddingdress ready?
Jag - Check!
Partyplanner: - Is it altered?
Jag - It was perfect from the beginning, I wore it already
Partyplanner: - Aha, okay...do you have a special song?
Jag & Kevin: - Check!
Partyplanner: - What song.....
Jag & Kevin - Turbulence "your the one"
Partyplanner: - Aha, okay....


Stackars människor jag och Kevin som varit så snälla hela tiden ändrade hela layouten imorse och ändrade om i menyn också. Perfekt måste det ju vara! Nu ska jag minsann visa hur americanized jag har blivit, hehe. Det jobbigaste just nu verkar vara att min älskade lilla mamma inte kan komma, men du vet att du betyder mest av allt så att du mår bra först är det viktigaste! ♥

Yeyy go girl!



Kevins kusin har fått ordning på alla sina ideér och var nyss med på Atlanta international fashion week.
Söt hon är, ni måste kolla in hennes kläder på:
www.shoplivelavish.com
Och jaaaa, ni vet att jag redan rockar hennes prylar! Väska och t-shirt från Live Lavish.


Ledig dag, onsdag

Okayyy peoples...det vart himla sent igår kväll, efter Body English så hamnade vi på en Diner och käkade frukost och babblade. När jag kom hem pratade jag med stackars baby i telefon som jobbade dubbla skift och skulle komma hem runt 7-8 imorse...vaknade klockan 7 av att baby ringde mig ochsa att han tar ett extra pass och sen går på sitt vanliga skift igen så han jobbar alltså 32 timmar i sträck just nu. 32 timmar! Fattar ni vilken idiot han är?! Jag blir galen.....ska iaf sminka mig och åka in till Manhattan och möta upp honom snart för middag.
Jag känner mig superseg idag! Har mest legat i sängen och pratat i telefon och målat naglarna. Var faktiskt lite bakis när jag vaknade och det regnar ute så det var absolut värt att ligga kvar!

Just ja, kvällens roligaste var när vi satt och käkade (vi hade ett bord längst in i hörnet, annars var det helt tomt i den delen vi satt) och en kille körde värsta catwalken genom hela retaurangen ner till vårat bord - samtidigt som han knäppte upp sin skjorta och började smeka sin mage...... När han kom fram till vårat bord och upptäckte att det faktiskt satt killar med runt bordet också så stammade han ur sig "Sorry!" och vände och skyndade sig tillbaka, hehehe! Vi kunde verkligen inte sluta skratta! Såklart var Romaine tvungen att göra en parodi på det och började med att lägga sig på golvet och göra armhävningar för att "pumpa upp sig". Servitriserna låg över borden och skrattade ihjäl sig med oss.

Ursäkta, men jag festar loss ikväll!



På Body English med min partypingla Christy.
 Ingen kan blanda drinkar som hon hehe, 98% sprit, 1 % juice och 1% is....

Har ni skrattat tillräckligt idag?



If not - enjoy!
HA HA HA

L.O.V.E

Okej, de flesta som läser min blogg har nog koll på läget om hur jag och Kevin blev tillsammans och allt, men nån frågade om det så jag tänkte köra en kortis om vad som hände....

Sommaren 2006 började Kevin skicka mail till mig via en internetsite (BP, hehe - you know how we roll yeeyyyy) och han fångade mitt intresse och vi började maila och prata via MSN - dag & natt - och tillslut började vi ringa varann och ha videocalls via datan också. Jag och mina pinglor Jessie & Juicy skulle åka via NY till Kingston, Jamaica och hade planerat in 3 veckor in the big apple (vi blev kvar 7..8?!) och det var under den tiden som jag och Kevin började dejta seriöst. Både han och jag hade mest sett det som en möjlig sommarflirt (♪ girls just wanna have fun ♪)
Hur som helst, det var the all american way med bio och middagar och romantiska promenader på stranden, det ena ledde till det andra och en magisk natt så kysstes vi på gatan utanför Kevins bil och efter det var jag fast! ♥
När vi väl lämnade NY för Jamaica så var det skitjobbigt att vara ifrån varandra, och det slutade med att jag kom tillbaka till NY över en helg innan jag flyttade tillbaks till Sverige. I Februari 2007 kom Kevin till Sverige första gången och sen dess har det varit vi.....

Sooooo, long story short - sen Feb 2007 - Sept 2008 hade vi långdistans förhållande då vi sågs varannan eller var tredje månad, nån gång gick det till och med 4 månader emellan vi sågs! Det var sjukt jobbigt och ibland kändes det hopplöst, men nu är vi här - gifta och bor tillsammans och it was worth it all!

Daaaah!

Ni vet när man kommer av planet i Grekland eller nåt schysst ställe (jamaica ska vi inte ens tala om..*puhhh*!) och det är så varmt och kvavt att man inte kan andas? Så är det i New York just nu. Det var som att gå rakt in i en vägg när jag kom ut från jobbet tidigare. Vi har satt igång varenda fläkt i huset ikväll, och alla fönster står öppna, och ändå rinner svetten på kroppen, jobbigt!
To do: Be baby koppla in aircondition-grejen nu iaf....
Käkade kycklingsallad och drack hemmgjord smoothie med svärmor för ett tag sen, men jag känner mig osocial just nu faktiskt. Vill hellre sova! Bara 2 timmar tills älskling kommer hem! ♥



Smoothie med jordgubbar, blåbär, kiwi och papaya

Yeyyy yeyyyy

I'm still alive - up and running liksom, fast trött som faaaaaaaan! Nu blir det att tvätta och laga mat innan jag ska krascha i sängen och kolla på "Real chance of Love 2", hehe....och beställa gåvor till gästerna för NY-festen....och fixa med mina bankkonton....och välja ut maten till festen....stryka kläderna till jobbet imorgon......*suck*!


Söndag natt....

Som vanligt så suger jag på att uppdatera bloggen, jag har typ inte tid att sitta vid datorn längre.....Var iaf supertrött imorse efter att ha hängt på baby's highschool reunion halva natten - trevligt var det, och efter det hamnade vi på T.G.I Fridays och käkade brownie och babblade.
Jobbet idag var seeeeegt och sen direkt till huset och hjälpa Kevin dra kablar genom väggarna och städa i källaren. Kom precis hem och nu måste jag sova för ska vara tillbaka på jobbet kl 9.00 imorgon igen.....*suck*, det känns verkligen att jag lever just nu!

(Sorry alla där hemma, jag har inte fått tag på nytt telefonkort - kan inte ringa er just nu!)

Nån frågade om hur jag och älskling möttes - jag får ta och berätta våran fairy tale imorgon =)
Lots of Love

Last night....

Tillbaka där jag bor =)

Ja men det där gick ju bra! Vi hade bara ett enda psykbryt på GPS-fanskapet innan vi kom fram, och missade bara 1 exit på motorvägen på vägen tillbaka hem! Höll på att krocka bilen 2 gånger (unga kaxiga killar i sin pappas BMW har noll respekt för trafikregler.....) + att det är lite dåligt med mittlinjer och fungerande trafiklysen i Bronx. Hur många gånger Lili svor och skrek på folk under kvällen ska jag inte ens räkna upp, hehe. Träffade lite sköna människor (förutom kusinerna då) och jag fick förklara 4 gånger för en och samma person hur det gick till när jag och Kevin möttes. Tänk va lite alkohol kan göra med människor......

Relaxing?

Nope, inte i Belle's värld! Kommer hem från jobbet och vill slappa men blir medragen på hemmafest av Liana, hennes kusin har skaffat nya lägenhet så vi ska dit och kolla läget. Baby jobbar såklart så jag och Lili får ta med oss GPS;en och hoppas att vi hamnar rätt, hehe - båda 2 har lika dåligt lokalsinne....så om jag inte uppdaterar på några dagar så irrar jag antagligen runt i Bronx.....

Sweet dreams darlings!



Själv ska jag lägga den här sköna remixen på repeat och somna till den!
Lots of Love

Ny frilla

Bra, eller dåligt? Hmmm.... ovant iaf - men jag hade ju typ ett fågelbo på huvet innan Michelle körde igång med saxen!



När man har pratat med sina 2 bästa vänner, sin syster, mamma & pappa på samma dag, och hört lilla Z säga " I love you auntie" i telefon så mår man ganska bra, och livet känns helt okej!

Nu blir det Manhattan och middag med älskling!

Slow motion



Daaaah, jag dör! Kan inte få nog av skön musik! Jag har 1000 tals favoriter just nu!
Oh, och by the way - Baby har 2 nya mixskivor ute, och ni kan få mixen mailad till er om ni vill, let me knooooow =)


Vill ha vinter!

Alla har väl nåt de irriterar sig på i sin egen personlighet? Jag är en väääldigt snäll person ( don't get it twisted - jag kan sätta dej på plats också om det behövs!), så när baby frågade om han skulle sätta i aircondition(-en?!) i vårt sovrum imorse så sa jag nej....jag ångrar mig som faaaaan kan jag lova - det är galet varmt i New York, och har varit de senaste dagarna. *Suck* Aaajjaaa, bara att kämpa på, det känns kul att vi börjat sälja vinterskor på Macy's iaf, hehe!



Aj!

Faaan va ont jag har i handen haha, har skrivit tack-kort hela kvällen och fixat klart inbjudningarn till New York festen i September - fatta att det ska bli 1 gång till innan man kan slappna av och käka onyttingt och hänga undan klänningen... Baby tycker jag borde vara världens lyckligaste tjej som får ha 3 bröllop, men ärligt talat - det är ju så jävla mycket stress och jobbigt inblandat också!

Visste ni att.....



...våran nya granne ser exakt ut som världens roligatse turistguide!?!

My baby....

It's too big, it's too wide
It's too strong, it won't fit
It's too much, it's too tough
He talk like this 'cause he can back it up

He got a big ego, such a huge ego
I love his big ego, it's too much
He walk like this 'cause he can back it up


Ikväll blir det myskväll här hemma =)

Ibland går tiden fort....

....speciellt när man har en ledig dag! Baby väckte mig klockan 8 imorse och vi åkte till huset och krattade och sopade hela gården, och Terminex kom och sprutade hela huset mot insekter (tydligen hade vi termiter bakom en vägg)- trevligt värre......
När älskling hade åkt till jobbet gick jag och fixade till mina naglar, postade lite grejer och sen till Macy's och köpte en klänning till Kevins highschool reunion på lördag! Fatta att det är 10 år sen han slutade highschool! HA HA HA! Gammal gubbe jag fått tag på alltså! ♥

Trött söndag

Gooosh, jag är så glad att jag är ledig imorgon! Direkt från jobbet till huset och fixa, dra ut spikar ur golven och väggarna. Idag har killarna tagit ur alla heltäckningsmattor och nu kan man se trägolven som var under....inte så bra som vi hade hoppats på! =(
Iaf, dagen har varit helt okej, jobbet var seeeeeeegt men hade askul med de jag jobbade med (oj, just det ja syrran - jag har lovat ut dej på en dejt när du kommer hit - hoppas det är okej!)

Vad har ni andra för er? Imorgon ska jag verkligen tam ig tid att läsa igenom alla bloggar jag i vanliga fall följer, måste få en uppdatering!
Nu blir det godis och en film, jag hoppas jag somnar framför TV, det är så himla oromantiskt skönt!

Lots of Love

Dagen som gått...

Jepp, jepp nu är jag hemma i sängen igen, det blir typ alltid så - att så fort jag kommer hem så slappar jag till i sängen med laptopen. Jobbade hela dagen idag, var trött som faaaaan när jag gick av mitt skift...sen direkt till huset och hjälpa baby med att riva isär saker, hehe....väggar och grejer.
Körde svärmors BMW till huset idag och råkade speeda rakt igenom rött ljus och massa polisbilar (Oooops!) men det gick bra, antar att de hade nåt viktigare för sig.....annars då? Blev kallad 16-åring av en tant på jobbet idag hehe, hon tyckte jag var alldelens för ung för att ha en ring på fingret!

Jobbigt

Jag har verkligen jetlag den här gången, eller det kanske beror på de veckor av stress som jag haft - och att jag kan slappna av nu? Hur som helst så är jag sjukligt trött och mår konstigt. Efter jobbet idag har jag skrivit tack-kort till Sverige och börjat fixa med inbjudningarna till festen här i New York, ingen rast och ingen ro.... hmmm...jag längtar efter 1 timme att bara slappa och läsa igenom allas bloggar om allt jag har missat senaste tiden, men det får bli senare.
Det blir iaf jobb hela helgen, baby är ledig och ska fixa med huset - I wish I could be there!
Tydligen ligger det bilder uppe på facebook från bröllopet redan, ohhh la la, men jag är fortfarande inte klar med att kolla igenom våra och välja ut vilka som ska visas upp.
Imorse när jag var halvvägs till bussen så började det spöregna! Jag vände ochg sprang hem men hann bli genomblöt in till underkläderna, hehe - ett äkta hurricanseason regn som på jamaicatiden =) Fick väcka upp stackars baby och byta om, fixa om sminket och snabbtårka håret och sen skynda till jobbet. Kom bara 10 minuter försent!
Ajaaaaa, nu måste jag krypa ner i sängen innan jag somnar sittandes.
Lots of Love

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0