Väldigt intressant....



...Vem visste att det kunde vara så spännande i lilla Boston?! Jag, Madelene och Constance hade ett mission att fullfölja!

Mardrömmar

Vaknade flera gånger inatt av konstiga drömmar, och med konstig känsla i kroppen...ni vet när en dröm känns så verklig att man inte förstår om det var sant eller "bara" en dröm. Lyckades somna om varje gång iaf, men vaknade imorse med ett ryck! Sängen var helt tom - måste ha sovit djup för märkte inte att baby hade åkt.... hann fundera ett par minuter om min mardröm var sann innan jag kom på att han hade saker att fixa med färsäkringen efter kraschen.
Nu sitter jag i köket och läser bloggar, och steker italienska korvar och kokar vitlökspasta till Kevins lunchlåda. Romantiskt va? =)
Har plockat fram massa frukt också, funderar på fruktsallad eller smotthie för frukost åt mig....hmmm...

Konstig situation...

Fick en julklapp av en snubbe som brukade jobba på lagret, 3 par trosor från Victoria's Secret. Jobbig situation liksom.... gick direkt efter jobbet och bytte dem mot massa nya läppglans. Detta hamnar absolut på topp 10-listan över konstiga, obekväma situationer jag varit i. Vad tycker ni - riktigt läskigt att få sexiga underkläder av en fd. kollega? Jag undrar vad baby kommer säga om det?!

Hungrig!

...och jag vill ha skinkmackor och julmust, precis som på julen, men tyvärr är skinkan slut och jag borde sova! Jobbet imorgon igen....

28 December

Jag mår lite bättre idag, och bestämde mig för att käka den misslyckade kladdkakan jag och syster bakade i helgen. Den var inte direkt godare idag, fast jag hade apmycket grädde =(

Iaf, tvätta sängkläder och sortera min garderbo har jag fixa med idag, men det gå ändå inte att stänga garderobsdörrarna, typiskt mig alltså! Kevin vill ha en inventering och skriva lista på alla kläder jag äger så jag kan sluta klaga på att jag aldrig har nåt att ha på mig.... men det tycker jag låter onödigt - man kan ju ändå inte hitta nåt att matcha med när det väl gäller!

♥ Avatar ♥

Bara en liten sak - om ni inte har sett den - YOU HAVE TO SEE IT! Helt underbar film, och se till att ni ser den i 3D också...helt, helt fantastiskt! I'm in love, absolut en av de bästa filmerna jag nånsin sett

Boots & Boobs

Förresten kanske jag ska berätta vad jag fick i julklapp? Mest intressant för mig kanske att kunna gå tillbaka och se när jag har glömt bort det!

Fick ett diamantarmband av älskling, "man ser det bättre mot färg" tyckte svärmor och lyckades alltså påpeka att jag är väldigt blek just nu, därav den random julblommar i bilden...

Nya tröjan, örhängerna, lockarna från nya locktången och nya tuttarna från Victoria Secrets bästa idé någonsin!

Utöver det fick jag också nya stövlar, massa strumpor, läppglans, bodylotions och parfym, en mini-grill till huset och pyjamas. Lyckad jul måste jag säga!

Sjukling =(

Det är jag det....mormor undrade om jag hade fått svinis, men det tvivlar jag på.....Det kan man inte få om man älskar gris, sa baby och tuggade i sig sin bacon.... jaha, men då är jag väl säker och det är nog vanliga influensan som spökar. Tråkigt är det iaf, och att lillasyster tog sin Mercedes Benz och rallade iväg till Boston gör inte det hela bättre - saknar henne redan...som tur är kommer hon tillbaka om bara någon dag! Nu ska jag tycka lite mer synd om mig och slappa lite till.......

Idiotiska föräldrar!

Måste berätta (Obs! Varning för långt inlägg!!), vi satt i bilen och körde hem från våran hus till svärföräldrarna i regnet och såg ett litet barn i 2-3års åldern springa omkring mitt på vägen - vilket är en ganska busy road, konstant trafik..men vi såg ingen vuxen?! Kevin stannade bilen och slängde sig ur och försökte få tag i barnet, samtidigt som en bil kom på andra sidan vägen, jag kastade mig på tutan och bilen stannade precis i tid framför kevin och barnet! Fortfarande ingen vuxen omkring, förutom en man som stod utanför ett hus längre ner på vägen...Kevin ringde polisen och samtidigt stannade en annan bil och de kände igen pojken från en fest som pågick i en kyrka lite längre ner efter vägen, och att de kände pojkens föräldrar. Efter ett tag kom mannen som stått längre bort och sa att det var hans son och att det var dags för dem att åka hem - han vill ha pojken och gå. Polisen hade sagt till Kevin att inte släppa iväg banet med någon innan de kommit dit och kunde försäkra sig om att det var pojkens föräldrar - men mannen var väldigt otrevlig och betedde sig stressat och sa att han absolut måste åka hem nu, det regnade ju ute - inte kunde han ha sin lilla son ute i regnet, och att allt var bara bra och att vi inte behövde oroa oss! Skämtar han eller - tänkte vi....vi var genomblöta ute i regnet och hade precis fångat upp pojken framför en bil - vilka oansvariga idioter har inte koll på vart deras barn är - och varför stog han bara där ute i regnet när vi passerade med bilen? Hade det vart en normal människa som insett att deras barn var försvunnet hade man ju vänt upp och ner på allt och ropat och skrikit barnets namn, alla på festen borde ha varit ute och letat!! Han lyssnade absolut inte på Kevin som bad honom stanna och sätta sig i våran bil till polisen kom utan han gick iväg med lilla pojken så vi följde med dem ner till festen vid kyrkan och väntade in polisen. Pappan till pojken sa om och om igen att han ville inte ha problem, och att de måste åka hem nu, men folk sa också att pojken hade varit så jobbig inne på festen att de hade "put him aside"..... så hemsk situation och stackars lilla pojken, hans hjärta slog så hårt och fort när jag lyfte upp honom, han måste ha varit livrädd där ute i mörkret! Guuuuud alltså vi var så upprörda när vi åkte därifrån, helt sjuk situation.

Hahah

Blev taggad från en bild på Skansen i sommras, Sweeeden baby!

Första julen för syrran....

....mysigt och trevligt var det verkligen! julmust, skinkmackor med senap - ingen rödbetssallad i USA verkar det som =( Massa drinkar och mat och en hel del kort blev tagna - som kommer upp senare. Idag mår jag inte så bra, förkylning på gång och har sjukanmält mig från jobbet.

God jul Sverige!

Ni sover väl, men hoppas ni alla hade en uuuunderbaaaaar julafton!!! ♥
Imorgon är det våran tur, min syster kom idag och vi sprang i affärer (som alla andra idioter) på min lunchrast, med en smoothie i handen, himla hektiskt det där med att fixa sista julklapparna hahaha. Nu ikväll efter jag slutade jobbet har vi lagat köttbullar och Janssons frestelse, druckit Marinella och jamaicansk fruitpunch (wiihoooo håll i hatten liksom, galet starkt!), slagit in presenter och babblat...skrattat och gråtit.
Skönt att ha syrran här över julen!


Förra julen, fick massa godis från Sverige =)
Nu blir det att försöka sova, fullspäckad dag imorgon, men många, många julkramar till er alla, och såklart blir det svenska jul nästa år! 2010 = Dalarna, yeeeaayyyy!!!

Matbröds-tips!

Nu låter jag som en riktig liten husfru men det här receptet är verkligen "juligt", lätt och supergott. Det är svärmor som lärt mig det här brödet, och jag ska faktiskt se till att det baks varje jul i fortsättningen, jaaaa i Sverige också nästa jul - för det känns som det viktigaste i världen just nu - att vi ska fira jul hemma i Dalarna nästa år. Detta blir min tredje jul i New York så har verkligen hemlängtan nu känner jag....Iaf, here we go:
(Tro inte jag är knäpp med måtten men har använt mig av direkt omvandlare från amerikanska mått, hehe)
Tranbär & Valnöts-limpa:
4 ¾ dl mjöl
2 ¼ dl socker
1 ½ tsk bakpulver
1 tsk salt
1 ¾ dl apelsinjuice
2 msk matolja
1 ägg

Blanda alla torra ingredienser väl i en skål innan du häller i juicen, ägget och oljan. Blanda i 3 ½ dl hackade tranbär, 1 dl russin och 1 dl hackade valnötter. Häll i en smord form och baka i ugnen i 175º i ca 50-55 minuter.
Lycka till! =)

Namnförslag....

...Det här med bebisnamn, det är ju svårt - fast jävligt kul att fundera på (neeej, jag är inte gravid, än...) Jag gillar ju Melisse som de flesta redan vet, men det låter mer kul än gulligt när baby säger det så det funkar absolut inte, det måste ju vara ett namn som funkar på både svenska och engelska. Sen gillar jag Makayla, det är superfint - absolut en favorit.....tills jag såg idag på Yahoo att det ligger i toppen (plats # 30) av de vanligaste tjejnamnen de senaste 10 åren. Det gillar jag inte, men sen såg jag att även Isabel ligger med på listan, plats # 42! Suprise - det trodde jag aldrig...däremot var jag säker på att Kevin skulle finnas med, men nooo noooo...

23 December!

Jobbet idag var streesful, fyyy fan va händer med folk egentligen när de julshoppar? Alla verkar förvandlas till skrikande, bitchiga, super-stressade idioter. Jaja, I made gooooood money so it doesnt matter to me....;)

Kom på att det var typ ett år sen jag trodde jag skulle dö, hahah, uuuusccchhh så glad att jag har det gjort!

Fick mina naglar fixade idag också - härligt med lite julstämmning, synd bara att nagellacket komer hinna förstöras på jobbet innan julafton....

Hur gick överraskningen?

Före: Laddade som tusan, ligger (frivilligt) och slappar i snön och funderar över livet.
Status: Lite kallt men inte så farligt. Raggsockor och dubbla byxor funkar asbra!
Tankar: När kommer han hem egentligen? (Självklart var han försenad och vi var ute i nästan 40 minuter innan han kom hem, hehe)

Efter: Trötta, och frysna! Ligger igen ofrivilligt i snön.

Status: LOSERS! Ahhhh...

Tankar: Våran taktik funkade inte och vi har snö innanför alla kläder. Brrrr!

Julbakat

Detta är vad jag har pysslat med idag, och varit och tvättat mattor och täcken. Husfru-dag typ...

Jag och Liana har planerat världens överraskning för baby när han kommer hem ikväll (HAHAHA!) Vi ska minsann slå honom i snöbollskrig! Dags att klä på oss massa kläder och ut och börja göra massa snöbollar så vi är redo när han kliver ur bilen, men vi vet redan att vi kommer förlora - det blir alltid så att vi är dem som skrikande springer därifrån sen.... ajaaa, det är där överraskningen kommer in, baby vet nämligen inte att snöbollskring väntar.

Mamma!!

Hörru mammsen hur går det med att boka flygbiljett hit egentligen? Jag saknar dej!

This is it!

Visst är det vackert? Love it!

Idag blir det pepparkaksbakning och kanske några andra kakor också, svärmor tjatar om att jag ska baka havre & russin kakor som jag brukar, all verkar gilla dem =) Vi får se, ska iaf slänga ihop nån slags mjuk pepparkaka innan jul men det får bli senare i veckan.....

 

Undanflykter...;)

Jag ville verkligen visa er hur myyyycket snö vi har - helt fantastiskt! (Yeeeey Josefine jag vill åka pulka med dej - bring it girl! Hahaha ) .....men baby har snott min laptop och kopplat till sin DJutrustning och håller på att mixa musik. Tur att jag har fixat den bästa, bästa julklappen till honom detta år så jag kan få ha min dator ifred.....=) Med den här långa förklaringen ville jag bara få sagt att jag orkar inte hålla på och koppla över mina bilder till dena här old school datorn haha...men det kommer senare, I promise!
Vi låg i soffan hela natten och kollade på filmer och käkade. Mysigt var det, men nu är det snart dags att åka till jobbet igen.

Snow, snow, SNOW!

Geeeeehhhhh peoples, det är galet ute! New York snöar bort, och fort går det! Vi har redan flera decemeter snö och älskling har redan hunnit krockat bilen. Stackarn, det var ju bara lite drygt ett år sen vi var i samma situation. Då var det ju en tjej som fick sladd och kom över på våran sida och krockade in i oss, denn gång var det att Kevin försökte väja för en olycka som redan skett och blev påkörd bakifrån och fick spinn på bilen...... aja, han mår bra iaf - det är det absolut viktigaste!
Själva har jag jobbat hela dagen men lyckades tjata till mig att få gå hem 2 timmar tidigare, tyckte det var enough med 61 timmars arbetsvecka.... nu blir det kinamat och film, ingen bra idé att försöka ge sig ut igen.
Lots of Love

Hmmmm...?

Jag har skrattat så sjukt mycket på jobbet idag. I 11 ½ timme har jag skrattat nästan hela tiden! Helt sjukt, och det är inte bara jag - alla verkar mer eller mindre total knäppa, det måste bero på att det börjar ta på folk att jobba så långa pass med bitchiga brudar och sega kärringar som kunder?! Folk är fan inte riktigt kloka, de skriker och bråkar om skor som vi inte har eller priser som de tycker är fel. Eller som en brud idag som kom upp till mig när jag pratade med en kunde och kastade en stövel på mig, "GET ME THIS IN A SIZE 9, NOW!" Jag försökte förklara för henne att det inte funkar så, man måste hålla sig till en säljare, men fick till svar "YOU CAN'T TELL ME WHAT TO DO, I SAID - GIVE ME THE FUCKING SHOE! NOW!" Haha, guuuud alltså, jag tjafsade lite med henne innan jag tröttnade för att hon bara skrek så jag gick därifrån.
Eller min kund som ställde till värsta scenen för att vi inte säljer Christian Louboutin skor, och vägrade titta på några andra skor, neeeeh röd sula är ju jätteviktigt.....


Nu måste jag faktiskt sova, jobbar 9.30 - 21.30 imorgon, mitt sista 12-timmars pass innan jul =) Love you darlings!

If you could lift me up...higher! Just a little higher!


Börjar dagen med att grilla kyckling till Kevins lunch. Fortfarande supertrött och huvudvärk, jobbar 13 - 00.20 idag, helt okej tider men har absolut ingen lust att gå till jobbet!! Men efter helgen blir mina jobbtider lite bättre, då vi kommer ha öppet dygnet runt fram till julafton så fler personer läggs in på schemat.

Update: Pepparkaksformarna kommer från Bed Bath & Beyond och kostar $14.99.

Roligt åt hemskt

Jag funderade verkligen hårt på att fota mig själv efter jobbet, och lägga ut på bloggen...det var länge sen jag kände mig så sliten! Jag vet inte vad det är - kan inte klaga på jetlag längre ju. Alltid supertrött och seg, har säkert nåt virus i kroppen, dags att få svinisen kanske? About that, jag och Nathalie var och shoppade igår och träffade en snubbe hon känner, men inte sett på länge och han förklarade att: "Yeah, I got sick...the svineflu - it's wasnt as bad as everyone makes it seem!" och det påminnde mig om när em av mina barndomsvänner hade drömt att hon blev våldtagen och vaknade och sa: "Men! Det är ju inte så farligt som alla säger!" Guuuuud alltså, HA HA HA...inte för att ämnet är nåt att skratta åt, men älskar kommentaren.

....hittat!

.....så nu är jag redo för pepparkaksbakning!

Måndag blir det nog, då är jag ledig och har tid att fixa och pyssla i köket igen.

Nu - jobbet!

=(

Grattis brorsan!

Helt sjukt va stor du blir, och mogen (som du själv säger, hehe *host, host* Don't know if I agree....) neeeh då - du är superskön alltså, bästa brorsan i byn hela världen! ♥

Bilder från helgen;

.....no comments......

Inför julen.....

Har halvsovit framför TV'n i några timmar nu, har sån äcklig huvudvärk. Kom på att jag börjar 7.30 imorgon, jag som hatar att jobba morgonpass, hellre jobbar jag till sent på natten. Well, whatever....kan inte fixa det nu! Var iväg och handlade lite grejer tidigare idag också, massa köttfärs till köttbullarna jag ska fixa till julen, lite olika strössel till muffins som jag ska baka och lite annat smått och gott. Bara kakformar till pepparkakorna som fattas! Eftersom jag alltid bakar saker från grunden så gillar Kevins familj när jag pysslar i köket - inget shake and bake här inte =)

Pyntat julgranen



Nu är det julstämmning här hemma! Himla mysigt, I like it!
Letade fram den lilla grejen vi fick förra året, och som vi trodde skulle hänga i granen i vårat egna hus denna jul, men.....renoveringen går ju så sakta!! En jul till får vi fira här hos mina svärföräldrar.

Help?

Jag sitter och pysslar med bloggen, men jag är verkligen inte teknisk....jag vill veta - hur ändrar man teckensnitt på vad man skriver i inläggen? Hmm...nån som vet?

Julkort till er alla ♥


Enkelt att fixa och bra julkort att maila till släkten =) Klicka här för att komma till sidan.

Avundsjuk!!!

Jag vill också ha snö!
Jag hoppas ni njuter där hemma nu....

Trött morgon....

Somnade framför filmen igår (som planerat, hehe....) och sov till 11, skönt...men känner mig fortfarande supertrött. Har 3 till 12-timmars pass att klara av denna vecka, och 1 "vanligt" 9-timmars. Jag vet inte om jag kommer ta mig ur sängen idag faktiskt. Mensvärk och allt, fyyyyyy!!
Jag behöver frukost först och främst, baby ville också ha men han har redan hamnat framför sitt playstation så jag det blir nog jag som får släpa mig upp och fixa...om vi vill ha frukost de närmsta timmarna alltså! Killar...*suck*

Natti, babes!

Vad är det idag? Måndag... jobbade mitt lilla gulliga 12 timmars-pass, efter en partynatt liksom = mindre bra planering men det funkade. Igår firades nämligen att jag och baby varit gifta i 1 år (den 7 dec) med middag med vännerna på samma restaurang som vi förlovade oss på, gullig tanke av Kevin ♥ Efter det hamnade vi på Belmont som vanligt på söndagar, som vanligt mycket folk och bästa musiken! Babe och Okeeffe körde ett litet "Tiger Woods- ursäkter maraton"- riktigt kul var det tyckte jag, började med det omtalade voicemail som han sägs ha lämnat på en av tjejernas telefonsvarare och gick vidare till Shaggy - It wasn't me.....och så var det sång efter sång som passade in, love it! =)
Min syster var ju här i helgen, mysigt. Hon kommer tillbaka nästa vecka så ser fram emot det. Nu - choklad och film och försöka sova....need it!
Hoppas eran helg var fucking amazing också!

Middag!

Kom precis hem från jobbet, trött som faaaaaaan, ska ut och käka med syrran, min man och min sister-in-law, syskonkväll alltså ♥ Ska vara tillbaka på f*cking Macy's kl 7.30 imorgon....

Syster på besök!

Hon sitter på tåget hit från Manhattan nu, med min älskade man också. Jag väääntar och fryser och är superhungrig! Jag ska ifs jobba typ dygnet runt i helgen men det ska bli skönt att ha henne här, hon får väl umgås med Kevin eller vandra runt och shoppa eller så.

Jag tycker det är så kul att alla tycker att jag borde ha en åskit i Tiger vs. Elin - bara för att jag är svensk....det har också såklart - men va jag tycker om Tiger ska jag inte skriva ut med risk för att det blir för mycket svordommar....

Neh, jag måste leta fram mina raggsockor och ta på mig en tröja tills de kommer hem, mat, mat, mat!! Undra vad jag ska hitta på....T.G.I Fridays kanske?



♫ Underbar! ♫



Jag vet att jag garanterat gör en galna med musik jag lägger upp - men kärlek peoples, kärlek - jag vill ju bara att ni ska förstå vad som är riktigt bra musik =)

New Jersey

Jag åkte till Josefine som ligger på sjukhus i Jersey, stackarn har feber och mår inte alls bra ♥ Samtidigt har lilla skrot, min vackra gudson också feber hemma i Sverige.

Hade super mycket problem att hitta rätt tåg och allt. Shiiiit Jersey is a totally different world hehe, gud va jag höll på alltså innan jag fattade vart och hur jag skulle ta mig dit.

Lämnade sjukhuset och skulle åka hem men älskling haffade mig för lunch/middag och vi käkade grekiskt, mmmmm..... fick lite fina blommor för att han tycker att jag är en fucking amazing fru också - och det är jag verkligen ;)

Klagar lite....

Jobbade bara 3 timmar imorse med att scanna hela golvet, alla jävla skor.....tur att klitermärkerna som skulle på skorna tog slut annars had jag aldrig fått gå hem. Somnade i 20 min när jag kom hem och vaknade av att baby hade gjort frukost. Nu ska jag iväg till New Jersey och träffa Josefine en sväng, sen blir det hem och sova igen, har jobbig helg framför mig med helt sinnesjuka tider!

It's only a matter of time

Jag somnade strax efter midnatt igår, vilket är tidigt för att vara mig. Vaknade till några gången av att älskling spelade playstation, sista gången var runt 5 då han kom och la sig. Nu har jag varit uppe sen 10 och han sover fortfarande hehe. Idag har jag en inplanerad intervju för ett annat jobb - vi får se hur det går, eller rättare sagt vad de erbjuder i lön...fast jag hatar Macy's så kan jag absolut inte gå ner i lön, och provisionen från skorna är helt okej - mer än okej nu inför julen.
Sen blir det att jobba till 00.20 inatt, ni skulle se mitt schema nu, det är massa 12 timmars-pass och inga lediga dagar. Man får stå ut.....

♥ Precis som jag känner ♥

Finally we found the love of our lifetime
And I can see my whole future in your eyes
I don't believe when they say love is blind
I can see clearly baby, you and me,
We found the love of our lifetime


Forever is not enough time to spend with you
I wanna love you longer

Cause baby with every single thing you do
I wanna love you stronger
Searching for love all my life
Now that I found you
I realize, baby with you I'm alive
So alive

Sömntuta

Jag brukar inte känna av jetlag så mycket, första dagen eller så men det är äckligt va trött jag varit sen jag kom tillbaks till New York denna gång! Kanske det är blandad med utmattning efter allt känslomässigt som hände på Sverige-resan men jag kan sova dygnet runt känns det som. Speciellt efter 5-6 på eftermiddagen så kan jag somna stående, men sen vaknar jag till ungefär samma tid på morgonen och är superpigg i en timme eller så - sen vill jag sova igen.........
Imorse körde vi Prince till flygplatsen runt 6 sen tillbaks till sängen! Jag fick släpa mig upp kl 11 iaf och nu har jag precis plockat bort efter frukosten, äggröra, våfflor, bacon och fruktsallad. Helst ville jag ha min svenska frukost men back to the american way liksom....


1 år älskling ♥

Från jobbiga dagar till underbara dagar, idag är det ett år sedan vi gifte oss, alltså ett helt år som jag varit Kevins fru. Fucking amazing som vi brukar säga ;) Det ska firas i helgen då vi båda jobbade idag men vi hann käka mysig lunch tillsammans tidigare idag och jag hade fått två fina kort med vackra dikter och hjärtan. Jag älskar honom så mycket!

Sov gott farmor ♥

Då så har lilla farmor somnat in. Pappa ringde runt 1-tiden inatt så strax innan 7 imorse så fick hon frid och somnade in i sömnen. Lilla galna, underbara farmor - fan va vi kommer sakna dej!

Jag mår bra, familjen mår bra och vi är så tacksamma att vi fick en helt fantastisk tid tillsammans förra veckan.


Det var så sjukt många människor som hann lära känna våran farmor, partypingla som hon var har hon druckit vin och glögg spetsad med vodka (farmors idé) med många av mina vänner, vi i släkten har haft många hysteriska men roliga semestrar och middagar tillsammans och hon har alltid varit en tuff liten tant som sa precis vad hon tyckte.
Vissa sjukdommar kan man helt enkelt inte vinna över, men du kämpade otroligt.
Nu kommer det sitta en till liten ängel där upp och spana ner på oss barnbarn, farfar med alla kloka råd - och farmor som lägger till lite svordommar och ett leende på slutet ;)
I will always love you

Tillbaka i NY

Ville bara uppdatera snabbt om att jag är hemma igen, hemma i New York - denna gång.

Nu blir det ut och käka middag sen packa upp mina väskor!

♥ Massa kärlek ♥

Jaha då var sista dagen slut (snart!) och det känns sådär..... jag hann med det mesta idag, till och med träffa de jag ville träffa, och pussa mycket på lilla farmor, det känns så jobbigt att åka iväg och veta att det är sista gången jag träffar henne. Min vackra lilla surkärring som till och med imorse tjatade om att jag var bitchig =) Ni som känner henner vet ju precis hur hon är ♥
Snart blir det sängen, eller jag ska försöka vara vaken så sent som möjligt så jag kan sova på planet imorgon, pappa kör mig till flygplatsen.

Sista dagen.

Alarmet kom på kl 9. Känner mig lite trött men det är faktiskt min sista dag i Sverige idag. Jag har en lång lista på saker som ska köpas, och jag ska och besöka farmor och lite andra släktingar också under dagen. Bara att sätta igång alltså!

Det är väl alltid samma sak när man åker någonstans, alltid samma saker som skickas fram och tillbaka?! Godis, alkohol, kläder och parfymer. Jag hade väskan full när jag kom hit, och nu ska den fyllas upp igen med grejer. Pepparkaksdeg, biltidningar till älskling och glögg ska in på listan också!

Lili har sin status på facebook som

Wat to do today?.....Missin ma sis in law :(


Gulligt att hon saknar mig redan, det trodde jag inte. Neh, nu blir det att klä på sig och köra igång, affärerna öppnar väl 10 så lika bra att vara tidig =)

Lots of Love

Update: Spikmattan

Jag fattade verkligen vad Ida snackade om att folk brukar bli så avslappnade att de somnar på spikmattor, jag skrattade verkligen åt det...och faaaaaan va ont det gjorde de första minuterna!!!

Men gissa vem som somnade? Me! Det gjorde verkligen ont och det kändes som nån skrapade på ryggen med en kniv....men somnade, det gjorde jag. Det gjorde nästan mest ont att resa sig upp sen....

Ja eller Nej?

Jag har hört att det ska vara lite skönt, oh Ida ska tydligen tvinga mig att testa ikväll...men pappa säger att det inte funkar so I don't know...?

Vad tycker ni?!

Ny dag (igen!)

Sov väl ungefär 3 timmar inatt, vaknade av mitt alarm kl 9, och sen ringde älskling strax efter för att säga "god natt", jävla tidsskillnad liksom. Har inte släpat mig ur sängen egentligen, bara för att dra upp gardinen och se hur vackert det faktiskt är här ute på landet. Jag älskade att växa upp här!

Can't sleep!

Jag ligger vaken och funderar. Vill helst bara sova och få lite lugn och ro och vila upp mig men det är verkligen omöjligt. Den här lilla Sverige-resan har blivit så mycket jobbigare än jag trodde och jag var nog inte mentalt inställd på all stress som jag känner. Om man bara kunde knäppa med fingrarna och fixa allt.
Jag tror fullmånen gör allting mycket värre.

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0