Florida!

Okeeeej, nu da ar det dags att updatera da. Flygresan ner till Orlando gick bra, jag och baby hamnade bredvid en rysk dam som inte kunde ett ord engelska, och roade oss med att byta kanal pa TV;n for damen framfor oss, Tv-dosan hade ramlat ner bakom hennes stol. Hon sa aldrig nagot - men hon sag mer och mer forvirrad ut under resan =)



Vi hade inte berattat for grandma att vi skulle komma, sa vi ringde henne strax innan vi var har och nar vi var utanfor och bad vi henne oppna dorren. Hon vagrade for hon trodde vi ljog, sa vi fick tjata och tjata (hon ar envis och vagrade tro pa oss...) Efter ca 20 min kom hon antligen och kikade genom fonstret och da borjade hon grata.

Idag har vi blast lov av taket och balkongen, tarpporna och alla gangar runt om pa garden, stadat ur kyl & frys, jag har ovningskort pa alla smavagar, och kakat kinesiskt buff'e....jatteskon dag, varmt och skont det var ca 28º, men nu pa kvallen har det sjunkigt och ar ca 16º.






Nu blir det filmkvall med jordgubbar, melon, kakor och choklad.....mysigt....
Imorgon blir det 3 timmar med bil till Kevins moster och kusiner i Tampa, heldag alltsa.... anledningen till den daliga uppdateringen ar att vi ar mitt i ingenstans, och Kevins uppkoppling pa mobilen ar ganska dalig, men att koppa mobilen till laptopen ar den enda chansen att fa internet.

Hoppas ni all har det braaaaaa, manga kramar fran oss pa landet....=)



snabbis

Allt gick bra, vi ar har och det ar varmt och skont. uppdaterar mer ikvall. Lots of Love

Up, up and awayyyyy

Okkkayy people, nu aker vi hemifran om ca 15 min. Jag har gatt ochsneglat pa Marinella flaskan ett tag nu, men Kev stallde nyss bort den.... Jag behover en drink, ar det okej att ta sig en sup kl 09.30 pa morgonen?!
Jag kanner av flygradslan lite, men det ra ju bara 3 timmar sa det ska val ga bra, varre har jag gjort - och ensam dessutom. Nu har jag ju Bill & Bull aka min man & Liana.
Val framme har vi iaf hyrbil och det ska absolut bli skont att fa komma till varmen. Imorse visade temperaturen pa 26 - 28° under dagen, och ca  16 - 18° pa kvallarna. Men sa ar det ju norra Florida vi ska till ocksa.

Ska forsoka blogg sa fort vi kommer fram (om vi kommer fram..ehhhhhh...) sa vi hors senare!

"tidig morgon- kaos"

Jag vaknar ju saklart och tanker att det kanske ar en bra ide att ha med sig passet. Man ska egentligen inte behova visa pass nar man flyger inom landet, men man vet ju aldrig..... sa jag ska ta fram det och det ligger saklart inte vart jag brukar ha det. Nanstans i huvet vet jag att jag stadade och andrade om for nagra dagar sen, men vilket nytt smart stalle valde jag att ha passet pa da?!
Efter 1 timmes letande och efter att ha slangt ut precis allt fran min garderob, sa hittar jag det. Bakstycket pa garderoben har slappt, och passet har ramlat emellan och fastnat bakom - under liksom... aja, nu har jag det iaf!
Typiskt mig sa har pa morgonkvisten!

Nu ar det iaf sminkning och platta haret som galler. Kev akte precis och hamtade Okeeffe som ska kora oss till flygplatsen. Det ar viktigt att han verkligen hamtas upp da jamaicaner och att passa tider inte funkar sa bra.

Sista grejen att packa =

Isa - What, you gonna bring your weed?
Kev - Noo, she said her weave!
Liana - I said, Im gonna bring my Wii

"Mitt-i-natten-kaos"

Det ar precis vad vi har hemma just nu. Jag har iaf packat klart (ja, nastan da..) men jag hor Liana stoka runt pa overvaningen och Kevin, ja...jag borjade packa at gubben min, men han suckade bara at vad jag valde, och sa bestamt att han ska packa sjalv...imorgon....imorgon? Vi aker ju imorgon!?! Istallet sitter han med laptopen i knat och mobilen i handen och forsoker synka sina playlists sa de spelar samma sang - samtidigt. Till vilken nytta da? Man kan inte forsta sig pa killar alltsa, det ar mission impossible.
Jag vill egentligen sova, men da suckade Kev att det var alldelens for tidigt for att ga och lagga sig....

Min dag, so far

Ja...idag var jag alltsa inne i stan igen, vandrade runt pa Manhattan och kollade pa manniskor. Alltid lika kul det finns sa manga puckon. Blev uppraggad av en snygg mulatt som vilje bjuda pa lunch, fast jag visade honom mina glittrande ringar. Ist blev det den vanliga lunch / middagen med baby, idag at jag kycklingwrap med avokado & salsa.
Var pa stallet dar jag ska borja undervisa i dans nasta onsdag, traffade nagra av barnen, de verkar sota. Det var 100 fragor som gallde till stackars mig men jag ser absolut fram emot nasta vecka! Da borjar aven min dansaerobics som jag ska ga pa med svarmor och Liana, 2 ganger i veckan i 10 veckor, ska bli skont att fa komma igang och trana igen!

Just nu haller jag pa att packa & stryka klader - Florida imorgon! Masta skynda pa sa det inte ser ut som ett bombnedslag nar Kevin kommer hem fran jobbet!

Luggen

I do. Did.

Klippte lugg alltsa. Inatt nar vi inte kunde somna och Kevin bestamde sig for att ga upp igen och spela lite playstation.
Jag bestamde mig typ sahar;

Jag - Babeeee, Im gonna go cut my hair.
Kev - Mhmmm, okay
Jag - Right now! You will still love me right?
Kev - Mmm...yes it's gonna look good......
Jag gar och hamtar sax och gar till badrummet
Kev - Babe! Where did you go?!?
Jag - To cut my hair!
Kev - Now?!? Nooo, dont cut it! are you crazy?
Da klippte jag. Han sag lite fundersam ut men han sa inget mer.

Sa idag vaknade jag och var irriterad over att jag var tvungen att platta haret, det ar ju det som ar nackdelen med lugg, man maste ta hand om den.... javla skit ocksa, far man angra sig?!

Mysig musik

Musik kan saga sa mycket, och ge sa manga kanslor....jag och Kevin har alltid anvant oss av olika latar for att saga vad vi vill fa sagt - listan ar lang pa favoritlatar, men har ar en som han valt och en jag har valt...de kommer spela pa repeat inatt, det ar absolut dags for oss att ga och lagga sig. Imorgon blir det Manhattan for nytt hemligt mote, + att jag ska spana in barnen som jag ska borja trana i modern dans nasta vecka. Kommer nog bli en bra dag, och - inte glomma bort - dagen innan Florida, baby!


(Serani - We grow)


(Tami Chynn - Sweet love)

Lagar mat



Samma som jag lagade till baby imorse, klyftpotatis och stek.
Okeeeej det blir nog inte som pa bilden, men jag forsoker......

Det ar val det som ar det viktigaste, eller?


Update: Nu ar maten klar, dags att ata middag med svarmor....




I'm addicted.

Jag kan inte saga sakert, men det finns en risk att det har kan vara jag om 1 ar eller sa....

My life is a mess

Bokstavlig talat.






Packning pagar, men jag har lust att slanga ner allt i resvanskan precis som det ar.
Att vika saker ar overskattat. Det ar ju anda kaos i vaksan nar man kommer fram.

2 dagar kvar...

Hej alla..
Jag star i koket och lagar lunch at Kev som han ska ha med till jobbet, klyftpotatis och citron-marinerad stek. Efter det ska jag gora frukost till mig sjalv, jag ar riktigt hungrig!
Imorse hade vi mote pa ett stalle dar vi funderar pa att ha varan "brollops-fest" har i New York. Allt ska stamma och planeras ihop med varat brollop i Sveroge ocksa, sa det ar allt annat an latt. Kev fastnade iaf for det har stallet sa det blir nog bra. De har ett paket dar allt ar inkluderat sa vi behover i stort sett inte gora nat alls efter vi har betalat dem.

Idag ar det bara 2 dagar lvar tills vi aker till Florida, ska bli sa skont! Det ar svinkallt har i New York nu, men solen lyser sa det ser varmt och skont ut...Irriterande vader!

Har absolut inga planer alls for dagen, jag behover nat att gora! Blir tokig pa att bara ga hemma....
Vad kan man gora for att fa tiden att ga?






Att döda dancehall

Okeeeej, det viktigaste samtalsamnet idag da, hur kan man messa with the dancehall? Eller neeeh, inte ens bara dancehall, utan hela den jamaicanska kulturen?

Inga latar och musikvideor ska fa sandas som innehaller eller stodjer vapen, sex och anspelningar pa sex, eller olika brott sasom ran eller mord. Okej jag fattar hur det later och jag vill iunte ge nagon en hjartattack har, men vad finns da kvar att sjunga om i jamaica?!
Man far alltsa inte langre spela in musikvideor som har det typiska daggering (dansstilen som anspelar pa sex = precis hur alla dansar inom vastindiska kulturen....)
Detta kommer direkt fran The Jamaican Broadcast Commission.

Aven streetparties, som Passa Passa, Bembe, Dutty Fridayz och Hot Monday ska tydligen forbjudas.

Jamaica ar dancehall & reggae. One love och sa vidare alla ar lika mycket varda sa varfor ska man inte kunna halla sanger och videor pa en "ren" niva tycker de flesta sakert.
Men vad ar dancehall utan alla anspelningar pa sex?

Kevin skamtade om att han inte langre kommer behova censurera latar nar han spelar pa vissa stallen eller radion.

"Jamaicans are multi-talented"  - absolut en av de vanligaste beskrivningarna av jamaicaner (efter att de ar 1.agressiva, 2. otrogna, 3. inte att lita pa....), sa det kommer garanterat komma massa latar med olika koder och de kommer garanterat komma runt de daliga orden, med hysteriska forklaringar...I'm looking forward to it, men huuuur kan man fucka upp alla streetparties?! Det ar ju det som ar jamaica.

Back from the dead. Typ.

Wow. Jag hamnade i en MSN konversation med en person jag inte sett eller hort nagot fran pa over 2 ar. Det ar lang tid, speciellt om personen ar en trouble maker och bor i Kingston, Jamaica. Jag visste arligt talat inte ens om att han levde langre - hur hemskt det an later... och fran ingenstans sa skriver han till mig. Det ar chock om nagonting!
Han mar bra, flyttade fran Kingston, lyckades traffa ratt tjej som gav sig fan pa att forandra hans liv, gifte sig och har en liten son pa 1 ar.
Vi har mycket historia tillsammans jag och han, ups and downs - mest downs - vi brakade mer an vad vi skrattade, men det var alltid nagonting som holl oss kvar i varandras liv, aven genom logner och svek och misstag sa brydde vi oss om varandra och hade en vanskap som betydde nagot. Han fanns dar for mig som jag fanns dar for honom.
Det kanns sa skont att veta att han mar bra, det gjorde verkligen min dag!

Vardagsfunderingar

Varfor tar alltid toapapperet slut nar jag ar pa toan? Automatisk blir det ju jag som fyller pa i skapet, sa hur kan det alltid bli jag som blir utan?

Can I change my mind?!

Kev - 3 days until Florida baby!
Jag - Yeeeayyyyy...sun and nice wheather and I can wear skirts and...
Kev - Snakes and roaches....
Jag - What?
Kev - ....and did you know about thoses biiig spiders, like the size of my hand?
Jag (radd...) - In Florida...?
Kev - Mhmmm, so are you ready baby? Just 3 more days til we leave.



Naken pappa!

Om ni behover nat att skratta at.....

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

Pingviner & modeller

Hellooo, det vart ju ingen update igar. Efter flera timmar i Brooklyn (medans det sporegnade ute) sa vart vi antligen sa klara vi kunde bli. Det kom inte alls sa manga som vi hade forvantat oss men det fanns absolut nagra modeller som vi kommer att anvanda i varan modevisning.


(Kev och Prince leker runt....)

Jag var trott, hungrig och irriterad pa vagen hem, vi hade inte atit nat alls pa hela dagen, sa det blev att stanna pa en jamaicanska resuatrang pa vagen hem och kopa hem Jerk Chicken och Rice & Peas och dumplins..MMMMMMM, sa himla gott!

Nathalie och Clark foljde med oss hem sa det blev filmkvall, forst sag vi "Quarantine" riktigt laskig film som man inte kan sitta still till hehe, men efter det blev det "Madagarscar 2" och sen "The Penguins of Madagascar" jag alskar de filmerna!

Audition-dags...

Haller pa att fixa mig nu, trott som bara den och ser ut darefter...tur att det finns smink!!!!!
Snart ska vi aka till Brooklyn och halla ett castincall for en modevisning i Mars....tyvarr finns det ingen internetuppkoppling dit vi ska (jaa jag har kollat upp det = datanord?!) sa det blir ingen uppdatering forens ikvall.
Ha en braaa sondag!
Lots of Love

Jag sover!

Nuuu ska vi iaf sova. Hamnade pa en klubb har i narheten och dansade nagra timmar med Rowmein och hans tjej Christy.
God morgon till er alla!

Kan katter...

Om man inte har nat battre for sig kan man ju fundera pa om katter ater blackfisk?
Det borde de val gora da det raknas som seafood, men...det lukat ju inte direkt fisk, och smakar inte som fisk, och har konstig konsistens....
Nan som vet svaret pa det har?

Style me!

DO OR DONT:
Klippa lugg igen?


BBQ och rosa naglar

Jag slapade Kev fran hans playstation iaf, efter lite tjat fran mig och lite klagomal fran honom sa akte vi till nat stalle och kakade BBQ Ribs, kyckling och bakad potatis. Det var helt okej... vi har hunnit kolla pa film ocksa, "Max Payne", nan slags action/sci-fi film, den var spannande och far 3 av 5 + av mig.

Imorgon ar det castincall for RepJA's modevisning sa vi kommer vara i Brooklyn och plocka ut modeller nastan hela dagen. Ska bli kul..som enda tjej i foretaget ska jag minsann se till att jag bestammer vilka killar som ska fa ga som modeller... nat kul ska man val fa ha?
Det enda som stor mig ar att mina naglar ar hot pink, och mina klader for imorgon ar svarta & roda... what to do....?





Nya planer

Idag skulle egentligen Juicy komma och halsa pa, skulle ha tjejkvall och mysigt med chips och Marinella... men nu maste hon jobba =( Kanner mig lite deppig over det, kanns som alldelens for lange sen jag sag henne!
Ist tog jag en traningvanda med Kev, vi sprang pa lopbanan vid hans gamla highschool, runt, runt, runt tills vi nastan svimmade haha, det ar sa latt att man pressar varandra och bada tva ar tavlingsmanniskor sa ingen vill ge upp..men maste erkanna att jag tillslut fick vara forloraren.....

Resten av familjen har akt ivag till en annan stat pa basketmatch (svarmors gudson spelar), och betsamde sig for att ta en liten minisemester fran New York och ska bo pa hotell inatt.

Vad jag och Kevin ska gora? Ingen aning. Jag hade ju lovat honom att han sklulle fa spela playstation ostord hela helgen eftersom jag skulle umgas med Juicy, men jag far nog andra pa det! Han sitter redan med horlurar och mikrofon och spelar - sa han far val hallas nan timme iaf.....

Jag vill garna laga mat och ha det lugnt och skont hemma, har ni nagra forslag pa mysig fredagsmat?

Farmor i fängelse

Ikvall var jag med Liana och nagra fler och kollade pa "Madea goes to jail" av underbara Tyler Perry, jag kan nog inte saga nog manga ganger hur bra filmer och serier han gor. Sa akta och sorgliga, men anda vackra och komiska...svart att forklara, men jag alskar dem!
Efter det blev det mat och hamta hem baby fran taget. Ikvall vill han helst spela playstation, men jag har en plan for att fa honom pa andra tankar...........
Hoppas ni har en bra fredagskvall / natt dar hemma...
Lots of Love

Bok om porr

Jag haller pa att lasa Jenna Jameson's bok "How to make love like a pornstar - A cautionary tale". Jag hade hort att den skulle vara valdigt bra, och jag maste erkanna att jag ar fast! Den ar sorglig & dramatisk men anda vacker, och skriven pa ett valdigt arligt satt. Jag gillar det otroligt mycket! Sa jag rekomenderar starkt att ni ska lasa den!

Kevin ville egentligen bara titta pa bilderna (!) men nar han sag att det var korta stycken och mycket dialoger sa bestamde han sig for att lasa den han ocksa. Sa det kravs tydligen en porrstjarna for att fa Kev att oppna en bok.....

Solenergi!

Det ar verkligen vad jag gar pa!
Den har underbara
(men gamla..fran 2006) sangen av Destra Garcia hjalper ocksa till att ge energi! Hur kan man inte vilja dansa och hoppa nar man hor den har!?!
Love it!


(Och om nan kanner for att skicka mig express till Trinidad for karnevalen sa ar det helt okej...please?)




Finns tyvarr ingen video till just den har laten, men du kan iaf lyssna pa hela sangen har

Troll!



Ett Go Morron ocksa! Glomde helt bort det i forra inlagget! Idag blir det fokus pa att valja musik och borja fundera pa koreografier... dessutom borja skriva lista pa vad som ska med till Florida, baby!
Pa Torsdag aker vi.....yeeeahhyyy...

Hemlig superhjalte?

Jag vaknade imorse och tankte pa katten, och den lag faktiskt kvar...det verkar som att alla bilar valt att kora runt den for han/hon ar inte platt, och har inga skador som man ser...det ar ju inte det basta stallet att lagga sig och do pa, mitt i gatan liksom... men det synd om den sa jag tankte flytta pa den, iaf lagga den pa sidan av vagen och sprang for att hamta handskar, men stoppades saklart av baby...som en javla superhjalte kom han fran nowhere och stallde sig i vagen med armarna i kors... "Man far rabies, loppor och loss av hemlosa djur" sa han bestamt. "Men den kanske har ett hem som saknar den nu..." forsokte jag med, men han vagrade rubbas.

Jaha, sa nu har jag ett dilemma, ska jag smyga ivag och flytta pa katten nar han inte ser, och sen latsas som ingenting...eller.....ska jag hoppas att nan annan tar lite ansvar och flyttar pa den?

1 dygn senare...

Har inte varit hemma pa hela dagen, sa sorry for den sena uppdateringen. Kom precis hem samtidigt som Kevin, nu sitter jag och mumsar pa pitabrod med tonfiskrora, hur gott som helst - men Kev har 0% lust att kyssa mig sen, han tycker precis som Ida att det luktar kattmat... aja, och pa tal om katter sa lag det en dod katt har utanfor huset idag, lilla stackare....

Dagen var iaf bra, jag kakade soppa med alskling i stan och var pa mitt mote, tyvarr sa var Juicy tvungen att jobba over sa vi hann inte ses alls..... men langtar tills Lordag - hon har lovat att komma ut hit och halsa pa! =)

Idag blev det iaf bestamt att jag ska borja som danslarare for barn inne i Manhattan, 2 grupper ska jag ha, en med modern dans och en med streetjazz, och det ska bli hur kul som helst! Borjar den 4 Mars och ser verkligen fram emot det!

Det ar ifs ett voluntar grej, so no $, men jag behover verkligen sysslesattningen! Jag har bara en liten fraga som irrar runt i huvet, i annonsen stod det att det var for barn som var "disabled" (=lexikons oversattning "handikappad") men de sa inget om det pa mina intervjuer idag, och jag hade stillestand i huvet om hur jag skulle formulera fragan ratt - sa jag fick det aldrig klarlagt...tydligen kan de ocksa anvanda det ordet som att nagon "inte har mojlighet", vilket skulle kunna betyda att det inte har rad att ta dansklasser pa vanliga dansskolor - som faktiskt ar sjukt dyrt inne i stan...men om de nu ar handikappade sa kanns ju som en konstigt sak for dem att glomma bort att saga...eller?!

Jag fattar om ni inte tycker det ar en biiiig deal, men jag ar iaf glad att jag hittat nat jag alskar som jag kan sysslesatta mig med, sa jag ar skitglad!

Lagger upp lite bilder fran min kvallspromenad genom stan, enjoy!
Lots of Love

     Vackra Time Square!

  Mmmm...M&M godisaffar...

... men sahar ser det tyvarr ut pa gatorna overallt, och luktar darefter ocksa som ni sakert vet....

Natt!

Ooookej, baby kom precis hem - pa ovanligt bra humor! Jag ar riktigt trott ikvall sa hade nastan somnat pa sangen nar jag horde dorren, men han hypade saklart upp mig sa nu sitter jag har full med energi igen... typiskt alltsa!

Har varit en slapp dag, ar nog darfor jag ar sa trott! Om man inte gor nagot alls sa kommer man aldrig igang sa kroppen vill bara sova....Jo, pratade ju i telefon med Ida - fick en liten update om livet dar hemma, alltid lika trevligt.

Imorgon iaf blir det Manhattan igen, ska traffa Juicy och sa har jag ett mote... tell you more later..... "daaa ta daa daaaaaaa"!! Kanns kul att ha en liten hemlighet (fast egentligen ar det inget speciellt alls...) men vill anda inte beratta innan jag vet vad som kommer handa. Det ar iaf nagot jag ser fram emot!




Hur blir man perfekt?

Oooh va jag hatar jobbiga manniskor. Nu har jag rakat sla pa WEtv och de visar en serie som heter "Little Miss Perfect", om sma flickor som ar med i skonhetstavlingar, en del borjar nar de bara ar nagra manader! Hur kan man bedomma bebisarefter hur de ser ut? Kanns sa laskigt att det ar mammorna som pushar barnen sa hart. De har sma flickorna som ar 3- 4 ar gar i sminkade i baddrakt och vickar pa hofterna nar de sjunger...Skrammande!





Onsdag 18 Feb

Igar var det superfint vader och idag snoar det!? Jobbigt, jag trodde det skulle vara mysigt varvader idag ocksa, hade planerat att ta med lilla Kristine till lekparken.

Vantar otaligt pa att fa hem brev fran immigrationsverket. Vill sa garna ha mina papper nu....
....och vantar oroligt pa att gynekologen ska ringa, det ar ca 2 veckor sen jag tog nytt cellprov nu sa om det ar nat skumt med det borde de ringa den har veckan.....jag hoppas att allt ser bra ut den har gangen!




barn blir med barn?

Sitter och kollar pa ett Tv-program om tjejer som ar 13 -14 och vill blir gravida, de flesta av dem har inte ens pappan med i bilden. Det hemska ar att deras mammor var i samma alder nar de fick barn, sa det tycker inte det ar nat fel.... jag haller inte med alls!
Jag tror stenhart pa att man har egen livserfarenhet innan man skaffar barn, vad ska man annars kunna lara dem?

Dags att zzzz....

Jaha, da var det dags att ga och lagga sig da, forsoka sova....vi har precis kollat klart pa skrackisen "Mirrors" sa det ar inte helt uteslutet att det blir mardrommar inatt (om jag nu lyckas somna...) Jag har sa himla svart for filmer som slutar konstigt eller daligt, man far liksom inget avslut, jag behover att det goda vinner over det onda!

Men jag ska forsoka, kanns bra att ha baby bredvid mig i sangen iaf!
Sa GOD MORGON till er alla, och SOV GOTT till lilla mig...



Allvarlig baby



Det har ar ett av mina favoritklipp nansin..underbara baby! Jag vet att det legat uppe pa natet hur lange som helst - men man kan inte trottna pa den har lillen...
Love it!


Babbel, babbel...

Ooookej, dagen ar snart over..vad har jag gjort idag? Nada. Typ. Stadat garderoben och badrummet. Lagat kyckling och ris. Gick en snabb promenad i solen....that's it....

Natten till idag kollade jag och baby pa skrackfilm, "The Strangers". Det ar alltid jobbigt att kolla pa laskiga filmer nar det ar morkt ute. Idag har jag ryckt till for minsta ljud haha, va lojlig man kan vara alltsa... men anda vill jag se en till ikvall. Hoppas baby inte ar for trott sa vi kan kolla pa "Mirrors", har langtat efter att se den!

Fick Lianas choklad och gosedjur som hon fick i Valentine's present fran nan snubbe. Schysst av henne att ge det vidare (I don't mind, chokladen var god...)  det tyder verkligen pa att han inte ar ratt for henne. Undrar om hon insett det sjalv an?

Jag ar alltid gladare pa kvallen an pa morgonen nu for tiden, dagen har liksom gatt da och snart blir det en ny, som ocksa kommer passera...jag gillar att tiden gar! Jag har countdown till den 1 mars da jag borde fa mitt arbetstillstand. Kev sager att jag inte ska hoppas for mycket, men.... hur skulle jag inte kunna? De lovade faktiskt..........



Roliga barn..



Fran norska serien "snor-ungar". Jag vet inte vart den visas, om den visas pa TV i sverige? Det ar iaf hur kul som helst!
Enjoy!

Solglasögon...

Okeeffe -" Izzy....yuh look like ah jamaican...or ah fly...bzzzzzz....."

Talangfull...

Vissa artister har verkligen talang, de ar kreativa och de kommer med nytt och nytt och helt galna saker. Har ar den allra nyaste sangen som hypar upp dancehallvarlden.



.... Jag forstar om ni inte uppfattar allt han sager. det gar ju ganska fort... men kolla pa det har ist, hur kul som helst!


Jag har bytt dialekt!

Jag dromde hela natten att jag pratade goteborska...riktigt dryg och irriterande dialekt det dar, men i min drom sa var det precis sa jag pratade. Jag var tvungen att kolla nu pa morgonen om jag verkligen kunde, men tyvarr finns det ju ingen som kunde bedomma om det lat ratt eller inte. Kev undrade mest var som var fel pa mig.
Han for ovrigt hade dromt att jag kraschade hans pappas bil, tydligen skulle jag backa ut den - men rakade lagga i gasen ist och korde rakt genom en glasruta... Jag vet inte vart han skulle fatt en san knepig drom ifran, jag som ar en san naturbegavning bakom ratten...


Jobbiga Å, Ä, Ö

Jag stör mig på att inte ha de bokstäverna. Förut brukade jag klippa och klistra in från olika svenska sidor, men orka... jag såg precis att det faktiskt finns att ta fram när man skriver inlägg här på Blogg.se, ganska praktiskt. Om man har tid & energi att krångla alltså! Därför blir nog det här det one and only inlägg ni får se med "svenska" bokstäver i....
(Jag behöver sova så nåt måste man ju göra för att bli trött......)

Underbara glass...

Igar kopte vi ju glass pa Cold Stone - det basta stallet att kopa glass pa, du kan mixa och trixa precis som du vill med olika smaker och fyllningar. Kevin ater ju alltid samma sak; Cheesecake glass med gummibjornar i (som varan brollopstarta var, hehe...) och det har gangen tog jag chokladglass med krossad Twix och kolasas. Supergott!
Jag onskar jag hade en egen glassmaskin hemma...Mmmmmm.....


Lugn veckostart

Mandag = slappdag. Mys hemma. Presidents day = Kevin ar ledig. Middag = Lax & spenat. Varm choklad. Film kvall.

Söndags sysslor.

Blir ett langre inlagg, sorry att det blir en del att lasa.....

Idag vaknade vi av att svarmor skrek att vi var sena till varat mote. Vi visste ingenting om nagot mote, och det visade sig att hon glomt beratta att hon bokat in oss pa husvisningar idag. Perfekt! Sa det blev nagra timmar att kolla pa olika hus, och kan ju lova att vissa var katastrof. Manga forlorar sina jobb ochg hus just nu pga kaoset i ekonomin, och tydligen ar det vanligt att folk totalforstor sina hus innan de vraks...ett av huset vi kollade pa idag var hemskt! De hade forstort vaggarna, slagit hal i golv och tak, slagit ur fonster, verkligen forstort. Ett annat hus var helt okej men behovde renoveras, men pa overvaningen hade 3 av fonstren skotthal, riktiga kulor fran pistoler fanns i rummen...det kanske inte ar det basta omradet att bo i... vi fastnade iaf for ett hus. Det ar klart att flytta in i direkt, vissa saker vill vi andra, men inget som verkligen behovs. Kevin la ett bud pa det huset, sa vi haller tummarna.

Efter det blev det lunch med familjen, sen andra "roliga" saker som att kopa ny torktumlare (kevins tuggummin han glomde i sin byxficka hade forstort nat i den svarmor har...) och att plocka ur bilen. Forsakringen valde att skriva bilden som totalforstord sa nu blir det att kopa en ny.

Nu pa kvallen har vi slappat i sangen och kollat pa "Over her dead body" en komedi med Eva Langoria. Den var oookej lite smarolig, men ingen toppfilm direkt. Snart ska vi aka till Cold Stone och kopa glass, mmmmm, ser fram emot!

Hur har eran sondag varit?

Romantiskt!

Igar var det ju Valentines...mysigt, och det var faktiskt bara andra gangen jag firade pa riktigt (ja, alltsa mer ann att klippa rosa hjartan i skolan eller ta en drink med mina vanner) Forsta gangen var nar Kev kom till Sverige for 2 ar sen....forra aret jobbade jag, och vi at godis hela natten i ren deppighet...
Igar iaf sa tog Kev med mig pa bio, vi sag "Confessions of a shopaholic" - riktig tjejfilm och lagom mysigt sadar. Jag hade nog hellre sett nan actionfilm, men Kev forsokte vara supergullig sa det uppskattas! Efter det akte vi in till Manhattan och at middag pa en Mexicansk restaurang pa 26th Street / Park Av. Maten var okej, inte super men valdigt fin inredning och skon musik sa stammningen var perfekt! De gav ut "karleksgavor" pa restaurangen ocksa, sa vi fick med oss chokladsas och kakor nar vi gick darifran. Pa vagen hem at vi choklad och lyssnade pa skon reggaemusik sa maste saga att det var en helt underbar dag och jatteskont att umgas med Kev en hel dag utan avbrott. Fick en babybla badrock i present av baby ocksa, varm och skon...sa slipper jag sno hans varje dag (det var val darfor jag fick en egen....)








Alla ♥ns dag!

Sa massa kramar till alla! Sjalv har jag myst i sangen i flera timmar med Kevin och pratat om livet. Nu blir det dusch, bio och middag. Jag njuter verkligen av att fa en heldag med honom, fram tills i ar har jag alltid hatat valentines day! Det har ju liksom inte funnit nagot att fira.....

Choklad och what?!?

Meddelande precis innan jag somnar...

From: Kevin
I will make sure you wake up with a heart shaped box of chocolate covered roaches....

Ska man ta det som ett hot eller..?  ;)


Kevins svenska...

Min man tranar pa sin svenska. Han kampar hart nu for att kunna prata lite nar vi kommer hem i sommar... han ar duktigt, och ibland overraskar han mig verkligen...

Kev - Hur mar du?
Isa - Jag mar braaaa, hur mar du?
Kev - Jag mar bra. Alskar dig!
Isa - Du ar min alskling.
Kev - Jag alskar dig min apa!
Isa - Nej, fru! Im your wife.
Kev - Nej, du ar min apa!

Otursdag?

Well, igar var ju tydligen Fredagen den 13:e, vilket jag typ missat...tur vare val det for jag tycker anda det ar lite obehagligt. Undrar vad det kommer ifran, maste ju vara nat man blivit itutad som barn?! Jobbigt bara att det ar fredagen den 13:e aven nasta manad.......

Jag hade iaf en jattemysig lunch med baby i stan idag, ceasarsallad och pepsi, nagot nyttigt och nagot onyttigt ( = gar jamt ut...eller?) Sen slapade han ivag mig pa bio fast han egentligen jobbade, han fick en lang lunchrast da han jobbar dubbla pass. Vi sag "The uninvited" riktigt bra skrackis som man inte kunde lista ut alls. Sant gillas, nar det hela tiden twistas och kranglas till sa man ar spand hela filmen igenom. Absolut 5 av 5 +.

Hemma igen slappade jag och Liana i sangen och kollade pa "Daddy's little girls", en uuundeeeerbaaar film av min favorit Tyler Perry. Jag rekomenderar verkligen hans filmer, de kanns sa akta. Draman men med bade komiska vinklar och sorgligt som faaaan ibland.. love it!

Imorgon (idag....) ar det alla ♥-ans dag! Hur ska ni fira det? Eller viktigare kanske - firar ni det alls?

Tack alla!

For gulliga kommentarer och mail och MSN om forra inlagget! Det betyder jattemycket ska ni veta! ♥
Jag hade verkligen en svacka igar, men idag kanns det mycket battre!
Kevin jobbade dubbla pass sa han kom hem kl 8.30 imorse. Vi pratade nastan hela natten men det ar nog svart for honom att riktigt forsta, och jag forstar det ocksa...han fick ju bara en bonus i sitt liv nar jag kom hit - annars rullar ju allt pa som vanligt for honom.

Idag blir det doktor besok for Liana, hon har fortfarande hosta sen flera veckor tillbaka, trots tidigare lakarbesok. Hon ar sprutradd som jag sa jag ska hanga med och halla henne i handen om de vill ta blodprover.
Efter det blir det lunch med Kev i stan mellan hans pass (igen, dubbla pass) och sen tjejsnack med Josefine!
Solen skiner och jahg ska ta pa mig solglasogonen och kanske till och med varskorna (!) och forsoka vara glad over att jag trots allt har ett sa bra liv, jag har egentligen inte mycket att klaga over.

Manga, manga kramar till alla er, och hoppas ni har en underbar fredag!
Lots of Love

Jobbig skitdag

Jag vaknade inatt av en mardrom och kunde inte somna om. Irriterad som jag var sa borjade jag tjafsa med baby som fortfarande var vaken fast klockan var halv 4 pa natten. Gick upp vid 9 och tog en promenad, behovde verkligen tanka och fa frisk luft. Tog forsta buss mot langt ut i bubbelfuck, tog bussen tillbaka. Vantade till baby akt till jobbet innan jag gick hem igen. Orkade inte prata med honom.
Gick och la mig och sov pa en gang, hade san hemsk huvudvark! Vaknade av att lillasyster ringde, det var sa skont att hora hennes rost igen! Men sa fort vi lagt pa fick jag hemlangtan.... resten av dagen har jag spenderat med gardinerna nerdragna och tacket over huvet.
Jag fattar inte vad sanna har depp-dagar kommer ifran? Far man ingen forvarning liksom?

Det blir battre och battre, forsta manaderna har sa grat jag ganska mycket, saknade folk, langtade hem, undrade om jag gjort ratt val? Fast som tiden gar sa bliev det farre dagar som jag var deppig, och nar de val kom sa trangde jag bort det. Var sprallig och ganska glad anda....det gar valdigt upp och ner, berg - och - dalbana pa hogsta niva.
Jag kan liksom inte fa mina listor att ga ihop...

Stockholm:
+ Min familj & slakt ar nara
+ Ida, Jessie, Zion, Josefine ar nara
+ Mitt jobb
+ Mina andra vanner ar nara

- Kevin var inte dar

New York:
+ Kevin ar nara
+ Josefine bor ganska nara

- Familj & slakt ar laaaangt borta
-  Ida, Jessie & Zion ar laaaangt borta
- Inget jobb
- Mina vanner ar pa andra sidan jorden


Jag har ingen energi langre, och jag har inget talamod. Jag ar sa trott pa allt bara.

Hoppas imorgon blir en battre dag!

Natti natti

... neehh kevin kunde inte lasa mina tankar sa det blev ingen glass for mig ikvall. Det ar typ som jag utmanar odet lite - jag tanker att om det ar meningen att jag ska ata glass sa kommer det blir sa...okej later javligt dumt, nu kanner jag mig helt knapp haha...Det maste vara en blanding av att jag ar trott och har PMS.
Nu - sangen! Hoppas ni sover gott.
Lots of Love

what I need




...verkligen! Skulle inte sitta helt fel med lite glass just nu. Hoppas baby kan lasa mina tankar och stannar pa supermarket pa vagen hem...

I solskenet



Tidigare idag... mysigt varre =)

Vi vill ha hus!

Imorse var jag och baby pa mote. Viktigt mote om att kopa hus, trakigt som fan, men viktigt. Tydligen sa ar det fritt fram, vi fick igenom ett lan pa mer an vad vi behover, och det finns ett hus pa marknaden som Kev var intresserad av forra aret, men som hade en jobbig maklare.... men nu ags huset av banken, och priset har sjunkit, sa det ar bara att kora pa...
 
Det enda som ar ett litet problem ar att Kevin har haft en betalningsanmarkelse fran nagra ar tillbaka, det ar avbetalt, men star kvar. Den sjuka anledningen ar att han gav sitt kreditkort till sin davarande flickvan, som storshoppade pa en dyr markesaffar, vilken han vagrade betala, och hon ocksa.... sa det ar lite irriterande att nat hans ex har gjort gor att vi maste lagga ner mer pengar pa huset da den har lilla betalningsanmarkningen drar ner Kevins points... tank att det alltid ska vara nan tjej som forstor?

Annars ar det en underbart solig dag, det ar varmt och skont ute och det luktar verkligen var! Jag ska ta med laptopen utomhus och skriva ner gastlistan till varat kommande brollop! Ska bli intressant att se hur manga det landar pa... nan som vill bjuda in sig sjalv? =)

Min nya present:




Love it!

skaffa baby?

Det rader lite bebislangtan har hemma just nu...jag vill absolut ha en liten plutt men jag har alltid varit valdigt bestamd pa att jag ska vanta med det. Fast...jag & Kev var overtygade om att vi skulle bli next in line, men nu ar hans lilla kusin gravid....
Dessutom haller jag pa att bli galen av hur mycket jag saknar att busa och leka med min underbara gudson! (Aunti miss you boo boo..)


Men guuuud det ar verkligen inte tid for mig att vara gravid, det funkar inte med resten av planeringen i varat liv just nu, men anda... sa ar jag lite sugen faktiskt. Det blir inte battre av allt babyprat om att folk / slakt / vanner langtar efter att vi ska fa en liten skrotunge som de kan skamma bort.....
Ohh, get out of my head - for tillfallet iaf.... 2010 ar nog ett battre ar...eller 2011..?

Jobbig dejt...

Tisdag. Ligger i snagen och kollar pa "hell date", maste vara den roligaste ide'en som, MTV nansin haft - har det sants i Sverige? Jag har faktiskt for mig att jag sett det hemma ocksa...

Idag slappte vi en ny design pa RepJA, det ar den efterlangtade "Gully Creepa", riktigt schysst desgin har killarna fatt till pa denna, men tyvarr sa ligger den bara uppe for killar , an sa lange...som den enda tjej i foretaget sa maste jag stressa dem lite for att de ska fatta att tjejer ocksa vantar pa nya desginer.... det var iaf den 2 designen vi slappte pa kort tid, sa vi har absolut speedat upp lite. Glom inte bort att ni far rabatt pa klader om ni bestaller via mig! Let me know....

Chris Brown misshandlar Rihanna?

Big news... (tjejer bli inte for deppiga nu....)
tydligen ska Chris Brown ha flippat ur och bade verbalt och fysiskt misshandlat en kvinna igar. Bade Rihanna och Chris avbokade i sista minuten sina framtradnaden pa Grammy galan igarkvall, och vittnen pastar att det ska ha varit Rihanna han gav sig pa, och att hon hade tydliga blamarken / skador i ansiktet. Chris anholls, men slapptes mot borgen pa $ 50.000. Vad tror ni om detta?

Solig promenad!

Har precis kommit hem igen fran en promenad. Det ar underbart vader ute idag, jag far riktiga varkanslor!

I'm out.

kiss me!

Okeeeeej..nu tror ni som kanner mig att jag gatt och blivit galen eller nat - for det har ar verkligen lite for mesigt for mig...maste vara att jag tanker pa hur det var att ha langdistansforhallande och vi brukade kiss through the phone... uschh, verkligen inte nat jag vill uppleva igen.
Men hur som helst - i love it! Jag tycker den har laten ar hur gullig och mysig som helst, och jag alskar sista minuten i videon.... enjoy!



Egen tid.......

Igar:

Jag - Babeee, let's make a deal...
Kev -  No! I've done everything this weekend, except playing my games.
Jag - Yes, I wasn't gonna...
Kev - I'm gonna play now, okay?
Jag - Yes, well I was just gonna say that my show comes on soon, so I'll be watching it..
Kev - Not in here! I'm playing...
Jag - ....upstairs with Liana. I'll see you in 2 hours.
Kev -  Oh, okay..sure babe, see you later.

Han tar verkligen det dar med sin "playstation - tid" pa allvar.

Husfru = jobb?

Sitter i sangen och funderar. Det ar verkligen kaos har inne, nytvattade klader som ska vikas och fullt med papper som ska sorteras overallt. Baby lamnade mig saklart har med allt att fixa - han ska ju till jobbet...forr i tiden betalade vissa man "husfru-lon" till sina fruar - det kanske jag ska fundera pa att krava av Kevin...det tar anda en hel del tid att tvatta, vika klader, sortera papper, stada, laga mat & baka, ringa alla viktiga samatl och allt pappersarbete... tank sen nar man far barn ocksa, da ar det mer "arbete" att gora hemma! Tror ni jag kan fa ut nan bra lon av honom eller? 

Igar hade vi en lugn och skon sondag, jag lagade tacos till middag och sen var det filmkvall. Vi kollade pa "Lakeview Terrace" med Samuel L. Jackson, den var riktigt bra!
Efter det borjade vi kolla pa "Pride" med Terrence Howard och Bernie Mac, den verkar helt underbar och verkligen en film man kanner for - men Kevin var sa trott att vi slog av den efter halva, sa fortsattningen blir ikvall.... men absolut - av det jag sett rekommenderar jag den verkligen! (Stort + att snyggingen Kevin Phillips ar med i filmen....)


Jag vinner!

Sondag.....jag haller fortfarande pa med svarmors nya adressbok, det tar ett tag att skriva in alla adresser i datan...

Igar kvall akte vi till Dave & Busters och hade "game-night", sa himla kul! I love it! Jag och baby var dar pa en av vara forsta dejter, och same now as then, jag vinner saklart......=) Liana, Nathalie och Clark var med sa det var galenskap. Vi samlar alla biljetter man vinner, och vi har sparat alla sen forra sommaren sa snart har vi nog till ett stort pris, hehe... efter det blev det en sen middag pa Friday's, och vi fick kritor och papper att pyssla med - vi maste ha sett ut som en gang idioter nar vi satt dar och malade och pysslade mitt i natten....


Lions, Tigers and bears

Underbara sang fran Jazmine Sullivan!
Klicka har for att komma till videon for tyvarr gar det inte att lagga upp den i bloggen...
Absolut en riktigt kanslig lat som man kan kanna igen sig i.
Love it!


Shopaholic

Vi akte till affaren for att kopa en DVD-film, och kom hem med en ny storbildsTV. Sa kan det gar nar ens man ar shopaholic.

Sa om ni ursaktar den daliga uppdateringen..det beror pa kaoset vi har pa varat sovrum nar Kevin moblerar om.

Fredags fest?!



For "Belle - the housewife" sa betyder det bakning. For att gora min alskling glad saklart! Jag gjorde faktiskt tartan fran en "shake n bake" box, sa det borjar trilla in amerikanska latheter i mig.... men det ar liksom inte lika kul nar man inte gor allt fran grunden.
Vad har ni andra gjort ikvall?
Lots of Love

Busy = upptagen

Det ser sa ut iaf, men jag far inte sa mycket gjort! Forsoker fixa klart svarmors adressbok pa hennes data, samtidigt som jag laser bloggar & facebookar pa min data...tyvarr ar jag samst pa att gora 2 saker samtidigt (alla kvinnor har faktiskt inte lart sig hur....) Jag undrar hur det kommer sig att jag inte har den talangen, jag skulle absolut behova den!




Nu kom kvallens middag hem ocksa, min fredags - favorit, Avocado Egg Rolls fran California Pizza Kitchen! Hur mumsigt som hellst! Sa det blir en paus i data- nordandet, but dont cry, i'll be back....


Who is "pappa"?

Jag pratar med min syster i telefon, och jag tjatar verkligen pa min lilla babysis (sorry gumman men ibland behovs det) och helt plotsligt sager hon :
 - "Men pappa! Sluta..."
Sa vi borjade fundera pa det dar..jag brukar kalla Kevin "daddy" nar vi brakar, sa undrar om det ar undermedvetet som gor att man alltid forsvarar sig mot sina foraldrar....? det ar mystiskt det dar.

Okej pappa, massa kramar till dej nu, vi vet att du ar bast och vill varat basta! ♥

Hander det nansin nagon annan? Eller ar det jag och min syster som ar konstig & konstigast?


Ny fredag. Nytt liv snart?

.........Man kan ju hoppas........
Efter en laaaaaang ko pa posten och massa fragor de inte kunde svara pa (och jag vart mer och mer irriterad) sa skickade jag iaf ivag mina nya ansokningar. Har slosas ingen tid, och skam den som ger sig (som lilla mormor sa...) Jag kan liksom inte forsta varfor de skulle avsla mina papper - varan advokat ar riktigt forvanad, det finns absolut inget anledning alls! Det forvanar mig inte om det ar bara ar nan javel pa immigrationsverket som hade en dalig dag (kanskie blivit uppsagd..?)

Jaja, jag ska inte grubbla mer pa det, det skulle gora mig galen!

Klockan ar halv 4 pa eftermiddagen och jag har inte atit nat alls an, jag ar rikgit hungrig. Ska gora en god "frukost" med avokado, scrambled eggs och toast. Mmmmm........
Hela morgonen forsokte jag vara en bra fru och lagade BBQ stek och pasta till Baby som han tog med sig till jobbet som lunch, men jag kom liksom inte pa tanken att ata nat sjalv......

Det ar iaf helg igen - hoppas ni andra har en mer intressant fredag then meeee! Massa kramar till alla som laser!

(I'll be back nar jag ar pa battre humor..........)


Lots of Love

Forhallande spoken?

Jag lovade mig sjalv att aldrig, aldrig braka med Kevin for smasaker...vardags tjafs var nat jag inte forstod mig pa. Men det ar val det naiva med att ha langdistans forhallande? Fran att bara haft intensiva semsterveckor och "all light on us"  nar man verkligen ger varandra 120 % av sig sjalv - till att bo tillsammans... reality check pa hogsta niva!
Okay, dont get me wrong, vi kommer overens sa sjukt bra, och tjafs ar bara tjafs och vi har i stort sett aldrig nagra riktiga brak. Vi lar kanna varandra helt enkelt. Forsoker komma in i vardagen sa smooth som mojligt....
Da behover man inga problem, ingen behover lagga sig i och stressa forhallandet.

Alla har val forhallande -spoken? Ni vet ett gammal ex, eller nan som alltid lagger ut hinder pa vagen?

Nar jag traffade Kev fanns det en tjej i bilden. Hon ar varat spoke. De var aldrig pojkvan / flickvan, men de "dejtade" i 2 ar. Hon terrade mig pa mail, myspace och vagrade slappa Kevin. Det ar svart att lita pa sin alskling nar man ar 10000- tals mil ifran varandra, men vi lyckades bra och vi ar faktiskt gifta nu. Jag vann over henne, och han var den som vann mig over de andra.
Igar kvall var det dags att for sista gangen dra in henne i vara brak och jag hoppas hon ar ute ur vara liv nu. Aven fast vi kommer mota henne flera ganger och hon fortfarande ringer nar det passar henne, sa ar hon ute fran varat forhallande. Punkt.



(min lilla bild jag gav till honom for ganska exakt 1 ar sen nu)


Grattis Sign!!

...till "mitt" Clarion Sign, 1 ar sen ni oppnade idag! Ooohhh jag hade verkligen de roligaste manaderna nar jag jobbade dar, alla "sign - folk" ar sa underbara! Jag far hemlangtan nu nar jag tanker pa er. Ringde precis till repan for att gratta och ni ska veta att jag saknar er alla sa sjukt mycket!
Much Love

blogg x 2 mot min vilja....

Nu ar varat sovrum helt nystadat (jag tog tag i saken anda...) svarmor kopte hem en muffin fran Dunkin Donuts till mig sa efter den sockerkicken sa bara "swhoooosh" sa var jag klar med stadningen liksom, nastan lite magiskt.
Jag har tydligen startat en till blogg. Eller killarna i RepJA startade den och tyckte att jag skulle skota den. Jag kanner mig inte alls sugen pa det - det ar en sak att skriva whatever I want i min blogg har - och en helt annan sak att skriva om ett specifikt amne, pa korrekt engelska dessutom......hur som helst kan ni kolla in den har, och lamna garna lite comments and love dar sa killarna blir imponerade over hur fort jag kan starta upp saker, help a girl out, hehe.....

Confusing

Jag kanner mig verkligen som varsta yrvadret idag! Jag kan inte sitta still, men jag vet inte vad jag ska hitta pa - sa det slutar med att jag bara gar runt, runt i huset och suckar och blir irriterad pa att jag inte kan komma pa nat battre att gora. Snacka om att slosa bort tiden av ens liv.........deppigt!
Jag ar skitarg for de dar ackliga papperen. Hatar immigrationsverket just nu. Fast anda sa kanner jag mig inte ledsen - mer som " I know we're gonna make it" liksom... jag skulle bli galen om jag verkligen trodde att jag inte skulle kunna fa igenom mina papper.
Har borjat stada varat rum, det ar bombnedslag och kaos pa hog niva, men det var sa trakigt att jag gav upp. Tankte laga mat men ar inte sugen pa nat. Borde borja med tvatten men jag vill inte ta av mig de bekvama kladerna jag har pa mig - fast de ocksa behover tvattas. Confused.
Forsokte lagga mig pa sangen och lyssna pa min musik men da borjade jag grata ist! What the fuck?! PSM?

Forever 21 till Sverige?



Det maste ju vara nagot som manga onskar kommer handa! Det ar tydligen pa gang, rykten sager att den har popluara kladkedjan fran USA letar efter lokaler att sla upp butiken i Sverige ocksa.
Hur perfekt skulle inte det vara?



(Shoppa online kan du gora pa www.forever21.com)

Irriterande immigrationsverket....

Sen uppdatering idag, sorry....
Igar kvall traffade jag Juicy pa varan favoritbar vid Madison Square Garden, fick med oss hem 2 nya krokodiler, den ena doptes till Jauqline Jazz (hon var lila och ar nu fru till Jimmy Jazz) och den sista doptes till Lil'Kim Jazz ( den ar gron & lila = he/she? Sa Kim ar ett bra namn).



Idag vaknade jag och hamtade posten och holl pa att fa en ♥-attack! De senaste dagarna har vi fatt hem flera brev ang vara papper for mitt Green Card, sa vi har varit tvugna att kompletera vissa uppgifter och skriva pa flera papper, och det har bara varit massa problem. Vi har full koll pa vad vi skickade, och till vilket kontor, allt har vi i sorterader mappar med extra kopior pa precis varenda papper....sa nar de skriver att det fattas saker sa stammer det inte...hur som helst - vi hade blivit varnade att Immigrationsverket garna kranglar till det / tappar bort papper / inte ar sa hjalpsamma, sa vi har bara skickat in fler kopior pa whatever they want. Enkelt och bra. Idag fick jag hem en Rejection Note for 2 av mina papper, bla mitt arbetstillstand!
Paaaaanik!! Kevin har varit i telefon med dem fram och tillbaka nu i nagra timmar, men som sagt - det ar inte sa hjalpsamma............. jag hoppas bara det loser sig, for om det ar nat papper jag inte vill vanta pa sa ar det arbetstillstandet!

NYC

Heeeej allihopa! (som baby lart sig saga, jag har inte lart honom - han har lart sig fran filmen "Dum & dummare")
Det ar seriost med att lara Kevin svenska nu, det kanns liksom som att det ar pa tiden...... det gar sakta men sakert framat, sa jag ar stolt!
Igar kvall fick jag blommor och glass av honom nar han kom hem, kanns som han forsoker samla pluspoang till nat - men jag kan inte lista ut vad..?!

Maste det alltid vara nat konstigt nar killar ar gulliga - kan det inte bara vara att de vill vara snalla?


Idag blir det iaf Manhattan for mig, ska traffa Juicy igen, det blir ju typ 1 gang i veckan. Fast vi bor i samma stad sa ar det alldelens for langt emellan oss! Ska aka in lite tidigare an vi bestamt, jag gillar att bara ga omkring och kanna pulsen och kolla pa manniskor......




Grattis pappa!

Idag ar min pappas fodelsedag, sa massa GRATTIS till pappsen! Kevin har lart sig saga just "grattis" sa han var riktigt stolt nar pappa forstog vad han sa, hahha. Och massa kramar till dej och Lena ocksa som antligen tagit ratt beslut! =)


I en mans huvud:

Mina svarforaldrar sitter i soffan och kollar pa TV, svarfar ar irriterad for hans "varje - tisdag - bowling" ar installd.

Mrs - Du alskar mig mycket va?
Mr - Mmmm
Mrs - Jag vet det. Kom ge mig en puss!
Mr ignorerar henne totalt.
Mrs - Kom ge mig en puss.......
Mr - Gumman stor mig inte jag ar ju och bowlar!
Mrs - Nej, du ar faktiskt hemma ikvall sa ge mig en puss!
Mr - Men egentligen ar jag och bowlar sa egentligen ar jag inte har. Lat mig vara ifred!

Dar fick jag dagens skratt. Typisk ocksa hur mycket jag tycker att jag och Kev paminner om dem till sattet.....



Olika tankar om skottning

Ligger i sangen och slotittar pa TV..massa roliga reality shows som gar just nu. Om jag var singel jag latt vilja stalla upp i nat program... kanske inte nat dejting program - men absolut "Real Life" eller "I love money". Men jag skulle absolut 100% kunna soka till "The amazing race"... det verkar vara det roligaste och mest spannande... jag tror jag ska skicka in en anmalan pa mig och baby - vilket team vi skulle vara! (....eller ar det att riskera sitt forhallande...?!)
Jaja, hur som helst - Kevin lovade att kopa hem glass till oss ikvall sa jag vantar pa vad det blir for gott, jag onskade choklad, men vet att han ar en vanilj-person.

Tidigare idag skottade jag sno pa hela garden, och trottoaren utanfor ocksa. Svarmor fick en chock och beordrade genast att jag skulle ga in i huset igen, hon tyckte det var katastrof att en tjej skottade sno! Svarfar ringde mig och sa att han ville ha en svensk fru. Min man tyckte det var pa tiden och underade varfor jag inte gjort det forut....

Florida baby!

Min man ar den basta som finns. Vi vaknade till det har imorse.....

 

...men jag ar glad anda, for jag har namligen det har att se fram emot....



..vi ska aka over en lang weekend om nagra veckor, halsa pa hans slakt och vanner i Florida.
Ser fram emot det, lite sol och varme... vem vill inte ha det mitt i vintern?!
Yessss Im happy....


" Fylle film..."

Okeeeej people, nu ska jag iaf krypa ner i sangen, kolla pa videofilmen fran Rowmeins fest igar, Kevin filmade hela kvallen och jag kan ana att det finns mindre smickrande scener pa mig... speciellt nar klockan borjade bli 3 -4, och efter ett antal drinkar...... hoppas ni alla sover gott!
Lots of Love

Porr & Super Bowl

Jag vet inte om ni har lyckats missa det absolut roligaste i ar, eller vanta, det absolut roligaste jag nansin sett tror jag....
Mitt under Super Bowl igar kvall sa avbrots sandningen och ist visades en scen rakt ur en porrfilm. Tv bolget sager att satellit mottagningen maste ha kopplat fel, men har ni nansin hort talas om det forut? Nagon liten smart javel skrattar sakert gott at sitt lilla trick, och stora delar av varlden ocksa.... helt, helt underbart kul!
(Tyvarr kan jag inte lanka till videoklippet, men det gar att hitta pa Youtube, men maste vara medlem for att fa se det...)

Ist tankte jag visa er nat annat hysteriskt kul, jag kan inte trottna pa det har klippet.... sjalva nyheten ar hemsk, men kolla hur mordaren ser ut, men kan inte annat an skratta.....

In the club



Igar kvall fyllde Nadia 28 ar sa vi firade henne, forst middag hemma hos henne och sen party, party pa en klubb i Manhattan. Det var techno vs. hiphop sa valdigt blandad musik och valdigt blandat med folk, men jag har nog aldrig skrattat sa mycket som jag gjorde igar kvall!
Nu blir det playstation och sen ivag till hemmafest, det ar Superbowl ikvall sa Rowmein ska ha folk over, ser fram emot....
Hoppas ni haft en bra helg!


Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0