Dagens viktigaste fråga:

Eller nej! Veckans viktigaste fråga måste det bli, för det här är nåt som har disskuterats i flera dagar nu, både hemma, och med vänner. Baby tog det till och med till jobbet utan att få fram nåt vettigt svar. Jag hade en djup 2 timmars disskusion med Kevs farfar också på telefon - han har alltid svar på tal - men inte ens självaste gubben av alla gubbar kunde klura ut ett bra svar.

VARFÖ HAR JAG LJUS HUD OCH KEVIN HAR MÖRK?

Nu hoppas jag lite att det finns någon som av er som läser mig blogg som också läser bibeln och tror 100% på den sagoboken (hmmm) för det är nämligen där allt går fel....Om gud nu bara placerade 2 människor på jorden, Adam och Eva, och det spelar ingen roll om de var vita eller svarta eller gula, men hur kommer det sig nu då att det finns folk med massa olika färger och olika hår?

Jag tror på vetenskap och jag tror på evolutionen, och jag tror att olika former av celler / organismer / damm och annat skit mixar ihop sig och växer till olika saker, beroende på vad de hittar att blanda sig med så förändras det hela tiden.

Okej, hitills har de flesta dragit till med nåt halvflummigt svar att vissa männiksors hy anpassar sig till solen och mörk hy klarar av värmen bättre. Okeeeeej...I get that, det ligger säkert nåt i det - men Kevin blir ju också solbränd, och på vintern går ju han också tillbaka till en ljusare färg.....?

Jag bara undrar liksom....






Kommentarer
2

ja men det är ju klart att han också kan bli solbränd. Han är ju bara brunare, inte det mörkaste som går.

2009-05-05 @ 16:19:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0