Forever is not enough time to spend with you..

....I WANNA LOVE YOU LONGER
CAUSE BABY WITH EVERY SINGLE THING YOU DO
I WANNA LOVE YOU STRONGER
SEARCHING FOR LOVE ALL MY LIFE, NOW THAT I'VE FOUND YOU I REALIZE
BABY WITH YOU I'M ALIVE, SO ALIVE




Min baby ska jobba dubbla skift inatt, så jag får sova ensam =( Gillar det verkligen inte!
Har precis kommit hem från shoppat en kostym till jobbet imorgon, ska firas Halloween och snygg ska jag vara!
Vad tror ni jag kommer vara utklädd till?

Okej, det var en gång...

...2 tjejer som skulle köra till en gammal avlägsen skola mitt i ingenstans. Lägg till spöregn och att det var mörkt ute så ni får rätta känslan....När de kom fram till rätt väg där ute i mitt i nowhere så tog de fel avtagsväg, åkte genom fel grind, och hann åka en bra bit in på grusvägen innan de fattade att "faaaan, det måste ha varit fel grind!" Tyvärr var alla de små vägarna märkta med "ONE WAY", inga gatulampor och alla de små koloni-husen var nedsläckta. På GPS:en ser de 2 tjerna att de åker runt, runt i samma område. De försökte ringa lillasyster som var på skolan - men mobilen hade ingen service. Vid ett tillfälle såg de en bil som körde men den försvann lika fort igen - tur det kanske - vem vet vilket psyko de hade kunna träffat på? När tjejerna tillslut lyckades krångla sig ur cirkeln med enkelriktade grusvägar så krockade de nästan med ett rådjur som kom springande.

Efter att ha hittat vägen igen (nästan 40 minuter senare...) och fått vägbeskrivning av en bartender + kunnat prata med syrran i telefon så var de ääääntligen framme!

Snabbis!!

Hello peoples.... det blir kort ikväll...jag jobbade hela dagen, sen har jag och Liana vart och hälsat på min vackra syster på au-pair-träningskolan, ett himla äventyr blev det - men den historien tar vi imorgon! Nu blir det dusch, svenskt lösgodis (tack ♥ Madelene!!) och nya avsnittet av "Vampire Diaries" men min vackra man =)

Vinter-brun!

Idag har jag vart riktigt seg kan jag lova. Drinkarna igår tog på mig - tror jag börjar bli gammal.... pratade med Ida i telefon och såg fram emot att ta en tupplur sådär mitt på dagen (lyx! Hehe) men hon övertalade mig att åka till frisören och fixa till rufset. Mörkbrunt blev det, jag gillar det! Lämnade mina extensions hos M också så hon ska färga dem bruna och sen sätta i dem igen.
Igår kom min syster till New York också, hon ska vara au-pair i Boston i 1 år, men eftersom hon åker med samma företag som jag gjorde för några år sen så ligger skolan där de måste ta kurser innan man skickas till familjen, ja den ligger ganska nära vart jag bor. Imorgon ska jag ta en sväng ut dit och ge henne en kram ♥

...med våran älskade swampwater, hehe = favorit i repris!

På nästa favoritställe! Massa minnen från denna restaurang, oj oj oj =) Men drinkarna är mer än delicious, rasberry pinacolada och tangerine pinacolada är helt fantastiska!

1 drink! That's all I had I swear....

På väg ut

Nu drar jag till frisören, måste fixa till håret, min utväxt är kaos och dessutom tror jag att det blir brunt igen nu till vintern...kanske sätter i löshåret igen också...vem vet?! Jag har själv ingen aning om vad jag ska hitta på, jag låter underbara M som fixar till min kalufs få sista ordet!

Natti natti!

Okej, hemma igen! Efter mat, x antal drinkar och massa babbel och skratt med Juicy och min syster-inom-lagen Liana (hehe) så är det dags att sova. Lite onykter och massa trött! Sooooo - vi hörs imorgon! ♥

På väg till Manhattan

...För drinkar med Juicy och lilla Liana. Det gäller att passa på när man är ledig såhär på veckordagar =)

Lite hungrig var jag, så blandade en smoothie på körsbär, blåbär, jordgubbar, vaniljyoghurt och banan. Supergott.

Sa bara packa handväskan sen blir det tjejkväll!

Rabies?

Alltså jag måste berätta det här sinnesjuka som hände imorse. I det området som vi har köpt hus finns det en hel del hemlösa katter (don't know why, men baby har som mission att döda dem för de förstör våran gräsmatta och bajsar överallt....) och flera gånger har jag sett en liten hund trippa omkring på gatan, en liten brun chihuahua. Imorse tänkte jag bara ta mig en närmare titt på den lilla vovven - att han verkligen var okej och så, och jag gick närmare och närmare och pratade lugnt med honom (HA HA HA - som att det spelade någon roll....) Hunden fick flipp - han blev totally crazy. Den lilla skithunden attackerade mig och morrade och skällde och jagade mig hela vägen upp på trappen till vårat hus! Kevin dog av skratt såklart. Underbart nog fångades allt på övervakningkameran så det här kommer jag nog få leva med länge - och baby har lagt till en anledning till varför jag INTE ska få en hund....

25-års fest

Mysig bar, goda drinkar och roliga människor, det är allt som behövs för en schysst fest =)
Meeeee and my boo ♥

Dave tyckte att vi behövde sällskap i bilden, hehe

Snygga killar! By the way, om nån är intresserad så är Prince tillgänlig, väldigt singel skull eman kunna kalla det - men han tror att han börjar bli redo för ett seriöst förhållande. Han gillar stora rumpor och starka drinkar, dancehall och han vill ha en tjej som har bra humor....sååå om nån tycker att det låter bra så kan ni få honom!

Sminkning pågår!

Nu ska vi tydligen på fest, trevligt, trevligt....på med klackarna bara sen blir det partyyyy hela natten lång, just the way I like it baby! =)



No comments

Har precis kommit hem från en kaos-dag på f*cking j*vla k*uk Macy's. Så, nu har jag fått det sagt! Nu blir det pizza med älskling och mysa framför en film. Lots of Love to you ♥

Höst väder kräver nya skor....

Mina rainboots som jag haffade på REA på jobbet, mina har dock grått band om fotleden och kanterna, mycket snyggare =) Synd att inget smartass har lagt upp en sån bild på google...

Stövlar från Babyphat, kan lova att de var billiga med mina rabatter och "pengar" man tjänar genom vissa saker på jobbet...ohh yessss - papperspengar köpte mig dessa snyggingar ♥

Sovmorgon?

Guuuud, jag kan inte fatta att jag försov mig imorse - ni som känner mig vet ju att det händer i stort sett aldrig! Jag kan inte ens minnas när det var sist det hände?!? Jag skulle börja 9, alarmet var till 7.45, bussen går 8.40, och vet att jag vaknade runt 7-tiden och kollade på mobilen, måste ha somnat om med mobilen i handen och bara klickat av alarmet innan det började tjuta (vibrerar innan...) och somnat om. Vaknade som tur var av TV som automatiskt kommer på 8.35 varje morgon (babeee I know I say I hate it, but it saved my life today...*smileee*) Hur som helst - jag verkligen flög ur sängen och drog upp baby, sminkade mig i bilen och fixade håret på jobbet efter jag loggade in, hehe....funkade iaf helt okej jag var bara 10 minuter sen, men såg ut som en galning hela dagen =)


Trööött...

Vi var helt sega imorse, ville verkligen inte gå ur sängen! Men nu är vi uppe (tack vare Jayson som kom och ringde på dörren och släpade baby ur sängen hehe) Killarna DJ:ar i källaren så jag ska göra lite frukost innan det är dags för jobbet...... vad har ni för er idag - pleeeease tell meeeeee att eran dag var rolig! =)


Dagens roligaste:

Det här...helt sjukt - och helt sant!



På 2:a plats över saker som hänt som har med nakenfisar att göra kommer svärföräldrarnas lilla "30-år som gifta-semester i Jamaica", de kom hem idag från en skön veckas avkoppling...på ett minst sagt frigjort hotell! Ja, "Hedonism" 1,2 och 3 är hotell i karibien som är uppdelade i olika delar, varav ena delen är för nudister. Mina svärföräldrar visste precis vad de gav sig in på när de bokade sin resa (de valde hotellet pga en kusin som är DJ där) men de visste inte att folk fick gå "all out" så att säga, och jag har haft en minst sagt galen kväll här hemma när de skulle berätta och visa kort på allt som de sett under semestern....svärfar berättade om folk som hade sex på bardisken, i restaurangen och i solstolarna, och min svärmor på köksbordet med benen i taket är ingen vanlig syn kan jag lova HA HA HA!

Tips på mat?

Idag är jag ledig igen. Passade på att ringa mina två gamla tanter - farmor & mormor, alltid lika gulliga att prata med! ♥ Behövde lite tips för idag förstår ni - idag blir det att laga köttbullar! Jag vill verkligen veta hur man ska göra för att det ska bli att smaka som när de lagar mat hemma....det blir liksom aldrig lika gott när jag gör det.....


Måste fixa håret!

Okej, nu har jag fått för mig att jag ska färga håret mörkare igen...inte svart som jag hade förra året, men brunt...liksom nöt-brun, om det nu finns nåt som heter det?! Typ med slingor kanske som jag hade när vi gifte oss (1:a gången hehe)..... ehhh jag vet inte jag vill ändra på nåt bara - kanske sätter i löshåret igen så länge...

Halloween, oktober 2008

December 2008

Med extensions...

...Eller så låter jag det växa vilt helt och hållet, tillbaks till mitt riktiga hår alltså. Natural baby!

=)

Inside.

Jag har vart ledig idag..tvättat och handlat mat, men mesta delen av dagen har jag pratat i telefon! Mamma, lillasyster, Ida, Jessie &. baby Z och med extra-mamma Lena, himla många samtal blev det idag =)
Nu sitter jag här och äter en knäckebrödsmacka med ost och funderar över livet...jag känner mig helt maktlös över vad som händer, speciellt hemma i lilla Sverige och i min älskade familj. Jag saknar alla så mycket, speciellt när saker och ting är mindre bra. Biljetterna hem är $580, jag borde ta en liten sväng hem snart, bara för att ge mamma och farmor en puss och kram ♥

Vem var....

...jag på middag med ikväll?!

Hehe, det ser ju ut som en äkta papparazzi-bild ju...men så spännande är inte mitt liv heller! Älskling tog med mig på jamaicansk restaurang i Queens, himla gooood mat var det!

Sov gott ♥



Alltså, det är säkert bara jag - men första gången jag hörde den här sången trodde jag det var Robyn som sjöng... hur som helst är det är fin sång och den blir min låt att somna till ikväll - repeat - here we gooooo!

Okay, sååå....

....efter jobbet gick vi och käkade middag med Nathalie & Clark på T.G.I Fridays, himla mysigt var det - kollade på baseball och babblade tills lilla Liana ringde och var hemma rädd och ensam...vem sa att det är en bra idé att gå på skräckfilm utan att veta om nån är där när man kommer tillbaka hem?! =)

Jobbet var okej idag, lördagar är alltid bra pengar eftersom vi jobbar på provision, och jag hade lockat håret och gjort mig söt imorse, jag tror det funkar att dra tills sig kunder när man är extra fixad, hehe......

GRATTIS ÄLSKADE LILLASYSTER SOM FYLLER 21 IDAG! Yeeeayyyyy, legal in the U.S, hehe....WE LOVE YOU PUMPKIN! ♥

En vanlig lördag...

..vaknar, åker till jobbet, kommer hem = trött och hungrig, myser med baby, somnar, vaknar på söndag och gör samma sak.

Idag är inge annorlunda...tyvärr!

Kallt, kallt, kallt!

Gooosh people - hösten är verkligen här! Det spöregnar och blåser och jag fryser så min rumpa skakar!

Ligger och slötittar på "The real housewives of Atlanta" men längtar tills baby kommer hem och kan mysa med mig, min underbara man som kom och käkade lunch med mig idag innan han åkte till sitt jobb ♥
Vi hann inte träffas alls igår - jag somnade innan han kom hem och när han försökte väcka mig med pussar för att säga hej hade jag kollat konstigt på honom och vänt mig om, hehe.....



Nya höstkläder

Just show it....



...jag har inget mer att säga än att det här är garanterat en av de bästa sångerna, och en av de mest geniala samarbete mellan artister...kanske nånsin? =) I'm so in love i den här sången - hur lyckas man göra en uuuuunderbar R&B-sång med två dancehall/reggae artister?!! AMAZING.

I've been watching you....

Last night i bilder:

Jag mötte upp vackra Josefine i downtown för lite mexicansk mat och drinkar!

(OBS! Ni får ursäkta det perfekt placerade ljuset rakt in my face liksom)
Vi träffade på en glad norrman och hans jobbarpolare, och de övertalade oss att testa olika sorters TEQUILA (memo för nästa gång: don't do it!) Det blev alltså tropisk-tequila och choklad-tequila, och jag hatar fortfarande tequila. Så var det med det, men kul att ropa SKÅL FöR FAAAAAAN med en full norrman.

Vi kunde inte bestämma oss om vi ville ha Sangria på rött eller vitt vin, så vi beställde in en kanna av varje. Den röda var faktiskt godare - smakade som godis =)

Finally!!

Igår funkade det inte att publicera inlägg, irriterande! Jag som hade massor att berätta =) Det får bli senare idag ist, efter frukost och dusch, så länge lämnar jag er med en av mina favoriter just nu:

God morgon Sverige =)

Jag ska snart sova men på facebook märker jag att mina svenska vänner börja vakna till =)
Vi var på bio ikväll, kollade på "Couples retreat" med vackra svenskan Malin Åkerman. Den var faktiskt rolig och jag käkade alldelens för mycket popcorn också, hehe!

Nu blir det sängen för min del - är alltid supertrött nu för tiden. Ledig imorgon så ska försöka övertala baby om att vi ska ta sovmorgon....

Massa kärlek till alla er som läser bloggen varje dag, jag ser att siffrorna ökar hela tiden ♥

Helgen är över!

Ahhh helgen är äntligen över = jag har lediga dagar att se fram emot =) Eller imorgon är ju en helgdag (Columbus Day) så alla är lediga ändå...alla utom jag!

Igår efter jobbet blev det direkt till Kevins mosters 40-års fest "A red carpet event" som hon kallade det, alla var uppklädda och fick gå på röda mattan in till festen, maten var supergod och baby DJ;ade hela natten lång. Sov nästan ingenting innan det var dags att vara tillbaka på Macy's och sälja skor..... har verkligen varit supertrött och irriterad idag.

Nu har vi huset fullt med folk - svärfar fyller år, och det spelas Domino och pumpas reggae. Jag slappar vid datan och baby spelar playstation hehe, sociala....


Shopping!

Jag har klagat 2 dagar i rad att jag inte har några bra kläder att jobba i, alltså kläder som jag verkligen känner mig bekväm och snygg i....min chef har ju klagat på att mina kläder inte är "black enough" för att följa klädkoderna = jag har ofta på mig färgade linnen under kavajen eller tex grå kjol med svart tröja...så baby tyckte jag skulle shoppa lite nya kläder så jag kan hålla käften på morgonen framöver (hehe!) Visste ni att magkedja är mode igen?! (Eller säljer affärer magkedjor hela tiden? Panik! Inne eller ute?) Jag köpte en iaf att ha utanpå en tunika eller svart lång tröja...sen köpte jag en svart lång tröja, hehe....svarta kavajbyxor utan fickor, skärp och en svart ballerinakjol. Efter det gick jag och fixade mina naglar - man kan säga att jag hade en liten ego-kväll =)

Nu sitter jag hemma och funderar på hur olika fredag kan kännas! Förra veckan skulle jag vara ledig hela helgen och var superglad och avslappnad....denna helgen jobbar jag hela dagarna och det känns ju lite trist...Men det är ju trots allt helg, och man kan käka godis utan att det känns fel! =)

Too much!

Jag uppdaterade inte alls igår, det fanns andra saker som tog upp min tid och mina tankar.

Efter att ha terroriserat växeln på Uppsala sjukhus i en halvtimme igår om att hitta vilken avdelning mamma låg på (de ville inte ge ut patientinformation...) började de koppla runt mig och tillslut fick jag prata med en snäll sköterska som faktiskt tog med sig telefonen in till mammsen. Det var skönt att få prata med henne och fast jag vet att hon var aprädd så var hon himla stark i telefonen och vi skrattade och skämtade innan det var dags för hennes operation. Hon ringde nyss tillbaka och sa att hon har ont, men mår bra, allting verkar ha gått bra! Skönt att höra!
Nu hoppas jag du får vila ut ordentligt och komma hem fort!

Min vackra Jessie.....ayy ayy mami, tydligen måste vi gå till Plan B, måste bara komma på den först =) Du vet att vi kommer lösa det här gumman, jag kan inte se mitt liv i NY utan att du & baby Z kan komma och hälsa på mig, det går inte serruuu.... men som vi redan vet så finns det kryphål i alla system och vi ska hitta dem!

GRATTIS LILLEBROR TILL KöRKORTET!
Du är bäst alltså =)

Håll tummarna!

Jag är nervös, jag kan inte slappna av och försöka sova. Imorgonbitti ska min vän Jessie ha ett viktigt möte, som kommer påverka våran framtid sjukt mycket. Jag saknar att inte ha mina vänner här, jag känner mig ensam och de som säger att "du har ju kevin..." vet inte vad det pratar om! Man kan aldrig, aldrig ersätta sina vänner med en snubbe, fast baby är min bästa vän och the love of my life så går det inte att jämnaföra med sina tjejkompisar. Hejja, hejja Jessie - det kommer gå så bra och snart sitter du på ett plan till New York ♥

Dagens roligaste!

...den här bilen är parkerad vid tågstationen, hehe...


Tattoo

Min nya "heartbeat" - tatuering är dedicated to mamma, du är underbar och du har ett sånt gott ♥, allting kommer blir så braaaa ska du se! Min lilla mamma har fått hjärtproblem fast hon är så ung, och ska opereras på torsdag, jag tänker på dej hela tiden. Jag älskar dej.

Skratt-attack!

Sent igårkväll ringde baby's mobil och han stog i duschen, jag sov men vaknade till av den hysteriska ringsignalen, svarade och det var O, Kevins bästa kompis. Vi har knappt pratat sen innan NY-festen pga av allt skit med svensexan och respeklöshet, tyvärr - vi har verkligen varit bra vänner men vi har tappat det nu. Hur som helst som ville han prata med Kev, och ville att han skulle ringa tillbaka när han duschat klart...."No, cause you're taking away my private time with my husband!" Sa jag...O började gapskratta och så började jag skratta, och vi kunde verkligen inte sluta! Han satt på jobbet och jag låg i sängen och vi skrattade ihjäl oss! Hur sjukt som helst, vi skrattade tills baby kom ur duschen och frågade vad fan jag höll på med, hehe. Jag fattade ingenting! Men det blir väl så när man är trött....

New dayyyyy

Sååå nu är dagen snart slut, kom precis hem från Manhattan, hade dancehall-klass med Hanna (yeaayy hade apkul! Mycket rumpskak och skön musik), käkade lunch med baby, käkade med Juicy (igen, hehe) och tog en liten måndagsdrink sådär på kvällskvisten =)

Fullt schema.

Idag är det dags...att börja dansa igen! Eller börja och börja, men ska försöka ta lite klasser iaf när jag inte jobbar. Min underbart duktiga f.d danslärare Hanna Herbertson bor ju också i New York sen typ 1 år tillbaka och varje vecka får jag reklam om hennes klasser, och idag är jag ju ändå ledig så jag mailade henne att jag skulle komma!

Innan jag åker till Manhattan måste jag hinna gå till posten, fixa naglarna och ringa några personer ♥ i Sverige, och senare ikväll ska jag träffa Juicy! Kommer nog bli en bra dag det här.

För 1 år sen

...var jag och Ida i Miami ju! Herreguuuuud, 1 år sen!

(Ingen vigselring och med svart hår, saker har verkligen ändrats!)

Redan över?

Ja alltså, den dåliga uppdateringen beror på att jag var ledig idag, och vi har varit ute och fixat med grejer hela dagen! Vaknade tidigt och åkte till en vän för att älskling skulle hjälpa honom med hans nya persienner (haha!), trist tyckte hans tjej så jag och hon gick och tog ett glas vin - bra frukost! =) Jag har känt henne i 1 år och aldrig sett henne utan ett glas i handen, jag fattar inte hur hon orkar!

Handlade saker till huset, käkade lunch och bla bla bla trist för er att höra hela dagen i detalj. Har spenderat kvällen i sängen med "Heroes season 3" och grillade mackor! Mysigt.

Helgen har gått så snabbt - jag fattar inte vart min lediga helg tog vägen?!

Vad har ni gjort i helgen?

Tidigare idag.....

Ledig lördag

Sooo....hur har dagen varit....lite seg, vi har fixat i huset, kollat på film, hälsat på släktingar till baby och...jag gjorde en ny tatuering. Lite impuls sådär. Eller inte tatueringen - men själva tillfället liksom. Känns bra! Baby videofilmade ist för att hålla mig i handen så jag antar att det blir facbookat snart.

Komplex?

Jag står och pratar med några killar jag jobbar med ute på golvet bland kunderna, jag köpte nya stövlar för någon dag sen och hade de på mig på jobbet igår....

Ben - "Why didn't you buy these instead?" (Snygga stövlar men utan dragkedja på sidan)
Me -"Because I have fat ankles! I need a zipper on the side!"
Ben - "Yeah, you do have huuuuuuge feet! HA HA HA"
Me - "No...no... not big feet, just fat!"
Ben - "Huge. Like....huge. What are you, a size 12?"


HA HA HA, orka vara så dryg mitt bland kunderna, jag är 8½ faktiskt, inte värre än så.

FREEDAG!

För första gången på väldit länge känner jag verkligen att det snart är helg =) Jobbar till 22, sen ska jag till stan och mysa med baby som jobbar nattskift igen = uppdateringen idag kommer vara sämst! I'm sorry....♥

Vill önska er en himla super-duperbra fredag!

Ensam.

Min älskling jobbar dubbla skift, alltså hela natten så jag måste sova själv...don't like it! Fullmåne är det också.....och efter alla vampyr-serier vi följer nu så skulle jag helst ha sällskap i sängen! Ska iaf ta en dusch, göra en macka med ost och paprika och gå och lägga mig i sängen och kolla på TV. Jobbar kväll imorgon och sen har jag faktiskt hela helgen ledig - det ni! Första gången det händer (utan att jag sjukanmäler mig, hehe) sen jag blev anställd. Ska verkligen njuta av helgen.

Lite av varje

Nu har jag suttit och kollat igenom "Svenska Hollywood fruar" som alla tjatar så mycket om, jag tycker det verkar ganska underhållande! Bortskämda silikontanter som är korkade blir ju bra TV! Vad tycker ni?


Visst känns det alltid som att precis när man betalat av räkningarna så kommer de igen...man får liksom aldrig vila från att betala massa grejer!

Det var så skönt att prata av mig med lillasyster idag, du är så rolig du.....jag längtar tills du ska komma hit och jag vet, jag veeeet att allt kommer bli bra och du kommer ha ett superbra år här!



(sorry alla bröllopsbilder, men det är ju typ det jag gjort hela tiden det här året - gift mig alltså!)
=)

Underbara unge!

Jag saknar dej så sjukt mycket lilla trollunge!

Jag hoppas du vet att du ska ringa Antie Belle när du blir äldre och hamnar i trubbel =)

Det vackraste som finns är att höra dej säga "I love you auntie!"

Min.lilla.gudson.

Underbar.

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0