Uuuuhh....

Jag är ganska säker på att jag kommer dö imorgon. Läkartid. Blodprover. Sprutor......

Jag försöker förbereda mig mentalt men det funkar ju laldrig, eftersom den riktiga paniken kommer när man väl sitter där och håller ut armen. Kevin skäms, men han ska fan vara där och jaga ifatt mig imorgon också när jag ger mig på min flyktplan. We're in it together liksom.
Bara så ni vet om jag inte uppdaterar mer från och med nu så har jag antagligen överlevt men chockats svårt av alla rör med blod de ska fylla imorgon bitti. Passande att det är Halloween-helg.....

Gooo natt!

Efter problem med elen sen i söndags så "bor" Tanisha, Okeeffe och lilla K här nu, så fullt hus kan man verkligen säga, men det är mysigt! Har precis käkat kinamat, eller jag har petat i maten som vanligt - har inte direkt kärlek för kinamat....

Efter jobbet idag drog jag till Starbucks för att fika med vackra Jennifer. Mysigt som alltid, och eftersom hon slutat på mitt jobb har vi massor att uppdatera om. Hann prata i telefone med syrran också, alltid lika underhållande-  hon har sjuka kommentarer till allt, haha, vem bryr sig egentligen om hur gammal killen man dejtar är....? =)

Neh, jag ska fortsätta vara gammal tant och gå och lägga mig, eller duscha sen sova. Eller duscha, äta lite, sen sova. Tryck in lite mys men älskling också så blir det precis som vilken kväll som helst - alltså att jag bestämmer mig för att sova tidigt men kommer inte i sänge förrens efter 1.30. Typiskt mig.

Vad svärmor säger:

I stället för sjukhus säger hon.....just det k*khus. Vilket kanske inte låter hysteriskt kul men det är det verkligen! Jag har skrattat hela kvällen, men jag var tvungen att be henne sluta säga det. Det var typ lika kul som när pappa & Lena var här och skulle förklara rapsolja, och drog till med rapeoil -och så visade det sig att det var rätt ord....sinnesjukt! Jag älskar att försöka lära dem svenska, och nu måste det faktiskt hända snabbt, snabbt, snabbt..... ;)

24 Oktober

Jag har vart helt utslagen hela veckan. Supertrött!
I Fredags hade jag läkartid på morgonen så var försenad till jobbet så stannade sent för att hinna med lite mer av mitt jobb. Kev hade vart ledig hela dagen och drog iväg för att DJ'a när jag väl kom hem, och jag gick ut och käkade middag med Leelee och hennes vänner. Fast jag mest längtade efter sängen åkte jag och köpte glass och åkte hem till Tanisha för sällskap. Somnade i hennes säng ist, haha, och vaknade av min mobil runt 2-tiden så jag åkte hem. Älskling kom hem runt 4-tiden med supermycket energi och skräpmat så då vaknade jag såklart..... Dagen igår spenderades mest i sängen, men var en snabbis till kemtvätten och förbi huset en sväng också för att hejja på min man som jobbar så hårt ♥
På kvällen var det dags att fira Tameka som fyllde 30. Massa god mat, helt okej musik och tårta, men var hemma strax innan 2 igen och jag gick och la mig. Killarna drog iväg på "big boys night out" men vaknade av att de kom tillbaks strax efter 5 igen.

suck!

Guuuud, mitt jobb är så upp och ner, kaos på hög nivå. Idag sparkade de en av de tjejerna som har komplicerade jobbuppgifter, och som dessutom vart där i snart 4 år, pga helt sinnesjuka anledningar. När jag började var vi 10 på kundservice (det finns 12 platser) och nu är vi 3 heltid och 2 deltidare = aldrig mer än 4 st med jobb för 12....och på de andra avdelningarna ramlar det bort personer hela tiden, men det anställs ingen?! Stress, stress, stress om jag skulle visa er inboxen på mailen jag sköter skulle ni tro att jag skämtade - det är hundratals mail med tracking# för beställning som ska följas upp av moi, nång gång mellan alla telefonsamtalen som jag nu måste ta pga personalbrist...och just det ja - tjejen som fick sluta idag, hennes lista på uppgifter hamnade på mitt skrivbord.....orka! =/

blocket.se

Satt och letade igenom alla mina bilder i hopp om att hitta bra bilder på min brudklänning. Har precis lagt upp den på blocket, tillsammans med T's klänningar, och svärmors klänning från när de firade silverbröllop. Visst att det kan vara en fin grej att sprara sin brudklänning men den kommer ju aldrig att användas igen, bara ta upp plats i garderoben..... däremot behåller jag min slöja, tiara och självklart mina smycken och skor! Eller ja, vem vet - klänningen kanske inte blir såld heller, haha...men *hoppas*!!
Anyway, hittade massa kort från festen här i NY förra hösten, som jag inte tror ni har sett, så ENJOY! =)




GRATTIS MADÉLENE ♥

Min vackra, underbara, tokroliga, superfantastiska syster fyller 22 idag, massa grattis ♥



Helgen har bara svischat förbi! Igår jobbade vi i huset med lite småplock, och sen fick vi lilla K avlämnad hos oss. Käkade middag på T.G.I Fridays och sen film i sängen med kakor och glass. Superlugnt och mysigt alltså, och så fick hennes föräldrar chans att festa loss också!
Idag har jag spenderat nästan hela dagen i bilen, massa ärenden och iväg för att beställa lite mer kakel - det fattas tydligen lite nu när det gör sista biten. Så spännande var min helg, jag önskar det var i alla fall en dag till att slappa på..... ser redan fram emot nästa helgen alltså!

Halloween!

...Nu kanske ni inte firara Halloween där hemma som de gör här, men eftersom jag är ganska hängig och trött idag blir det en lista med bra ekonomiska idéer vad man kan klä ut sig till för festen.... 

*
Get a bag of white balloons and a box. Put the box over your head and cut out holes for your arms. Paint the box a bright color and the word "soap" across it. Then tape the bubbles to the top of the box around your shoulders and head.
* Get a large box and paint it white, green or tan. Make a hole at the top for your head and armholes. Glue on some magnets and some post-it notes with shopping lists and phone numbers. Go as a refrigerator.
* Wear a t-shirt displaying your favorite brand of booze. Get a foil pie plate, punch two holes in it at either end, and run string through it. Put it on your head like a hat and tie it. You're a bottle of your favorite drink.
* Throw a white sheet over your head, and cut a hole for your head to come through. Wear a yellow hat and paint your face yellow with make up. Go as a fried egg.
* Get an old black sweat suit. Get yellow fabric paint and paint a double-line down the middle, vertically, front and back. Glue some tiny toy cars up and down your front and back and go as a highway.
* Tie a sneaker to the top of your head, wear all pink and paint your face pink. Go as a piece of gum.
* Attach gum wrappers, small pieces of pink clay to represent gum, soda cups and popcorn bags and a few kernels of popcorn to a black sweat suit, and go as a theater floor.
* Glue cotton all over a light blue outfit and carry a water gun to squirt people. You're a rain cloud.

Jag har redan min perfekta idé till årets Halloween party, så jag avstår från alla punkter på listan....


Liten uppdatering!

Okej så helgen var minst sagt fullt up, fullt ös medvetslös...typ. Syrran kom och hälsade på och vi började fredagkvällen med middag, jag, lillasyrran och "sis", alltså Leelee =) Travligt, trevligt. Det blev en lugn kväll, och vi fick till och med sovmorgon på lördagen! Fixade lite i huset och Madeléne hjälpte äntligen till lite och nu har hon förtjänat att få låna gästerummet när hon vill, haha. Sen drog vi in till Manhattan för GIRLS NIGHT! Mötte upp Juicy på Penn Station och käkade på Dallas BBQ på 42nd Street *Mmmm* bakad potatis och grillad kyckling ♥ Sen drog vi till en klubb. Tågresan hem var kvällens absoluta höjdpunkt - sjukt kul att kolla och lyssna på fulla människor, tex tjejen som inte kunde få upp dörren och folk skrek "PULL!" eller "PUSH!" tills hon var helt förrvirrad, eller bruden som ville ta kort med poliserna och försökte tviinga dem att le, för att sen kräva "high fives!" HA HA HA, orka.....
Söndagen var slapp, väldigt sen frukost, lite TVspel, sen IKEA för att shoppa....saker till huset men det blev godis, nyponsoppa och lingonsylt ist. På kvällen var vi ute och käkade för att fira svärfar som fyllde 60, och Madde som fyller år nästa helg...ja ni - much more to tell men det får vänta till ett senare tillfälle ;) Men jag hoppas att eran helg var lika innehållsrik som min!


Fredagar betyder oftast....

....helg, godis, ett glas vin eller två och bygga på huset. Imorgon betyder det också att syrran kommer till stan ♥ och det ska börjas med sen middag. Jag ska ta med henne ut och käka direkt när hon kommer fram, och på lördag kväll blir det party i Manhattan. Girls only. Det ska alltså bli en superbra helg och jag ser fram emot det....men först - jobb kl 9, sen måste jag hinna iväg och shoppa lite. Imorgon kör jag dessutom svärmors bil så det ska bli kul, och lite nervöst. Vill ju inte göra en favorit i repris direkt... eller ja, inte BMW imorgon, det blir Jeepen men ändå ;)

Ha en bra Fredag allihopa!

Ekorren, del 2

...man kan tydligen se på ekorrens päls om den är gravid, tydligen ska den ha en speciell grå/silver färg och det hade våran tjockis på jobbet. Mystery solved liksom, klart hon hellre låter sina ungar växa upp på mysigt kontor än i en svajig gammal gran. Det vart inte så långvarigt iaf, min chef fick panik för att man inte ska behandla gravida illa, och lyckades skaffa fram en bur som hon fyllde med riskakor och nötter. Tjockisen var snabb att hitta maten och så var det in i iblen och iväg till närmsta park som gällde...
....Vilket var lite trist, det hade vart kul med ett husdjur!

If you would only listen to me, you would see that I am always right....

 

 

Jag har verkligen noll tålamod på kvällarna och det är irriterande att ingen i den här familjen tycker om samma saker, hur blev det så liksom? Svärmor svor på allt att hon inte skämt bort sina barn och man, men om ingen äter samma maträtter - hur har de då klarat sig om det inte vart så att hon lagat olika mat åt dem....hmmm... =) Jag ser verkligen fram emot att bara vara jag & kevin så allt blir enklare, jag brukar kunna få honom att äta nästan vad som helst nu för tiden. Ikväll lagade jag iaf potatismos, ris, BBQfläskkotletter och kyckling med chili och vitlök. Varken svärfar eller älskling gillar grönsaker eller sallad heller. Förstår ni hur galen jag blir?! Förslag på snabblagad och enkel mat som kanske kan funka för alla i huset?

Kevins och svärfars lunchlådor. Ser inte allt för mumsigt ut kanske...haha

Sen la jag mig på soffan och sms:ade men världen. Typ. Jennifer, Kevin, Tanisha, Leelee och Josefine. Jag måste släpa mig iväg och fixa mitt abbonemang nån dag, vet ni att jag betalar extra varje månad för att messa Sverige men ni verkar aldrig få mina sms? Irriterande.

Komsi, komsi lilla gullegull....

Strax innan stängning på jobbet idag blev det full fart, vi hade nämligen fått in en ekorre på andra våningen. Som ni alla säkert vet blir de ganska förvirrade och galna när de kommer inomhus och det här lilla stackaren lyckades jaga in sig själv på toaletten och gömde sig. Sen kom det fram att killarna på lagret hittat honom bakom en kartong i början av veckan och börjat mata honom med ost och kakor, och fet var han. Som min chef sa: "He doesnt look like a normal squirrel, he looks like a lazy city one that would stroll down the street and eat cheeseburgers....actually -  he look like my grandma's fat dog" Så ja, han är nu instängd på toaletten i väntan på bättre tider, nån djurorganistation, eller.....döden som min chef glatt och kallhjärtat hoppas på.....

5 Oktober

Idag fokuserade jag på något väldigt viktigt på jobbet. Matlista. Den matlistan som mamma, pappa & Lena och mormor ska få ta del av snart - nämligen alla de maträtter jag vill ha när jag kommer hem! Överlycklig är jag för all svensk hemlagad mat jag ska trycka i mig, och jag vet att syrran har en lista på gång också, haha...

Annars var jobbet apjobbigt - massa sura kunder och ingen ville säga mitt namn rätt! Jag vet inte hur de kan få mitt namn till Rose, Valerie eller Beth men ni skulle bli förvånade hur många gånger per dag jag blir kallad de namnen.... det enda roliga idag var ett telefonsamtal med en rysk man som tyckte att jag gjort världens misstag att flytta till USA, och han hade tydligen vart i Sverige 1973 och det var ett fantastiskt land....Men annars var alla samtal skit- min chef mutade oss med klubbor sista timmen för att vi skulle svara i telefonerna, det var bara jag och till som jobbade mellan 5-6, de sparker fler än de anställer just nu. Poängen var iaf att cherry/cheesecake klubbor löser alla problem!


Nostalgi?

Ni minns väl "The Ketchup Song" som alltid spelades för några år sen? I Mexico envisades dem med att spela den heeeela tiden, överallt, och jag (fråga mig inte hur...) kan såklart den lilla dansen och utan att tänka mig för så dansade jag alltid med. Det intressanta är att Kevin aldrig hört den innan Mexico, och under hela resan såg jag inte en enda människa dansa till den heller, inte ens på nattklubben.... hur kommer det sig att vi i Sverige hade den som sommarplåga? Vi måste vara helt uttråkade där hemma alltså!

Men min all time favorit dans är såklart MACARENA! ;) Klassiker.

By the way....

....att städa ur garderoben på sommarkläder för att göra plats för vinterkläder är verkligen INTE min grej. Förstår ni hur mycket små sommarkläder man måste rensa bort för att kunna trycka in alla stora, tjocka vinterkläder? För att inte prata om flipflops vs. boots?! Det är omöjligt....

...min man kräver så mycket av mig ibland alltså...

Helgen som vart....

...Jag skyller den dåliga uppdateringen på att jag faktiskt har haft fullt upp med att vara en jobbig PMSbitch...

Eftersom älskling sov halva lördagen var jag uppe och tog en promenad i solskenet. Nu är det ifs 100% höst här och ganska kallt ute men det var skönt ändå. Väckte honom med frukost runt 2 tiden och sen skulle vi åka till huset...men vi kom aldrig iväg. Slappa och baby var supertrött hamnade vi i källaren med playstation och sen filmer på kvällen. Beställde hem mat, så lata var vi att vi inte ens åkte och hämtade hem mat. Dålig stil =)

Söndagen vart det iaf huset och blev där hela dagen. Jag önskar verkligen att det blir klart snart för det är sjukt jobbigt och irriterande att renovera ett hus. Ni kommer aldrig någonsin att höra mig säga att det var värt det, aldrig kommer jag kunna säga att det var värt alla långa dagar & nätter, och speciellt inte värt alla våra bråk! Det är nästan ett under att vi fortfarande är gifta *Tssss* Kvällen spenderades hemma hos Okeeffe och Tanisha med alla vännerna, kinamat, champagne (det var den enda alkohol de hade hemma, haha), playstation, glass och massa babbel...släpade med mig Kevin hem strax efter 2 inatt och placerade honom i källaren ist med sitt älskade lilla spel.

Det var minm helg det. Har dessutom hunnit prata i telefon med syrran + fyllesms från henne, det ni! Pratat med mamma, Jessica, och en snabbis med Ida. Vad skulle mitt liv vara utan mina ♥

T.G.I.F

Äntligen fredag! Vilken lång vecka det varit! Känns mer som 25 dagar än 5 dagar på jobbet....

Jag vaknade med ett myggbett på armen, jag trodde myggen hade dött ut för iår men tydligen inte...sen slog jag ihjäl en som försökte bita mig på jobbet. Det tog mig förövrig 45 minuter att köra till jobbet imorse, det spöregnade och folk vet verkligen inte hur man kör....det funkar liksom inte att stanna, försöka vända eller backa för att det är vatten på vägen! Om de tror att deras bil inte klarar att köra genom vattenpölar kanske de ska fundera på en ny slags bil, våran jeep klarar allt, haha, den kör genom allt, och över allting utan problem...

Min förkylning är fortfarande jobbig så jag ska spendera kvällen i sängen och kolla ikapp 2 säsonger av Grey's Anatomy som jag missat sen jag flyttade hit. Sen måste jag se de senaste avsnittet av Nikita också - hörrni, när/om den serien kommer till Sverige MÅSTE ni se den - hur bra som helst!



Ska öppna mina Tequila flaskor från Mexico också, det kanske hjälper både mot alla virus som håller kvar min förkylning och mot att sova ensam utan baby, hans chef gillar verkligen at ge honom övertid på fredagar! Min stackars älskling jobbar långt under marken från 15 - 07 på fredagar.... men för resten av sitt liv kan han skryta om att han var med och byggde NYC tunnelbana ;)

Kvällsmat...

Kom hem från jobbet svinhungrig (som alltid) och kände verkligen inte för att laga mat. Inte Liana heller som suckade och stönade varför svärmor inte var hemma än, och när hon väl kom hade hon inte heller lust att stå i köket. 3 tjejer i ett hus och ingen lagade middag.... Lee drog till Cold Stone för att käka glass med sina kompisar, svärmor hade ätit på jobbet och jag gjorde mackor med ägg, kalkon, avocado och tomat till mig och svärfar, sen tog vi popcorn till efterrätt haha... men man får göra som man vill när man är vuxen! ;)

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0