Once again -

...jag har 0% tid eller energi att lägga på bloggen. Det får komma igång igen...senare. Om det blir om några dagar eller veckor vet jag inte än, men det kommer att komma - I promise. När jag orkar. Ta hand om er så länge ♥

Jobbiga jobbet!

Just nu är jag på jobbet och jag kan lovat att jag längtar hem till Kadien! ♥ Ja ni fattar, tidsinställt inlägg ;) Ikväll blir det hem till svärisarna och Kev's mormor som flygit in från Florida för att träffa lillen. Men det sagt - ni får ursäkta om jag inte har energi kvar att blogga ikväll.

Farbror Doktorn

Imorse var vi med lillen till doktorn. Lite sprutor, längd + vikt och lite allmän koll på hjärta, höfter, ben och axlar m.m. Han var så duktig så! Lite feber har kommit smygande nu under kvällen men han verkar må okej, och sover nu bredvid mig i sängen.

Min lilla fina, duktiga kille. Han är fan bättre på att hantera sprutor än vad jag är!

Matlagning, och mata

Hemma i en snabbis efter jobbet och innan jag ska till Jennifer och umgås. Lagar mat och ska mata lillen.
Snabbis alltså!

Min lilla apa

Första dagen som jag jobbat heltid igen * suck* Det var hemskt! Jag har ändå vart "okej" med att jobba deltid och komma hem till lillen igen efter 5 timmar...men att åka tidigt och komma hem sent är riktgit jobbigt. Ja, jag grät när jag äntligen kom hem och fick krama om honom ♥ Min lilla apa. Min apa som har börjat skratta och försöker att stå. Redan. Min lilla apa som har lärt sig att sitta (med lite stöd i ryggen) och som plaskar i badkaret. Som tur är så har han sin pappa hemma på morgonen och mormor som tar hand om honom resten av dagen. Det är guld värt!


In loving memory....

...NYPD har några nya polisbilar som de visade upp när vi var inne i Manhattan i lördags. Alla offrens namn från attackerna på World Trade Center har tryckts på bilarna.
9/11

Ja ni, 10 år sen WTC attackerades och föll. Det är frukansvärt hemskt, och jag känner otroligt för de som fölorade någon. Jag är himla känslig som person redan så alla dokumentärer, repotage och nyhetssändningar gör mig knäpp och jag ha rnog gråtit en hel flod de senaste dagarna.

Hur som helst.
För 10 år sedan tidigt på morgonen så skulle Kevins moster Norma ta tåget som vanligt in till sitt jobb i Manhattan. Just denna morgon så var hennes dotter långsam att göra sig iordning och de kom iväg hemifrån senare än vanligt. Norma missade sitt tåg och väntade in nästa. Precis när hon kom fram till jobbet så träffades första tornet, north tower. 17 minuter senare träffades byggnad 2, south tower. Ingen ovanför våning 91 sägs ha klarat sig och Norma jobbade på våning 94 i byggnad 2.
Hon har inga kollegor/vänner från sitt jobb kvar i livet.
Thank you for saving my wife's life
Det är vad hennes man säger till deras dotter varje 11 September. Det var verkligen inte hennes tid att dö och det är jag väldigt tacksam för, hon är en av de mest generösa, varmhjärtade och underbara personer som jag nånsin träffat.

Med det sagt, njut av varje dag och ta inte varandra för givet. Lev livet och kom ihåg att om man går omkring och är negativ och arg så slösar man massa värdefulla dagar av sitt liv.


älskling.

Fredags-shopping

Finally! =)
Och det är fredgaen som börjar helgen som faktiskt är 10-år sen 9/11. Imorgon ska vi in till Manhattan och gå i en parad med Kevins jobb för att hedra offren från terrorattacken. Jag kan tänka mig att det kommer vara massvis med folk i stan under helgen. Igår gick de ut med en varning om nya attacker kan komma under helgen - men skulle det inte vara världens dummaste idé att försöka göra nya attacker under den helg som har högst säkerthet och bevakning av alla helger på året - matter of fact, säkert högsta säkerhet och beredskap på 10 år?

Idag har jag (förutom att half stressa ihjäl mig för andra skull, note to self: sluta vara så j*vla snäll!) vart och shoppat lite med mammsen. Mysigt! Lillen var såklart med i vagnen och spanade på allt och alla. Min lilla gullunge ♥
Det vart lite barnkläder från både mig och mamma, några leggings och toppar till mamma och två tröjor till mig. Perfekt!


Ni får ursäkta -

....men jag har haft noll energi för datanördande! Så trött har jag vart de senaste dagarna att jag knappt har öppnat min laptop. Livet som småbarns morsa liksom ;)
Jaja. I'm back. Som jag sagt massor av gånger förut - helt i onödan, för jag har ju aldrig försvunnit från början!
Dagarna rullar väl på med jobb på förmiddagen och hemma och myser med mamma & bebis på eftermiddagen, med allt som hör till. Tvätta, städa, laga mat, umgås med folk, ringa viktiga samtal * puh * (nytt andetag) betala räkningar och blogga?

Annars har det inte hänt så mycket, vi var på BBQ Lördag & Söndag, och grillade här hemma i Måndags. Mys. Snart ska vi dra iväg till Babies R' Us och shoppa blöjor, låter väl superkul? =) På Fredag får jag min första lön igen sen jag gick på mamma-ledighet så då blir det att shoppa annat än blöjor kan jag lova! Det ser jag fram emot!

Okej.....

Kadien sover, mamma sover. Check! Check! Haha.
Själv ska jag försöka sova snart också, men jag hatar att somna utan Kevin. Jaja - imorgon står det storhandling på schemat - vi behöver i stort sett allt från honung till jasminris. Jag är säker på att svärisarna vill komma och träffa mamma också, sen blir det en annan BBQ på kvällen om det inte regnar.Jag & lillen på BBQ...var det förra helgen? Nej, helgen innan dess.

Mamma, bebismys & BBQ

Nu har vi äntligen mamma här!
Dagen har mest spenderats i bilen till och från flygplatsen, men självklart också mys med lillen, och nu på kvällen var vi på BBQ med Hawaii-tema hos Nadia. Jag, mamma och Kadien är hemma och i pyjamas redan (stackars mamma är så trött!) men Kevin fick dra med sig sin DJ-utrustning och rycka in och spela då den DJ de hade bokat aldrig dök upp! Jaja, han kommer väl hem så småningom, men stackarn skulle egtnligen också behöva få komma hem och sova lite!Mamma till New York!

Idag kommer min fina mamma till oss, äntligen! Efter ha väntat i tusen år känns det som. Egentligen skulle hon ha kommit förra söndagen men flygen var inställda pga av stormen. Men today is the dayyyyyyy! Yeeeeeey! Ska snart åka till flygplatsen och hämta hem henne ♥

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0