Sunshine!

Såklart hade chefen försovit sig och jag fick en ny tid imorgon....och jag som var så  förberedd mentalt på  mitt lilla tal haha. men men, vi tar det imorgon ist!

Idag vaknade jag tidigt, runt 12 och gick ut i solen med Ida ett tag, mysigt, för det mesta lyckas jag sova bort alla soltimmar, så jag är nog minst solbränd i hela stan....så går det när man lever vampyrliv =)







Kommentarer
linda

typiskt!!! o när man ställt sig in på något, o så blir et inte av - man kan ju inte slappna av förrän det är gjort! Skönt att du fick lite sol :)

2008-07-31 @ 19:56:14
URL: http://metrobloggen.se/lindalina
Madde

Oj vad jobbigt med långdistansförhållande. Men starkt av dig! Får man fråga var han bor? =)

2008-07-31 @ 20:46:13
URL: http://visby1986.blogg.se/
Hannah

Hahaha, ja inte fan är man mycket lik en pepparkaka inte....jag är mer lik min spiderpig!

Ytterligare en toppendag för Hannah denna vecka..inte nog med att jag har countdown på detta eländiga bygge, jag tittade precis på schemat o ser att Hans (min ordinarie kollega som haft pappaledigt och semester) kommer tillbaka, o han ska börja med 8 dagars veckor...alltås slutar jag redan på LÖRDAG!! 1 dag tidigare än jag räknat med! Fy fan vilket flyt jafg har ;)



Lycka till med ditt tal....har du vik eller fast? Iomed att jag haft vik (i 3 år :S) så hade jag ju bara 2 veckors uppsägning...sköööööönt, slipper träffa både chefen o repachefen innan jag drar! evilsmile

2008-07-31 @ 22:09:49
URL: http://vinstlott.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0