Grattis mamma!

Ahhh, dagarna går så fort! Tiden räcker ju inte till nånting alls, jag har aldrig riktigt känt så förut....

Jag gör inte alltför mycket på dagarna just nu, men ändå hinner jag inte med, det finns massor att packa upp i huset fortfarande, massor att städa, amma lillen, byta blöjor, folk som kommer och hälsar på, svärisarna som klagar på att jag aldrig tar med Kadien dit fast jag tycker vi är där i stort sett var och varannan dag....*pust!*
(Haha, precis när jag skrev det ringde svärmor!)

Jaja, dagen viktigaste är iaf GRATTIS MIN FINA MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN ♥ Jag saknar dej och älskar dej massor!



Min snygga (och vinnarsugna) mamma på min möhippa 2009 ♥

Dagens roligaste!

Jag var supertrött imorse och våran elekteriker var i köket när jag kom upp, men jag var inte speciellt social och orkade inte säga hej, men han ville såklart annorlunda....

Elektriker: "Gooooood morgning, didnt you see me here?"
Jag : "Mmm, I'm tired, I was in my own little world."
Elektriker: "Aren't we all? HAHAHAHA, and my world is a great one...."

Det är mycket roligare om ni kände honom - han ser ut som maneterna från "hajar som hajar" och pratar med riktigt djup patua (om ni undrar vad det är så är det jamaikanska "språket" eller dialekten....) och han är stort fan av mindre lagliga droger om man säger så. Jag och Kevin skrattade ihjäl oss, för att komma från honom var det klockrent!

Happy midsommar!

Man kan ju tycka att eftersom jag är mammaledig så har jag massa tid att blogga, men det är verkligen det motsatta! Eller ja, tid har jag kanske men jag prioriterar hellre att fixa i huset, mysa med lillen eller ta en powernap ;)


Idag är det lördag, vilket betyder att Kevin är hemma och vi har massor att göra! Idag är vårat mission att hitta rätt ställe att köpa bänkskivan till diskbänken! Allt annat i köket är klart, äntligen. Jag hämtade hem alla hantag till luckorna från mitt jobb igår. Det var lite kontigt att gå till kontoret men superkul när jag väl var där. Det blev 3 timmars babbel och skvaller och gullande med Kadien. Skönt iaf att mitt skrivbord fortfarande stod där det skulle och alla mina papper och bilder var fortfarande uppe! Min chef sa att jag kan komma tillbaka när jag vill, heltid eller deltid så det känns superbra.

På eftermidaagen idag ska fina Juicy komma och hälsa på, jag har inte träffat henne sen min babyshower i början av April så det är på tiden att vi ses! Det ska bli kul med lite svensk sällskap, haha.

Och glad midsommar Sverige! Midsommar är verkligen en av mina favorit helger så jag saknar absolut Sverige idag! Hoppas ni har det fantastiskt där hemma med massa jordgubbar, sol, alkohol och god mat! ♥

1 månad!

Awww idag är lillen 1 månad! 20 Maj kom våran lilla Kadien till världen ♥

Det har verkligen vart en fantastisk månad! Mycket skratt, mycket kärlek och lite sömn ;) Jag har alltid velat ha en liten familj och barn så det känns väldigt naturligt och underbart att ha en liten bebis nu, och speciellt eftersom jag verkligen hittade någon som jag älskar av hela mitt hjärta, och som jag funkar 100% med, Kevin.

Så min lilla apa är alltså redan 4 veckor gammal.



Jag skulle lägga upp en bild på honom som nyfödd, men såklart har jag inte de bilderna på min laptop än....

1st Fathers Day / USA

Så grattis till min fina man! ♥

Dagen har vart superbra, vi hade sovmorgon och myste med Kadien. Sen har vi slappat hemma bara, och på kvällen kom Okeeffe, Tanisha och deras dotter över. Vi grillade och slappade, och käkade tårta för att fira killarnas dag =) Jag hade köpt en tröja till Kevin från lillen, och av mig fick han ett presentkort. Det har alltså vart en himla mysig dag!

Och imorgon är det måndag igen....för mig flyter dagarna ihop just nu känns det som, förutom att Kevin är hemma på helgerna såklart.....men det är den 20 Juni = 1 månad sen Kadien föddes ♥ och tydligen ska de bli klara med köket imorgon också, så det blir nog en bra dag! =)

Nu = sängen. Äntligen.





Vilken dag....

*Pust!*

Efter många om och men, och förvirring och fel information så började de äntligen att installera vårat kök idag! Vi var uppe före tuppen (och före alarmet tack vare Kadien, haha!) och sen blev det en lång dag i huset. Efter att de var klara för dagen åkte jag till gallerian med Nathalie och shoppade lite - present till Kevin för Fars Dag som är på söndag, och lite smått som jag själv behövde. Första shoppingen sen lillen kom så det var kul att kunna passa i "vanliga" storlekar igen. Nu blir det en snabb dusch innan jag ska hämta upp Kevin efter jobbet.

XoXo



Under renovering....bilden är tagen...jaaaa ni, förra vintern kanske? Men nu ser det mycket bättre ut ;)

Still alive!

Jag slappar med bloggen. Har lite dåligt samvete för det. Lite.

Det händer ju inte så himla mycket när man är hemma med bebis. Min fina mormor har fyllt år, jag har skypat med både vänner och familj och hängt med lillen ♥ Just ja, i förrgår var vi hemma hos Lizzy som är i 38 veckan med sin lilla Julian. Idag har jag sällskap av Tanisha och Nathalie, himla skönt med lite samtal som man får svar på =) Nu blir det att grilla kyckling och umgås!


32°

Riktigt varmt ute alltså! Vi skippade parken imorse och slappade i sängen under fläkten ist, haha. Sen käkade vi en stor frukost med ägg, bacon, vattenmelon, vindruvor och rostat bröd, och nu har mina fina älsklingar lite pappa & son-tid innan Kev måste till jobbet igen. Jag tar nog en promenad senare idag ist, förhoppningsvis blir det lite svalare på eftermiddagen så lillen inte behöver svettas så mycket i vagnen.....

Sommarvärme och saknad...

Jag och min lilla apa ♥

 

Ja hörrni, det är så sjukt varmt här! Det var 31º tidigare idag, och nu (23.50) är det 24º! Vi var i parken imorse, som vanligt, och gick en långpromenad och jag lyckades få lite sol på min bleka kropp haha. Efter att vi kom hem och duschat, lillen fick sig ett bad, och Kev åkt till jobbet så tog jag en till promenad till posten med Kadien i vagnen - super skönt att vara ute och njuta av sommaren!

Ligger och gosar med Kadien just nu, hur kommer det sig att min lilla bebis är ett sånt nattdjur?? Han vaknar alltid strax innan midnatt och sen vill han vara vaken och umgås =) Idag kör han väldigt high-fashion med blöja och små vantar eftersom han river sig så mycket när han sprattlar på nätterna. Gullungen.

 

Tidigare idag ringde min fina Jessica också, bästa, bästa och väldigt saknad! Överlag saknar jag en hel hög med människor, mest för vardagliga saker som babbel och promenader, eller enkel lunch och ett glas vin. Det måste vara absolut #1 minuspoängen med att flytta långt hemifrån - alla vackra människor man saknar - familj & vänner ♥

Sommarkänsla!



Jaaaaa, jag vet - lite för....enkel och upprepande text för vad jag vanligtvis fastnar för men den ger sommarkänsla till 100% och musik som ger en känslor är bra musik ;) Förövrig längtar jag till jag kan ha Barefoot Moscato vin in my cup igen!

Powernap!

Det är precis vad jag satsar på just nu! Lillen har precis somnat, och eftersom vi har vart all over the world (typ) hela morgonen så känner jag hur svårt jag har att hålla mig vaken just nu. Det var bland annat en snabbis hos min doktor för lite pappersarbete och de fick chans att beundra lilla Kadien. Min läkare som var med under förlossningen berättade för alla som ville lyssna hur bra coach Kevin var, så det var superkul! =) Han var väldigt stolt när vi gick därifrån.

Förövrigt är det 29° ute och jag borde kanske ta tillfället att sola lite....men som sagt - sängen lockar mer just nu...

Sveriges nationaldag!

Det var dålig uppdatering i helgen kanske... det var en trött helg, och igår var vi faktiskt på en babyshower hela eftermiddagen så det får också bli en ursäkt ;)
Idag däremot är det bara att upp och hoppa (eller släpa sig rättare sagt, lillen är fortfarande i nåt slags galet mat-maraton!) Nu blir det parken för en långpromenad och sen hem för att ta tag i räkningar och tvätt *pust*

Hoppas ni har en härlig måndag och happy nationaldag!



Kärlek

Lördags mys

Vi hade en riktigt jobbig natt, eller det senaste dygnet har vart lite tufft. Lillen verkar ha kommit in i en liten period när han kräver mat, mat, mat så man kan lugnt säga att han hängt vid bröstet de senaste 24 timmarna. Mysigt men ganska utmattande också! Det blev ingen vila alls igår för min del, och när pumpkin fortfarande var vaken halv 4 imorse så tog Kevin över - laddad med flaskor med bröstmjölk =) Sen somnade jag och vaknade runt 8 av att Kevin låg ihoptryckt bakom mig och lillen låg och sov på Kevin sida av sängen.


Sen slappade vi (halvdöda) i sängen med Kadien tills efter 11 imorse innan vi släpade oss upp för att bada honom och duscha, och nu väntar jag hem frukost från IHOP innan vi är redo för dagen! Det blir att springa lite ärenden, banken osv, sen måste vi hem till huset och hämta lite mer kläder (ja, det kanske jag inte sagt - vi stannar hos svärisarna just nu tills vårat kök blir klart!) sen till bebisaffären och handla blöjor och en present till en vän som har sin babyshower imorgon.

Avslappnad och mysig lördag helt enkelt, och jag hoppas att jag får en powernap senare i eftermiddag också - det kan behövas.....

Efterfrågad information

Det händer lite då och då att jag får kommentarer om hur och varför jag hamnade i New York, det finns massa i arkiven, men jag fattar att man inte orkar bläddra runt där - ärligt talat vet JAG knappt vart jag har skrivit ner det, förutom här då =) Hur som helst så ska jag skriva ett nytt inlägg om det så småningom, men det är ett sånt inlägg som kommer vara lite tidskrävande. Har ni några frågor så feel free att skicka som kommentarer så svarar jag på dem med i inlägget!

Mitt lilla ♥

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0