My new best friend

Hur kan man vara så trött?! Jag har aldrig vart med om nåt liknande jag kan knappt hålla mig vaken när jag äter, haha! Sjukligt.

Direkt efter jobbet idag åkte jag till frisören. Fick tjafsa lite innan hon gick med på att färga mitt hår, och efter att hon ringt till Kevin och han sagt att det är okej, enligt våran läkare så är det helt okej att färga håret under graviditeten, men helst ska man inte gör det de första 12 veckorna.... hur som helst - blonda slingor ville jag ha men hon vägrade eftersom det innehåller blekningsmedel, så brun/röd färg blev det ist. Inte supernöjd direkt.... meeeeeen, det duger just nu. Kom hem käkade middag och nu ska jag duscha och faktiskt sova tidigt för en gångs skull. I need it. Lillen tar min energi.

Igår förresten, så var jag och köpte "det viktigaste" (enligt min man) som en gravid kvinna behöver, en yoga boll. Nu ligger jag i hårdträning ska ni veta inför förlossningen, och det är faktiskt ganska bekvämt att sitta på, luta sig mot och gunga på en sån här:

Lite av varje....

Som vanligt är jag sjukt trött! Jag önskar att jag hade mer tid att sova på kvällarna efter jobbet, det finns så mycket annat som måste göras att jag inte kan prioritera att vila.... Har gått in tidigare på morgonen till jobbet idag och igår, för att make up my hours sen i Fredags då jag inte gick till jobbet alls....

Stressad. Dels måste helgen planeras till 100%, och det är inte det lättaste med galna vänner, jobbiga restauranger och inte tillräckligt med tid - och dels är jobbet mycket att göra - vilket tydligen gjort att min chef bestämt att ta in en till tjej till min avdelning + kontor, så vi blir 4 som jobbar tillsammas. Känns....sådär! Inte jättebra, gör såklart att jag är lite mer orolig att jag inte kommer kunna få tillbaks min tjänst efter mina veckor hemma med lillen. Vi får se hur det går! Sen har vi det där med förlossningen - men det får bli ett eget inlägg så småningom........

Gravid v.30

Barnet

Barnet växer och växer. Nu börjar proportionerna likna ett nyfött barn. Hjärnan växer och veckar ihop sig mer och mer. Nu är det trångt därinne, men barnet kan fortfarande slå kullerbyttor och röra sig ganska fritt. Många mammor säger att om barnet rörde sig mycket i magen är det aktivt även utanför.

Vikt 1 600 gram.

Mamma

Nu har tre fjärdedelar gått av din graviditet, bara tio veckor kvar. Det kan vara bra att fundera lite över hur det kommer att bli när barnet kommit ut. Passa på att göra sånt som du gissar att du inte hinner sedan. Gå på bio, fika med en kompis, gå till tandläkaren eller frisören. Barnets tyngd kan göra det svårt att hålla balansen. Försök tänka på hållningen så att du inte får belastningsskador. Försök att äta allsidig och nyttig mat, det påverkar mer än du tror och du kan må mycket bättre.

MINA TANKAR: Ingen info för pappan denna veckan? ;) Jag börjar känna mig väldigt obekväm, känns som man är himla svullen, spänd i magen hela dagarna, som om jag har ätit mig supermätt nästan! Bebisen hickar, stackars liten...kände det första gången i helgen, och sen tidigare idag. Sparkarna gör lite ont ibland, men mysigt att pumpkin är så livlig. Jag är säker att han känner igen Kevins röst, för på kvällarna har de sina moments när K sjunger och pratar och lillen sprattlar som en galning ♥ Fortfarande kramper, som mensvärk som kommer och går, och svårt att sova på nätterna...

Me & my sister

Helgen var superbra! Underbart att hänga med syrran ♥ Fredagen när jag (äntligen) kom fram så käkade vi middag på T.G.I.F sen hem och kollade på film. Somnade ganska tidigt, båda två var helt utslagna haha, tufft liv vi måste ha.... Lördagen skypade vi med pappa, sen lekte vi lite med flickorna innan vi åkte till gallerian. Shoppade lite, käkade lunch och bara umgicks. På kvällen åkte vi hem till Emilia och käkade, sen åkte vi till en liten bar och babblade / tjejerna drack några drinkar (jag var avundsjuk....) och det slutade med att deras killkompisar bestämde sig för att köpa bord på nån klubb och bjuda med oss dit. Det var gulligt gjort, tjockis som jag är orkar jag inte så upp bland dansande galningar en hel kväll! Det var iaf supertrevligt, jag skrattade en hel del åt min galna syster....ja vad ska man säga - hon tog sig verkligen en drink eller två för mig också.....

Söndagen tog vi sovmorgon, sen var det bara för mig att släpa sig till bussen och åka tillbaka till NY. Kom hem strax efter 8 igår kväll och käkade middag med älskling, och sen kollade på film. Mysigt. Jag saknade honom faktiskt fast jag bara var borta i en helg.....

 

Tog en weekend off....

Gissa vart jag är? Ja, jag tog mig till Boston och hem till syrran. Mysigt. Just nu är det full fart med hennes småttingar och en hel del tjat om att jag borde ta ut min bebis nu så de kan leka med honom, haha - om det var så enkelt! =) Vi drar till gellerian en sväng och kanske lite lunch eller så, relax helt enkelt. Det blir en perfekt lördag!

my official apology....

Jag känner att jag är i en ny period av mitt liv. Jag vet inte om det beror på att jag ska bli mamma, eller att jag faktiskt haft tid att smälta och acceptera mitt liv här nu, hur som helst så känner jag mig mer stabil och lugn som person. Lite mer vuxen helt enkelt.

....Och med det kommer såklart allting som gjort att jag ändrats som person.... det finns - som för alla - saker jag inte gjort/sagt som jag borde, och saker jag gjort/sagt som jag inte borde. En del var nödvändigt för situationen och det rätta att göra just då, men en del var bara för att jag inte visste bättre just då.

So to make rights out of my wrongs. I'm sorry.

Och jag vet att de flesta av er inte kommer veta vad det här inlägget handlar om. För en speciell person (och vissa få som vet all historia) så är det här den enda gång jag kommer ta upp ämnet igen, och det betyder inte att jag vill att vi ska prata om det - jag måste bara få det sagt.

You did me wrong, and I tried to get out of it the best way I knew how. I didnt know how to handle situations like that and things would be different now if I had to go through it over again.
I wish nothing of it ever happened, and I wish we were still friends. Still family. You meant more to me that you'll ever know. I miss our friendship. I miss being your sis. I know you are a changed person too, and a part of me still loves you a lot, and I wish you the best.

Jag vet att du läser detta, och jag vet att du vet att jag menar det.
Once and for all.







Bilder från v.28

2 veckor sen...alltså, vecka 28. Herregud va fort det går! Lillen växer ju iaf som vi alla ser, och jag blir mer och mer tjockis.

Fullt schema!

Ni får stå ut med min superdåliga uppdatering! Jag är sjukt trött just nu, och sover dåligt på nätterna. Dåligt med energi gör att inte mycket händer i mitt just nu heller. Jag åker antagligen till Boston i helgen och hälsar på min syster, det ska bli kul men ser INTE fram emot resan dit/hem * pust!* Nästa helg är Kev's 30-års dag = galen planering för en fullspäckad helg, det tar en hel del av min energi och tid just nu också. Helgen efter är våran babyshower, och helgen efter det fyller ju jag år - och vi ska försöka flytta in i huset!

Neh hörrni jag måste försöka duscha och sova nu - och by the way  -från vårt fina vårväder till snö igen! Det snöar galet ute just nu, det blir minus-poäng på det - jag hade verkligen sett fram emot färgglada kläder och ballerinaskor.

Gravid v.29

Barnet

Nu börjar det verkligen likna en riktig liten bebis. Pojkar väger ofta lite mer än flickor.

Barnet växer och frodas. Nu är det ungefär lika långt som en vanlig skollinjal, men olika barn är olika långa redan nu. Barnet har antagligen fortfarande inte lagt sig till rätta utan ligger ibland med huvudet nedåt och ibland med huvudet uppåt eller åt sidan.

Vikt 1 400 gram.

Mamma

Barnet och magen fortsätter att växa och det kan kännas som om dina inre organ trängs undan. Fostrets sparkar kan ses utanpå magen. Att känna mycket sparkar är helt normalt. En del känner mindre än andra. Från livmodern ner mot ljumsken går det så kallade livmoderband. När livmodern växer och livmoderbanden tänjs ut kan du känna en smärta som strålar ut mot ljumsken och blygdläpparna. Efter förlossningen drar banden ihop sig och besvären går över. Kanske känner du av förvärkar? Ett bra sätt att slappna av och dämpa dem är att lägga dig i ett varmt bad. När du slappnar av avtar värkarna.

Pappa/partner

Har du och din partner börjat boa än? Boande innebär att hemmet och rutinerna iordningställs och ses över inför den nya familjemedlemmens ankomst. Ni kanske köper barnvagn, skötbord, vagga och spjälsäng. Tänk på att vissa barnvagnsmodeller måste beställas i god tid. Var ska skötbordet stå? Vilken barnvagn har fått bäst i test? Måste vi ha en ny barnvagn? Vagga kanske ni inte behöver och spjälsängen kan ni kanske vänta med. Bilbarnstol är ett måste om barnet ska färdas i bil.

Boandet innebär kanske också att ni organiserar hemmet på andra sätt. Lagar trasiga möbler. Flyttar, bygger ut eller renoverar? Städar i källaren? Målar om och tapetserar? Eller kanske syr gardiner och vårdar kläder. Allt för att skapa ett välkomnande hem. Gör en lista på vad ni vill ska göras - men ställ inte alltför höga krav på er själva.


MINA TANKAR: Boa? Vi har renoverat och pysslat i nästan 2 år, men ett fint litet bebisrum har det faktiskt blivit i det som från början skulle vara ett gästrum =) Jag börjar känna mig tuuuung, speciellt jobbigt på nätterna då jag är obekväm. Sover dåligt. Måste kissa HELA tiden. Bebis sparkar och slåss mycket men det är mysigt, däremot har jag haft några riktiga kramper! De går ifs över snabbt men jag tror inte att det är förvärkar...?

21 Mars

Helgen var faktiskt riktigt bra! I lördags var jag i gallerian med Jennifer, hon shoppade och jag var sällskap. För ovanlighetens skull så hittade jag ingenting alls...trist för mig men bra för min ekonomi och sånt jobbigt. Sen var jag i huset en sväng, sen hem och laga mat med Tanisha, och vi bakade äppelpaj & muffins också. Det blev en mysig liten middag på kvällen sen somnade jag som en stock medans Okeeffe och Kevin spelade playstation. Söndagen....var vi och shoppade möbler till sovrummet, sen hade vi några ärenden att uträtta, sen blev det huset igen. Målade lister och satte upp persienner, vi börjar bli klara nu....Igår kväll var vi trötta och köpte hem mat och kollade på film-  "Due Date" - hysteriskt kul, den borde ni se!

Från mormor ♥

Sen var det en liten mössa också men eftersom paketet som det kom i såg ut som det hade blivit tuggat och utspottat av nånting så är det massa...skräp/damm och behöver tvättas bort innan man kan se hur söt den är.

Älskar att det är sånger/ramsor på svenska, jag kan ju typ inget sånt alls och eftersom pumpkin kommer vara tvåspråkig känns det superviktigt att lära honom sånt från första början!

TACK MAMMA FÖR PAKETET!

Just like daddy, part 2

Jag hoppas såklart att när pumpkin blir äldre så vill han lära sig att DJ'a, precis som sin pappa. Kevin vill nog gärna också det - även fast han säger att om lillen inte alls är intresserad så är det så.... vi får se helt enkelt.

Den här fanns bara kvar i större storlekar, så det blev en 6-9 månaders, men det är väl bra att ladda upp med lite tuffa kläder för den åldern också.

First of all....

...det är 23º ute och klockan är......19.15! FANTASTISKT! Men tydligen ska det bli lite kallare i helgen, men känns så himla härligt att det är vår på gång - jag hoppas ni får känna av det snart där hemma också, speciellt min fina familj uppe i Dalarna som haft snö upp över öronen i flera månader nu.




Det är helg!
Äntligen.
Det betyder att jag får sova mer haha, och mina svärisar ska åla bort i helgen igen så det känns superbra också ;) Jag och älskling kommer väl vara i huset mest eftersom de ska installera mattan i våran sovrum, och golvet ska läggas - eller ska börjas med iaf. Jag blir väl mest där som sällskap, det finns inte mycket jag kan pyssla med där längre.

Shopping till.... tjockisen

Efter jobbet bestämde jag mig för att åka till gallerian lite snabbt. Jag har verkligen inte tillräckligt med kläder som funkar just nu och behöver en hel del bas-kläder till våren....eller ja - right now liksom (by the way klockan är 20:45 och vi har 14º - det låter väl som att sommaren är på väg?) Det vlev 3 linnen från H&M och ett rep. Haha, skärpliknande sak att knyta under brösten tänkte jag - det blir nog bra med linnen och tunikor i sommar, och det sitter inte för tight heller! Sen blev det lite färgglada armband + örhängen och ett par nya ballerina skor. Det behövs nya iaf 2 gånge rom året. Charlotte Russe säljer billiga/bekväma ballisar i massa olika färger så det brukar jag ha några stycken av. Perfekt ju. De gråa på bilden blir årets första par.

Efter gallerian åkte jag till Ikea och handlade kaviar, choklad, Singoalla-kakor, tunnbröd och prinskorv. Jag vet, konstig blandning av grejer. Det som jag saknar på Ikea är messmör och O'boy! Det hade vart perfekt.

Magen v.29

Jag sa att jag skulle sova tidigt va? Ja, det blev ju inte så direkt.....



Här är iaf magen idag/natt när jag går in i vecka 29!
NU ska jag sova

16 Mars

Så slö och trött idag....... hade mardrömmar hela natten så sov dåligt. Jobbet var ganska segt (vilket ifs var skönt eftersom det vart så stressigt senaste veckorna!) Tog en promenad efter jobbet eftersom det fortfarande är ljust ute - och 13º visar det på nu och klockan är..... 19.30! Amazing. Börjar bli vår här. Ikväll ska jag bara slappa och försöka somna tidigt. Kev jobbar över ikväll så kommer nog inte hem förrens tidigt imorgon bitti heller så lika bra att passa på och vila. Just ja - jag har inte visat vilka fina saker min kära mamma skickade hit! Böcker och bebiskläder - men smart som jag är har jag redan släpat det till huset =( Får ta kort på det i helgen så ni får se senare - tack mami ♥

Gravid v.28 (+5!)

Guuuuuud jag har helt glömt bort att uppdatera veckans bebisinfo, och på Torsdag blir det ny vecka igen! Ni måste påminna mig ju, mitt minne är kaos....


Barnet

Nu har barnet stora chanser att överleva om det skulle komma. Barnet har ökat i vikt cirka tio gånger de senaste elva veckorna.

Barnet kan fortfarande vända sig ett tag till. De flesta barn brukar sedan lägga sig tillrätta med huvudet nedåt i födelsekanalen fast en del lägger sig istället på sidan eller med stjärten nedåt. Då kan man försöka vända barnet när det är ca 1 månad kvar till förlossningen. Hjärnan börjar forma de olika vecken. Hittills har den varit ganska slät.

Vikt 1 200 gram.

Mamma

Nu börjar tredje trimestern, den sista tredjedelen av graviditeten. Brösten kan börja läcka mjölk. Du kan ha ökat åtta till elva kilo eller mer. En del kvinnor kan känna sig  stora och tunga och ha svårt att röra sig obehindrat. Känsloyttringar och reaktioner kan åter bli starka som i första trimestern.

Pappa/partner

Det kan börja bli tungt för din partner nu. Hon kan känna sig både otymplig och oattraktiv. Tänk på att det kan vara viktigt för henne att få höra vad hon betyder för dig och vad fantastiskt det är att ni ska bli föräldrar.

Svensk mat & glass

Kom hem från jobbet och lagade mat. Köttbullar, stuvade makaroner och kokta grönsaker. Väldigt "mormors inspirerat", haha, men det gillar det här hemma så det är ju bra....

Planerna för kvällen är duscha, ringa syrran, käka kaffe-glass från Starbucks (min nya kärlek) och sen kolla ifatt på några av mina TV-serier, om jag inte somnar direkt efter dushen alltså......

Förresten fick fina fisken ett namn idag. Venetian Sapphire. Ja det låter lite som en överklass strippa's namn haha, men vi bestämde att det säkert är en tjej och eftersom hon är rödaktig i färgen så passar det perfekt!



*MmMmMm*



UPDATE: Eftersom Hanna påpekade att sapphire = blå så måste jag alltså förklara tänkandet när vi döpte fina fisken =) Hon är blå under det röda, så när hon simmar runt kan man se att det liksom ligger ett laget med blå fjäll under det röda...och Venetian är det röda utelagret, fattar ni? Haha, vilket långt, fint, komplicerat namn till en liten fisk!

Husdjur.....

Ahhhh. Planerar Kevins födelsedag. Försöker. Kaos. Jag är ingen planerande människa, eller jag är det men jag har inge tålamod med andra människor som inte kan engagera sig. Jaja - my husband my problem, typ. Det löser sig!

Jag borde ha duschat för länge sen men har bara suttit vid datorn sen jag kom hem, och datorn hela dagen på jobbet, kan ju aldrig vara bra..... förresten fick vi en ny kompis idag på kontoret! Fiiiiina fisken, vi måste bara döpa honom innan han blir en av oss....

Shoppat (igen) åt pumpkin ♥

 

Jag kan inte låta bli......sååå söta kläder det finns åt små gullungar ♥

Tröttsamt

"Noone can love a woman like a jamaican man can. And noone can be as wicked to the people he fight as a jamaican man can be" - Som en av mina nära vänner brukar påpeka. Det ligger nog en hel del sanning i det...



Jag är helt slut idag. Efter flera dagars upptrappad irritation så blev det en liten explosion mellan mig och svärmor igår. Inte bra, men jag hoppas det går över snart - även om jag håller mig borta från henne nu, och verkligen behöver semester från henne! (Tack mina älskade lilla syster för att du finna här för mig dag och natt!)
I samma sväng fick Kevin ut för det också, och tyvärr så kan ett litet tjafs leda till mycket värre bråk och jag har alltså inte sovit alls inatt, förutom att jag slumrade till runt 7 imorse i nån timme innan klockan ringde.
Jag och min man har båda superkort tålamod och känner mer än vad vi tänker - kanske det beror på att vi är samma stjärntecken? Men ups & downs liksom, efter att han sms:at mig en hel del vettiga förlåt idag så kommer vi nog vara sams ikväll när han kommer hem ♥


Vädurens sätt mycket om barnets, de är öppna, entusiastiska och individualistiska, har ett häftigt temperament, men är inte långsinta. De ställer sig gärna upp och hävdar sig även om det skulle innebära att de får hela världen emot sig. Väduren rusar genom alla hinder och vänder sällan på huvudet, för att se bakåt.

De vill vara vinnare, helst på flera områden och de förväntar sig att resultatet ska bli precis som de tänkt sig eftersom vädurar tycker om kontroll.

En positiv sida hos vädurar är att de har en förmåga att entusiasmera andra i sin omgivning, de är otroligt aktiva och tar initiativ till roliga saker, det negativa är att de kan uppträda intolerant och saknar tålamod och de visar ibland hänsynslöshet mot andra, ofta utan att mena det.

Vädurens livliga, generösa, natur gör att de är mycket stimulerande som vän. De är passionerade och har gott sinne för romantik. Men de är ombytliga och dominanta vilket gör att de kan ha svårt för djupare relationer.

8 mars

Dags för mig att sova, eller försöka iaf! Sover så himla dåligt nu, somnar oftast runt 12.30 - 1, vaknar runt 2, vaknar igen runt 4 och brukar somna om vid 5, vaknar igen runt 6.30 och somnar oftast om till runt 8 men sen håller lillen mig vaken i stort sett varje dag. Jag behöver all sömna jag kan få för att orka med mitt jobb just nu / tok-stressigt / men samtidigt vet jag att det här är nog det mesta jag kommer få sova för några år framåt haha.

Jaja, TV håller mig vaken tills älskling kommer hem iaf - jag behöver babbla av mig lite - svärmor gör mig galen just nu / but I love her / men dagarna kan verkligen inte passera snabbt nog innan vi kan flytta in i vårat hus!

.....och internationalla kvinnordagen? Jag hade verkligen inte koll på att den var den 8:e Mars idag, och semel-dagen? Inte mig emot att jag missade den, jag har aldrig gillat semlor.

Just like daddy

Har småshoppat åt min lilla pumpkin (igen!) Bebis kläder är det mysigaste som finns, jag försöker verkligen hålla mig ifrån affärerna men samtidigt är det ju så kul att kunna drömma sig bort tills när lillen kommer ut....

Jag tyckte de passade bra eftersom Kevin jobbar inom construction! =) Kevin däremot ville att de skulle finnas i större storlek tills pumpkin är stor nog att vara ute och leka och smutsa ner sig med sin pappa, haha - men tyvärr.... newborn blev storleken och det kommer bli superbra i sommar!

Dessutom fick lillen en present av sin moster när hon var här i helgen, den här söta haklapparna:

Viktig fråga:


Hörrni, en sak som jag alltid funderar på, men glömmer bort igen - hur gör man superbra pizzasallad?! Det finns ju så många olika recept på internet men massa olika ingredienser, jag har ingen lust att ge mig på att försöka om det inte kommer smaka som på pizzerior.... hmmm....


Uppdatera?

Jaaaa, nej hörrni jag är så jävla trött att jag knappt orkar skriva.
Det får bli en snabb uppdatering.

Mina fina syster var ju här i helgen, det var som vanligt hur skönt som helst att ha henne här ♥ Vi gjorde inte så mycket mer än att slappa, shoppa, laga mat och babbla - men det finns ingen bättre i hela världen att göra ingenting med än min syster. Dessutom inspirerade hon mig att svara lite svensk och göra chokladbollar:



Okej det var en skitdålig idé. Det ser ut som kobajs som hon påpekade och det smakade inte riktigt som det skulle. Antagligen för mycket smör, för lite havregryn, jamkanskt kaffepulver ist för kok-kaffe och inge kokos eller pärlsocker. Men, men - livet kan inte alltid vara perfekt........

Gravid v.27

Barnet

Nu är det lättare att mäta barnets fulla längd inklusive benen. Barnet är cirka 30 centimeter i sin fulla längd. Barnets ögon öppnas efter att ha varit stängda en tid. Det övar att öppna och stänga ögonen. Hörseln utvecklas allt mer och barnet kan hoppa till vid kraftiga ljud eller snabba rörelser från dig. Nu är överlevnadschansen stor om barnet skulle komma ut för tidigt.

Vikt 1 kg.

Mamma

Nu kanske du känner en liten fot som trycker mot magen. Ibland tar barnet spjärn och prövar sina krafter. Du kan känna hur barnet "svarar" när du försiktigt trycker tillbaka. Du kan också börja känna dig tung och få bristningar, så kallade strior på mage och lår. Hittills har det ändå varit ganska bekvämt med en rund liten mage och en bebis som inte buffar till allt för hårt mot revben och insidan av magen.

Pappa/partner

Graviditeten blir än mer verklig med din kvinnas mage som växer och fosterrörelserna som du kan känna utanpå. Tiden för den beräknade förlossningen är inte så långt bort. Många par kan känna att de har fullt upp nu. Kanske har förädragrupperna börjat redan och ni har flera träffar inbokade närmaste tiden. Intervallen mellan besöken till barnmorskan blir också tätare snart. Det kan kännas som att ni behöver planera och ordna med praktiska saker inför förlossningen och förädraskapet. Prata med varandra om era förväntningar, er eventuella oro och andra funderingar ni har. Skriv gärna ner tankar eller frågor ni har och ta med er för att diskutera med barnmorskan vid nästa besök.

MINA TANKAR: Jag har absolut svårt att sova, jag gillar inte alls att sova på sidan, jag ahar alltid sovit på magen innan, så det blir en hel del att vrida och vända på mig under nätterna. Svårare att komma upp ur sängen. Kevin kallar mig BUDDHA när jag sitter ner haha, magen har verkligen blivit rund senaste tiden!Annars rullar allting på, fortfarande lite illamående och ont i svanken men inga konstigheter. Jo, det skulle vara "hugg" i magen när jag nyser eller hostar men det ska tydligen inte vara något farligt.

Mina vita månader

Min syster är på väg hit från Boston, och frågade om vi hade vin hemma.....jag som brukar ha superkoll, neh mer än superkoll på vad som finns bakom baren måste erkänna att jag inte ens vart i närheten av våran bar sen jag fick reda på pumpkin! Inte ens för att hämta juice! Men jag skulle ge nästan vad som helst för en flaska vin ärligt talat, det saknar jag..... speciallt min favorit - det finns inget vin som ens är i närheten av Moscato, och speciellt inte från BAREFOOT *Mmmm* Men eftersom jag inte vart i närheten av alkohol de senaste månaderna så var baren ganska välfylld ;) Marinella, massa olika Absolut vodka, Bacardi, öl, cider och rödvin. Du är så välkommen så lillasyster - bara jag får lukta på ditt vinglas sen ;)

Brownies, part 2

Nu ser det mycket bättre ut va? ;)

Dags för sängen nu för min del, älskling jobbar över några timmar så lika bra att sova innan han kommer hem. Imorgon kommer min fina syster hit - jag längtar! ♥ Det kommer nog bli en superbra helg!

Kycklinggryta & brownies

Ikväll har jag spenderat min tid i köket. Lagat mat, bakat och städat. Inte illa - fast det gäller väl att hålla sig sysselsatt om man inte vill somna stående....



Kevins matlåda, kycklinggryta med cocosmjölk, grö curry, vattenkastanjer, potatis och nötter.



Det blev brownie/kladdkaka haha, orkade inte göra i småformar det fick bli en stor ist! Smakar säkert lika bra =)

Gravid outfit




Dagens. Inte för att jag brukar ta bilder på mina kläder speciellt ofta men imorse hade jag extra tid att slösa =)
Magen vääääxer! Idag = 26+5

28 Februari

Jag hann med allt jag skulle i helgen. Förutom vissa av telefon samtalen, tyvärr men det får bli senare - men alla ärenden hanns med i alla fall..... Jobbet idag har vart superstressigt, måndagar är alltid värst men idag var en av tjejerna jag delar kontor med sjuk *pust!* Det var helt sinnesjukt. Jag kommer nog vara lika stressad imorgon över allt jag måste hinna med. Tröttsamt. Jag kommer nog sova som en stock hela natten nu =)



Pumpkins rum är i stort sett klart. Bara persiennerna som kommer ta några dagar till....

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0