Sista dagen i veckan...

Kevin vackte mig imorse och berattade att vi ska pa middag idag, men ingen aning om vart eller nar...vi ska aka snart, men klockan ar bara 3 pa dagen.. Liana var jattebestamd att hon skulle fa fixa mitt har och bestamma mina klader sa det kanns som att nat at pa gang.... far se vad som hander... hur som helst sa kanns det spannande och jag ar sa glad att han planerar in nat pa en vanlig trist, gra, sondag....plus poang till baby!

Idag ar det exakt en vecka tills vi giter oss, precis nu klockan 3 faktiskt. Det kanns okej nu, bade mina och Kev's klader ar bestamda, allt ar hos kemtvatten och kommer tillbaks pa torsdag, alla smycken ar bestamda, jag har bestallt blommor, svarmor har tagit pa sig att boka bord pa nan restaurang sa det finns det helt enkelt inte mycket kvar att gora just nu.... forutom att fylla i alla papper som vi inte ar klara med, och sa det viktigaste - betala for allt.

Men det kanns ganska sorgligt anda, jag vill garna ha mina vanner och familj har just nu. Inget i varat forhallande ar normalt, och vi gor de vi maste gora just nu. Jag ser framemot att fa planera mitt "riktiga" brollop i Sverige sen! Jag ar sa nojd over att jag inte valde att ha brudklanning nu, utan vill garna ha hjalp av mina brudtarnor och mamma senare.

Nu maste jag tydligen aka! Massa kramar till er!

Lots of Love



 



Kommentarer
Anonym

Låter som ett härligt och bra beslut. Bra att du gör vad som känns rätt o bäst för dig! kram kram

2008-11-30 @ 22:04:36
josie

mm middagen va underbar va=)?? hint hint...faaann va nic!nu ska jag på basket..i min ensamhet ..som jag verkar göra allt nu för tiden här hemma!hhahah..festa ensam,gå på basket ensam..jaaa va mer finns d att göra..men va e d man säger..ensam stark..lr?!

cs på msn sen=9pusss pinglan

2008-12-01 @ 17:33:56
URL: http://josiestrip.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0