Miami, the last day....

Heeeeeeey =)
Igar hade vi en helt okej kvall med party pary pa club BED, det var 1:a dagen pa the carneval som ska vara nu tills pa sondag, och de spelade hiphop, dancehall och RnB, mycket bra, mycket bra South Beach, poangen ligger nu pa 9! =)
Vi traffade manga skona manniskor och vi hangde med New York Boy, aka the pimp som vi kallar honom, han har varldens roligaste skratt man bara dor nar man hor honom!
Ida lyckades svimma ocksa, 2 ganger, pa dansgolvet...... vi hade slarvat lite med att kaka ordentligt pa dagen och druckit alldelens for lite vatten....men det gick bra och en snygg snubbe plockade upp henne och vi blev inslappta i ett privat horn med massa madrasser och kuddar (yesss klubben heter ju bed.....) och softade dar ett tag, mysigt varre =)
Kevin Lyttle upptradde pa fyllan ocksa och jag skrattade ihjal mig, han var sa pinsam och helt off beat med sin drink i handen men det var bra vibes och alla verkade ha kul.

Idag nar vi vaknade sa regnade det sa vi tog sovmorgon och missade frukosten men sen klarnade det upp och vi har legat nagra timmar pa stranden och jobbat pa det sista brannan hahahha....

Ikvall ska vi bara kak en lugn middag och ta nan drink med nagra folk vi traffat har nere, och sen blir det sangen, vart plan gar tidigt imorgon tillbaka till New York.

Pratade med min van Sanjay som flog in till NY igar for att spela in sin nya video, sa det blir antagligen party party imorgon med dem jamaican bwoys - ska bli superkul!

Manga kramar till er dar hemma, I know you dont think I do, men jag tanker mycket pa er!!!
Love you!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0