Vi vill ha hus!

Imorse var jag och baby pa mote. Viktigt mote om att kopa hus, trakigt som fan, men viktigt. Tydligen sa ar det fritt fram, vi fick igenom ett lan pa mer an vad vi behover, och det finns ett hus pa marknaden som Kev var intresserad av forra aret, men som hade en jobbig maklare.... men nu ags huset av banken, och priset har sjunkit, sa det ar bara att kora pa...
 
Det enda som ar ett litet problem ar att Kevin har haft en betalningsanmarkelse fran nagra ar tillbaka, det ar avbetalt, men star kvar. Den sjuka anledningen ar att han gav sitt kreditkort till sin davarande flickvan, som storshoppade pa en dyr markesaffar, vilken han vagrade betala, och hon ocksa.... sa det ar lite irriterande att nat hans ex har gjort gor att vi maste lagga ner mer pengar pa huset da den har lilla betalningsanmarkningen drar ner Kevins points... tank att det alltid ska vara nan tjej som forstor?

Annars ar det en underbart solig dag, det ar varmt och skont ute och det luktar verkligen var! Jag ska ta med laptopen utomhus och skriva ner gastlistan till varat kommande brollop! Ska bli intressant att se hur manga det landar pa... nan som vill bjuda in sig sjalv? =)


Kommentarer
Hannah

bjuderinsigsjälv :)



Trist det där med anmärkningen....surt som fan när det inte har nåt med han eller dig att göra! Jag har en bekant som har nåt liknande, fast kanske ännu lite värre....mannen tog lån för att köpa hus med sin dåvarande fru, de skildes, hon gick i personlig konkurs och han står kvar med alla lån, fick sälja huset men har över en miljon kvar som nu min bekant får lov att hjälpa till att betala av på då de är gifta. Snacka om pissless!

2009-02-13 @ 18:12:39
URL: http://vinstlott.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0