Mamma i New York!

Ikväll kom äntligen mamma och Jojje till NY, lite försenade - och väldigt trötta! Så kul att de är här nu. Efter en helt okej middag (stjärnkocken Isabelle, haha, biffar med feta ost, tzatziki och klyftpotatis) så har de ramlat i säng. Flygresan hade gått bra! Jag fick mina älskade Marinella-flaskor och sjukt mycket godis! Galet mycket! Kan leva på godis fram till midsommar typ..... =)

Själv var jag uppe med tuppen och var iväg och shoppade med Lili på Jamaica Avenue (love it!) som back in the days med Jessie & Juicy....kom hem, städade lite, och hängde med baby K, som förresten börjar bli stor nu, 5 år. Jag gav henne kakor och mjölk, och hon åt alla kakor och lämnade mjölken och satt och tittade på glaset....sen sa hon "I dont want milk anymore...." så frågade jag varför, "No...I just dont want it. No thank you - no milk for me!" Jag tyckte ändå att hon skulle dricka den - hon hade ju frågat efter det, men det visade sig efter ett tags tjat att mjölken var gammal, äckligt sur....haha stackaren - jag som inte dricker mjölk hade inte ens luktat på den...... kanske inte dags för barn än då...?

Jaja, nu blir det slapp och mys med baby innan sovdags. Imorgon ska jag visa mina fina gäster runt, vi ska till vårat hus, nagelsalongen och inviga Starbucks. Låter väl som en bra dag? ♥


Kommentarer
linda

Låter som en toppendag! :)

2010-04-09 @ 08:46:52
URL: http://bylindaly.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0