Biljetter till sverige....

...ska köpas ikväll! Syrran har redan köpt sin faktiskt, efter många om och men, och många "men ska jag....?" eller "men om jag gör såhär...." HAHA det är inte lätt när det är svårt! Jag ska köpa min & Kevins strax.

I lördagskväll blev det middag och halvgalen natt hemma hos Okeeffe och Tanisha, efter att vi firar lilla K, när hon somnat drog vi fram alkoholen och babblade och spelade playstation. Påminn mig att återberätta en sjukt kul historia som någon vart med om.... =) Vi kom hem runt 4-tiden, och sen väckte Kevin mig tidigt igen i söndags * suck*
Vi fixade lite i huset sen drog vi till Manhattan för att kolla på några vänner som upträdde, det var helt okej.... när vi tröttnat tog baby med mig till en mexicansk restaurang i downtown, myyyyysigttttt.....runt 2-tiden halvsov jag så verkligen dags att åka hem. Under hela middag var det 2 störiga personer i baren och samtidigt som vi gick ut kom de springande och försvann ut på gatan. Strax efter kom flera ur personalen jagandes efter och skrek, killarna försökte köra en springnota.....precis runt hörnet där vi parkerat fick de tag i en av killarna och knocked him out. Dessutom fortsatte de sparka och slå på honom när han låg utslagen på gatan. Nu tycker jag kanske inte att man ska försöka springa från sin räkning men det var absolut överdrivet. Polisen kom snabbt iaf och vi åkte hem.

Vaknade imorse med en jobbig förkylning, eller rättare sagt har det lilla jag känt av i helgen blivit värre. Tungt huvud, snorig och nyser. Det blev inte bättre av att jag gråtit mig igenom "Dear John" med Leelee, sorglig och deprimerande film, se inte den!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0