Räkningar och annat jobbigt

Ändrade jobbplaner och sånt kul har gjort Kevin till studerande hemma-pappa just nu, iaf i några veckor framåt. Länns bra men lite konstigt! Komma hem till båda mina killar är ju inte hel fel ♥
Sen att det blir mer stress ekonomiskt är såklart tummen ner men det kommer säkert funka hur bra som helst ändå. Lillen har iaf haft en ny audition så jag hoppas han får nånting snart..... Han fick ju  ett litet modell kontrakt i slutet av December så jag hoppas att alla auditions och go-see's snart ger honom ett litet jobb =) Vi får se hur det blir, men håller tummarna!

**1 vecka kvar till lillebror kommer till New York**

Jag är helt slut i kroppen efter Full Body Intense Blast i helgen, och Zumba idag, men jag gillar't. Har inte haft så träningevärk sen jag gick på Fryshuset tror jag!

Fredag natt.....

....och någla glas vin i magen! Känns bra. Eller...vinet + tacosen jag lagade tidigare ikväll är det onyttigaste jag ätit sen nyår så det känns lite...sådär. Men det är som det är! Jag har blvit super seriös med gymmet sen nyår, måste få bort de sista bebis-fett-kilorna nu alltså. Bättre sent än aldrig! =)
Iaf, lillen sover - så jag borde också sova men min "syster" Leelee är här så slappar med henne och pratar..mat! MAT! Jag tror jag vart konstant hungrig sen jag fick för mig att komma i form, haha. Neh nu överdriver jag lite.

Om nån vecka kommer min lillebror hit så det ska bli superkul! Längtar massor =) \
Men som sagt - nu är det sängen som gäller, love you!

Nya naglar...Nya naglar idag, igen. Gillar denna desgin som är enkel men inte tråkig. Eller ja, lite färg hade kanske vart snyggt att ha i....

Naglar!

De senaste två designerna som jag sprungit omkring med sen jag ladda upp NAGLAR sist. Inte så speciellt, och båda bilderna tagna precis innan jag var och fixade dem igen, haha, så ni får ursäkta de slitna kanterna, avskavt nagellack och "utväxt".

 

my baby!

Full fart -Lördag

Dagen började sååå bra, vaknade med lillen i sängen (kev var i skolan idag) och efter lite mys åkte jag till gymmet för ett svettigt zumba-pass. Hem, städa - lämna lillen hos farfar & farmor, shoppa, handla mat och nu har jag precis sminkat mig och väntar hem lillen. Min man har hunnit hem också. Ikväll, eller snart - ska vi iväg till en kompis sons 1års kalas. Mysigt.
Full fart alltså, som alltid.

Semester, i Sverige, det är vad jag längtar till ♥

Schemalagt liv?

Min man försöker planera mina timmar på dygnet, söt han är. Jag är (för det mesta kanske helt utan anledning) en ganska uppstressad person. Jag har inte all tid jag vill ha så då blir jag stressad.....jaja, idag har vi iaf tagit det lugnt, ingen bilkörning än! Slappat, lekt med lillen, och nu ska jag TA MIG TID att svara på massa mail, blogga och läsa ifatt vissa bloggar som jag inte hunnit läsa på flera veckor!

8 Januariiiii

Hello darlings, mysig söndag va? =)
Idag hoppas jag att vi kommer ha tid att köra lite bil. Jag måste lära mig / lära om mig att köra manuell...jag som är så van och bekväm med min automat växel! Kevin köpte iaf en till bil för några veckor sen så nu blir det körskola här hemma, haha - håll tummarna för att det går smooth och inga stora tjafs. Detskulle inte förvåna mig om bilkörning var en av de största orsakerna till skiljsmässa? Okej, kanske inte - men vet ni vad jag hörde på nyheterna: Facebook har ett finger med i spelet i 1 av 3 skiljsmässor här i USA, det är helt sjukt! Inte bara för att många otroheter och flirtar händer online, men också pga meddelande och uppdateringar som kan användas mot den man skiljer sig från, ex elaka status osv....hmmm.


Ahhh hosta =(

Jag blir så trött! Stressigt på jobbet, stackars lillen har det besvärligt - tror det är fler tänder på gång = dag och natt med gråt, och nu har jag dragit på mig en dunderförkylning med äcklig hosta också! Letade fram min flaska Cocillana som min doktor skrev ut när jag var i Sverige förra julen, hoppas den hjälper den här gången också......

Jul och nyår har passerat, och nytt år - nya tag, ny energi och nya möjligheter? Jag ska försöka ta tag i mitt liv och få mer saker gjort, vara lite mer effektiv. Trött kan man vara när man blir gammal. Eller?

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0