I'll do what I want!

........Vaken kl 2 på natten och färgar håret.......
Har vart ute i Bronx med Liana och träffat en avlägsen kusin till dem, drack några drinkar och sen hem igen. Inte så värt kanske men bättre än att sitta hemma ensam och glo..... Baby jobbar dubbelt och kommer inte hem förrens imorgonbitti, och eftersom han kommer sova halva dagen ska jag också försöka ta sovmorgon, därav mitt ryck att färga håret mitt i natten det är ifs välbehövligt som ni ser på bilderna....

30 Juli

Inte direkt nyvaken men helt seg ändå. Var uppe till runt 4 imorse och kollade på "True Blood" med älskling, sååå underhållande! Vaknade av mitt egna larm strax innan 9 imorse (varför glömmer man alltid att slå av det när man är ledig?!) sen kunde jag inte somna om. Kollade på lite videor och nyheter med baby sen gick vi upp och gjorde frukost. Jag vet att jag borde fortsätta stenhårt med mina små "äta-nyttigt-hela-dagen" grejjer men jag orkar inte haha. Jag kör lite halvhjärtat och försöker träna mer ist....så frukost = äggröra, korv och våfflor. När jag diskade kom baby och tyckte att jag borde få starta en klubb för att lära ut hur man är en bra fru - men han ångrade sig när jag råkade hälla ut hans glas med juice som han hade ställt bredvid mig haha. Typiskt mig - klumpig!

Idag blir det att försöka anmäla mig till precis de klasser jag vill ta när skolan börjar, jag måste färga håret, handla hem mat, betala räkningar, ringa hem till familj & vänner och möjligtvis börja med tvätten...om solen inte går i moln ska jag försöka hinna sola lite också!

Just another day....

No other man no hold me, hold me, hold me so tight yet baby
None of them ever please me so, Treat me so, you feel so right
No other man never squeeze me, squeeze me, squeeze me so tight yet baby
None of them groove me so, move me so
Boy you shine so bright

Om låten inte passa för ens partner måste man ju göra om den lite ;) Jag är på kärleksfullt humör idag haha, jag har fått 2 väääldigt goda nyheter idag måste jag säga, men det uppdaterar jag om senare. Först ska jag uppdatera älskling och ni kommer nog inte tycka det är speciellt intressant iaf..... anywayyy, jobb, joggning, dusch och middag. En vanlig kväll helt enkelt och det var en helt vanlig dag också faktiskt. Det enda roliga var när jag skulle skicka ett meddelande till C på jobbet om att hon skulle vara snabbare att ta kunder på livechatten och råkade skriva "you have to be fat" ist för "fast" och tjejen som tog i stort sett alla kunder idag är much more than knubbig kan man säga. Kände mig lite dum men det var fruktansvärt roligt eftersom det bara var felstaving!


Nighty babes

Mina ögon svider av trötthet haha, jag börjar verkligen bli gammal som inte ens pallar 1 partyhelg ;)

Direkt efter jobbet idag åkte jag till parken och joggade, det blev 4 miles och sen powerwalk i 2 miles. Hem och laga middag och lunch till imorgon, duscha, och nu bloggen. *2 x PUST!!* Ska försöka sova lite innan älskling kommer hem, en powernap typ såhär på kvällskvisten haha....

Jag måste berätta höjdpunkten på bröllopsfesten också, min mans kära lilla ex = vårt förhållandespöke som vart med i bloggen några gånger - hon var ju där, och hamnade vid samma bord som mina svärföräldrar. Svärmor som alltid är översocial och halvsnurrig kollade inte så noga och antog att det var en av våra vänners nyblivna fru (hon satt tillsammans med honom, hans fru var inte där....) och sa med ett leende "How is your new life?" Ja, ni fattar - bitchen tog det som att min gulliga svärmor menade livet efter att Kevin dumpat henne och insåg såklart inte att hon bara tog fel på person. The bitch vart förolämpad och gick och klagade hos brudparet som skrattade ihjäl sig. So did I. Det kan hon fan ha- det förtjänar hon. Hon hann tydligen slänga in lite klagomål om att Kevin köpt hus till oss och att jag inte passar in också....jaaa ni, det var underhållning!

Bröllop - i bilder





Möhippa - i bilder ;)








Uppdatering från helgen!

Jag är fortfarande helt sliten efter helgen! Men det är det värt - jag hade så himla kul! Fredagen var möhippa och svensexa. Killarna drog med limo till Atlantic City för att käka middag och spela poker + dricka en hel del drinkar (till och med babe erkände en shot eller två..... =) De kom hem runt 9.30 på morgonen! Anywayyy vi tjejer hade en galen kväll med limo, drinkar, lapdance-klass, middag och sen klubb. Tyvärr var musiken ganska dålig så vi var hemma runt 3 på natten.... men det funkade för mig - jag behövde sova bort lite alkohol innan jobbet kl 11, haha.

Lördagen var jobb, jobb och syrran kom till New York ♥ Min lilla galna partybrud. Kvällen spenderades med friterad kyckling, drinkar och filmer, och killarna hade sitt lilla "talk" med O som mer eller mindre var påväg att köra en runaway groom.... vad är det med folk att få panik dagen inna de ska gifta sig? Jag förstår verkligen INTE!

Söndagen = bröllop! Både Tanisha och O var supervackra, och min otroligt snygga man var best man, jag kunde knappt ta ögonen från honom i kyrkan....Ooohh ♥ Ni kommer fatta vad jag menar när jag laddar upp bilderna senare!
Thanks sis för att du körde fram och tillbaka igen, du vet att jag älskar att ha dej här!

*Pust!* part 2.

Helgen har vart helt underbar, men jag är sjukt trött! Möhippa i fredags, jobb hela lördagen sen drinkar och filmkväll med syrran och killarna (som samtidigt försökte peppa O för bröllopet...) sen äntligen bröllop igår. Det var superfint ♥ Jag är så glad för Tanisha & Okeeffe's skull. Men som sagt, jag är död och måste sova. Uppdaterar bättre imorgon.

Lots of Love!

*Pust!*

Min dag har vart stress, stress, stress.....jag känner mig helt slut fast jag borde vara utvilad efter min "lediga" dag.... Blev väckt av älskling imorse och vi åkte till parken och joggade, hem och käkade frukost (2 knäckebröd med äggröra och avokado) sen köra honom till tåget. Pratade i telefon med Jessie (och Ida svarade inte på sitt samtal - miss you!) sen hämta upp Ms. Bridezilla för 1000 ärenden innan jag äntligen kunde komma hem 7 timmar senare. Blev direkt att ge mig på tvätten, diskmaskinen skulle plockas ur, åt middag (1 korv med bröd) skivor måste brännas till möhippan imorgon och jag skulle duscha och locka håret. Ja, så har min dag vart - och nu strax efter midnatt säger jag godnatt! Jobb kl 9 imorgon och kommer inte bli mycket sömn - men mycket alkohol - och sen jobbet igen kl 11 på lördag..... wish me luck! =)

Onsdag 21 Juli

Dagen har verkligen inte vart speciell alls. Direkt efter jobbet åkte jag till nagelsalongen med Liana och blev kvar där tills 21.30, mina naglar är nu vita, silver och ljusblå som matchar min klänning till Tanishas bröllop på söndag...ni får se senare. Annars hag jag rensat kameran och sorterat klart alla bilder - och roligare än så  har jag inte haft det!

Dagens mat: Frukost: Liten vaniljyoghurt och nötter, Lunch: Sallad, Middag: Hamburgare från Burger King (inga strips) och ett äpple. Lite halvdant sådär, men känner mig slapp och uttråkad när det kommer till mat just nu.....

Har lite saknade efter sommaren förra året - då var jag i sverige just nu med alla mina vackra vänner och familj runt mig ♥

En vanlig dag...

Igår fuskade jag med maten så tänker inte skriva om det alls - jag igonerar det helt enkelt - men idag har det vart ordning igen! Frukost: 2 hårdkokta ägg & ett äpple, Lunch: Kycklingsallad, Mellanmål: En liten vanilj yoghurt, Middag: Avokadosallad med tonfiskröra. Har sprungit 2 miles och körde 4 miles powerwalk, sen 30 minuters styrka på det när jag kom hem. Kändes absolut bra!

Min kamera är alltid full, så nu passar jag på att organisera alla bilder och tömma kameran till olika hårddiskar ist. Det tar sjukt lång tid...tråkigt är det också! Min syster hade ia dagens citat (tack för alla skratt gumms...) "Jag skulle ju göra det här för att utvecklas och växa....jaaa, växt har jag ju gjort" Så roligt sagt ;) Love you bebiiii.

Grattis Zion ♥

...Jag tror jag redan har berättat för många gånger om när vi fick reda på att Jessica var gravid....
Jag kan inte fatta att det är 3 år sen lilla skrot kom till världen! Min vackra, underbara, charmiga busunge - min gudson. Jag saknar honom så otoligt mycket, detta är första året jag inte vart med honom på hans födelsedag. Känner mig som en usel gudmor. Massa grattis också till hans mamma Jessie - som är en helt fantastisk mamma, och som är en otroligt stark människa, jag älskar er båda!

Ooops!!

Jag kom hem och så mail i inboxen från immigrationsverket, alltid lika läskigt vad de vill (snart dags för våra "2-år senare intervjuer")...meeeeen - det var bara uppdateringar om min status från mars 2009, snacka om att ligga efter med att skicka ut mailen...*suck* Och passande nog hade jag fått en kommentar på senaste inlägget, någon som undrade om mitt visum och hur man kan flytta till USA, jag tror jag har skrivit det mesta mer än en gång, men här ligger det en del info! Jag tycker absolut man ska följa sina drömmar och sitt hjärta - men det är ingen piece of cake direkt. Jag kan säga utan tvekan att om det skulle vara realistiskt att bo i Sverige med Kevin hade jag flyttat på 2 minuter. Jag hade åkt hem utan att blinka. Sverige är helt amazing - men jag behövde tydligen komma iväg långt bort för att se det......



...med mina umderbara syskon sommaren 2007...


Tävling!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Jag brukar aldrig intressera mig för tävlingar, men skor är verkligen nåt jag gillar, skor och örhängen =)

Söndags jobb....

Vaknade runt 10, det kan faktiskt inte räknas som sovmorgon.... men vi somnade ganska tidigt - eller rättare sagt jag somnade medans vi kollade på en film, så klockan var nog bara runt 1.... tidigt för att vara mig! Men som sagt, det var en lååång dag igår. Vi hade iaf en mysig middag ute, jag åt potaitsmos och lax med grillade grönsaker. Supergott!!

Idag blir det jobba i huset, men först frukost. Svärmor lagar jamaikansk frukost med allt som tillhör varje söndag. Jag jobbar oftast så har inte ätit det på evigheter. Idag ska jag verkligen njuta av det ;)

JUMP!




Det verkar som jag får behålla min älskling lite till - tack och lov! Han hade iaf askul och ville hoppa igen.

Vi är supertrötta, men Kevin gav sig på platstion och jag har solat nån timme, och hunnit duscha. Nu ska vi till rehab och häla på svärfar sen har Kevin lovat att ta med mig ut och ha mysig middag ikväll. Very romantic.

Hitills idag har jag ätit en bagel med ägg och bacon + apelsin juice, och en slurpee medan vi körde hem från flygplatsen. Idag känner jag mig verkligen hungrig det är ganska jobbigt. Meeeeen, jag ska absolut stå ut några veckor till - med vissa undantag...helger tex ;)

1,2,3...

Nu drar vi iväg, Kevins alarm har ringt sen strax innan 6 imorse så antar att han är redo, och väldigt ivrig att komma iväg haha. 1 timme med bil först, och måste käka frukost på vägen faktiskt.... hoppas ni får en underbar lördag!
Lots of Love

TGIF!

Direkt efter jobbet idag var jag på ny shoppingrunda med Leelee och letade snygga kläder till möhippan - inge bra idag heller - efter det misslyckade försöket åkte vi till svärfar som nu ligger på rehab efter sin knäoperation. Kvällen avslutades med sen middag och sällskap av fina Vallerie. Imorgon bitt ska älskling hoppa fallskärm, runt 8 ska vi åka på morgonen för att hinna ut till flygfältet! Sen är jag faktiskt ledig heeeela helgen ♥

Dagens mat - Frukost: 2 knäckebröd och 1 äpple, Lunch: Nudlar och 1 avokado, Mellanmål: 1 persika, Middag: En halv grillad hamburgare och fanta. Orka vara duktig hela veckan ;)

Out & about

Dagen mat blev: Lunch: Grekisk sallad med grillad kyckling och iste, Mellanmål: 1 persika, Middag: Knäckebröd och lite jamaikansk rice & peas och jerk chicken.

Idag har jag verkligen vart på språng! Lunch med Jennifer kl 12 sen var vi och shoppade bebiskläder till en tjej på jobbet som ska få en liten son snart, efter det drog jag till banken, sen och skrev in mig på skolan för kurserna jag ska ta i höst, sen hem och bytte om (det var apvarmt idag, svettigt!) Sen hämta upp Tanisha för hon skulle till skräddaren och prova sin klänning, till restaurangen och välja ut servetter sen åkte vi till gallerian och letade kläder för hennes möhippa. Jag hitta 0 bra outfits.
Nu måste jag duscha och sova.
Puss darlings!

...Okay....

....den lilla drinken blev till en flaska vin.... men NU är det absolut dags att sova....



....men det vart en kul kväll, massa skratt och konstiga samtalsämnen - speciellt efter att svärmor kom hem och gav sig på ett glas också! Men som sagt - sängen - och ni får ursäkta den osminkade bilden haha, men det är en avslappnad torsdagskväll och jag bjuder på den ;)

Time to relax....

...jag tänkte ta mig ett glas vin, det behövs ibland! Meeeen...Liana som nyss kom hem från Puerto Rico med X antal flaskor alkohol blandade mig en liten drink ist, Bacardi Grand Melon, tranbärsjuice och sprite = helt amazing! Smakar väldigt fruktigt och inte alls som rom-drinkar brukar smaka..... kommer absolout somna som en liten bebis sen =)


Idag har jag...

...ätit: Frukost: 1 hårdkokt ägg, 2 knäckebröd med ost, Lunch: Vaniljyoghurt, en persika och en banan och när jag kom hem drack jag min älskade hallon & citron juice. Vet inte vad jag ska äta ikväll bara.....har hunnit springa 3 miles + 30 min styrketränng också! Hejja, hejja! Fin liten kommentar hade jag fått av min ♥ bebiskompis Kix också:

"Jag gillar att du inte är någon diettjej! Diet är INTE grejen, helt klart :) Ät klokt. 5-6 gånger per dag, alltid frukost, lunch och middag, och 2-3 mellanmål. Alla måltider bör bestå av kolhydrater, protein och fett. Bra när man vill gå ner i vikt är att minska lite (LITE) på kolhydraterna (du behöver dem, uteslut de aldrig helt), och samtidigt satsa på fullkorn, bönor, quinoa, bulgur, kikärtor, potatis, istället för vit pasta/vitt bröd och andra snabba kolhydrater. De blir direkt till socker i blodet och du blir snart hungrig och sötsugen igen. Strunta i dem, försök låta bli socker mer än kanske 1 dag/vecka när du äter vad du vill, men framförallt, gå aldrig hungrig. Då slutar det med att man äter för mycket när man väl äter. För att bränna fett måste du äta fett. Alltså är fettet viktigt! Bra kvalité såklart, även här. Massa fet fisk (omega3 gör underverk med kroppen!), lagom med nötter, 1-2 nävar per dag, till mellanmål kan vara lagom, avokado, olivolja/rapsolja i lagom mängd.. Undvik lightprodukter och ät lite mindre av originalprodukten istället (späd tex ut fullfet vispgrädde med vatten osv.., ist för light). De dagar du tränar kan du äta lite mer, och fyll på med ordentlig mat efter träningspassen. Skulle kunna skriva hela natten :) Du vet, I love this! Skriv om du undrar över nåt, och LYCKA TILL nu :) Hoppas allt är bra annars, och att ni har en fin sommar! Hälsa Kevin, många kramar"

Bye, bye "The Hills"

Har precis kollat klart på SISTA avsnittet, lite sorgligt sådär - det har ju ändå gått i 4 år.... men det vart verkligen inte detsamma efter att LC försvann, men jag har faktiskt kollat på varje avsnitt under hela den här perioden. Sjukt. "The City" hade säsongsavslutning men det kommer igen senare så det är lungt. Anywayyyy, LC var med på eftersnacket tillsammans med alla de andra: Brody, Audrina, Justin Bobby, Stephanie, Kristen och min favorit Lo - de enda som fattades var ju Heidi och Spencer...inte så oväntat dock - tydligen har de fått sparken från serien för några månader sen.... I know - inte så intressant om man inte är insatt, men om ni inte fattar nåt av detta inlägg betyder det att ni verkligen missat en helt fantastisk underhållande TVserie!
Nu ska jag leta efter LC's böcker och börja läsa dem, nån som vet om de är bra eller inte?

Dagens mat:

Frukost: 2 hårdkokta ägg, Lunch: Avokado/Tomat sallad med tonfiskröra & hallon te, Middag: Liten portion ris & stekt köttfärs och sen åt jag en liten vaniljyoghurt som efterrätt. Dessutom har jag druckit hallon & citron juice idag för att hålla mig igång - somnade nästan på jobbet så sockret från juicen höll mig uppe. Jaaaa ni - jag har noll koll på vad som man borde följa men jag antar att så länge det inte är massa socker eller fett så funkar det säkert bra.

+ till mig som faktiskt släpade mig ut och sprang 3 miles i regnet också!

Mat, och mystiska varelser.....

Okej, så nu jävlar! Jag är verkligen kaos just nu - jag tränar inte som jag ska, och under hela våren har jag inte ätit* särskilt nyttigt - och det kommer såklart ifatt såsmåningom. Typ nu. I'm fat. Hur som helst jag ska faaaan i mig träna, men också äta lite bättre. Idag har jag lagt upp ett litet matschema, och dagens frukost vart 2 hårdkokta ägg, lunch = avokadosallad med tonfisk och en banan, mellanmål: 2 knäckebröd med ost och en apelsin och middag var en skiva bröd med tonfiskröra. Jag har aldrig vart en diet människa och kommer nog aldrig bli, men har ni några bra tips?

*By the way - jag kan aldrig stava "ätit", jag får alltid för mig att det stavas "ätigt", soooo, jag gogglade det. Tell me whyyyyy det första som kommer upp är: "ätit mögel"......är det nåt som händer ofta eller, att folk googlar det?

Annars har kvällens samtalsäne vart de mystiska Chupacabra. Eftersom Liana kom hem från Puerto Rico idag hade vi mycket att babbla om, och den här mystiska varelsen har ja aldrig hört talas om, men det låter superintressant. Efter att ha googlat och läsa diverse artiklar om djuret är jag lite förvirrad, Leelee hade blivit uppskrämd av folk under semestern att Chupacabras tydligen är ap-liknande djur som även attakerar människor, och att de händer att människor hittas helt utsugna på blod. I dont know....har ni någonsin hört talas om detta?!

Ny vecka...

....för de flesta, men jag räknar min "vecka" som halvvägs klar =) Typ. Jag har jobbat hela helgen medans de flesta vart lediga, och den har jag ist Torsdag, Lördag och Söndag ledigt, så bara 3 dagar till, sen ledi, sen 1 dag jobb, sen 2 lediga dagar! Perfekt. På Lördag ska älskling hoppa fallskärm som han fick av mig i födelsedagspresent. Det ska bli intressant......hoppas allt går bra bara, jobbigt annars....MEN min fina syster har ju redan gjort det, och allt gick bra, så jag ska väl inte oroa mig... ♥

Som sagt, det är Söndag och jag har jobbat hela helgen. Efter jobbet igår tog baby ut mig på middag, sen hamnade vi hemma i sängen och glodde på film "2012" - har ni sett den? Deprimerande. Jag somnade så vi ska kolla klart slutet idag..... efter jobbet ikväll käkade vi middag hemma med svärföräldrarna, svärfar ska in på operation för sina onda knän imorgon bitti... anywayyyy sen var vi till huset och lämnade massa smått & gott, tex vinterskor och varma täcken som bara tar plats. Roligare än så har jag inte haft det denna helg!

Go morgon!

Jag ska strax till jobbet, och det enda jag vill ha idag är STARBUCKS - måste hinna stanna på vägen.....Baby kom precis hem han jobbade dubbelt inatt, så nu sover han så sött....förresten - fuck starbucks, jag stannar hellre hemma i sängen med honom! Kanske ska krypa ner och somna om i några timmar......

Hata FB! (just nu!)

Nån mer än jag som har problem med nya bilduppladdningen på facebook? Det funkar verkligen inte för mig - irriterande! Grrr!

Kick ass!

Idag har verkligen vart en produktiv dag för mig. Mentalt iaf! Vaknade sent imorse (som planerat...) efter att ha varit vaken halva natten och disskuterat bebis och graviditet med älskling. Vi vill verkligen ha barn, men kan man planera in the perfect time liksom...nej, det kan man nog inte. Vi ska flyga hem i December och flyga till St. Kitts i Juni nästa år, så kan inte vara höggravid då. Sen måste jag faktiskt gå tillbaks till skolbänken, och det planerar jag att göra i September detta år, alltså verkar det dumt att ha illamående och spy näs jag egentligen borde plugga...men OM vi väntar tills nästa höst....det känns så långt bort, och Kevin skulle vara 31 när han blir papppa - vilket är senare än vi hade planerat.....så vad gör man nu liksom? Ska man bara tuta och köra eller?
Men som sagt, anmälan till skolan är nästa torsdag och förhoppningsvis komemr det funka bra att plugga deltid, jobba heltid och bygga hus. Badrummet har iaf kommit nu så lite närmare inflyttning är vi...

Annars har jag hunnit med en hel del som jag hade tänkt: Tvättat Betalat räkningarShoppat klänning till Tanisha's bröllop och lite annat smått och gott - bla grillverktyg till älskling nu när vi ska fixa egna grillkvällar, haha, tyckte han förtjänade lite presenter! Dessutom pratat med Jessie i telefon (saknar dej gumms) och pratat med syrran (partypinglan #1, haha, alltid roliga historier att dö åt...) och hunnit sola, tyvärr lite för länge och har minst sagt bränt rumpan..... aj då!

Nu börjar min 6-dagars-vecka, så nästa gång jag är ledig blir nästa torsdag, det betyder att jag måste sova strax, så go natt på er! Lots of Love

Hot, hot, hot!

...Jobbade 9-5 idag...

...vilket var anledningen till att jag gick och la mig tidigt igår = no time with my babyyy...somnade strax efter att han kom innanför dörren. Jag har jobbigt dilemma (i-lands problem) mina alleriger gör att jag mår skit just nu, snorigt och nyser och kliar och halsen är svullen.....MEN allergitabletterna gör att jag somnar. Vart som helst, jag blir verkligen galet trött av dem. Så - vissa dagar kämpar jag med att hålla mig vaken, och vissa dagar tar jag inte tabletterna och så har jag svårt att andas och snorar hela dagen ist. Irriterande. Fattgar inte ens vad det är jag är allergisk mot nu, björk var det i Sverige men vi har inga björkar här....

Imorgon är jag ledig och då ska det faktiskt fixas här hemma förhoppningsvis efter en lång sovmorgon. Jag måste betala räkningar, tvätta, städa och shoppa snygg klänning till Tanisha's bröllop! Men det är imorgon det, nu ska jag ta en dusch och vädra ut sovrummet - vet ni att det har varit 39 -41 º i flera dagar nu! Galet! Sen ska jag vänta hem älskling, måste spana på nya avsnittet av "True Blood"

I'm back!

Helgen har vart fullt upp, har inte haft datorn på alls, men kollat mailen från mobilen. Hur som helst - nu kan jag uppdatera!

Lördagen
var Tanishas bridalshower, var uppe med tuppen och sprang massa ärenden med henne innan det var dags att börja grilla och fixa drinkar till alla gäster. Vi hade en supertrevlig kväll, som avslutades på retsaurangen där älskling DJ'ar, och med en hel del minnesvärda citat....haha...bästa var absolut Tanisha som skulle gå till toaletterna, men fortsatte förbi badrummen och gick mot ett öppet fönster medans hon blundade....förklaringen? Hon kände the ocean breeze from the beach....haha, det kommer hon få leva med resten av livet! Clark hade också en av kvällens roligaste "historier" om hur han hade sett Dora (the explorer) köra på motorvägen, och att han hade sagt till henne att hon är för ung för att köra bil, och hon hade sagt "si,si,si comprende!" och lilla K sa bestämt att "you should have called the police..." HA HA HA





Söndagen var...kaos större delen av dagen. 4th of July och svärmor skulle ha BBQ. Var uppe tidigt igen och lagade mat och gjorde fruksallad, sallad och drinkar, men vi hade bra planering och teamwork och när folk började komma runt 17-tiden hade vi allting färdigt och kunde slappna av och bara umgås. Lite fyrverkerier och en hel del alkohol senare var jag supertrött och gick och la mig samtidigt som kevins farfar & farmor (hahaha) - klockan var ändå runt 2.30....




Måndag var halft helgdag här, de flesta var lediga från jobbet, but nooooot me! Dagen segade sig fram, men när jag äntligen kom hem vart det en fantastiskt kväll =) Var ut och käkade middag med Okeeffe, Tanisha och baby K, sen åkte jag och älskling till stranden och myste ♥ Låg i sanden och tittade på stjärnorna och pratade om livet.

Förberedelser.....

Hela kvällen efter jobbet har spenderats up and down the streets med Tanisha, imorgon är hennes bridalshower så vi har haft fullt upp, en hel del shopping, både mat och lite kläder/smycken, dessutom alkohol och vi har förberett en hel del mat inför imorgon...och gjort jelloshots med jordgubbssmak. Kommer nog blir bra imorgon, men det kommer bli en busy, busy dag..........

Älskling var tvungen att stanna på jobbet inatt så blir att sova ensam igen =( Möter väl honom i dörren imorgonbitti när jag drar iväg för att hämta Tanisha igen, fortfarande lite saker som måste fixas på morgonen innan vi kör igång med grillning och drinkblandning......

I'm in love...with my shoes ♥

Jobbet idag verkligen flög förbi, chefen har anställt 2 nya tjejer (äntligen, efter alla som fick sparken) så jag håller på att träna upp ena tjejen. Jag fattar aldrig hur det lyckats bli jag som ska lära upp folk, speciellt inte nu när jag själv fortfarande lär mig! Men än så länge går det bra och det är verkligen sjukt hur mycket jag inser att jag lärt mig sen jag började, de första veckorna fattade jag noll och hade ingen aning om vad jag pratade om...hatar fortfarande gångjärn dock, alldelens för många olika modeller att lära sig, och massa olika mått...jaja... det kommer väl det med!

Efter jobbet åkte jag till gallerian och letade present till Tanisha, hennes bridalshower är på lördag...hittade ingenting förutom ett par supersöta trosor från Victoria's Secret som det står "bride 2 be" på....MEN - shopaholic som jag är hittade jag 2 par sandaler till mig själv, riktigt fynd! Båda paren för $25, det ni.......



De vita är mina favoriter, känns så sommriga...♥

Pretty pink?

Första bilden visar tydligare färgen, den är väldigt rosa. Lite för tjejig för mig men matchar med mina tånaglar just nu, haha....sommrig iaf så det får duga i nån vecka...

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0