Att heta Hitler...

Det skrivs mycket just nu om en liten pojke i har i USA som foraldrarna valt att dopa till Adolf Hitler. Han ar 3 ar och hans otroligt efterblivna foraldrar pastar att det inte har nagot att gora med att de ar rasister - de tycker bara inte att olika raser ska blandas. What? Ar inte det i stort sett samma sak..?. Pappan fornekar att forintelsen nagonsin hant, och ar stolt over att en gammal slakting ska ha tillhort SS. I vardagsrummet hanger hakkors.
Varfor har det har nu dragits upp? Jooo for att nar lilla Adolf Hitler fyllde 3 ar i lordags sa vagrade det lokala bageriet att skriva ut hans namn pa tartan - vilket fick pappan att ga i taket.  -"Hur kan nagon ha nagot emot varan lilla pojke?"
Ehm, think again asshole - det ar nog pga namnet du valt. Pappan sager nu att han funderar pa att flytta till Tyskland for att bli accepterade och verkar tro pa fullt allvar att de ska bli mottagna med oppna armar och en tarta till ungen.
Parets har ocksa tva dottrar, vilken den ena ar dopt  till JoyceLynn Aryan Nation.
Jag tror knappast att vara utan tarta pa sin 3-ars dag kommer vara det storsta problemet den stackars lilla pojken kommer ha i livet. Katastrof. Folk gor mig riktigt upprord.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0