.......♥.......

Låg kvar i sängen med baby till kl 11 idag, det kändes verkligen som lyx - vi har inte haft tid att ligga och mysa på morgonen sen långt innan jag åkte till Sverige! Det är alltid nån av oss som har jobb eller andra saker att göra på morgonen.

Fick frukost från jamaicanska restaurangen härintill - jerk chicken pattie med coco bread, mmmmm....

Det är fortfarande galet varmt i NY, och kvavt - det är det värsta!! Man blir trött och huvudvärk så fort man går utanför dörren. Vi har iaf gjort lite nytta ute i solen idag, vi åkte till huset och vattnade mina (vackra?) blommor och gräset.

Vår mystiska granne hade ställt ut våra sopor och massa trädkvistar från buskar som Kevin högg ner, till hämtning. Varför gör man det? Var det för att vara snäll eller är han bara creepy?! Baby tror att han är pedant - men väldigt snäll, men jag måste nog gå för läskig...han är för övrig runt 60 år och bor med sin mamma fortfarande, och hans mamma hade sagt till Kevin första gången de möttes att "han gjorde ett sånt bra jobb med gården, nu måste väl ägaren bli glad?" Kevin skrattade och sa att han var ägaren av huset, då hade hon blivit förvånad och sagt att hon trodde det var en blond tjej som skulle flytta in....."That's my wife!" Sa Kevin och då hade hon gått därifrån, hehe.....Lite rasistiskt där kanske? Förövrig är alla grannar roliga typer - de flesta är jamaicaner så det kommer säkert bli kul.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Belle - trebarnsmamma i New York

Follow your heart ♥

RSS 2.0